Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb olyan ez, mint a zambiai bíró a klub VB-n. Bár ez az Aytekin elismertebb, de ne feledjük, hogy a török vér benne van. Azok meg nem arról híresek, hogy ellenállnának egy kis plusz pénznek. Én nem tudom elképzelni, hogy 90 perc alatt ennyi véletlen történjen. Tévesen megadott illetve meg sem adott büntetők, elmaradt lapok és a végén az 5 perc ráadás.
Ha az Arsenal-Bayern párharc fordult volna meg ilyen körülmények közt, akkor is hasonlóan nagy lenne a felháborodás.
Teszem hozzá, hogy ez a fasz fújta az albán-izraeli VB selejtezőt is, ahol szintén történtek érdekes dolgok. És az is eléggé fura dolgo, hogy az általa vezetett meccsek több mint felét esik gól a hajrában. A kiosztott piroslapokban is párját ritkítja.
Van egy olyan érzésem, hogy a mai HSV-M'gladbach meccs se lesz élete legjobbjai között.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ő kérte talán az UEFA-t, hogy tiltsák el a bírót?
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.03.12. 10:50:18
Szar Bayern, szar Bayern :)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
amugy nekem Barcaskent rohadt bundagyanus az egesz...nem a biro, hanem a PSG reszerol...valakik kurva nagy fogadasi penzt kaszirozhattak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Di Maria a tegnap este nagy balfasza, ha a 84. percben 3-1nél belövő a 1000%-os ziccerét, akkor most 3-2 a végeredmény, és senki sem beszélne semmilyen csoda fordításról, de hát nincs ha... csak a balfasz cigó Mariska 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az arcához sem ért oda, a vállán volt max a keze. Nyugodtan oda lehet tenni, hogy a Barcának 10-ből 8 bíró befújta volna.
https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra
Azonban ne csináljunk már úgy, mintha a 91. perces kamutizi nélkül is meglett volna. Se lélektanilag, se sehogy.
Pont ezt írtam, hogy mi a francért kell ennyire látványosan segíteni a 2 spanyolt, amikor anélkül is képesek bravúrra? Kamutizenegyes, a meccsen összesen 11(!!!!!!) perc hosszabbítás. Nemár...
Egy csapat a Bajnokok Ligájában 4 gólos hátrányból felállva otthon 6 azaz hat gólt rúgott az ellenfelének, amiből egy vitatható. Kérdem én: érdemes, vagy lehet ilyenkor bírózásról beszélni? Mert szerintem nem.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Azért bosszantó ez, mert alapból jó csapatokról van szó, akiket ezáltal viszont a saját szurkolóikon kívül mindenki utálni fog.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nem létezik más csapat ezen a kurva bolygón, ami a lehetetlent megtudná csinálni.
Van pár őrült ismerősöm, aki most gazdag lett 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A PSG-t 10 Arsenal sem tudta volna alulmúlni.
Nem tudom sajnalni oket. Ha edzo mondta hogy igy focizzanak, kivagnak a kispadrol...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Stockbauer vagy ki ne szorakozzal, mar masodik kommentedre valaszolok amit kitorolsz 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.08. 21:59:27
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ezek hogy nyertek 4-0 ra????
Egy gól kellene nekik és akkor a barcának 6 kell ha innen kiesnek azt maguknak köszönhetik, de ilyen mentalitással, hogy időt húzunk, nem kéne továbbjutni...