Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Szerintem nem savanyú a szőlő, egyszerűen vicc, hogy a BL-ben ilyen megtörténhet.

Kb olyan ez, mint a zambiai bíró a klub VB-n. Bár ez az Aytekin elismertebb, de ne feledjük, hogy a török vér benne van. Azok meg nem arról híresek, hogy ellenállnának egy kis plusz pénznek. Én nem tudom elképzelni, hogy 90 perc alatt ennyi véletlen történjen. Tévesen megadott illetve meg sem adott büntetők, elmaradt lapok és a végén az 5 perc ráadás.

Ha az Arsenal-Bayern párharc fordult volna meg ilyen körülmények közt, akkor is hasonlóan nagy lenne a felháborodás.

Teszem hozzá, hogy ez a fasz fújta az albán-izraeli VB selejtezőt is, ahol szintén történtek érdekes dolgok. És az is eléggé fura dolgo, hogy az általa vezetett meccsek több mint felét esik gól a hajrában. A kiosztott piroslapokban is párját ritkítja.
Van egy olyan érzésem, hogy a mai HSV-M'gladbach meccs se lesz élete legjobbjai között.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Perez? Hát Te nem vagy magadnál.

Ő kérte talán az UEFA-t, hogy tiltsák el a bírót?
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.03.12. 10:50:18

Hagyjuk már ezt az eltiltást. Suarez eseténél nem arról van szó, hogy a közelében sem volt a védő és feldobta magát, mint ahogy Ronaldo szokta. Megtörtént a kontakt és megtörtént a szabálytalanság, Suarez pedig rájátszott. Egyébként a játékosok 90%-a rájátszik az ilyen kis szabálytalanságokra, mert különben a bíró észre sem venné. Emiatt senkit nem fognak eltiltani, mert hozzátartozik a játékhoz. Az egész bíró körüli cirkusz Perez izzadtságszagú vergődése, mert nem bírja elviselni, hogy pont a születésnapján írt történelmet a Barca. A meccs óta Perez háziújságja, a marca, csak azzal foglalkozik, hogy elbagatellizálja a Barca érdemeit egy olyan meccsen, amihez semmi köze a madridnak. Csoda, hogy a vén maffiózó túlélte ezt a komoly traumát.

eskuszom a masodik golnal mintha direkt tortent volna...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lacee86
Ki tudja... Lehet itt bírózni (meg Suarezezni, akit igen komoly időre eltiltanék a játéktól így visszaesőként, mert ugye az "étvágy" balhéit sem feledjük...), de PSG amit művelt, arra sincsenek szavak.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ja savanyu mosta szolo😊

amugy nekem Barcaskent rohadt bundagyanus az egesz...nem a biro, hanem a PSG reszerol...valakik kurva nagy fogadasi penzt kaszirozhattak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez csak a Marca agyszüleménye, hivatalosan senki nem erősítette meg. Érdekes, hogy még a PSG játékosok sem bíróznak, csak a realosok, akiknek kb semmi közük a meccshez 😄

limperatore
suarezt is eltilthatnak a picsaba

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rudee
Micsoda meglepetés.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tyler1
Vagy ha a Leicester kicsapná valamelyik nagyot a ringbű, és a tavalyi csodabajnoki után idén meg a bl-t húzná be 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

REALista
Nekem megfelel a forgatókönyv.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szerintem pályát tévesztett amúgy már kapott sárgát ezen a meccsen mert feldobta magát a 16oson belül...
bakkerman
Nyugi majd mi megkapjuk a Bayernt szokas szerint,Ancelotti húz valamit,a Real kifogja a Leicester/Sevilla továbbjutóját,és máris elvan felejtve a tegnapi meccs meg a biro meg minden <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
Cigó Mariskának a támasztólábába szállt bele hátulról Mascherano.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szucsy89
Suarezt nem kell félteni ha színészkedésről van szó, asszem hollandiában volt olyan szezonja mikor 15-6 sárgát kapott és mindet színészekdésért... 😊

Di Maria a tegnap este nagy balfasza, ha a 84. percben 3-1nél belövő a 1000%-os ziccerét, akkor most 3-2 a végeredmény, és senki sem beszélne semmilyen csoda fordításról, de hát nincs ha... csak a balfasz cigó Mariska 😄
Mor3llo
Itt a marketingérték a fontos. Nem az, hogy kinek mennyi pénze van.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ordas nagy kamutizenegyes volt. A végén még a saját nyakát is fogta...
bakkerman
Miert nem segitik a ket arab csapatot (psg,city) ? Naluk van kis tulzassal a vilag osszes penze,megvehetnek kilora minden evben a BL-t. Nem hiszem hogy a ket spanyol gigasz nagyobb penzeket tudna felmutatni mint a ket arab

Mor3llo
Suarez a földbe a lábfejével rúgott bele, és egyből esett össze. Ne játszunk már hülyét.
Az arcához sem ért oda, a vállán volt max a keze. Nyugodtan oda lehet tenni, hogy a Barcának 10-ből 8 bíró befújta volna.

https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra

Hányok ettől a bírózástól. Az első büntető egyértelmű volt, a második pedig maximum véleményes, de semmiképp sem kamu. Vedd le a szemellenzőt és nézd meg kikockázva, több kameraállásból a szituációt. A védő jött lendületből, Suarez megelőzte, ezáltal jobb pozícióba került, a védő pedig elsodorta úgy, hogy volt kontakt a lábaknál is(bal térd, jobb vádli), ráadásul teljesen feleslegesen odakapott Suarez arcához. Ott volt 2 méterre az esettől a játékvezető és a vonalbíró is és nem volt vita arról, hogy jogos e a büntető. 10-ből 8 játékvezető befújta volna.

Mor3llo
Nézd, maga a továbbjutás megsüvegelendő.
Azonban ne csináljunk már úgy, mintha a 91. perces kamutizi nélkül is meglett volna. Se lélektanilag, se sehogy.

Pont ezt írtam, hogy mi a francért kell ennyire látványosan segíteni a 2 spanyolt, amikor anélkül is képesek bravúrra? Kamutizenegyes, a meccsen összesen 11(!!!!!!) perc hosszabbítás. Nemár...

Grove4
MAximum egy, azaz egy gól vitatható a hatból. Nem tudom mi értelme ilyenkor "kamuzni" meg "csalózni", ahelyett, hogy elismernénk a teljesítményt.

Egy csapat a Bajnokok Ligájában 4 gólos hátrányból felállva otthon 6 azaz hat gólt rúgott az ellenfelének, amiből egy vitatható. Kérdem én: érdemes, vagy lehet ilyenkor bírózásról beszélni? Mert szerintem nem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mor3llo
Ez így van. Azonban azt továbbra sem tudom felfogni, hogy a kamutizenegyesek és szabadrúgások alanyi jogon járnak a 2 spanyol nagynak.
Azért bosszantó ez, mert alapból jó csapatokról van szó, akiket ezáltal viszont a saját szurkolóikon kívül mindenki utálni fog.

limperatore
aki 4:0rol kikap az megerdemli

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Tyler1
Csak irigyelni tudom a Barca drukkereket, egy ilyen meccset megélni, szerintem erről csak álmodni mer minden futballrajongó. Gratula!
Nem létezik más csapat ezen a kurva bolygón, ami a lehetetlent megtudná csinálni.

Van pár őrült ismerősöm, aki most gazdag lett 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

REALista
Volt egyáltalán 6 helyzete a barcának?😄

Lacee86
PSG-nél nincs nagyobb balfasz a világon most azt hiszem. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
Holnap megneznek egy Arsenal-PSG meccset 😄DD

SLICK
az első 11-es sztem nem volt jogos, de lényegtelen. Amelyik csapat ilyen nagy előny birtokában elszórakozza a meccset, az abszolút nem érdemel továbbjutást. Megérdemelték

Én pedig azt hittem, az Arsenal elvitte az év citromdíja címet...
A PSG-t 10 Arsenal sem tudta volna alulmúlni.

Bunda volt, két büntetőt kapott ajándékba....
Jim Morrison
Ezt a fospermet teljesitmenyt amit a psg csinalt 😄 kb mintha sajat kapujukba rugdostak volna a labdat (egyszer meg is tortent 😄)
Nem tudom sajnalni oket. Ha edzo mondta hogy igy focizzanak, kivagnak a kispadrol...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

limperatore
Atyauristen le a kalappal a barca elott

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

REALista
Ilyen loser csapat nincs a világon.kb 4 gólt rúgtak saját maguknak...

9 × pénz 😄
SLICK
ez a PSG egy vicc bazdmeg 😄

limperatore
El is buktam 😄

Jim Morrison
Necces lesz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

limperatore
En huztam h barca megy tovabb 😄

Jim Morrison
Csak siman elfekudt, egyenesen elore, nem is neymar iranyaba ki balra

Stockbauer vagy ki ne szorakozzal, mar masodik kommentedre valaszolok amit kitorolsz 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.08. 21:59:27

Jim Morrison
Csak szerintem nem tizi?

REALista
Hát ez beszarás...😄😄

LasDen
tovább fognak jutni bazmeg.... -_-

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Milyen gólok ezek?😄 saját magát ejti ki a PSG...

Jim Morrison
Ezt a potyát 😄

Már nem azért de ez a PSG időhúzás az első perctől kezdve kurvára gáz......
Ezek hogy nyertek 4-0 ra????
Egy gól kellene nekik és akkor a barcának 6 kell ha innen kiesnek azt maguknak köszönhetik, de ilyen mentalitással, hogy időt húzunk, nem kéne továbbjutni...
Juve!!1😊

bakkerman
Aztakurvaeget ilyen BL keddet 😄 csodameccsek voltak 😄

Mor3llo
micsoda meccsek voltak ma 😄

holnap viszonzásképpen kapunk egy érfelvágós Porto-Juvét 😄