10753
Bajnokok Ligája
-
IXEMGabeo #10592 Juve megnyeri szerintem,mert baszott eros csapatuk van...az a vedelem te jo eg:) -
#10591 igen, ezekkel a 30+ játékosokkal vertük meg anno a Realt a Bernabeuban is ;) 50 méteres Pirlo gól remlélem néha beugrik rémálomként :D -
Rudee #10590 Ja, értem, akkor az üveggömbbe néztek és tudnak mindent előre. -
#10589 Mert az ottani továbbjutó valószinüleg nem nyeri meg a BL-t,viszont a Real-Bayern párharc győztese szerintem a végső győztes is lesz,és ezt még sokan igy látják/látták. Teljesen függetlenül a mai párharcoktól -
#10588 Full zakkant akkor a csavo -
Rudee #10587 Robben homorításánál meg oldalra indult aztán az égi szikra bevillanásával a 11-es pontra mutatott... -
#10586 A legdurvabb az volt mikor kassai mar nyult a lapert casemiro faultjanal es 2.sargaja lett volna erre meggondolta magat.Na ilyet meg nem nagyon lattam.
Ettol fuggetlenul gratulalok a Madridnak.
Errol ok nem tehetnek, hogy kassai vezette es hat fogalmatlan ehez ez a pali.
Jo lenne egy Juve gyozelem a vegen, Buffonnak kijarna mar vagy esetleg egy Monaco siker:) -
Rudee #10585 A Dortmund-Monaco meccsen is voltak nem gyenge téves ítéletek, csak az senkit sem érdekel. -
#10584 Lehet szapulni a Real Madridot, de azt hiszem minden, de minden a játékvezető kezében van ilyenkor. Egyik játékos sem tagadná meg a gólt, még akkor sem, ha tudatában van a les tényének. A partjelző benézte, Kassai meg rá van hagyatkozva. A többi dolog viszont az ő sara.
-Robben dobta magát, nem volt tizi (bár tény és való, hogy a Bayern gólszerzése jót tett a meccsnek)
-Vidal, ha nem is azért a belépőért, de már korábban megérdemelte volna a pirosat
-Casemironak sem lett volna szabad befejeznie a mérkőzést
-elmaradt egy tiszta büntető Casemiro buktatásánál
-Ronaldo két gólja is lesről született....mi több, Marcelo passzánál élőben is lehetett látni, hogy előrébb van, rá is legyintettem, hogy úgyse adják meg....
Viszont a meccs nem csak ezekről szólt. A Bayern se Münchenben, se Madridban nem játszott veszélyesebben a Realnál. Hiába volt labdabirtoklási fölényük, a Madrid rendszerint életveszélyesen kontrázott. Gondoljunk bele Kroos is hányszor bombázta felé tiszta gólhelyzetekben, illetve CR is elönzőzött egy ajtó-ablak ziccert Benzema kárára. Érzésem szerint Zidane taktikája érvényesült mindkét találkozón. Tény és való, hogy a kiállítások nagyban hozzájárultak a meccs végkimeneteléhez, de a játék képe alapján úgy gondolom, hogy szorosabb meccsen, de a Real jött volna ki továbbjutóként 11 vs 11 esetben is. És megint nem elhanyagolható tény, hogy az odavágón is kapott a Bayern egy alibi tizit. Más kérdés, hogy a vadbarom Vidal kilőtte a stadionból.
Nyilván érdekes, hogy az ekkora játékvezetői tévedések miért pont a Barcelona meg a Madrid meccsein jönnek elő, fogalmam nincs mi van a háttérben, ha egyáltalán van. De két meccs alapján nem volt jobb a Bayern, bírói tévedések ide vagy oda.
-
#10583 Eltört Neuer lába a 3. gólnál -
Rudee #10582 Ramos öngólja előtt Lewandowski is lesen állt, mégse fújták le. Ez nem fájó?
-
Rudee #10581 Úgyse ismerik el, hogy igazunk van. A Madridnak ki kell esnie és kész. Minden más eset fáj.
De remélem, hogy csak kamutizikkel és lesgólokkal fogunk a kupa magasba emeléséig menetelni, hogy sírjanak.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.19. 09:12:11 -
Axlkenobi #10580 Real - Bayern:
Az első meccsen a bajorok kaptak egy teljesen egyértelmű kamubüntetőt, csak a Real szerencséjére a vakbalfasz Vidal fölé vágta. Aztán pörögtek Javi Martínez kiállításán, pedig teljesen jogosan kapta mindkét sárgáját. Utána már csak a csoda meg Neuer mentette meg őket attól, hogy vagy 5-öt kapjanak.
A második meccsen a 50. percben ki kellett volna már állítani Vidalt a második sárgával, ehelyett egy percre rá Kassai eléggé véleményes helyzetben ad 11-est a Bayern-nek. Tipikusan az a szituáció volt, amikor a bíró vagy meg akarja adni vagy nem. Kassai meg akarta adni. A Bayern második góljánál Lewandowski meg eléggé lesgyanús helyzetben volt.
Ezeket azért jegyzem meg, mert akik sírnak Casemiro második sárgájáért meg a hosszabbításos Ronaldo lesgólért, azok ne felejtsék el, hogy ezek a szituációk meg sem történtek volna, ha Kassai a szabályoknak megfelelően már az 50. percben elküldi zuhanyozni Vidalt. De nem tette, mert nem akart "belenyúlni" a meccsbe. Ehelyett megtette egy perccel később. -
#10579 Mi az hogy nem számít hogy hogyan?Azért kettős győzelemmel kiejteni a a Bayernt nem kis dolog, főleg ha azt nézzük hogy igazából csak egy érdekes 11-es miatt volt egyáltalán esélyük a továbbjutásra. -
Nyiri #10578 Nem kell most átírnod a les szabályt. Továbbmentetek. Ez a lényeg, nem? Mindenki látta hogyan. De ez nem számít. A királyi gárda újra csodát tett. Cr soha mind lesen. Ha igen akkor sem. -
#10577 elég szép mémek születtek azért Kassairól :D -
Rudee #10576 Itt pont arról regéltek, hogy ha a passzt adó játékos is elhagyta az utolsó védőt, akkor mi van.
De még ha les is, akkor se ment volna tovább a Müntyen. Max egy szépségtapasz a hungarokatalánoknak meg Pikének.
Szerk.: ismerem a lesszabályt, de ha az UEFA szerint van az adott szituációra hozott más szabály, akkor az érdekel.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.19. 00:12:45 -
#10575 Szerintem keress rá, ha nem akarsz többé beégni egy olyan sportban amit szeretsz, de a szabályait sem tudod. De ha nem akarsz akkor tömören:
Lesen van az ellenfél térfelén lévő játékos a passz pillanatában, ha a játékos bármely testrésze amellyel szabályosan érhet a labdába előrébb helyezkedik el, mint a
- labda vagy
- a kaputól számított második játékos bármely testrésze, amellyel szabályosan érhet a labdába
7. dia amúgy :D
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.19. 00:08:06 -
Rudee #10574 Holnap ha lesz időm, akkor megkeresem a legutóbbi változtatások hivatalos formáját. Szenvedjen csak akinek fáj. -
Rudee #10573 Nem, pont hogy ebben az esetben már nem. Érdekes felvetés, de ez csak akkor él az UEFA szerint, ha a labdát adó játékos előtt már nincs mezőnyjátékos a védekező csapatból. -
Rudee #10572 Az első két hiba nélkül nem lett volna izgalmas. Először is nincs tizi, aztán Vidal időben megkapja a második sárgát. -
#10571 Úristen, és te mondasz véleményt arról hogy mi szabálytalan és mi nem? Szerintem olvasd át a szabályokat
Segítek:
Ronaldo a labda előtt van, ilyenkor az számít
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.18. 23:58:12 -
#10570 Viszont részlehajlással nem lehet vádolni Kassaiékat, mert anno a Bayern Barca 4-0 esetén is a 2.-3.-4. Bayern gól szabálytalan volt. Bár ezek alapján lehet hogy Real szimpatizánsok?
Kétlem, valószínűleg csak inkompetensek -
Rudee #10569 Az nem volt a les a szabályok szerint. Mivel Marcelo is az utolsó védő mögött volt már, így az új lesszabály alapján az gól. Érdekes, de tény, az UEFA facebookján írták az egyik poszthoz. -
#10568 Igen, viszont a 3. Reál gólt a Másik partjelző nézte el, szóval legalább nem csak egy asszisztensét kell lecserélnie. Én nem nagyon hiszek az ilyen összeesküvésben, csak abban, hogy alkalmatlanok ilyen szintű meccsek vezetésére. Összesen volt 6 súlyos hibájuk egy szem meccsen, 5-1 arányban a Bayern kárára, eldöntötték a továbbjutást. Pedig ez a játékosok dolga, nem az övék
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.18. 23:53:17 -
Rudee #10567 Nem tudom feltűnt-e, hogy a Lewandowski eset és a Ronaldo-gól is ugyanazon az oldalon történt. Nyilván elcsalták, pedig logikus gondolkodással kikövetkeztethető, hogy ugyanaz a partjelző nézte el. És nem csak ez a 2 hibája volt. -
Rudee #10566 Partiban tartották őket meccsenként 1-1 11-essel.
Szerk.: és persze nem volt 6 perces hosszabbítás, hogy a 97. percben aztán gólt lőhessünk.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.18. 23:40:23 -
homeless #10565 Ehhez képest elég nyögvenyelősen, hathatós bírói segítséggel mentetek tovább, a mindkét meccset 10 emberrel befejező Bayern ellen. -
Rudee #10564 Tavaly óta profi, csak az MLSZtől kap 1.5m körül, meccsektől függetlenül. A nemzetközi rész meg nyilván jobban fizet. De ez utóbbit szerintem egy darabig nem fogja élvezni. -
#10563 és az a pár millió ráadásul elég sok lehet
mennyit kaphat 1 ilyen meccsért? segédbíró is a8al járkál -
#10562 A 2.hoz nem kell kép, a 3-2höz érdemes. M4 stúdióban nem is mertek mondani rá semmit, mert Kassai...
Vidal pirosa már más esetben jöhetett volna, azt én nem vitatnám, de:
- Lewa 1 az 1ben mehetett volna a kapusra, de befújták hibásan lesnek
- Casemironak ugyan úgy kijárt volna
- Madrid nem kapott meg egy jogos 11est
- a 2. Madridi gól hatalmas les
- a 3. Madridi gól les
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.18. 23:35:53 -
Rudee #10561 Attól mert valaki vezeti a harmatgyenge Bundesliga-t 800 pontos előnnyel és kivégzi az évek óta kínlódó Arsenal-t, még a helyükön kell kezelni őket. Olyanok, mint a Milan volt a szebb éveik hajrájában. A húzóemberek 30 fölött, a többi meg agyhalott. -
#10560 most néztem meg a kiállítást. kamera szemszögéből jól látszik, hogy ha egy picit előbb is ért a real játékoshoz vidal, ez akkor sem sárga, labdába lőtt igazán. a felvételből az is látszik, hogy Kassai meg olyan helyen volt, hogy nem láthatta rendesen (pont takarva volt neki a labda). partjelző meg a pálya másik oldalán. Ilyenkor az internetezők (minden portálon) megfeledkeznek arról, hogy Kassai nem látja a közvetítést és visszajátszást.
Mert nincs videóbíró :( -
Rudee #10559 Nem, mert úgy gondoltad hogy oda-vissza nyernek. Aztán mégse. Hiába kaptak mindkét meccset tizit, jogtalanul. -
#10558 Ha a Bayern nyert volna akkor ugyan úgy menne most a bírózás ez van Kassai balfasz volt ez tény. Viszont akárhogy is nézzük nem érdemeltek továbbjutást mert egy kamu 11- esen kívül nem tudták gólt lőni ma... -
Rudee #10557 Ááá, a hírek szerint Aytekin már nem vezet idén BL meccset... -
homeless #10556 Amúgy én azt mondtam 1 hete, hogy aki kiejti a bayern-t az megérdemli, hogy megnyerje a bl-t, de egy ilyen meccs után nem tudom ezt jó szívvel mondani. -
Nyiri #10555 Nyugi nyugi. Nem kell aggódni. Meg lesz a bl újra. Valahogy összehozza a bírói stáb. -
Rudee #10554 Megadott egy tizit, ami nem volt az, bár a Fradi-Vasas után már nem lépődónk meg semmi ítéletén.
A 4. sárgát érő belépő után állította ki Vidalt, pedig korábban kellett volna.
Nem Ő vezette a Juve negyeddöntőjét :D -
homeless #10553 Jajj tudom, hogy most a 6-1-el fogsz jönni, de ott az összes szituáció véleményes volt, ezek meg teljesen egyértelműek. Meg kell nézni a visszajátszásokat és onnantól kezdve nem is érdemes rajta vitatkozni. Kassai egy kókler szar.