10753
Bajnokok Ligája
  • [HUN]FaTaL
    150 centi azért túlzás, 170 :) De tökmindegy mert Ferdinand meg 190 :D
  • Rockynhooo
    3 szar meccset kiemelni ugyanolyan könnyű mint 3 jót. Fejelt ő gólt BL döntőn a 150 centijével egy Ferdinand mellől... szerintem is máshol is képes lenne gólkirály/ csapat vezér lenni.
  • bakkerman
    a Serie A-ba 10 gólig jutna szvsz,persze ez csapat és taktika függő,egy kontrázó csapatban ahol megindulhatna labdával a szélen befele húzva,úgy meglőhetne 10-12 gólt,de klasszikus csatárként bent a tömegben megennék az olasz védők
  • limperatore
    nem azt mondják, de egy serie a-ba nem hiszem h lőne 30 gólt
  • bakkerman
    sajnos a Milan ellen meg most a két Clasicon (mondjuk a bajnokin lőtt gólt) se csinált semmit,de ezektől függetlenül azért én mindig azt mondom,hogy megtudna ő lőni BÁRHOL egy szezonban 15-20 gólt,nyílván a PL-ben nem tudna megindulni félpályáról,és begyalogolni a labdával,de akinek a vérében van a gólszerzés,az bárhol lő gólt,mert a pálya mindenhol ugyanaz,a labda meg gömbölyű...
  • Rockynhooo
    Ez a legnagyobb szöveg :D Szétszopatja a világ legjobb csapatait , de a Stoke favágó védőit nem bírná megkerülni :D
  • bakkerman
    ne feledkezz meg a kedvencemről,"Messi más bajnokságban szart sem érne"
  • LasDen #8462
    Torny I'm fuckin' awesome Barnabás....
  • bakkerman
    ki a világ legjobb edzője?
  • LasDen #8460
    olyat mondj, amit még nem mondtak el 100x...pl mou a bírók miatt rinyál, a barca színész válogatott, howard webb a MU játékosa...várjunk csak....
  • argo001
    Szerintem nem volt jogos az az ítélet. A piros lapig a Realnak köze nem volt a győzelemhez.
  • Tyler1
    Mert ezt a meccset a játékosok döntötték el.
  • limperatore
    irigyek a világ legjobb edzőjére
  • lord nihilus
    Nyugi van....1 hét múlva arra se fognak emlékezni az emberek, hogy volt ez a meccs
    Egyébként is, a 2003-as meccs ezerszer jobb volt :P
  • bakkerman
    kiváncsi vagyok mi lesz a döntő párosítása,nagy esély van a Bayern bejutására,de totál lehetetlen megjósolni a másik csapatot
  • IXEMGabeo
    2 éve alig nézek már focit...leszarom már az egészet nagyívből amúgy is vannak gondjaim...
  • LasDen #8453
    persze, mert minden meccs ugyanolyan és mindig ugyanaz a bíró vezeti és mindig ugyanakkor mindig a real javára téved...:O
  • LasDen #8452
    kis hazánkban mindenki ért a focihoz, ha nem tudnád....
  • Sippie
    Amint egyszer is ellenük fognak ítélni meg fogja tenni :)
  • Coco
    ha nem értesz hozzá, legalább ne írj hülyeségeket..
  • Breki33
    "Murinhonak van lehetősége még mélyebbre süllyedni: ha a hétvégi clasico és a tegnapi meccs után még egyszer szájára veszi a játékvezetőket, hogy mennyire sújtják szegény csapatát..."
  • Sippie
    ki az a Puhl? noname csávó, neve alapján biztos liverpuhl drukker, vagyis MU szimpatizáns, így a véleménye nem objektív.
    A kiemelkedő intelligenciával rendelkező felsőbbrendű reál szimpatizánsok természetesen sokkal jobban tudják :)
  • [HUN]FaTaL
    Spanyol bíróknál még a magyar megye 3-at fújók is jobbak :D
  • [HUN]FaTaL
    Még Puhl szerint is max sárga.
  • REALista
    Mondjuk igaz de visszajátszani csak max fejben tudta.Nekünk könnyű megítélni hogy merre is néz Nani az eset közben.
  • LasDen #8444
    a másodperc itt nem teljesen áll...átgondolhatta mit tesz...
  • REALista
    Azért az durva lenne ha minden meccsen lenne ilyen.:D
    A szabálytalanság durva de mivel nem szándékos nem feltétlen jár érte a piros lap szerintem de ezt megítélnie egy bírónak pár másodperc alatt nem lehet könnyű...
  • LasDen #8442
    a bírói hibát könnyebb észrevenni...
  • DasIsFuck
    amíg a bíróba el akadhat a labda mint pálya elem addig a döntéseit is el kell fogadni.
    a döntései a játék szerves részét képezik, ha rosszul dönt az is.

érdekes a bírók hibáit mindenki kiemeli, de a saját csapata elrontott taktikáját,elhibázott helyzeteit vagy a játékosok adott helyzetbeni rossz döntéseit nem.

Ha majd találtok egy olyan meccset ahol egy játékos se hozott rossz döntést,hibázott el helyzetet vagy rontott az edző akkor van jogotok számon kérni a bírón, addig meg minden eggyes bírói tévedésre jut 2 mezőnyjátékos vagy edzői tévedés is minimum.
  • Tyler1
    Kár, hogy a veszélyes játék sem jár azonnali kiállítással. A bírói konzekvencia meg elvárható lenne egy ilyen presztízs meccsen.
  • SLICK
    spanyol bíróknál, még az óvodában is jobb ítéleteket hoznak tesi órán.
  • horpeti
    A spanyol bíróknál még így is jobb. :D
  • lord nihilus
    Rossz a szabályrendszer akkor...ilyesmi mozdulat minden 2. meccsen van, de pirosat most láttam először. Lelke rajta a bírónak, bár szerintem idén nem vezet több meccset a BL-ben :D
  • IXEMGabeo
    Baszki azt a meccset Howard Webb vezette, aki számtalan hibás döntést hozott a döntőn...amúgy is egy rossz bíró ki kell mondani
  • IXEMGabeo
    ami rossz döntés is volt...
  • LasDen #8434
    pedig én is úgy vélem, hogy megérdemelt a kiállítás....
  • lord nihilus
    ha jól emlékszek ez sárga lap volt...
  • IXEMGabeo
    hmm Nani ezt elbaszta csúnyán...magas láb volt, ami veszélyes és azonnali pirossal jár. Jól döntött a bíró, de ezek máris reklamálnak haha...

ÖF alapján a Madrid jobb volt, de azért Diego Lopes óriási miket védett ki
  • Monoton
    Jó hát ez hülyeség azért :D

szerk.: jajj, bazz most esett csak le :D
  • szucsy89
    Állítólag a mai meccs után Mourinho odasúgta Fergusonnak, hogy ByeAlex.

na ezen szakadtam :D