Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Tudom, a TV2-re írtam egyébként, hogy 20.30 van kiírva a felsõ sarokba, tehát mindössze 15 perccel elõbb kezdõdik a mûsor... Digim pedig nincs 😄
jAsOn VoOrHeEs
Digin pedig már 19:30-kor.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Tyler1
A meccs kezdõdik 45-kor, a stúdiós konferálás 25-kor.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szucsy89
Csak 15 perces beszélgetés lesz elõtte? :/

Hát nem erõltetik meg magukat...
banok

UEFA BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTÕ
20.45 Bayern München-Chelsea
tv: TV2, Digisport hu, Sat1, ORF1, TVR1, STV2, RTS1, ITV1, Sky Sports 1 uk, FOX
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

új logódról nem ismertelek meg. Pár napja pont ezt beszéltük a Bayern topikodban😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
ja hogy erre gondolsz 😄
igen így van😄😄
de megérné😄

elméletileg Neuer és Luis Gustavo után az említett 2 csapat jó nagy gázsit kap, ha a Bayern megnyeri a BL-t. Milliókról van szó így volt a szerzõdésben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
hoffenheim meg a sálke miért is???😄

Mostmár akkor így annyi bizonyos, hogy a Spurs, Hoffenheim, Schalke drukkerek a Bayern mellett vannak😄😄

Tyler1
Így van. Ha Chelsea nyer, akk a bajnokság 4. helyezésének jogát kapja(vagyis selejtezõt), ha a Bayern nyer, akkor meg semmit. Vagyis a Spurs helyezése csak utóbbi esetben érne valamit.

jót kérdeztél. Ez a valószínûbb, de az elõbb, amit írtam úgy is lehet, hogy

City, United, Arsenal + Tottenham illetve a Chelsea, ha megnyeri a BL-t. Tottenhammel lenne kicseszés, mert áldozatos munkával értek el egy helyezést. Aztán lehet úgy lesz ahogy írod várjuk meg a döntõt😊

Effe88
amúgy a bl döntõ gyõztese mindentõl függetlenül az adidas lesz😄😄😄
sok nikés év után nekik is jut vmi<#idiota><#idiota><#vigyor5>

bakkerman
de most úgy lehet nem,hogyha a Chelsea nyeri,akkor City,United,Arsenal fõtábla,Chelsea selejtezõ? Ha a Bayern nyeri akkor meg City,United,Arsenal fõtábla,Spurs selejtezõ?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
Emléxem rá. De az UEFA csak az angol szövetség mélyre nyalása után engedte az egészet. Nem tudom, hogy minek van rögzítve az a szám, ha úgyse tartják be.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Tényleg. Köszi most már beugrott.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

röhögni fogsz, de, ha akkor az Everton megveri a Villarealt márpedig 5 angol csapat lehetett volna bent a csoportkörben

Rudee
Az azért volt, hogy ne legyen 5 csapat is egy nemzettõl. Mert ugye 4 a maximum az UEFA kiírásában. Idén is könnyen elõfordulhat ez.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Everton kiesett a Villareal ellen anno és a Pool pedig megnyert 3 selejtezõt és bekerültek. Volt is rendesen szitkozódás a kékek részérõl

Rockynhooo
Meg mikor a Pool nem ért bl helyezést viszont megnyerte a bl-t akkor volt ezzel valami gecizés nem ? csak már én sem emlékszem a pontos sztorira.

[HUN]FaTaL
VB/EB-vel keverheted.

http://goo.gl/gd6Zi5

Voyager5
Akkor valamivel rohadtul összekevertem, vagy volt olyan idõszak amikor nem kvalifikálta.
Thx az infót.
LasDen
ezért kell a náciknak nyerni, hogy a ne a cselzi induljon a spurs helyett...paradox...utálom a németeket, de most mégis nekik fogok drukkolni 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
De kvalifikálja csak a selejtezõ elejérõl indul.

Voyager5
Nem úgy van, hogy a gyõztes nem kvalifikálja magát automatikusan a köv. szezonra?
bakkerman
ha a te csapatod meg nem veri meg a Bayernt,akkor jövõre ez a topik tárgytalan lesz,és lehet "passzolgatni" az EL-ben.

hedonist
barca meg city meg az általatok ajnározott csapatok jöhetnek a döntõ félidejébe passzolgatni, azt úgyis jobban tudnak.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Effe88
jól van<#pias>😊

Tyler1
Unitedtõl, Citytõl, PL-tõl függetlenül ironikus, nem támadásnak szántam 😊 Hidd el, hogy "más" drukkerek nagyobbat fognak ezen csámcsogni.

#7869: egyet, de a nagyobb gázsit mindig mi vittük 😄

Steve Downie
Nem szeretnék kötekedni, de azért vedd számításba, hogy a következõ szezonban sokkal nehezebb lesz eredményt elérnetek a forradalmian új, speciálisan varrott mezetek miatt:

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

LasDen
és hányat nyertetek meg??? 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
ne már pont tõled nem vártam volna ilyen buta hsz-t????<#zavart2>
ami idán nektek a man city( 1-6!!! ill 2-0 pápá bajnokság)
az nekünk idén a bvb az istenért nem tudtuk õket megverni de attól még a bl döntõben a helyünk (bl legerõsebb csoportjából tovább jutni+real kiverése az elõdöntõben😊 nektek még egy basel illetve egy világklasszis galati i problémát jelentett)

Tyler1
4 év alatt 3 döntõ, belefér szerintem<#bee1>

de jót nevetek jövõre pizsamában nyerjük a bl-t buzikákok

nem, de jól esett trollkodni😄

Tyler1
Hogy kapcsolódik ehhez? Említettem valahol, hogy nekik kéne ott lenni?

Steve Downie
EPIC WIN 😄DD

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Manchester tovább sem bírt jutni a csoportból

Tyler1
Ez szép döntõ lesz, most kapott egy 5öst a Bayern, a Chelsea 4-et kedden 😄
"bajnokok ligája"<#nezze>

zaki
😄SDDD

Effe88

<#banplz>

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

szucsy89
most vágott egy mesterhármast 😄 epic fail
Rockynhooo
ja. meg sokra megy torres a góljával ha a döntõben kikapnak és a bajnokságban sem érik el a bl helyet. bár én nekik szurkolok majd a bayern ellen 😊

REALista
Ez nem jó mert Ronaldonak egy bajnokságot értek a góljai azért.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bakkerman
😄DDDD sajnos tényleg igaz

Effe88
ááá😄
nem úgy van az

hedonist
Na de ezen 19-én változtatunk!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!