10753
Bajnokok Ligája
-
cabell2 #8509 érdekes ez a Barca, az teljesen világos volt hogy ez még mindig közel nem az a csapat amit az elmúlt években láttunk, de azért kötelezőből rúgtak egy négyest. nem semmi..
különben gondban vagyok kinek szoritsak innentől, a Realhoz pl. nem tudom hogy viszonyuljak, a keddi meccs után nehéz örülnöm a sikerüknek ugyanakkor birom CR-t és remélem jövőre kap még egy aranylasztit.
egyébként egyetértek, a Bayern a legnagyobb esélyes -
#8508 én kiegyeznék a könnyű úttal is a döntőig:D
Én inkább a Dortmundra leszek kíváncsi, hogy kit kap -
#8507 Én erősebbnek tartom őket, sőt talán minden még bent lévő csapatnál is, persze a BL-ben bármi megtörténhet, tavaly is erősek voltak aztán a döntőben meg...
Na meg a Dortmund lehet még érdekes, szerintem dobogó esélyesek. -
#8506 nem:D
az összes gólt snejder fejeli:D -
Monoton #8505 Jó persze, és mindet Drogba lövi :D -
#8504 :S:S:D:D:D
legjobb 8: barca-galta összesítés 0:5
legjobb 4: galat-bayern összesítés 4:0
döntő: galata-real 3:0
XD
-
Monoton #8503 Az lesz a vicces ha a Galata nyeri a BL-t :D -
#8502 Ha netán a Realt kapná én nem mernék rá mérget venni a Bayern továbbjutásra. Főleg a tavalyi miatt. Ott nem kis plusz motiváció vezetné a Madridot. Egyébként évek óta nem lehetett látni olyan igazán BL színvonalú meccset mint a Real - Bayern volt. -
#8501 XDvicces -
Monoton #8500 A Bayern még nem jutott tovább -
lord nihilus #8499 :( :( -
#8498 Bajnokság, kupa és BL teljesen más dolgok. Nem egyszer fordult elő -én esetemben a Reallal példálóznék -, hogy a bajnokságban ment a szekér, aztán jött egy csúnya pofon BL-ben. De igaz ez más csapatokra is. Amúgy, ha a Milan nem csak a védekezéssel foglalkozik, akkor több keresnivalójuk lett volna. Mikor támadóbb felfogásba léptek át, akkor látszott, hogy ugyancsak meglehet lepni a Barcát is. Mégha a legnagyobb helyzetek egy-egy Barca játékos hibáiból alakultak is. -
#8497 olaszországban a kis tóban ők a nagy halak...:D -
Monoton #8496 Továbbjutott a Galatasaray.
Bocs az offért -
#8495 ez a jóforma?:D -
#8494 De rohadt kíváncsi leszek melyik spanyolt kapja a Bayern :) Bár szerintem akármelyiken túlmenne. -
#8493 azért jó formában lévő milan ellen nem kis dolog a 4:0 -
#8492 Mit bánom én :D -
Monoton #8491 Ne kiabáld el, mert aztán meg ha nem, jönnek majd megmondani -
#8490 Szerintem a mai meccsel a Barca ki is pukkant. Összekerül egy komolyabb csapattal, ki is esnek. -
#8489 Na a nagy beharangozó, hogy acél védelem lesz, megbukott.
Én olasz csapatot ilyen szarul védekezni nem láttam még :D -
#8488 Ha tud szépíteni a Milan még a 3. előtt, akkor előröl kezdheti a Barca. Bár még a 3. után is sokat érne az az 1 gól.
Eddig jó meccs. -
#8487 Barca - Milanon gyakorlatilag besírtam :D
Milan ejthetné ki a Barcát, de mégis ők fogják továbbjuttatni őket, ilyen amatőr hibákkal -
#8486 A mai meccsek
20.45 Barcelona-Milan tv: Sport1 hu
20.45 Schlake-Galatasaray tv: Digisport1 hu
streamek: -
#8485 az Omar féle sokkal jobb lett....plusz ez a tavalyi bl döntős kép koppintása :D
-
karajjj #8484 -
#8483 még írd be a barca topikba is -
#8482 Kassaira bízták a Barca - Milant -
#8481 még szép, hogy nincsennek:D
az ilyen klasszisokba az a szép, hogy mind,mind máshogy az:) -
#8480 ez a gól...fúúú,kölyök fejjel csak pislogtam,mekkora játékos volt Zidane...azért hiányzik ő,a mai fociban már nincsenek hozzá hasonló játékosok,vannak klasszisok,nem is egy,de olyan mint ő volt nincsen,és nem is lesz egy darabig -
#8479 Bűntény Manchesterben -
#8478 hát ez most letaglózott -
lord nihilus #8477 -
#8476 mert a legközelebb lévő játékos is 3-4 méterre volt tőle...:D -
lord nihilus #8475 Úristen....Zidane felemelte a lábát, hogy megrúgja a labdát. Miért nem állították ki? Mivan ha megrúg egy védőt:O:O
-
#8474 szvsz aki döntőbe jut az megnyerheti a blt, ez nyílvánvaló pupákok -
#8473 Ti is olvastátok, hogy Mourinho a meccs végén odasúgta Fergusonnak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ByeAlex
-
#8472 A mai meccsek
20.45 Juventus-Celtic tv: Digisport2 hu
20.45 PSG-Valencia tv: Digisport1 hu, ZDF, STV1
streamek: -
#8471 persze persze,hát nekem ne mondd,óriási rajongója vagyok pont ezért vagyok vele sokszor kritikus is vele kapcsolatban! :D azt a fejest meg sose felejtem -
#8470 Költői túlzás akart lenni természetesen :P De igen a lényegen nem változtat.