10753
Bajnokok Ligája
  • szabii98
    ha a Milan egyenlít, akkor ott vége
  • cabell2
    igy van.
  • LasDen #8547
    én ezt így nem jelenteném ki. persze most csak 1 gól ide v oda, már nem számít, de ne felejtsük el, hogy az a 2. gól egy kiemelten fontos pillanatban született. A Milan egy hatalmas lehetőséget hagyott ki, és ez után küldte meg Messi. Így mentálisan is egy komolyabb gyomrost kapott a Milan. Tehát joggal feltézelezhetjük, hogy ha nincs ez a gól, akkor másképpen alakulhatott volna a mérkőzés. Persze ez most már csak mind hipotetikus dolog.
    Ugyan lehet, hogy 5 perccel később vágja be ezt a gólt a Barca, de az is lehet, hogy a Milan egyenlített volna. Ezer meg egy következménye lehetett volna, annak a lesnek....
  • Effe88
    mindegy 3-0,4-0
    simán jobbak voltatok
    nem ezen múlt
  • Mor3llo
    mindkettő haha :D

csak vicc! :D

• Sippie
    Amúgy az 1 héttel ezelőtti esethez kapcsolódóan azért rákérdeznék, hogy most a bíró volt a hülye hogy benézte a lest, vagy a barca a szemét hogy megint csak így tudott továbbjutni? :P
  • Mor3llo
    ja ez így működik? leegyszerűsítetted a focit egy faeke szintjére :DDDDD
  • Sippie
    akkor 3-0-val jutottunk tovább. Így jobb? :P
  • szabii98
    le van írva, hogy a VB miatt akarják csak.
    egyébként is, a pénz beszél, simán belemennek a klubbok szerintem :D
  • DasIsFuck
    végül is az arab emirátusokba sincs, oda is vihetnénk téli olimpiát...
    sípályájuk már van, gondolom nem lenne nagyobb munka felépíteniük a többi szakág pályáját sem..
  • Mor3llo
    Messi 2. gólja les volt, FLÉM ON :D
  • Tyler1
    Nagy úr lett a pénz, a következő szint egy új európai futball szövetség megalapítása lesz.
  • bakkerman
    ja,jó az éghajlat,csak egy kurva nagy bökkenő van:
    NE AKARJANAK már európai csapatoknak szánt tornát közel keleten rendezni...
  • lord nihilus
    A tendencia megvan. Régen arabok igazoltak karrierjük végén járó játékosokat. Az utóbbi években klubokat, most itt az idő a bajnokságoknak.
  • IXEMGabeo
    nem ilyen szempontból értettem:D Éghajlat és időjárás szempontjából jó helyen van...

Az utazás sokak számára költséges lehet így
  • [HUN]FaTaL
    Remek helyen, gondolom rengeteg szurkoló fog hétről hétre Katarba repkedni a meccsekre.
  • IXEMGabeo
    Jó lenne, ha az arabok kicsit visszavennének...Lassan a kutya se fogja nézni a futballt annyira elszabadultak a rosszabbnál rosszabb döntések az UEFA részéről...

Katarban tudtommal pont nincs polgárháború Dasis válaszára reagálva. Ideálisak a körülmények és jó helyen is van földrajzilag...
  • bakkerman
    jólvan kötekedjél akkor
  • LasDen #8531
    mert a bl egyik évről a másikra lett ilyen csúcs :D
  • bakkerman
    soha semmilyen torna nem fog a BL nyomába érni...a BEK/BL a klubfutball csúcsa,elég ránézni a győztesek nevére,és azokon belül a játékosokéra,ennek a szellemiségét,hagyományát nem lehet létrehozni egyik évről a másikra,10 éves kisgyerekeknek is az az álma,hogy BL-t nyerjen,nem ilyen holmi pénzzel összedobált arab focitornát,amin az önelégült arabok szórakoznak. Az uefa remélem a sarkára áll,bár amíg ez a maffiózó ottvan,addig bármi megtörténhet
  • limperatore
    legalább kicsit megszopatná az uefat...
  • REALista
    Én sem hiszem hogy megvalósul a dolog, de ha igen akkor se hiszem hogy túl nagy rangja lenne.A pénz miatt játszanának ugyan a csapatok de csak ilyen laza barátságos edzőmeccs hangulata lenne az egésznek.
  • Tyler1
    Ez olyan, mint amikor kitalálták, hogy a top klubokat egy közös bajnokságba tennék, hogy kiegyenlítettek legyenek az erőviszonyok :D

Meg ez mi vicc, hogy 16 csapat alanyi jogon részt vehetne minden alkalommal.
  • DasIsFuck
    igen tudom, ezért kellene egy olyan vezető aki mondjuk túllát a kapitalista érdekfelfogáson és elkezdi picit másképp szemlélni a világot ez esetbe azt, hogy itt egy rakás nagy hagyománnyal bíró,sikeres foci klubb európába és működik mind gazdaságialg, mind minőségileg...
    tehát eldobni egy közel felbecsülhetetlen eszmei értékkel rendelkzeő hagyományt a pillanatyni papírfecnikért bűn, ráadásul abból a fajtából amiért nincs bocsánat.
    Az uefának meglennének a lehetőségei, hogy ellehetetlenítsenek egy ilyen próbálkozást.
    Meg is kellene tenni.
  • [HUN]FaTaL
    Remélem semmi nem lesz ebből a fosból.
  • LasDen #8524
    hagyomány, hagyomány....beszélhetsz akármennyit róla, ez nem így megy. A klubok manapság vállalatként működnek. ahol a pénz, oda kell menni...
    az uefa sehogy se nem fogja támogatni. ők a saját érdekeiket fogják védeni, azaz a bl-t. hogy a klubok mit lépnek, az más kérdés...
  • DasIsFuck
    Sajnos ez a mai világ, hiányzik a gerinc.

Ilyenkor kellene az UEFA aki megvédhetné az Európa hegemóniáját
  • DasIsFuck
    Ez nekem olyan mint ha fizetsz a szexért.

Ha én egy nagy hagyományokkal rendelekző klubb elnöke lennék, kapásból vétóznám az ilyen próbálkozásokat.
  • LasDen #8521
    a klubok szerintem simán belemennének. ha találnának valami működő képes konstrukciót, biztos. ilyen pénzt nem hagynának ki....és pont őket nem érdekelné a hagyomány meg hasonló bullshitek :D
  • LasDen #8520
    nem ezt írtam, hogy nincs hely? :D
    van hagyománya....valahol el kell kezdeni, nem?
  • DasIsFuck
    igen, én a spanyol inkvizíció elé dobnám a döntéshozókat, hogy égjenek máglyán amiért megsértették a szent hitet:D
  • DasIsFuck
    először is nem kell egy mégelitebb liga a bl-től.
    másodszor, hova férne el?
    mert már a bl,el-hazai porond és kétévente EB-VB így is nagyon sok.
    még egy ilyen liga/bajnokság már egyszerűen nem férne el.

megaztáne gy csak pénzdíjazásra épülő sorzatnak semmi hangulata és semmi hagyománya nem lenne, a bl is a pénzről szól mint a bajnokságok és már minden, de azoknak ott a hagyománya ami ad egy külön hangulatot az egésznek.
  • LasDen #8517
    ezt most komolyan írtad? :D
  • DasIsFuck
    hát ez istenkáromlás.
    Már a foci vb katarba helyezése is az, hát még ez?

Én nem is vinném ki európából se a vb-t se a klub football sava borsát.

Komolyan minek pl katar meg dél afrikai és hasonló közegekbe vinni egy világbajnokságot?
    mert még dél amerika azt megértem, de a többit..(igen tudom, hogy a pénz...)

Európába megvan a szurkolói kultúra,infrastruktúra és nem polgárháborús,terrorveszélyeztetett a térség mint néhány afrikai,arab térség.
  • LasDen #8515
    nem látom hol a probléma, hogy egy másik sorozat is összehozná a nagy csapatokat egymás ellen. nekünk ez csak plusz szórakozást jelentene.
    de valsz nem jön össze. az uefa a blt favorizálná ugye ezzel szemben és a naptárba nem is nagyon tudnának helyet szorítani neki. nyáron meg egy újabb tornával csak kitolnák az egész szezont. nem lenne jó a játékosoknak, szinte megállás nélkül csak fociznának...
  • Effe88

remélem nem lesz belőle semmi
  • REALista
    Katari versenysorozat nyomná le a futball-BL-t
  • horpeti
    Ja,ujra jol nyomtak. Kivancsi vagyok mennyire marad meg a forma,gondolom hogy a blre igen,mivel mar csak az az 1 szamit. Sajnos igy meg nehezebb lesz a Madridnak;) Kemeny meccsek varhatoak.
  • bakkerman
    pont, hogy a tegnapi meccsel indulhat meg a csapat kifelé az átmeneti gödörből, a tegnapi Barca már helyenként hasonlított a BL-t nyert csapatokra, ilyen játékkal bárki ellen van esély. Bayerntől félek nagyon
  • IXEMGabeo
    csodálatosan focizott a Barca. Bár kissé más lett volna, ha a Milan berúgja azt a kapufát...Messi ismét bizonyította, hogy jól kezeli a "nehéz" helyzeteket.

Galatasarayon meglepődtem. Egyenlítő találat szép volt, amit Altintop lőtt.