10753
Bajnokok Ligája
-
#8549 ha a Milan egyenlít, akkor ott vége -
cabell2 #8548 igy van. -
#8547 én ezt így nem jelenteném ki. persze most csak 1 gól ide v oda, már nem számít, de ne felejtsük el, hogy az a 2. gól egy kiemelten fontos pillanatban született. A Milan egy hatalmas lehetőséget hagyott ki, és ez után küldte meg Messi. Így mentálisan is egy komolyabb gyomrost kapott a Milan. Tehát joggal feltézelezhetjük, hogy ha nincs ez a gól, akkor másképpen alakulhatott volna a mérkőzés. Persze ez most már csak mind hipotetikus dolog.
Ugyan lehet, hogy 5 perccel később vágja be ezt a gólt a Barca, de az is lehet, hogy a Milan egyenlített volna. Ezer meg egy következménye lehetett volna, annak a lesnek.... -
#8546 mindegy 3-0,4-0
simán jobbak voltatok
nem ezen múlt -
#8545 mindkettő haha :D
csak vicc! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem -
#8544 Amúgy az 1 héttel ezelőtti esethez kapcsolódóan azért rákérdeznék, hogy most a bíró volt a hülye hogy benézte a lest, vagy a barca a szemét hogy megint csak így tudott továbbjutni? :P -
#8543 ja ez így működik? leegyszerűsítetted a focit egy faeke szintjére :DDDDD -
#8542 akkor 3-0-val jutottunk tovább. Így jobb? :P -
#8541 le van írva, hogy a VB miatt akarják csak.
egyébként is, a pénz beszél, simán belemennek a klubbok szerintem :D -
#8540 végül is az arab emirátusokba sincs, oda is vihetnénk téli olimpiát...
sípályájuk már van, gondolom nem lenne nagyobb munka felépíteniük a többi szakág pályáját sem.. -
#8539 Messi 2. gólja les volt, FLÉM ON :D -
#8538 Nagy úr lett a pénz, a következő szint egy új európai futball szövetség megalapítása lesz. -
#8537 ja,jó az éghajlat,csak egy kurva nagy bökkenő van:
NE AKARJANAK már európai csapatoknak szánt tornát közel keleten rendezni... -
lord nihilus #8536 A tendencia megvan. Régen arabok igazoltak karrierjük végén járó játékosokat. Az utóbbi években klubokat, most itt az idő a bajnokságoknak. -
IXEMGabeo #8535 nem ilyen szempontból értettem:D Éghajlat és időjárás szempontjából jó helyen van...
Az utazás sokak számára költséges lehet így -
#8534 Remek helyen, gondolom rengeteg szurkoló fog hétről hétre Katarba repkedni a meccsekre. -
IXEMGabeo #8533 Jó lenne, ha az arabok kicsit visszavennének...Lassan a kutya se fogja nézni a futballt annyira elszabadultak a rosszabbnál rosszabb döntések az UEFA részéről...
Katarban tudtommal pont nincs polgárháború Dasis válaszára reagálva. Ideálisak a körülmények és jó helyen is van földrajzilag... -
#8532 jólvan kötekedjél akkor -
#8531 mert a bl egyik évről a másikra lett ilyen csúcs :D -
#8530 soha semmilyen torna nem fog a BL nyomába érni...a BEK/BL a klubfutball csúcsa,elég ránézni a győztesek nevére,és azokon belül a játékosokéra,ennek a szellemiségét,hagyományát nem lehet létrehozni egyik évről a másikra,10 éves kisgyerekeknek is az az álma,hogy BL-t nyerjen,nem ilyen holmi pénzzel összedobált arab focitornát,amin az önelégült arabok szórakoznak. Az uefa remélem a sarkára áll,bár amíg ez a maffiózó ottvan,addig bármi megtörténhet -
#8529 legalább kicsit megszopatná az uefat... -
#8528 Én sem hiszem hogy megvalósul a dolog, de ha igen akkor se hiszem hogy túl nagy rangja lenne.A pénz miatt játszanának ugyan a csapatok de csak ilyen laza barátságos edzőmeccs hangulata lenne az egésznek. -
#8527 Ez olyan, mint amikor kitalálták, hogy a top klubokat egy közös bajnokságba tennék, hogy kiegyenlítettek legyenek az erőviszonyok :D
Meg ez mi vicc, hogy 16 csapat alanyi jogon részt vehetne minden alkalommal. -
#8526 igen tudom, ezért kellene egy olyan vezető aki mondjuk túllát a kapitalista érdekfelfogáson és elkezdi picit másképp szemlélni a világot ez esetbe azt, hogy itt egy rakás nagy hagyománnyal bíró,sikeres foci klubb európába és működik mind gazdaságialg, mind minőségileg...
tehát eldobni egy közel felbecsülhetetlen eszmei értékkel rendelkzeő hagyományt a pillanatyni papírfecnikért bűn, ráadásul abból a fajtából amiért nincs bocsánat.
Az uefának meglennének a lehetőségei, hogy ellehetetlenítsenek egy ilyen próbálkozást.
Meg is kellene tenni. -
#8525 Remélem semmi nem lesz ebből a fosból. -
#8524 hagyomány, hagyomány....beszélhetsz akármennyit róla, ez nem így megy. A klubok manapság vállalatként működnek. ahol a pénz, oda kell menni...
az uefa sehogy se nem fogja támogatni. ők a saját érdekeiket fogják védeni, azaz a bl-t. hogy a klubok mit lépnek, az más kérdés... -
#8523 Sajnos ez a mai világ, hiányzik a gerinc.
Ilyenkor kellene az UEFA aki megvédhetné az Európa hegemóniáját -
#8522 Ez nekem olyan mint ha fizetsz a szexért.
Ha én egy nagy hagyományokkal rendelekző klubb elnöke lennék, kapásból vétóznám az ilyen próbálkozásokat.
-
#8521 a klubok szerintem simán belemennének. ha találnának valami működő képes konstrukciót, biztos. ilyen pénzt nem hagynának ki....és pont őket nem érdekelné a hagyomány meg hasonló bullshitek :D -
#8520 nem ezt írtam, hogy nincs hely? :D
van hagyománya....valahol el kell kezdeni, nem? -
#8519 igen, én a spanyol inkvizíció elé dobnám a döntéshozókat, hogy égjenek máglyán amiért megsértették a szent hitet:D -
#8518 először is nem kell egy mégelitebb liga a bl-től.
másodszor, hova férne el?
mert már a bl,el-hazai porond és kétévente EB-VB így is nagyon sok.
még egy ilyen liga/bajnokság már egyszerűen nem férne el.
megaztáne gy csak pénzdíjazásra épülő sorzatnak semmi hangulata és semmi hagyománya nem lenne, a bl is a pénzről szól mint a bajnokságok és már minden, de azoknak ott a hagyománya ami ad egy külön hangulatot az egésznek. -
#8517 ezt most komolyan írtad? :D -
#8516 hát ez istenkáromlás.
Már a foci vb katarba helyezése is az, hát még ez?
Én nem is vinném ki európából se a vb-t se a klub football sava borsát.
Komolyan minek pl katar meg dél afrikai és hasonló közegekbe vinni egy világbajnokságot?
mert még dél amerika azt megértem, de a többit..(igen tudom, hogy a pénz...)
Európába megvan a szurkolói kultúra,infrastruktúra és nem polgárháborús,terrorveszélyeztetett a térség mint néhány afrikai,arab térség. -
#8515 nem látom hol a probléma, hogy egy másik sorozat is összehozná a nagy csapatokat egymás ellen. nekünk ez csak plusz szórakozást jelentene.
de valsz nem jön össze. az uefa a blt favorizálná ugye ezzel szemben és a naptárba nem is nagyon tudnának helyet szorítani neki. nyáron meg egy újabb tornával csak kitolnák az egész szezont. nem lenne jó a játékosoknak, szinte megállás nélkül csak fociznának... -
remélem nem lesz belőle semmi -
#8513 Katari versenysorozat nyomná le a futball-BL-t -
#8512 Ja,ujra jol nyomtak. Kivancsi vagyok mennyire marad meg a forma,gondolom hogy a blre igen,mivel mar csak az az 1 szamit. Sajnos igy meg nehezebb lesz a Madridnak;) Kemeny meccsek varhatoak. -
#8511 pont, hogy a tegnapi meccsel indulhat meg a csapat kifelé az átmeneti gödörből, a tegnapi Barca már helyenként hasonlított a BL-t nyert csapatokra, ilyen játékkal bárki ellen van esély. Bayerntől félek nagyon -
IXEMGabeo #8510 csodálatosan focizott a Barca. Bár kissé más lett volna, ha a Milan berúgja azt a kapufát...Messi ismét bizonyította, hogy jól kezeli a "nehéz" helyzeteket.
Galatasarayon meglepődtem. Egyenlítő találat szép volt, amit Altintop lőtt.