10753
Bajnokok Ligája
-
IXEMGabeo #8749 2-2 ááá -
IXEMGabeo #8748 jaa tudom nyitottam is topikot:) összekevertem. Csak mivel ritkán nézek focit azt hittem átigazolt:) -
#8747 respect a malaganak. a két meccs alapján amit kivédekeztek.. illetve amit a dortmund elbalfaszkodott.. Malaga legalább jobban használta ki a helyzeteit, és idegenben is képesek voltak valamire. -
Monoton #8746 Javier a Herculesben jatszik. -
Monoton #8745 http://en.wikipedia.org/wiki/Francisco_Portillo_Soler -
Zenszkij #8744 azért várd ki a végét, Lewandowski elmegy, de én sose tartottam egy nagy sztárnak, jön helyette más, bármi lehet -
lord nihilus #8743 sztem ez nem az a portillo amit kerestél...:D -
#8742 nem is itt dőlt, el hanem malagába.
itt jött ki a rutintalan dortmund és összeestek a súly alatt.
Nagy lehetőséget adtak le, mert jövőre nem sok esélyük lesz megközelíteni az idei szereplést.
-
#8741 ez nem a reálos portilloXD -
IXEMGabeo #8740 él még ez a Portillo?:D ez is már a halálfaszán is focizott... -
Monoton #8739 Most erre milyen választ vársz? :D -
#8738 lesgóllal? -
Monoton #8737 Bohocliga Malaga meg tovabbjut -
IXEMGabeo #8736 lesgóllal vezet a Malaga...marha fasza nem így kellett volna eldőlnie
2 , 100%-os ziccert hagyott ki a Dortmund előtte -
IXEMGabeo #8735 :), Joaquin szerintem élete meccsét játssza nagyon aktív. Stílusa engem Gerrardra emlékeztet a mai meccsen -
#8734 Coentraó elfaszolta a felszabadítást és tisztán odapasszolta Sneijdernek a 16-oson belül, az meg ellőtte a hosszú irányába, de mellé :D -
#8733 Drogba már lenyilatkozta, hogy a tavalyi szezon volt a csúcs, szóval ő is tudja, hogy innen csak lefele van... -
#8732 Drogba is meg Sneijder is bőven bizonyítja, hogy egy fingot nem érnek már. Szerintem még Benzema is belőtte volna azt a ziccert :D -
IXEMGabeo #8731 mit csinált? -
Monoton #8730 Sneijder :DDDD -
#8729 thx:D -
Zenszkij #8728 BVB_MALAGA -
#8727 persze, hogy több
de még több a semleges
inkább néztek volna egy izgi meccset
mint egy lefutottat -
IXEMGabeo #8726 jó meccs pedig a BVB - Malaga, szerencsére van DIGI:D -
#8725 az béna szöveg, de valószínű több real szurkoló van, mint mala-bvb :D -
#8724 Igen ezt nem szavaztatták.És azt mondták azt fogják adni, amelyik a legnagyob izgalmat tartogatja még.
Könyörgöm nekem senki ne mondja, hogy egy galata-real (§:3 után meg amúgy is) nagyobb izgalmat tartogat majd mint egy bvb-malaga(0:0).:D:D
Legalább ezt a kamu szöveget elhagyhatták volna.:D -
#8723 azt adják, ami több nézettséget hoz... -
#8722 ja
már előre lehetett tudni, kit érdekel hogy a reált hogyan juttatja tovább az uefa -
Zenszkij #8721 detto egyetértek, a sport 1 egy nagy marha, dögunalom meccset adnak mert Madrid, kész röhej -
IXEMGabeo #8720 most legalább itt van a BL negyeddöntőben!!! -
#8719 dortmundban bezzeg van izgalom
ez a retek sport 1 meg egy lefutott dögunalmas meccset kért inkább -
Zenszkij #8718 1-1!!!! Lewandowski!!!! -
Monoton #8717 A sorozatos sérülései miatt elveszett sajnos. -
IXEMGabeo #8716 Joaquin góljával vezet a Malaga...az fasza
Már a Betisben is bírtam ezt a csávót régen jó játékos -
#8715 hang alapján igen megtévesztőek az emberek:D -
#8714 nem is a tudásával van baj én is csípem, csak a hangja alapján nem így képzeltem el -
lord nihilus #8713 köszi! -
#8712 +2 -
#8711 +1 -
#8710 viszont egyik legjobb kommentátor
hajdú b. mellett