10753
Bajnokok Ligája
-
#8789 Előző héten volt egy brutál Ibra les, most egy duplales a Dortmundtól, holnap mi lesz? Juve tripla lesről lő gólt és úgy lesz 3-0 a 94. percben? -
Monoton #8788 -
#8787 jövőre*:D -
#8786 sok hasonlósá a 2 csapat közt nincs is max annyi, hogy akkor is kiugró tejesítményt nyújtott a dortmund volt egy jó edzője és menetelt a bl-be.
persze leírták aztán egy nagy meglepetésre nyert.
ez még idén is előfordulhat.(pár héttel ezelőtt a barca korszak végét jósolták mert kikapott a milan ellen...) -
Zenszkij #8785 megnéznék már egy német házidöntőt is, óriási meccs lenne -
#8784 azért ez a juve messze van még....nem értem mér fél tőle mindenki, mintha freddy kruger lenne.... -
#8783 -
#8782 és tavaly egy chelsea nyerte az egész sorozatot:D
szóval azért könnyen lehet, hogy majd pont ez a siker fogja döntőig repíteni a dortmundot. -
#8781 olaszok ellen szerintem fingot fognánk. -
IXEMGabeo #8780 befosnék, ha Juve-Dortmund döntő lenne mégszebb lenne, ha Del Piero itt lenne:) -
Monoton #8779 Mi a Juvet kapjuk -
#8778 azóta eltelt pár év -
Monoton #8777 Én már nem merek előre semmit se jósolni. -
Zenszkij #8776 emlékszem 1997-ben ugyanígy temették a BVB-t, azt adtak egy velős pofont Európának -
#8775 szerintem is
de ugyan ez lett volna a malagával
úgy is a real kapja őket -
#8774 én bízok abba, hogy megismételjük a legutóbbi torinói eredményünket az 4-1 volt.
(mondjuk én a hazai meccsen is ebbe bíztam aztán csak 2-0 lett, nekem egy 2 gólos győzelem is megfelelne) -
#8773 Aki a Dortmundot most megkapja az tovább is jut rajtuk, elfogytak ők már. -
#8772 nyugi portillo
messi amúgy játszhat holnap?:D -
IXEMGabeo #8771 apád fasza:D -
#8770 ma volt 2 hazai siker is
holnap nem lesz megint 2 hazai siker
azért ez nem így szokott lenni:D:D
Juve-Bayern nálam 1-1
Barca-PSg meg V XD -
#8769 én nem temetném juvét...tény szarban vannak és szarok is voltak, de hazai pályán juve talán tud változtatni.... -
IXEMGabeo #8768 2 lesgól is volt egyébként...Malaga gólja és a Dortmundé is... -
#8767 Gyűlölöm ezt a játékot :D -
#8766 Malaga -
#8765 nagy meccsek voltak ma, holnap sima bayern és barca továbbjutás -
#8764 Mondom átkapcsolom a Madridra, visszakapcsolom és sírnak a malagaiak, mondom WTF???? -
#8763 portillo jó volt?XDXD -
#8762 na miután eltemettem már 3 topikba is a dortmundot csinál egy ilyen wattafakkot...
-
IXEMGabeo #8761 kurva nagy meccs volt...lehozták Joaquint és annyi is volt a támadójátéknak:((( -
#8760 Mi volt itt :D
Óriási meccs! -
#8759 kurva tetves életbe
faszért nincs digim
kurva annyát a sport egynek
mekkora lehetett a vége
-
Zenszkij #8758 CSODA TÖRTÉNT -
Monoton #8757 Jöttél kárörvendeni mi? :dd -
#8756 :P -
Monoton #8755 Baszkiiii LOOOL :DDDDDDD -
lord nihilus #8754 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááájeeeeeeeee -
IXEMGabeo #8753 3-2 bazmeg mekkora meccs:DDDDDDDD -
IXEMGabeo #8752 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#8751 De a Dortmundba egy nagyon fontos szerepe van és Schieber azért nem tudja helyettesíteni.
Nem hiszem, hogy venne olyan kaliberű játékost mint lewa a dortmund és az, hogy kienvelnek-e vkit az meg megint olyan, hogy lewandowski se 1 év alatt robbant be. -
#8750 na jöhet a real-malaga természetesen
majd hierro becammog a a húzásnálXD
most pénteken lesz amúgy?