Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
2-0 a batenak úristen mi van ma 😄

I met God. She's black

Effe88
😄😄😄
ugye, ugye😄😄

szabii98
csóringer kolozsvár, bíztam bennük pedig 😄

I met God. She's black

limperatore
ASDAS: kurva anyját 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Effe88
persze, hogy nem azért szarok😄
itt az elv a lényeg😄D:😄

LasDen
jogosan kért több pénzt a sikerek után....az hogy "megátkozta" õket....nem hiszem, hogy annyi köze van hozzá, hogy szarok 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
jó de akkor isS:S:S:😄😄😄
milyen dolog már ez😄:S:😄😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LasDen
nem nagy dolog...a felén már túl vannak 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
guttman béla mekkora genyó volt
elátkozta a csapatát csak mert nem hosszabítottak vele😄😄
mekkora zs

[HUN]FaTaL
Köszi!

http://goo.gl/gd6Zi5

köszi!!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

banok
streamek a a mai BL meccsekhez
http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Jövõre, ha tényleg bevezetik a pénzügyi fair play-t, legalábbis annak az átigazolásokra vonatkozó rendszerét, akkor meg fog változni a helyzet. Az árak lejjebb szorulnak kényszerbõl, mert aki drágán vesz játékost, annak el is kell adnia valaki(ke)t abban az értékben. Ez valamelyest gondolkodásra kell hogy bírja a vezetõket.

Igaz hogy ez csapda is lesz, mert a nemzetközi kupában nem induló csapatok meg nyilván nem annyira tudnak költekezni, hogy 8-10m €-kat adjanak a "nagyobbak" játékosaiért, de aki megteheti, az nyilván sportszakmailag elõrébb lesz az új igazolásokkal.

Szar Bayern, szar Bayern :)

DasIsFuck
Manapság az a méltó a bl névhez akinek van 100 milliója nyaranta költekezni.

Azt várom majd mikor következik be az, hogy az országok eladják a csapataikat majd más országoknak h az majd cserébe vásárol állampapírokat.
Sõt akkor már lehet a városkákat is eladni a déleurópaiaknak.

Majd Norvégian,Németország,Svédország,Dánia,kína,Arábia szépen felosztogatja egymásközt olasz és spanyol ország városait...
Aztán már nem is bajnokok ligája hanem gyarmatok ligája lesz.😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Rudee
Nehéz belátni, hogy elnézted? Ez van, nem haragszom, csak nem szeretem mikor valaki nem túl alaposan nézi meg az elõzményeket, majd így oktat.

Sippie
Jólvan pubi... a gumicukrot nem nyerted meg.
Rudee
Most olyan szépet tudnék írni...

Sokkal korábban, még a sorsolás után írtam érdekességként, hogy a mienk az egyik olyan csoport, amibe tényleges bajnokok szerepelnek. Ha utána írtam valahol, hogy csak az ilyen csoportokban lehet a BL elnevezéséhez méltó meccseket játszani, akkor légyszíves idézd.

A kettõt én nem vontam össze, az inkább csak a Te kis elcsökevényesedett agyadban forrt össze.

Sippie
na ez nagy érvelés volt hogy üldözési mániás...
ellenben az már világos hogy te fogyatékos vagy, arra sem emlékszel amiket TE írtál korábban, pedig nem olyan nehéz kideríteni, megnézed az elõzményeket és voálá. Nem hiszem hogy olyan bonyolult volt értelmezni amit írtam, de szájbarágósan csak neked:

Ezt írtad te: "Ez a meccs legalább méltó volt a BL elnevezéshez." Merthát ugye a reál az aktuális bajnok, meg a city... és milyen jó hogy egy csoportba kerültek, és méltó a BL névhez, mert mind a kettõ bajnok.

Ezt írtam én: "szörnyû lehetett évekig úgy nézni a reál BL meccseit, hogy egyik sem volt méltó a BL elnevezéshez." Merthát ugye 3 évig nem volt bajnok a reál, ami sajnos nem méltó a BL névhez a TE elméleted alapján. Magyarázzam még tovább vagy felfogta a pici agyad? Ha sikerült kapsz egy gumicukrot 😉
Rudee
Csak nem egy újabb üldözési mániás?

Az aktuális spanyol bajnok kilététõl függ, hogy egy csapat milyen meccseket játszik? Vagy csak normális érvelés nem jutott eszedbe? <#ticking>

bakkerman
CFR meglepõ h ilyen simán nyert a Braga otthonában

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
durva meglepi😄😄

Sippie
"Tavaly és az elõzõ években is volt sok jó meccsünk"

de ki is volt akkor a spanyol bajnok? <#nemtudom>
(mert ugye BAJNOKOK Ligája elnevezéssel dobálózol itt amióta kisorsolták a csoportokat.)
Steve Downie
Lille <#wilting>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

[HUN]FaTaL
Igen, a tv2 csomagját vette meg. A többit ugyanúgy a digi adja.

http://goo.gl/gd6Zi5

Götze tuti nem meleg😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Most akkor SportTV csak a keddi meccseket adja?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rudee
Annak idején megye I-ben történt, hogy egy nem teljesen egészséges játékos combját valami spéci cuccal kenték be, hogy bírja a terhelést. Kisebb mellékhatása volt, hogy egész meccsen így nézett ki. Többet valamiért nem használták a szert, nem is tudom miért 😄

banok
megszûnt

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Véletlen az volt pl, ahogy a City vezetést szerzett. A semmibõl, helyzet nélkül, sõt, mondhatjuk hogy bõ egy óra "futballal" minden felépített támadás nélkül.

Értem én, hogy fájó a tegnap mutatott feltámadás, fõleg a közelgõ Clássico miatt, de...

Rudee
Tavaly és az elõzõ években is volt sok jó meccsünk, de amit nyerünk, az nyilván az ellendrukkereknek alapból nem tetszik.

WuFraZselic
ezt biztosan nem Milánóból hozta! 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
sok van
csak ugye nem merik felvállalni😄érthetõ kokból😄?D
http://sportgeza.hu/futball/2012/09/12/fel_a_nemet_homoszexualis_futballista/

bakkerman
és amikor bevallotta a sajtónak,kibaszták a csapattól,sehova nem kellett,vége lett a karrierjének,és végül öngyilkos lett...

bakkerman
eddig hivatalosan csak 1 meleg játékos volt,asszem angliában focizott,de tuti vannak amúgy buzeráns focisták

Effe88
amúgy sok meleg vagy bi játékos van tuti
nem ibra lenne az elsõ eset
podolskiról is ezt híresztelték😄😄 meg még jó pár német válogatott játékosról😄😄

zaki
😄DD

bakkerman
buzibra

Effe88
buzerátor😄😄d

bakkerman

DasIsFuck
miért ne lehetne a legjobbak közé sorolni?
Én igazán nem vagyok egy Ronaldó fan vagy spanyol,portugál,brazil,argentin fanatikus, de Ronaldo teljesítménye magáért beszél.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

WuFraZselic
Hulk majdnem a szezon gólját lõtte 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
nyílván nem fogják anyázni, ha eldönt egy meccset. Az meg elvakult, ha valaki Ronaldót ma a legjobbak közé sorolja. És én nem is istenítem emiatt, csupán örülök, hogy eldöntötte a meccset a végén.

külön bosszant h megint Roni lesz az Isten a 90. percben holott nyilvánvalóan Marcelo játszott a legjobban a Madridnál...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
"kinek nem inge"...
mindegy nem vitázom, itt nincs mit magyarázni, a sok kihagyott helyzet ellenére jobb volt a Madrid és megérdemelten gyõztek.

az, hogy szimpatizálok több csapattal nem jelenti, hogy divatszurker lennék mivel a citynek alapvetõen sosem drukkoltam😄 viszont azt megtehetem, hogyha bármiko a Milan, RM, Schalke és a MU játszik ellenük szurkolok mivel nem csípem ezen csapatokat. Most legyetek boldogok, hogy sikerült fordítani és kész😊

tudod ki a divat...ideges vagyok, mert a city ennek ellenére megverhette volna a Madridot. És akkor még mentek fölényeskedni, hogy jajj ez BL csapat, holott benne volt, hogy kikapnak. Ott dõlt el, hogy Maicont lehozta Mancini egyébként simán 1-1

Effe88
én meg azt hittem, hogy balassagyarmat😄😄:😄😄:S

te Effe meg mertem volna esküdni h ez a barca címer xASASDdds

Sippie
szörnyû lehetett évekig úgy nézni a reál BL meccseit, hogy egyik sem volt méltó a BL elnevezéshez.
SLICK
véletlen? A gyõzelem abszolút jogos volt, az más hogy sokat bénáztak. City be volt szorulva mint a szar. Volt 2 mákjuk és annyi...
Istenem, hogy még mindig az ilyen fasz megnyilvánulásokat látni, fõleg hogy a bajnokság eddig nem úgy alakul, a sok divat megint erõsnek hiszi magát és próbál okoskodni....