Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
elátkozta a csapatát csak mert nem hosszabítottak vele😄😄
mekkora zs
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
http://banok.myfreeforum.org/about20.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Igaz hogy ez csapda is lesz, mert a nemzetközi kupában nem induló csapatok meg nyilván nem annyira tudnak költekezni, hogy 8-10m €-kat adjanak a "nagyobbak" játékosaiért, de aki megteheti, az nyilván sportszakmailag elõrébb lesz az új igazolásokkal.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Azt várom majd mikor következik be az, hogy az országok eladják a csapataikat majd más országoknak h az majd cserébe vásárol állampapírokat.
Sõt akkor már lehet a városkákat is eladni a déleurópaiaknak.
Majd Norvégian,Németország,Svédország,Dánia,kína,Arábia szépen felosztogatja egymásközt olasz és spanyol ország városait...
Aztán már nem is bajnokok ligája hanem gyarmatok ligája lesz.😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sokkal korábban, még a sorsolás után írtam érdekességként, hogy a mienk az egyik olyan csoport, amibe tényleges bajnokok szerepelnek. Ha utána írtam valahol, hogy csak az ilyen csoportokban lehet a BL elnevezéséhez méltó meccseket játszani, akkor légyszíves idézd.
A kettõt én nem vontam össze, az inkább csak a Te kis elcsökevényesedett agyadban forrt össze.
ellenben az már világos hogy te fogyatékos vagy, arra sem emlékszel amiket TE írtál korábban, pedig nem olyan nehéz kideríteni, megnézed az elõzményeket és voálá. Nem hiszem hogy olyan bonyolult volt értelmezni amit írtam, de szájbarágósan csak neked:
Ezt írtad te: "Ez a meccs legalább méltó volt a BL elnevezéshez." Merthát ugye a reál az aktuális bajnok, meg a city... és milyen jó hogy egy csoportba kerültek, és méltó a BL névhez, mert mind a kettõ bajnok.
Ezt írtam én: "szörnyû lehetett évekig úgy nézni a reál BL meccseit, hogy egyik sem volt méltó a BL elnevezéshez." Merthát ugye 3 évig nem volt bajnok a reál, ami sajnos nem méltó a BL névhez a TE elméleted alapján. Magyarázzam még tovább vagy felfogta a pici agyad? Ha sikerült kapsz egy gumicukrot 😉
Az aktuális spanyol bajnok kilététõl függ, hogy egy csapat milyen meccseket játszik? Vagy csak normális érvelés nem jutott eszedbe? <#ticking>#ticking>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de ki is volt akkor a spanyol bajnok? <#nemtudom>#nemtudom>
(mert ugye BAJNOKOK Ligája elnevezéssel dobálózol itt amióta kisorsolták a csoportokat.)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Értem én, hogy fájó a tegnap mutatott feltámadás, fõleg a közelgõ Clássico miatt, de...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
csak ugye nem merik felvállalni😄érthetõ kokból😄?D
http://sportgeza.hu/futball/2012/09/12/fel_a_nemet_homoszexualis_futballista/
nem ibra lenne az elsõ eset
podolskiról is ezt híresztelték😄😄 meg még jó pár német válogatott játékosról😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én igazán nem vagyok egy Ronaldó fan vagy spanyol,portugál,brazil,argentin fanatikus, de Ronaldo teljesítménye magáért beszél.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mindegy nem vitázom, itt nincs mit magyarázni, a sok kihagyott helyzet ellenére jobb volt a Madrid és megérdemelten gyõztek.
Istenem, hogy még mindig az ilyen fasz megnyilvánulásokat látni, fõleg hogy a bajnokság eddig nem úgy alakul, a sok divat megint erõsnek hiszi magát és próbál okoskodni....