10753
Bajnokok Ligája
  • LasDen #8709
    a Méhesre gondolsz?? legalábbis a leírás ő rá illik...:D
  • banok
    UEFA BAJNOKOK LIGÁJA
    20.45 Galatasaray-Real Madrid tv: Sport1 hu
    20.45 Borussia Dortmund-Malaga tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • SLICK
    hinnyeee! Én még sose láttam ezt a Sport 1-es kommentátort :D Azt hittem valami fiatalabb vékony alkatú gyerek a hangja alapján, erre egy kövér kancsi kopasz pasas
  • Tyler1
    :DDD
  • Monoton
    Sírok :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • limperatore
    D:ASAS:
  • Effe88
    Igen ezt nem szavaztatták.És azt mondták azt fogják adni, amelyik a legnagyob izgalmat tartogatja még.
    Könyörgöm nekem senki ne mondja, hogy egy galata-real (§:3 után meg amúgy is) nagyobb izgalmat tartogat majd mint egy bvb-malaga(0:0).:D:D
    Legalább ezt a kamu szöveget elhagyhatták volna.:D
  • [HUN]FaTaL
    Dehogy az nyer. Kiírják déltől este 6-ig a szavazást. Az a csapat nyer, akinek a legtöbb tizenéves szurkolója van :D

De ezt a Real meccset nem szavaztatták. Azt adják, amelyik nagyobb nézettséget hoz, gondolom a Realnak több magyarországi szurkolója van, mint a Dortmundnak meg a Malagának összesen. Ettől függetlenül én jövőhéten digit fogok nézni :D
  • Tyler1
    facebook

Mondjuk ez azért jó, mert mindig az a csapat nyer, akinek a legtöbb szurkolója van, nem az, aki mondjuk izgalmas meccset is játszana :)
  • horpeti
    Azt mondták, hogy a nézők szavazták meg, hogy melyik meccs legyen. Már egy héttel előtte mondták, hogy szavazzanak, sms, üzi nemtomhogy.
  • DasIsFuck
    ja az a csoda, hogy nem a psg-barca meccset adták kedden.
  • Effe88
    de szar ez a sport 1
    tegnap még azt mondták, azt a meccset fogják kedden közvetíteni, amelyiken még nem dőlt el és izgalmas lehet:D:D

erre nem a bvb-malagát, hanem a galata-realt adjákXD
    hogy micsoda meglepetés lehet a török katlana aha persze:D
    sima 0:3 lesz az is
  • [HUN]FaTaL
    Pl. azoknak, akik be vannak regisztrálva.
  • IXEMGabeo
    :D:D:D:D
  • IXEMGabeo
    ezt megértem nem is ezért írtam le ezeket a sorokat:) Ez inkább a tv szolgáltatók sara illetve üzletpolitikája, hogy minél több csatornára fizess elő.
  • horpeti
    Nekem nincs digisportom, azért nézem streamen! Tegnap a sport1en néztem a meccset. :D
  • Sippie
    amúgy szerintem senki nem gondolta komolyan, hogy a tv-n nézés ciki, az csak poén volt.
  • LasDen #8692
    én TV-n gépezek...szóval mikor neten nézek meccset, én akkor is tv-n nézem a meccset...ultimate win :D
  • szabii98
    én szívesen nézném tévében. de nem a digi sporton. egyrészt mert nincs, másrészt meg mert egy kapzsi banda
  • IXEMGabeo
    és akinek nincs pénze rá, vagy, aki butításnak tartja az egészet az is ciki?:D Ájfón amúgy is clio mondása
  • Sippie
    amióta van ájfón, azóta ciki. Mert ájfónon kell nézni, mer azzal lehet a budin is, meg mer az a menő :D
  • IXEMGabeo
    Pff nem tudom mióta ciki tv-ben nézni meccset...

Régen milyen jó volt amikor nem volt net és tv-n szurkoltuk végig faterral pl a 98-as vb-t meg az összes eddigit is...Meccsnek akkor van hangulata, ha vagy élőben vagy tv-n nézni az ember kukoricát, chipset esetenként a legtöbbeknél sörrel fűszerezve
  • REALista
    SopCast - Channel - 141888
    Nagyon jó HD közeli minőség és nem is akad.
  • LasDen #8686
    TV-be nézem :D
  • szabii98
    ..Csiágó Szilva :D:D
    istenem, ha nem szakadt volna meg a stream, és azt nézem tovább...ahh bele sem merek gondolni
  • SLICK
    a digi oldalán nézed a meccset? Mert valami jegyet kellett vásárolni, hogy nézhessem. Vagy ingyen nézed?
  • LasDen #8683
    leszarom a kommentátori fasságokat...nem sok stream szokott jó lenni nekem, így ha nem muszáj nem nézem :D
  • Monoton
    Pásztóré volt a best :D
  • szabii98
    a tegnapi Barca-PSG kommentátori szépségek után, ma inkább az angolt választottam . Legalább nem értem, ha baromságot mondanak és nem is Mászcseránóznak
  • LasDen #8680
    folyamatos, nem akad és még magyarul is beszélnek benne...megéri maradinak lenni :D
  • horpeti
    Kösz ez tényleg jó. Amúgy ezt is próbáltam meccs közben, akkor be se indult kb. Talán most ezen maradva jó lesz.
  • Monoton
    Tv-t nézel az internet korában? Maradi vagy :DDDD
  • LasDen #8677
    én a tv-s streamet nézem....
  • szabii98
    eztet
  • horpeti
    Ti milyen stremat néztek? Nekem mindegyik akad, kivéve a 2. digis csatorna, de a vége felé már az is...
  • cabell2
    köszönjük. csendben megkérdezhetem, hogy ezt az itvzz vagy milyen dolgot miért linkeled mindig oda, mikor ott egyedül az az üzenet látható, hogy "ez egy zárt oldal, regisztrációra nincs lehetőség!"
  • banok
    A mai negyeddöntők

20.45 Real Madrid-Galatasaray tv: Digisport1 hu
    20.45 Malaga-Borussia Dortmund tv: Digisport2 hu, ZDF
    streamek:
  • cabell2
    Azért azt hihetetlennek tartom, hogy ha a Barcának rúgnak egy szabálytalan gólt BL negyeddöntőben, azt gyakorlatilag már meg sem említik. Odáig fajult ez a Barca-bírózás dolog, hogy ha ellenük történik valami, ráadásul igencsak jelentős tévedés, már szóra sem találják érdemesnek. Könyörgöm, méteres lesről lőtt gólt a srác.
    Fordított helyzetben az NSO címlapja így nézett volna ki: Újabb botrány után nyert a Barcelona.

Persze nem volt ez mindig így, anno a Chelsea elleni valóban szétcsalt meccsen ugyanígy a Barca részére történt itéletekről nem esett szó, akkor ők voltak az imádott csapat, nekik mindent lehetett...botrányosnak tartom, hogy a sportrovatokba ilyen emberek írkálnak..
  • Tyler1
    Ez a Clattenburg bazmeg...
    Azt se tudta hol van szerintem. Az hogy az FA még képes ilyen balfaszokat alkalmazni, az oké, de hogy nemzetközi szinten szerepet kapjon, vicc.
  • szabii98
    jajam, így már nézős lesz