Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
aha akár nyolcat is persze😊 volna 😊 bélmozgás az persze mindenki magánügye, de a 0,2 bekapott gól/meccs a BLben az magáért beszél szerintem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

az a hiper védelem simán beszopott volna vagy 4-et, csak Messiék körbelőtték a kaput, ha meg nem akk Buffon kezébe...persze ez nem von le semmit a Juve érdemeiből, mert az első meccs az övék volt, ott ment el...úgyh annyira nem fossuk le a bokánkat a Juve védelmétől...
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2017.04.20. 20:37:54

Visca El Barça!

Count Adyn
Jahjó😄 ideivel mán kettő lesz na érted😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

<#integet2><#vigyor1>

REAL MADRID

Rudee
Ha nem, akkor meg Perez megvett mindenkit. Tudjuk.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Igen, kellett is az a győzelem a csoport második helyéhez <#integet2> Bár aztán a nyolcaddöntő elég csúfos lett.

LasDen
hmm, mert én nem ezt mondtam, ugye?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
nem vagyunk trendyk😊
Las: tavalyelőtt is döntős volt a Juve 😊

LasDen
mert az olaszok az elmúlt 7 évben hozzá se tudtak szagolni a bl-hez. Azzal az 1 döntővel most mutatkozik változás, de a hozzállás lassan változik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
amúgy a juvét miért írja le mindenki? szerintem idén ők a favorit
Juve megnyeri szerintem,mert baszott eros csapatuk van...az a vedelem te jo eg😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szucsy89
igen, ezekkel a 30+ játékosokkal vertük meg anno a Realt a Bernabeuban is 😉 50 méteres Pirlo gól remlélem néha beugrik rémálomként 😄
Rudee
Ja, értem, akkor az üveggömbbe néztek és tudnak mindent előre.

bakkerman
Mert az ottani továbbjutó valószinüleg nem nyeri meg a BL-t,viszont a Real-Bayern párharc győztese szerintem a végső győztes is lesz,és ezt még sokan igy látják/látták. Teljesen függetlenül a mai párharcoktól

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
Full zakkant akkor a csavo

Rudee
Robben homorításánál meg oldalra indult aztán az égi szikra bevillanásával a 11-es pontra mutatott... <#lookaround>

Effe88
A legdurvabb az volt mikor kassai mar nyult a lapert casemiro faultjanal es 2.sargaja lett volna erre meggondolta magat.Na ilyet meg nem nagyon lattam.
Ettol fuggetlenul gratulalok a Madridnak.
Errol ok nem tehetnek, hogy kassai vezette es hat fogalmatlan ehez ez a pali.
Jo lenne egy Juve gyozelem a vegen, Buffonnak kijarna mar vagy esetleg egy Monaco siker😊

Rudee
A Dortmund-Monaco meccsen is voltak nem gyenge téves ítéletek, csak az senkit sem érdekel.

6unn3r
Lehet szapulni a Real Madridot, de azt hiszem minden, de minden a játékvezető kezében van ilyenkor. Egyik játékos sem tagadná meg a gólt, még akkor sem, ha tudatában van a les tényének. A partjelző benézte, Kassai meg rá van hagyatkozva. A többi dolog viszont az ő sara.

-Robben dobta magát, nem volt tizi (bár tény és való, hogy a Bayern gólszerzése jót tett a meccsnek)
-Vidal, ha nem is azért a belépőért, de már korábban megérdemelte volna a pirosat
-Casemironak sem lett volna szabad befejeznie a mérkőzést
-elmaradt egy tiszta büntető Casemiro buktatásánál
-Ronaldo két gólja is lesről született....mi több, Marcelo passzánál élőben is lehetett látni, hogy előrébb van, rá is legyintettem, hogy úgyse adják meg....

Viszont a meccs nem csak ezekről szólt. A Bayern se Münchenben, se Madridban nem játszott veszélyesebben a Realnál. Hiába volt labdabirtoklási fölényük, a Madrid rendszerint életveszélyesen kontrázott. Gondoljunk bele Kroos is hányszor bombázta felé tiszta gólhelyzetekben, illetve CR is elönzőzött egy ajtó-ablak ziccert Benzema kárára. Érzésem szerint Zidane taktikája érvényesült mindkét találkozón. Tény és való, hogy a kiállítások nagyban hozzájárultak a meccs végkimeneteléhez, de a játék képe alapján úgy gondolom, hogy szorosabb meccsen, de a Real jött volna ki továbbjutóként 11 vs 11 esetben is. És megint nem elhanyagolható tény, hogy az odavágón is kapott a Bayern egy alibi tizit. Más kérdés, hogy a vadbarom Vidal kilőtte a stadionból.

Nyilván érdekes, hogy az ekkora játékvezetői tévedések miért pont a Barcelona meg a Madrid meccsein jönnek elő, fogalmam nincs mi van a háttérben, ha egyáltalán van. De két meccs alapján nem volt jobb a Bayern, bírói tévedések ide vagy oda.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rudee
Ramos öngólja előtt Lewandowski is lesen állt, mégse fújták le. Ez nem fájó?

Rudee
Úgyse ismerik el, hogy igazunk van. A Madridnak ki kell esnie és kész. Minden más eset fáj.

De remélem, hogy csak kamutizikkel és lesgólokkal fogunk a kupa magasba emeléséig menetelni, hogy sírjanak.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.19. 09:12:11

Real - Bayern:

Az első meccsen a bajorok kaptak egy teljesen egyértelmű kamubüntetőt, csak a Real szerencséjére a vakbalfasz Vidal fölé vágta. Aztán pörögtek Javi Martínez kiállításán, pedig teljesen jogosan kapta mindkét sárgáját. Utána már csak a csoda meg Neuer mentette meg őket attól, hogy vagy 5-öt kapjanak.

A második meccsen a 50. percben ki kellett volna már állítani Vidalt a második sárgával, ehelyett egy percre rá Kassai eléggé véleményes helyzetben ad 11-est a Bayern-nek. Tipikusan az a szituáció volt, amikor a bíró vagy meg akarja adni vagy nem. Kassai meg akarta adni. A Bayern második góljánál Lewandowski meg eléggé lesgyanús helyzetben volt.

Ezeket azért jegyzem meg, mert akik sírnak Casemiro második sárgájáért meg a hosszabbításos Ronaldo lesgólért, azok ne felejtsék el, hogy ezek a szituációk meg sem történtek volna, ha Kassai a szabályoknak megfelelően már az 50. percben elküldi zuhanyozni Vidalt. De nem tette, mert nem akart "belenyúlni" a meccsbe. Ehelyett megtette egy perccel később.
REALista
Mi az hogy nem számít hogy hogyan?Azért kettős győzelemmel kiejteni a a Bayernt nem kis dolog, főleg ha azt nézzük hogy igazából csak egy érdekes 11-es miatt volt egyáltalán esélyük a továbbjutásra.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nem kell most átírnod a les szabályt. Továbbmentetek. Ez a lényeg, nem? Mindenki látta hogyan. De ez nem számít. A királyi gárda újra csodát tett. Cr soha mind lesen. Ha igen akkor sem.

Jim Morrison
elég szép mémek születtek azért Kassairól 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rudee
Itt pont arról regéltek, hogy ha a passzt adó játékos is elhagyta az utolsó védőt, akkor mi van.

De még ha les is, akkor se ment volna tovább a Müntyen. Max egy szépségtapasz a hungarokatalánoknak meg Pikének.

Szerk.: ismerem a lesszabályt, de ha az UEFA szerint van az adott szituációra hozott más szabály, akkor az érdekel.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.19. 00:12:45

tobias88
Szerintem keress rá, ha nem akarsz többé beégni egy olyan sportban amit szeretsz, de a szabályait sem tudod. De ha nem akarsz akkor tömören:

Lesen van az ellenfél térfelén lévő játékos a passz pillanatában, ha a játékos bármely testrésze amellyel szabályosan érhet a labdába előrébb helyezkedik el, mint a
- labda vagy
- a kaputól számított második játékos bármely testrésze, amellyel szabályosan érhet a labdába

7. dia amúgy 😄
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.19. 00:08:06
Rudee
Holnap ha lesz időm, akkor megkeresem a legutóbbi változtatások hivatalos formáját. Szenvedjen csak akinek fáj.

Rudee
Nem, pont hogy ebben az esetben már nem. Érdekes felvetés, de ez csak akkor él az UEFA szerint, ha a labdát adó játékos előtt már nincs mezőnyjátékos a védekező csapatból.

Rudee
Az első két hiba nélkül nem lett volna izgalmas. Először is nincs tizi, aztán Vidal időben megkapja a második sárgát.

tobias88
Úristen, és te mondasz véleményt arról hogy mi szabálytalan és mi nem? Szerintem olvasd át a szabályokat <#idiota>

Segítek:
Ronaldo a labda előtt van, ilyenkor az számít
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.18. 23:58:12
tobias88
Viszont részlehajlással nem lehet vádolni Kassaiékat, mert anno a Bayern Barca 4-0 esetén is a 2.-3.-4. Bayern gól szabálytalan volt. Bár ezek alapján lehet hogy Real szimpatizánsok? <#idiota>

Kétlem, valószínűleg csak inkompetensek
Rudee
Az nem volt a les a szabályok szerint. Mivel Marcelo is az utolsó védő mögött volt már, így az új lesszabály alapján az gól. Érdekes, de tény, az UEFA facebookján írták az egyik poszthoz.

tobias88
Igen, viszont a 3. Reál gólt a Másik partjelző nézte el, szóval legalább nem csak egy asszisztensét kell lecserélnie. Én nem nagyon hiszek az ilyen összeesküvésben, csak abban, hogy alkalmatlanok ilyen szintű meccsek vezetésére. Összesen volt 6 súlyos hibájuk egy szem meccsen, 5-1 arányban a Bayern kárára, eldöntötték a továbbjutást. Pedig ez a játékosok dolga, nem az övék
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.18. 23:53:17
Rudee
Nem tudom feltűnt-e, hogy a Lewandowski eset és a Ronaldo-gól is ugyanazon az oldalon történt. Nyilván elcsalták, pedig logikus gondolkodással kikövetkeztethető, hogy ugyanaz a partjelző nézte el. És nem csak ez a 2 hibája volt.

Rudee
Partiban tartották őket meccsenként 1-1 11-essel.
Szerk.: és persze nem volt 6 perces hosszabbítás, hogy a 97. percben aztán gólt lőhessünk.
Utoljára szerkesztette: Rudee, 2017.04.18. 23:40:23

Ehhez képest elég nyögvenyelősen, hathatós bírói segítséggel mentetek tovább, a mindkét meccset 10 emberrel befejező Bayern ellen.

Rudee
Tavaly óta profi, csak az MLSZtől kap 1.5m körül, meccsektől függetlenül. A nemzetközi rész meg nyilván jobban fizet. De ez utóbbit szerintem egy darabig nem fogja élvezni.

limperatore
és az a pár millió ráadásul elég sok lehet
mennyit kaphat 1 ilyen meccsért? segédbíró is a8al járkál

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

tobias88
A 2.hoz nem kell kép, a 3-2höz érdemes. M4 stúdióban nem is mertek mondani rá semmit, mert Kassai...

Vidal pirosa már más esetben jöhetett volna, azt én nem vitatnám, de:
- Lewa 1 az 1ben mehetett volna a kapusra, de befújták hibásan lesnek
- Casemironak ugyan úgy kijárt volna
- Madrid nem kapott meg egy jogos 11est
- a 2. Madridi gól hatalmas les
- a 3. Madridi gól les
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.04.18. 23:35:53
Rudee
Attól mert valaki vezeti a harmatgyenge Bundesliga-t 800 pontos előnnyel és kivégzi az évek óta kínlódó Arsenal-t, még a helyükön kell kezelni őket. Olyanok, mint a Milan volt a szebb éveik hajrájában. A húzóemberek 30 fölött, a többi meg agyhalott.

Jim Morrison
most néztem meg a kiállítást. kamera szemszögéből jól látszik, hogy ha egy picit előbb is ért a real játékoshoz vidal, ez akkor sem sárga, labdába lőtt igazán. a felvételből az is látszik, hogy Kassai meg olyan helyen volt, hogy nem láthatta rendesen (pont takarva volt neki a labda). partjelző meg a pálya másik oldalán. Ilyenkor az internetezők (minden portálon) megfeledkeznek arról, hogy Kassai nem látja a közvetítést és visszajátszást.
Mert nincs videóbíró 😞

Rudee
Nem, mert úgy gondoltad hogy oda-vissza nyernek. Aztán mégse. Hiába kaptak mindkét meccset tizit, jogtalanul.

REALista
Ha a Bayern nyert volna akkor ugyan úgy menne most a bírózás ez van Kassai balfasz volt ez tény. Viszont akárhogy is nézzük nem érdemeltek továbbjutást mert egy kamu 11- esen kívül nem tudták gólt lőni ma...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Ááá, a hírek szerint Aytekin már nem vezet idén BL meccset...

Amúgy én azt mondtam 1 hete, hogy aki kiejti a bayern-t az megérdemli, hogy megnyerje a bl-t, de egy ilyen meccs után nem tudom ezt jó szívvel mondani.

Nyugi nyugi. Nem kell aggódni. Meg lesz a bl újra. Valahogy összehozza a bírói stáb.

Rudee
Megadott egy tizit, ami nem volt az, bár a Fradi-Vasas után már nem lépődónk meg semmi ítéletén.
A 4. sárgát érő belépő után állította ki Vidalt, pedig korábban kellett volna.
Nem Ő vezette a Juve negyeddöntőjét 😄

Jajj tudom, hogy most a 6-1-el fogsz jönni, de ott az összes szituáció véleményes volt, ezek meg teljesen egyértelműek. Meg kell nézni a visszajátszásokat és onnantól kezdve nem is érdemes rajta vitatkozni. Kassai egy kókler szar.