10753
Bajnokok Ligája
  • szabii98
    Inkább ő..Lavezzi pl már 3x biztos eldönthette volna a továbbjutást :D:D
  • Monoton
    Ha nem állnak vissza védekezni bármi lehet.
  • horpeti
    Ja, innentől érdekes lesz, kiváncsi vagyok mi lesz a reakció. Mindkét oldalról. Ha így folytatja mindkét csapat, jöhet a meglepi.
  • REALista
    Le a kalappal a PSG előtt.Bár szinte biztos hogy fordít a Barca...
  • Monoton
    Pastore, na tőle vártam a legkevésbé valamit :D
  • Effe88
    veri?XD
  • REALista
  • LasDen #8902
    Messi is talált jobb elfoglaltságot a meccsnézés helyett :D
  • DasIsFuck
    psg megvette az uefát biztos
  • horpeti
    Nemtom, nekem tetszik, hogy kiegyenlített.
    A Barca sokat hibázik, valahogy nagyon nem megy most nekik, a PSG tök jól passzolgat és helyzethez jut. Jó, én kicsit "PSG"s szemmel nézem, Barca drukkerként szerintem már idegbajt kaptam volna. :)
    Lehet a 2. félidőben jön a Barca henger, bár úgy látom, kell Messi, aki 1-1ben alkot valamit, mert elég jó a PSG védelem.
  • [HUN]FaTaL
    Ez jó meccs? :D
  • horpeti
    Mit akart? :) Ha a kapu felé állt volna, még megértem, hogy belerúgott egy akkorát, de így? :D
    Szerintem a meccs nagyon jó, nyíltsisakosabb, mintha visszaállna valamelyik. Akkor lesz majd kemény, ha gólt lő valaki. Ha a PSG, akkor pláne.
  • REALista
    Villa hatalmas lövés...bedobás...:D
  • Effe88
    bírókat,sorsolásokat?
  • Monoton
    De a meccs nem olyan jó :(
  • horpeti
    Jó a PSG, a meze hasonlít a Milanéra, így néha az az érzésem, hogy a Milan játszik, külön öröm. :D
    Nem sok PSG meccset láttam eddig idén, de nagyon szépen játszanak. Remélem behúzzák! :D
  • Monoton
    Vagy aki megveszi
  • Zenszkij
    azé a meccs, aki megnyeri
  • IXEMGabeo
    na gyere...nekem az a véleményem, hogy az a Chelsea-e volt az a meccs. Drogba kapufa plusz Terry elcsúszik az esőben a 11-esnél...
  • horpeti
    Nekem már most akad a Digisport 2. link (elsőre nincs regem).
    Remélem jobb lesz, múltkor nézhető volt.. Nektek nem csinálja, aki azt nézi?
  • Effe88
    köszi
  • banok
    Mai BL
    20.45 Barcelona-PSG tv: Digisport1 hu, STV1, RTS1
    20.45 Juventus-Bayern München tv: Digisport2 hu, ZDF
    streamek:
  • cabell2
    na ezért most egy jó nagy pofont vernék le neked, de talán nem is ezek a múltbéli meccsek most a lényegesek
  • DasIsFuck
    persze, de akkor itt át is kanyarodhatnánk a bankok és a multinacionális cégek világába.
    Akkor megkérdezhetnénk hol nem a csalnak?
  • Tyler1
    Foci=sportnak álcázott szervezett bűnözés
  • bakkerman
    van az az állítás,hogy hamarabb elkapják azt,aki 1 millió forintos adócsalást követ el,mint aki több százmilliósat :) Ez így van a sportban a bundázásnál is,kivizsgálják a kisebb bajnokságokat,meg esetleg eljárásokat is indítanak,de BL/VB/EB szinten nem fog soha semmi se történni,mert nagyon nagyon sok pénzről van szó,és érdekekről.
  • DasIsFuck
    a profi sport már a pénzről szól,üzlet az egész.
    Az élet minden területén hazugok és csalók tömkelege van akkor miért pont a sportba lenne ez másképp?
    megaztán felesleges itt csalásokat felhozni, meg hogy ezt meg azt bejuttaták a döntőbe mert baromság.
    Amíg nem derül ki addig nem történt semmi.
    Majd ha hivatalos eljárás indul az ügybe akkor lehet róla beszélni, addig meg csak elfogult haterek visítozása akik így próbálják megnyugtatni a lelküket, hogy miért nem ők vannak ott ahol mondjuk a barca.

Mert ha így nézzük a dolgokat akkor az is csalás, hogy vannak csapatok akik 100 milliókat költhetnek játékosokra évente, ez is csalás azokkal szembe akik meg nem tehetik meg ezt.
  • DasIsFuck
    ha a 2 lesgól levesszük akkor is 2-1 a dortmundak szóval ennyi:)

mind2 les volt, de elengedte a bíró..ez így igazságos végeredményt hozott.
  • Sippie
    akkor ki nézné a meccseket, honnan jönne a sok lóvé?
  • mrroma
    Baromsag, a csalast szerintem senki nem birja, akkor adjak oda a kupat mar az elejen es senki nem idegeskedik!!!
  • mrroma
    a Malaga lesgolja nem dontotte el a tovabjutast, a Dortmund-e igen, ott meg ket les is volt 3 masodpercen belul, es egyiket se fujtak be!
  • bakkerman
    BL topikot keresem,jó helyen járok? :DD
  • szabii98
    ez mi gól volt
  • IXEMGabeo
    egy mázlis Scholes találat döntött...az különben is a Chelsea-é volt az a döntő csak kiszúrt velük a sors...
  • IXEMGabeo
    kire gondolsz? mindkét oldalon les gól volt...
  • cabell2
    Hát kicsit talán az is túlzó, a Barca, ha nem lesz nagyon pitlák formában akkor mindig bombahiperszupernehéz feladatnak fog számítani és mindenki be lesz szarva tőlük...ez általánosságban mindig így lesz, így is volt mindig, mégis mikor nem volt ez így?
    2008-ban azért elég fos formában voltak, a MU pedig bombaformában, aztán jó nagy gatyába csinálás volt azért..
  • cabell2
    gyerekek, ettől a meccstől függetlenül mondom (mert szerintem erre nem volt igaz) hogy aki nem bírja a csalást, az ne nézzen profi sportot.

focit és boxot semmiképp, szerintem forma1et se, bár azt annyira nem követem.
  • mrroma
    Hihetetlen hogy ma meg, egy ember (a biro), be tud juttatni egy csapatot a BL elodontobe, jusson mar tovabb az aki ervenyes golt rug!!! Kurva szarul mukodnek a vezetok itt is, mint szinte mindenhol! Semmi eselye az egyszeruembernek!!!
  • SLICK
    A "temetést" valahogy így értettem mint ahogy #8825-ben leírták.
    Nem tehetek róla, hogy kicsit nyomatékosítva eszmecserélek.

Na de én itt befejeztem mára.
  • DasIsFuck
    nem a véleményed ellen szólt, csak nekem más a véleményem ezzel kapcsoaltba és nem tartom jogosnak egy ilyen helyzetbe a csapat temetését.
    már amennyire értek a focihoz.