Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😞 😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SLICK
Bajnokság, kupa és BL teljesen más dolgok. Nem egyszer fordult elõ -én esetemben a Reallal példálóznék -, hogy a bajnokságban ment a szekér, aztán jött egy csúnya pofon BL-ben. De igaz ez más csapatokra is. Amúgy, ha a Milan nem csak a védekezéssel foglalkozik, akkor több keresnivalójuk lett volna. Mikor támadóbb felfogásba léptek át, akkor látszott, hogy ugyancsak meglehet lepni a Barcát is. Mégha a legnagyobb helyzetek egy-egy Barca játékos hibáiból alakultak is.

LasDen
olaszországban a kis tóban õk a nagy halak...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Továbbjutott a Galatasaray.

Bocs az offért <#vigyor5>

REAL MADRID

Effe88
ez a jóforma?😄

Tyler1
De rohadt kíváncsi leszek melyik spanyolt kapja a Bayern 😊 Bár szerintem akármelyiken túlmenne.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

limperatore
azért jó formában lévõ milan ellen nem kis dolog a 4:0

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
Mit bánom én 😄

Ne kiabáld el, mert aztán meg ha nem, jönnek majd megmondani <#idiota>

REAL MADRID

SLICK
Szerintem a mai meccsel a Barca ki is pukkant. Összekerül egy komolyabb csapattal, ki is esnek.

SLICK
Na a nagy beharangozó, hogy acél védelem lesz, megbukott.
Én olasz csapatot ilyen szarul védekezni nem láttam még 😄

Tyler1
Ha tud szépíteni a Milan még a 3. elõtt, akkor elõröl kezdheti a Barca. Bár még a 3. után is sokat érne az az 1 gól.

Eddig jó meccs.

SLICK
Barca - Milanon gyakorlatilag besírtam 😄

Milan ejthetné ki a Barcát, de mégis õk fogják továbbjuttatni õket, ilyen amatõr hibákkal

banok
A mai meccsek
20.45 Barcelona-Milan tv: Sport1 hu
20.45 Schlake-Galatasaray tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
az Omar féle sokkal jobb lett....plusz ez a tavalyi bl döntõs kép koppintása 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

limperatore
még írd be a barca topikba is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DasIsFuck
még szép, hogy nincsennek😄
az ilyen klasszisokba az a szép, hogy mind,mind máshogy az😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
ez a gól...fúúú,kölyök fejjel csak pislogtam,mekkora játékos volt Zidane...azért hiányzik õ,a mai fociban már nincsenek hozzá hasonló játékosok,vannak klasszisok,nem is egy,de olyan mint õ volt nincsen,és nem is lesz egy darabig

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

SLICK
hát ez most letaglózott

<#wink>

LasDen
mert a legközelebb lévõ játékos is 3-4 méterre volt tõle...😄

Úristen....Zidane felemelte a lábát, hogy megrúgja a labdát. Miért nem állították ki? Mivan ha megrúg egy védõt😮😮

bakkerman
szvsz aki döntõbe jut az megnyerheti a blt, ez nyílvánvaló pupákok

jAsOn VoOrHeEs
Ti is olvastátok, hogy Mourinho a meccs végén odasúgta Fergusonnak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ByeAlex

<#wilting>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

banok
A mai meccsek

20.45 Juventus-Celtic tv: Digisport2 hu
20.45 PSG-Valencia tv: Digisport1 hu, ZDF, STV1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
persze persze,hát nekem ne mondd,óriási rajongója vagyok pont ezért vagyok vele sokszor kritikus is vele kapcsolatban! 😄 azt a fejest meg sose felejtem

Rockynhooo
Költõi túlzás akart lenni természetesen 😛 De igen a lényegen nem változtat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[HUN]FaTaL
150 centi azért túlzás, 170 😊 De tökmindegy mert Ferdinand meg 190 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Rockynhooo
3 szar meccset kiemelni ugyanolyan könnyû mint 3 jót. Fejelt õ gólt BL döntõn a 150 centijével egy Ferdinand mellõl... szerintem is máshol is képes lenne gólkirály/ csapat vezér lenni.

bakkerman
a Serie A-ba 10 gólig jutna szvsz,persze ez csapat és taktika függõ,egy kontrázó csapatban ahol megindulhatna labdával a szélen befele húzva,úgy meglõhetne 10-12 gólt,de klasszikus csatárként bent a tömegben megennék az olasz védõk

limperatore
nem azt mondják, de egy serie a-ba nem hiszem h lõne 30 gólt

bakkerman
sajnos a Milan ellen meg most a két Clasicon (mondjuk a bajnokin lõtt gólt) se csinált semmit,de ezektõl függetlenül azért én mindig azt mondom,hogy megtudna õ lõni BÁRHOL egy szezonban 15-20 gólt,nyílván a PL-ben nem tudna megindulni félpályáról,és begyalogolni a labdával,de akinek a vérében van a gólszerzés,az bárhol lõ gólt,mert a pálya mindenhol ugyanaz,a labda meg gömbölyû...

Rockynhooo
Ez a legnagyobb szöveg 😄 Szétszopatja a világ legjobb csapatait , de a Stoke favágó védõit nem bírná megkerülni 😄

bakkerman
ne feledkezz meg a kedvencemrõl,"Messi más bajnokságban szart sem érne"

LasDen
Torny I'm fuckin' awesome Barnabás....

bakkerman
ki a világ legjobb edzõje?

LasDen
olyat mondj, amit még nem mondtak el 100x...pl mou a bírók miatt rinyál, a barca színész válogatott, howard webb a MU játékosa...várjunk csak....

Szerintem nem volt jogos az az ítélet. A piros lapig a Realnak köze nem volt a gyõzelemhez.

Tyler1
Mert ezt a meccset a játékosok döntötték el.

limperatore
irigyek a világ legjobb edzõjére

Nyugi van....1 hét múlva arra se fognak emlékezni az emberek, hogy volt ez a meccs<#wave>
Egyébként is, a 2003-as meccs ezerszer jobb volt 😛

bakkerman
kiváncsi vagyok mi lesz a döntõ párosítása,nagy esély van a Bayern bejutására,de totál lehetetlen megjósolni a másik csapatot

2 éve alig nézek már focit...leszarom már az egészet nagyívbõl amúgy is vannak gondjaim...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
persze, mert minden meccs ugyanolyan és mindig ugyanaz a bíró vezeti és mindig ugyanakkor mindig a real javára téved...😮

LasDen
kis hazánkban mindenki ért a focihoz, ha nem tudnád....

Sippie
Amint egyszer is ellenük fognak ítélni meg fogja tenni 😊
ha nem értesz hozzá, legalább ne írj hülyeségeket..