10753
Bajnokok Ligája
-
#8949 Na kíváncsi vagyok hogy házi elődöntők lesznek-e.Szerintem bárki is kapja a Bayernt az kiesik viszont a döntőben már bármi lehet függetlenül attól hogy ki játszik a Bayern-nel...:) -
#8948 látom nem lehet rajta túllépni...mindenki 3000x elmondta, hogy mi történt, mindenki tisztában van vele, akkor mért akar valaki folyton erről beszélni?? élvezi, hogy beakadt a lemez??? -
#8947 adná az isten , hogy a ti meccseteket is ő vezesse :D -
#8946 az jó
Cakír sajnos nem szarta le -
#8945 :DDDDD -
#8944 -
#8943 pont leszarom... -
#8942 nem nem
Cakír úr -
Micsu #8941 így legyen -
#8940 nincs olyan, hogy legkönnyebb...BL elődöntőbe nem jutnak el csak úgy véletlenül.... -
#8939 PSG jó lehet még egy pár éven belül. Ezt az idegenbeli gólos baromságot meg töröljék már el a szarba, mocskos idegesítő egy dolog, függetlenül a Barca továbbjutástól. Aki kupát akar nyerni, az ne szaros ikszekkel jusson tovább. -
#8938 igen, és akkor megkapjuk, hogy mi kaptuk a legkönnyebbet bla bla bla
igazság szerint, jó ez így mert nincs legkönnyebb. Aki idáig eljutott, az esélyes és kész. Lehet nagy egoja a Barcásoknak, meg a Bayernnek, mégis mind a ketten kikaptak tavaly. mostmár bármi megtörténhet. -
#8937 Elődöntők.
Real - Dortmund. A Real revansot vesz továbbmegy
Bayern - Barca. A Bayern végigmegy a Barcán.
Így a döntőben a tavalyi miatt vérszemet kapva a Real eufóriában lejátsza a Bayernt és meglesz a 10. BL győzelem.
Ámen ^^ -
Monoton #8936 Szerintem is. -
#8935 barca-bayern & real-bvb lesz -
#8934 Remélem a döntőben is ez lesz mostmár, a spanyolok ne legyenek ott. -
#8933 na most vajon mit akar az uefa??
ugyan azt mint tavaly és kockáztat, hogy real-barca döntő legyen
vagy a biztos bevételi forrást keresi
barca-ral elődöntő??? -
#8932 felröhögtem, hogy elkezdett fetrengeni alba :DDD
-
#8931 na 2 német az elődöntőbe, történelmi pillanat. -
#8930 A tavalyi elődöntők 4 csapatából 3 újfent ott van!!
aa -
#8929 de lőni még tud.
szerintem utolsó bl meccse, megérdemel ennyit . már ha jövőre nem játszik, de sztem nem fog -
#8928 meg már öreg.....főleg szélsőnek... -
#8927 talán most jobb lenne :D
Lavezzinél biztos jobb XD
feljön még1 védő, 8 perc tili-toli lesz látható. király -
Monoton #8926 Azon a poszton nem is csodálom, nálunk is szar volt mikor ott játszott. -
#8925 nemtudom minek...az első meccsen is szar volt... -
#8924 Ancelotti utasítása elég egyszerű volt Beckhamnek...Menj fel és told be a labdát! :D -
Monoton #8923 Na végre amiért érdemes volt néznem a meccset :D -
#8922 Becks kaphatott volna több időt is -
#8921 lavezzi lemegy...bár eleve nem is szabadott volna felengedni -
Monoton #8920 Victor majdnem összehozta megint .DDDD -
#8919 Elfáradtak. Egyébként ami leginkább tetszik a PSG játékában, ahogy kihozzák a labdát és kontráznak. Persze amíg el nem fáradtak. -
#8918 istenem LAVEZZZZI -
#8917 Ibrahimovic pedig a világ szintű játékával elrejtette magát a figyelő szemek elől... -
#8916 ebben a Lucas Moura gyerekben azért van potenciál. Pár évig még pallérozódik, és első osztályú játékos lehet... -
Monoton #8915 Öreganyám tempója gyorsabb a PSG kontráinál. -
#8914 addig lett volna jó, míg a barca nem lő gólt. most vagy lőnek még1et, vagy elszerencsétlenkednek még egy 20 percig -
#8913 Ahogy az lenni szokott PSG kihagyta a helyzeteit erre itt az egyenlítés... -
#8912 Várható volt, kérdés, hogy van-e még gól a psgbe... -
Monoton #8911 Na most lesz jó a meccs :D -
Monoton #8910 Tényleg nagyon rosszul játszik ma.