10753
Bajnokok Ligája
-
#8869 holnap Hali-Vidi;)
kit érdekel a BL -
#8868 fú, hát ha 35-ön bőven túl vannak, akkor csakis Trappattoni-szinten lehetnek -
#8867 amúgy meg miről beszéltek hogy Messi után? Úgy génkezeltük a srácot, hogy 40 éves korában is végig bírja a 90 percet, a DNS-e alapján pedig már lombikból megszületett az utódja, aki jelenleg 2 évesen a La Masian tolja -
#8866 Mivel ez egy fórum, így csak a magam véleményét tudom leírni, de többször írtam, hogy nem csak én vagyok hasonló véleményen és nem mint Realos írom ezeket, hanem mint focit kedvelő ember. Azért néha beszélek idegenekkel, ismerősökkel, haverokkal itt-ott akik bőven többet tudnak a fociról mint én, és nem 10-20 éves emberek hanem 35-ön bőven felül vannak már jó páran. Tehát semmikép se ilyen önjelölt megmondó emberek ők. -
IXEMGabeo #8865 Szerintem addigra már lézerlabda meccsek lesznek -
nevetséges amúgy, erről a szar blről dumálunk
miközben egerben még mindig nincs villany:) -
Monoton #8863 Ide tessék átfáradni és folytatni ezt a Klásszikus eszmecserét. Köszönöm -
#8862 a 21.század végére sztem a real hanyatlásáról beszélhetünk majd(meg úgy az eégsz európai fociról, ha lesz még európa).
és ha a foci még létezni fog:S -
#8861 hagyjátok már abba ezt a Real-Barcázást!!!444
vitatkoztok itt, miközben keleten a helyzet kritikus!
GYERE A KOREAI ANYÁD!!!! -
#8860 Én azon a véleményen vagyok, hogy amíg messi ott van addig sztem nem lesz probléma a generáció váltással és mire messi kimegy már felnőhetnek az újak hozzá. -
#8859 Sok van még hátra a 21. századból...:D:D:D:D -
#8858 tényleg? És akkor most a Reál szurkolók is ugyanazt csinálják mint a Barca szurkolók? Tehát semmi különbség a két szurkolótábor között? Mostantól hogy fogjátok megmagyarázni hogy a Barcás szurkolók milyen idióták itt az SG-n, ha ugyanazt csináljátok? Újúj... :P -
#8857 de ez így sántít akkor is. Nem attól lesz valaki jó csapat mert 10 ponttal nyer bajnokságot. Mégha nyílván ők érték el ezt a különbséget is.
A helyzet az, hogy a generáció váltásból a Madrid sokkal jobban jöhet ki, a Barcánál meg nehéz lesz egy Xavi vagy Puyol szintű játékost pótolni, és majd idővel Iniestát is. De ez mind csak találgatás és bármi lehet még. De azt tudom, hogy nem én vagyok ezen a véleményen, több Barcás haverom is van, aki sokat pedzegeti, hogy mi lesz majd ha ez bekövetkezik a Barcánál. Lesznek-e olyan játékosok, akik majd kellően helyt állnak, és lesz-e olyan edző aki megint egy acélos Barcát farag?
Ha a Madrid nem bénázza el a bajnokságot, nem lenne ekkora különbség. De ezt mind maguknak köszönhetik és meg is érdemlik, hogy még a 2. helyért is kell küzdeniük. -
#8856 +1 -
#8855 de nem is ez a lényeg, hanem hogy azért egy realos jósolja a barca korszak végét mikor a bajnokságba óriási pontkülönbséggel mennek utánnuk.
ennyi erővel akkor hány éve is nem nyert a 20. század legjobb csapata bl-t?
a reál semmi olyan eredményt nem tud felmutatni ami az ő szintjén presztízs lenen európai kupaporondon, szóval szerintem addig nem kéne temetni a barcát amíg a real se nagyon tör fel a "szintjéhez" -
#8854 Labdabirtoklást tuti nyerik.:) -
Pukkka #8853 Tavaly, mikor a Madrid megnyerte a bajnokságot, egész végig, az ment a Barca topikba, hogy, le van szarva, hogy bajnokságot nyernek, ha nem képesek a Barcat elverni, nem a Madrid a top csapat. Azóta a Barca nem nyert a Reál ellen, viszont idén bajnokok lesznek. Akkor most hogy is van ez? -
#8852 ópázmek, nekem nem szót senkise -
#8851 Látszik hogy nem nézel spanyol meccseket.Egyáltalán nem játszik a Barca olyan lehengerlő focit.Annyi hogy ők behúztak pár szoros meccset kis csapatok ellen mi meg nem.ennyi.
-
Monoton #8850 Hosszabbítás után vertétek meg a Panat 72-70-re. Illene tudni :D -
#8849 3 hozzászólással előtted azt írják hogy nem a pontokat kell nézni... na most akkor mi számít, a pont vagy a nem pont, a bajnokság vagy a nem bajnokság? Vagy mindig úgy kell nézni, hogy a Reál jöjjön ki jobban? :D -
#8848 mer nekik nem is szabad....:D -
Monoton #8847 Na jól van akkor, én meg is tettem a PSG továbbjutást :D -
#8846 ugyanezért már ment a Barca fanok fikázása a múltkor... milyen érdekes ;) -
#8845 és idén meg nem is egy kategóriába mennek a bajnokságba.
-
#8844 csak felvezetjük a holnapi meccset -
#8843 de nem az egymás elleni meccsekből nyertek bajnokságot.
itt nem is ez a lényeg csak addig azért egy reálos ne temesse már a barcát meg énekelje el a hattyúdalukat amíg se a bl-be se a bajnokságba nem tudnak felülkerekedni rajtuk stabilan.
szerintem itt amíg lesz messi addig nem beszélhetünk generáció váltásról, amdj ha nem lesz messi akkor lesz érdekes.
messire még mindig lehet egy csapatot építeni.
majd lesz új xavi meg iniesta. -
#8842 Tudtommal a Real nyerte tavaly a spanyol bajnokságot úgyhogy nem tudom miről beszélsz...:D -
#8841 Lemaradtam valamiről, vagy ma játszott a Barca is? -
#8840 ők egy más szintet képviselnek...ezt nem is kell mondani :D -
#8839 kullog mert meguknak köszönhetik ezt is, sok volt a hiszti idény elején, meg nagy volt az arc.
De ne a pontokat nézd mint különbséget, hanem az egymás elleni meccseket. -
#8838 a spanyol bajnokságba...
azért nem nyertek egyfoyltába bl-t.
megaztán amíg ez a helyzet addig kicsit meredek itt temetni őket.
-
#8837 kivétel siófok és eger -
#8836 ahogy az elmúlt néhány évben mindenki :D -
#8835 És az is tény, hogy a real jelen pillanatba csak kullog a barca nyomába. -
#8834 A Barca mint az idény egyik legjobb csapata na ne röhögtess... -
#8833 én csak tényeket mondok és nem hiszem, hogy egyedül lennék hasonló véleménnyel. -
#8832 üsszetrombitálják az embereket egy 5 perces eseményre .D nagyon okos :D -
#8831 na köszönöm az egyszerű megfogalmazást, nekem nem sikerült :D
de valóban ott a lényeg. -
#8830 áááá
az már nem menő:D
most már a rezgő golyók a jók
1.infantino bekapcsolja:D
2. kell egy klub hű ember aki kihúzzaXD