10753
Bajnokok Ligája
-
#8989 hát nagyon helyzetfüggő,mert például én azt tapasztalom,hogy a Barcát utálja a Realos,Interes,Chelseas,MU-s,Lokista,Vidi szurkoló,míg a Realt a Barca fanok,és (mostmár) a MU fanok. Inkább többségben csak CR miatt utálják,míg a mi esetünkben a komplett klubot utálják,na meg ugye Messit,aki egy génkezelt törpe. -
#8988 Én folyamatosan azt tapasztalom, hogy a Realt utálják, míg a Barcát istenítik. Biztos helyzetfüggő. :) -
#8987 Ezazzz, végre eljött az idő, amikor a Barca helyett a Reált kezdik utálni az emberek
fuck reál -
#8986 Én megértem, hogy a bírói ítélet miatt vagy felhúzva és nem vitattam sehol sem azt, hogy én fordított helyzetben ne lennék felháborodva.
Az is érthető miért kívánod más sikerét a Madriddal szemben, mert mégiscsak épkézláb érveid vannak mellette. Nyílván olyan emberekre értettem a mondandóm, aki csak azért szurkol a Madrid ellen, mert divat utálni őket, meg hogy rivális csapat, Mourinho miatt, egyes játékosok miatt (Pepe, Arbeloa) stb...
Én mint Real szurkoló a Madrid sikerét kívánom, de ha már bárki jut is el a döntőbe a 4 csapat közzül, akkor felőlem nyerhet akárki. Jó meccse(ke)t akarok látni.
Mellesleg én gyűlölöm az olasz focit és bajnokságot is, de mégse szurkoltam azért hogy a Juve vérezzen el a Bayern ellen. -
cabell2 #8985 Nézd, te azt kérdezted, hogy miért írtam a "bárki, csak ne.." szöveget.
Én nem vitatom, hogy 11-11 ellen is lehetett volna Madrid győzelem.
Egy rossz, szerencsétlen, dühítő dolog történt azon a meccsen, aminek a szenvedő alanyai mi lettünk, a Real pedig örülhetett utána. A másik dolog az, hogy egyáltalán nem érzem ezt a Madridot annyira jónak, a MU meccs után szerencsés sorsolás, megint csak vitatható bírói itéletek, stb...komolyan, mi olyan érthetetlen azon, hogy nem kívánom a sikerüket?
"Mellesleg az MU sokat nem tett a győzelemért, voltak jó perceik, de javarészt csak védekeztek." - erre tudnék írni 2-3 oldalnyi választ, elég abszurd kijelentésnek érzem ezt sok szempontból, de talán ez nem is fontos most.
De komolyan ironikusnak nézem, hogy pont Real-szurkolóknak kell magyarázkodnom azon, hogy bírói döntéseken vagyok felháborodva. -
#8984 Don't feed the troll. -
#8983 nem hat meg a Trollkodásod, de ha nem emésztetted meg azt a csúnya piros lapot, akkor most egész jó idő van, lehet menni sétálni is kiszellőztetni a buksit, ami dagad a sok bundabotránytól, csalástól, meg mindenfélétől :c -
#8982 hajrá cakír úr
éljen a szedett-vedett zsoldos csapat
-
#8981 oké akkor verjed magad rá -
#8980 kár itt vitázni
kiállításig közötök nem volt a meccshez
gusztustalan egy ítélet volt -
#8979 az a baj Ti United drukkerek vérig állítjátok, hogy soha nem jutott volan túl a Madrid rajtatok, ha netán nincs az a piros. Mint már korábban írtam a fociban bármi megtörténhet, és attól szép, hogy meg is történik.
Se Te, se én, se senki más nem tudná megmondani, mi lett volna HA(!)... Az sincs kizárva hogy a Madrid ne talált volna egy gólt 11 ember ellen, mégha a hosszabbításban is. A hosszabbításokban szerzett gólokat, meg had ne mutassam be egy PL fannak. Szóval innen még jöhetett volna 2x15 perc, ott pedig már az MU-nak is kintebb kellett volna merészkedni.
Ez a baj sokan szentül meg vannak győződve, hogy csak emiatt köszönheti a Madrid azt, amiért ide jutott. Pedig minden latolgatásnak ugyan annyi esélye volt. Ez így történt és kész fogadd el.
Mellesleg az MU sokat nem tett a győzelemért, voltak jó perceik, de javarészt csak védekeztek. Első meccsen egy szavatok nem lehetett volna, ha a Madrid nagyobb előnyre tesz szert, De Gea önmagán kívül védett bravúrosan, meg ott volt rögtön a legelején Coentrao kapufája, az is csak szerencsén múlt hogy kifelé pattant.
Lehetne itt vitázni, de mind két félnek vannak igazai és tévedései. -
cabell2 #8978 jólvan követheted a kollegát te is...azt nem értem hogy egyáltalán minek szólal meg bárki is normálisan mikor idejönnek ilyen ökrök mint te akik ideböfögik az ilyen orbitális faszságokat, amiknek ráadásul semmi köze nincs a témához, meg amúgy az egész topikhoz sincs semmi köze. -
IXEMGabeo #8977 pont te pofázol amikor évek óta bírói segítségekkel nyeri meg a United a Premier League-t?
(kivéve tavaly, de akkor is nyomták őket)... -
#8976 :DD -
cabell2 #8975 ugorj már a dunába öcsi -
#8974 -
cabell2 #8973 persze minden évben vannak csapatok, akiket itt-ott segitenek külső körülmények, és sokak szerint ez is része a futballnak, de azért remélem elnézed nekem, hogy én, mint United szurkoló, nem fogom annak a csapatnak a sikerét kivánni, aki az én csapatom kárára élvezte az előbb emlitett előnyöket...
de tényleg nem értem, mit kell pont egy Real szurkolónak magyarázni, ti aztán nem mentek a szomszédba bármilyen összeesküvés elméletért, ha csak egy szögletet is tévesen itélnek a Barcának, vagy akárkinek -
cabell2 #8972 neharagudj, nemtudom, te Real szurkoló vagy-e, de ha igen, akkor had ne kelljen már pont neked bemutatnom, hogy milyen az, amikor egy birói tévedés után teljesen egyértelmünek veszik, hogy "csalás" történt, hogy lobbik meg maffia van a másik csapat mögött, stb..
ha nem értenéd, hogy itt mire gondolok, akkor az utóbbi néhány év Barca meccseinek mondjuk a 70%-át ajánlanám a figyelmedbe, és hogy utána mi zajlott például ezeken a fórumokon.
azért bárki, csak ne a Real, mert egyszerüen idén nem érdemelnék meg, akárhogy is fáj ez, nem itt lenne most a helyük. És persze egy Madrid győzelem esetén jönne a keresztcsontig való benyalás, hogy "Mourinho, micsoda edző, meg a csapat, micsoda összetartás, szenzációs, stb.."
valahogy ez a jövőkép annyira nem tetszik.
-
#8971 -
#8970 amúgy ez már csak azért is vicces, mert 3 éve tudott folyamatosan ilyen előkelő helyen végezni a Madrid, bár mégsem jutotta döntőbe, de mégis egy rossz mumusként tekintenek rájuk.
Bár szerintem csak arról van szó, hogy sokaknak csíp a pisi, amiért megint így megerősödött a Madrid.
"Csak ne a Real..." Kérdem én, miért ne? Csak azért mert Real és divat minden szarért fikázni őket, meg mindenféle idióta összeesküvéselméletet gyártani velük kapcsolatban?
Mert tényleg nem lehet azt mondani, hogy olyan hű de nagy sikerekben gazdag évtizeden vannak túl, de éppen ezért ugyanúgy rászolgálhat a végső győzelemre mint bármely más csapat aki idáig eljutott. Szóval még csak azt se lehet mondani, hogy unalmas lenne, hogy mindig a Real zsebeli be a címeket...
Oké mindenkinek megvan a saját kedvenc csapata és nem is kell szimpatizálni vagy szeretni másokat. De ez a már mindegy csak ne ők felfogás elég gyerekes.
-
#8969 XD -
#8968 Hehe. Szo szerint en is masolnam,amit irtal;) De megis egesz mast jelent. :) -
IXEMGabeo #8967 ebből látszik h a spanyol és a német futball manapság a legerősebb. Válogatottak között is ők a legjobbak 4 csapat abból 2 spanyol, 2 német.
Vége van az angol uralomnak... -
#8966 ha mi nem nyerjük meg,akkor már inkább egy német sikernek örülnék,legyen az akár a Bayern,vagy a Dortmund. De várjunk még ezzel az esélylatolgatással a holnapi sorsolásig,sok minden már ott elfog dőlni...ha értitek...:) -
#8965 UEFA már elindította a belső szavazást, hogy ki nyerje meg, csak sajnos mi abban nem veszünk részt. :) -
zsotesz #8964 Barca inkább ne, nyertek már az utóbbi években elégszer, inkább Real Madrid -
#8963 +1, de inkább Barca siker legyen ;) :D -
#8962 Osztom, bár én BVB sikernek örülnék inkább. -
cabell2 #8961 R betüvel, de jól mondod -
Monoton #8960 Csak ne a jeál, csak ne a jeál -
cabell2 #8959 NNa, király, a Bayern idén a legjobb, remélem ők nyernek, persze akárki, csak ne a Real :) -
#8958 sorsolás helyett az uefa kiposztolhatna egy szavazást a facebook oldalán, aztán döntsön a nép :D
csak ne legyen spanyol vagy német házi döntő. -
#8957 én is így érzem,nagyon egyértelműen adja magát -
#8956 Real-BVB
Bayern-Barca
elődöntők lesznek szerintem. -
#8955 idén oda adják a Realnak...majd jövőre a Bayernen a sor...hogy újfent kikapjank a döntőben :D -
#8954 nem Cakír fogja
majd hierro?
vagy mekmenemen megint
tök mindegy
real kötődése legyen az a lényeg
Cakírt meg jegelni kell a döntőre
Real-BVB elődöntő 100% ?! -
Monoton #8953 Hagyd már, Cakir fogja húzni a golyókat is pénteken. -
#8952 tehát döntőig elviszne minket az uefások, hogy ott szépen megint megöljenek?
XD -
#8951 biztos semelyik másik csapatban sem fetrengenének ha továbbjutásra állnának, ugyi? -
#8950 jól teszed, ha NETÁN(!!!) a Real nyerne végül, akkor a hatereknek megint lesz mire verni a nyálukat, hogy csak amiatt sikerült idáig is eljutni...
De ugye abba bele se gondol senki, hogy ha nincs az a piros akkor is alakulhatott volna jól a Real számára a meccs. A fociban bármi megtörténhet és az a szép, hogy meg is történik