Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan lehet, hogy 5 perccel késõbb vágja be ezt a gólt a Barca, de az is lehet, hogy a Milan egyenlített volna. Ezer meg egy következménye lehetett volna, annak a lesnek....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
csak vicc! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
egyébként is, a pénz beszél, simán belemennek a klubbok szerintem 😄
I met God. She's black
sípályájuk már van, gondolom nem lenne nagyobb munka felépíteniük a többi szakág pályáját sem..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
NE AKARJANAK már európai csapatoknak szánt tornát közel keleten rendezni...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Az utazás sokak számára költséges lehet így
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://goo.gl/gd6Zi5
Katarban tudtommal pont nincs polgárháború Dasis válaszára reagálva. Ideálisak a körülmények és jó helyen is van földrajzilag...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Meg ez mi vicc, hogy 16 csapat alanyi jogon részt vehetne minden alkalommal.
tehát eldobni egy közel felbecsülhetetlen eszmei értékkel rendelkzeõ hagyományt a pillanatyni papírfecnikért bûn, ráadásul abból a fajtából amiért nincs bocsánat.
Az uefának meglennének a lehetõségei, hogy ellehetetlenítsenek egy ilyen próbálkozást.
Meg is kellene tenni.
az uefa sehogy se nem fogja támogatni. õk a saját érdekeiket fogják védeni, azaz a bl-t. hogy a klubok mit lépnek, az más kérdés...
Ilyenkor kellene az UEFA aki megvédhetné az Európa hegemóniáját
Ha én egy nagy hagyományokkal rendelekzõ klubb elnöke lennék, kapásból vétóznám az ilyen próbálkozásokat.
van hagyománya....valahol el kell kezdeni, nem?
másodszor, hova férne el?
mert már a bl,el-hazai porond és kétévente EB-VB így is nagyon sok.
még egy ilyen liga/bajnokság már egyszerûen nem férne el.
megaztáne gy csak pénzdíjazásra épülõ sorzatnak semmi hangulata és semmi hagyománya nem lenne, a bl is a pénzrõl szól mint a bajnokságok és már minden, de azoknak ott a hagyománya ami ad egy külön hangulatot az egésznek.
Már a foci vb katarba helyezése is az, hát még ez?
Én nem is vinném ki európából se a vb-t se a klub football sava borsát.
Komolyan minek pl katar meg dél afrikai és hasonló közegekbe vinni egy világbajnokságot?
mert még dél amerika azt megértem, de a többit..(igen tudom, hogy a pénz...)
Európába megvan a szurkolói kultúra,infrastruktúra és nem polgárháborús,terrorveszélyeztetett a térség mint néhány afrikai,arab térség.
de valsz nem jön össze. az uefa a blt favorizálná ugye ezzel szemben és a naptárba nem is nagyon tudnának helyet szorítani neki. nyáron meg egy újabb tornával csak kitolnák az egész szezont. nem lenne jó a játékosoknak, szinte megállás nélkül csak fociznának...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Galatasarayon meglepõdtem. Egyenlítõ találat szép volt, amit Altintop lõtt.
különben gondban vagyok kinek szoritsak innentõl, a Realhoz pl. nem tudom hogy viszonyuljak, a keddi meccs után nehéz örülnöm a sikerüknek ugyanakkor birom CR-t és remélem jövõre kap még egy aranylasztit.
egyébként egyetértek, a Bayern a legnagyobb esélyes
Én inkább a Dortmundra leszek kíváncsi, hogy kit kap
Na meg a Dortmund lehet még érdekes, szerintem dobogó esélyesek.
REAL MADRID
legjobb 8: barca-galta összesítés 0:5
legjobb 4: galat-bayern összesítés 4:0
döntõ: galata-real 3:0
XD
REAL MADRID
REAL MADRID