Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
ha a Milan egyenlít, akkor ott vége

I met God. She's black

igy van.
LasDen
én ezt így nem jelenteném ki. persze most csak 1 gól ide v oda, már nem számít, de ne felejtsük el, hogy az a 2. gól egy kiemelten fontos pillanatban született. A Milan egy hatalmas lehetõséget hagyott ki, és ez után küldte meg Messi. Így mentálisan is egy komolyabb gyomrost kapott a Milan. Tehát joggal feltézelezhetjük, hogy ha nincs ez a gól, akkor másképpen alakulhatott volna a mérkõzés. Persze ez most már csak mind hipotetikus dolog.
Ugyan lehet, hogy 5 perccel késõbb vágja be ezt a gólt a Barca, de az is lehet, hogy a Milan egyenlített volna. Ezer meg egy következménye lehetett volna, annak a lesnek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
mindegy 3-0,4-0
simán jobbak voltatok
nem ezen múlt

Mor3llo
mindkettõ haha 😄

csak vicc! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sippie
Amúgy az 1 héttel ezelõtti esethez kapcsolódóan azért rákérdeznék, hogy most a bíró volt a hülye hogy benézte a lest, vagy a barca a szemét hogy megint csak így tudott továbbjutni? 😛
Mor3llo
ja ez így mûködik? leegyszerûsítetted a focit egy faeke szintjére 😄DDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sippie
akkor 3-0-val jutottunk tovább. Így jobb? 😛
szabii98
le van írva, hogy a VB miatt akarják csak.
egyébként is, a pénz beszél, simán belemennek a klubbok szerintem 😄

I met God. She's black

DasIsFuck
végül is az arab emirátusokba sincs, oda is vihetnénk téli olimpiát...
sípályájuk már van, gondolom nem lenne nagyobb munka felépíteniük a többi szakág pályáját sem..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo

Tyler1
Nagy úr lett a pénz, a következõ szint egy új európai futball szövetség megalapítása lesz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
ja,jó az éghajlat,csak egy kurva nagy bökkenõ van:
NE AKARJANAK már európai csapatoknak szánt tornát közel keleten rendezni...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A tendencia megvan. Régen arabok igazoltak karrierjük végén járó játékosokat. Az utóbbi években klubokat, most itt az idõ a bajnokságoknak.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

nem ilyen szempontból értettem😄 Éghajlat és idõjárás szempontjából jó helyen van...

Az utazás sokak számára költséges lehet így

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Remek helyen, gondolom rengeteg szurkoló fog hétrõl hétre Katarba repkedni a meccsekre.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jó lenne, ha az arabok kicsit visszavennének...Lassan a kutya se fogja nézni a futballt annyira elszabadultak a rosszabbnál rosszabb döntések az UEFA részérõl...

Katarban tudtommal pont nincs polgárháború Dasis válaszára reagálva. Ideálisak a körülmények és jó helyen is van földrajzilag...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
jólvan kötekedjél akkor <#gunyos1>

LasDen
mert a bl egyik évrõl a másikra lett ilyen csúcs 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
soha semmilyen torna nem fog a BL nyomába érni...a BEK/BL a klubfutball csúcsa,elég ránézni a gyõztesek nevére,és azokon belül a játékosokéra,ennek a szellemiségét,hagyományát nem lehet létrehozni egyik évrõl a másikra,10 éves kisgyerekeknek is az az álma,hogy BL-t nyerjen,nem ilyen holmi pénzzel összedobált arab focitornát,amin az önelégült arabok szórakoznak. Az uefa remélem a sarkára áll,bár amíg ez a maffiózó ottvan,addig bármi megtörténhet

limperatore
legalább kicsit megszopatná az uefat...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

REALista
Én sem hiszem hogy megvalósul a dolog, de ha igen akkor se hiszem hogy túl nagy rangja lenne.A pénz miatt játszanának ugyan a csapatok de csak ilyen laza barátságos edzõmeccs hangulata lenne az egésznek.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tyler1
Ez olyan, mint amikor kitalálták, hogy a top klubokat egy közös bajnokságba tennék, hogy kiegyenlítettek legyenek az erõviszonyok 😄

Meg ez mi vicc, hogy 16 csapat alanyi jogon részt vehetne minden alkalommal.

DasIsFuck
igen tudom, ezért kellene egy olyan vezetõ aki mondjuk túllát a kapitalista érdekfelfogáson és elkezdi picit másképp szemlélni a világot ez esetbe azt, hogy itt egy rakás nagy hagyománnyal bíró,sikeres foci klubb európába és mûködik mind gazdaságialg, mind minõségileg...
tehát eldobni egy közel felbecsülhetetlen eszmei értékkel rendelkzeõ hagyományt a pillanatyni papírfecnikért bûn, ráadásul abból a fajtából amiért nincs bocsánat.
Az uefának meglennének a lehetõségei, hogy ellehetetlenítsenek egy ilyen próbálkozást.
Meg is kellene tenni.

[HUN]FaTaL
Remélem semmi nem lesz ebbõl a fosból.

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
hagyomány, hagyomány....beszélhetsz akármennyit róla, ez nem így megy. A klubok manapság vállalatként mûködnek. ahol a pénz, oda kell menni...
az uefa sehogy se nem fogja támogatni. õk a saját érdekeiket fogják védeni, azaz a bl-t. hogy a klubok mit lépnek, az más kérdés...

DasIsFuck
Sajnos ez a mai világ, hiányzik a gerinc.

Ilyenkor kellene az UEFA aki megvédhetné az Európa hegemóniáját

DasIsFuck
Ez nekem olyan mint ha fizetsz a szexért.

Ha én egy nagy hagyományokkal rendelekzõ klubb elnöke lennék, kapásból vétóznám az ilyen próbálkozásokat.

LasDen
a klubok szerintem simán belemennének. ha találnának valami mûködõ képes konstrukciót, biztos. ilyen pénzt nem hagynának ki....és pont õket nem érdekelné a hagyomány meg hasonló bullshitek 😄

LasDen
nem ezt írtam, hogy nincs hely? 😄
van hagyománya....valahol el kell kezdeni, nem?

DasIsFuck
igen, én a spanyol inkvizíció elé dobnám a döntéshozókat, hogy égjenek máglyán amiért megsértették a szent hitet😄

DasIsFuck
elõször is nem kell egy mégelitebb liga a bl-tõl.
másodszor, hova férne el?
mert már a bl,el-hazai porond és kétévente EB-VB így is nagyon sok.
még egy ilyen liga/bajnokság már egyszerûen nem férne el.

megaztáne gy csak pénzdíjazásra épülõ sorzatnak semmi hangulata és semmi hagyománya nem lenne, a bl is a pénzrõl szól mint a bajnokságok és már minden, de azoknak ott a hagyománya ami ad egy külön hangulatot az egésznek.

LasDen
ezt most komolyan írtad? 😄

DasIsFuck
hát ez istenkáromlás.
Már a foci vb katarba helyezése is az, hát még ez?

Én nem is vinném ki európából se a vb-t se a klub football sava borsát.

Komolyan minek pl katar meg dél afrikai és hasonló közegekbe vinni egy világbajnokságot?
mert még dél amerika azt megértem, de a többit..(igen tudom, hogy a pénz...)

Európába megvan a szurkolói kultúra,infrastruktúra és nem polgárháborús,terrorveszélyeztetett a térség mint néhány afrikai,arab térség.

LasDen
nem látom hol a probléma, hogy egy másik sorozat is összehozná a nagy csapatokat egymás ellen. nekünk ez csak plusz szórakozást jelentene.
de valsz nem jön össze. az uefa a blt favorizálná ugye ezzel szemben és a naptárba nem is nagyon tudnának helyet szorítani neki. nyáron meg egy újabb tornával csak kitolnák az egész szezont. nem lenne jó a játékosoknak, szinte megállás nélkül csak fociznának...

Effe88
<#levele>
remélem nem lesz belõle semmi

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Ja,ujra jol nyomtak. Kivancsi vagyok mennyire marad meg a forma,gondolom hogy a blre igen,mivel mar csak az az 1 szamit. Sajnos igy meg nehezebb lesz a Madridnak😉 Kemeny meccsek varhatoak.

bakkerman
pont, hogy a tegnapi meccsel indulhat meg a csapat kifelé az átmeneti gödörbõl, a tegnapi Barca már helyenként hasonlított a BL-t nyert csapatokra, ilyen játékkal bárki ellen van esély. Bayerntõl félek nagyon

csodálatosan focizott a Barca. Bár kissé más lett volna, ha a Milan berúgja azt a kapufát...Messi ismét bizonyította, hogy jól kezeli a "nehéz" helyzeteket.

Galatasarayon meglepõdtem. Egyenlítõ találat szép volt, amit Altintop lõtt.

érdekes ez a Barca, az teljesen világos volt hogy ez még mindig közel nem az a csapat amit az elmúlt években láttunk, de azért kötelezõbõl rúgtak egy négyest. nem semmi..

különben gondban vagyok kinek szoritsak innentõl, a Realhoz pl. nem tudom hogy viszonyuljak, a keddi meccs után nehéz örülnöm a sikerüknek ugyanakkor birom CR-t és remélem jövõre kap még egy aranylasztit.

egyébként egyetértek, a Bayern a legnagyobb esélyes
DasIsFuck
én kiegyeznék a könnyû úttal is a döntõig😄
Én inkább a Dortmundra leszek kíváncsi, hogy kit kap

Tyler1
Én erõsebbnek tartom õket, sõt talán minden még bent lévõ csapatnál is, persze a BL-ben bármi megtörténhet, tavaly is erõsek voltak aztán a döntõben meg...

Na meg a Dortmund lehet még érdekes, szerintem dobogó esélyesek.

Effe88
nem😄
az összes gólt snejder fejeli😄

Jó persze, és mindet Drogba lövi 😄

REAL MADRID

Effe88
:S:S😄😄😄

legjobb 8: barca-galta összesítés 0:5
legjobb 4: galat-bayern összesítés 4:0
döntõ: galata-real 3:0
XD

Az lesz a vicces ha a Galata nyeri a BL-t 😄

REAL MADRID

SLICK
Ha netán a Realt kapná én nem mernék rá mérget venni a Bayern továbbjutásra. Fõleg a tavalyi miatt. Ott nem kis plusz motiváció vezetné a Madridot. Egyébként évek óta nem lehetett látni olyan igazán BL színvonalú meccset mint a Real - Bayern volt.

Effe88
XDvicces

A Bayern még nem jutott tovább <#vigyor1>

REAL MADRID