10753
Bajnokok Ligája
-
#9029 még be kell kalibrálni a műszereket
infantino már most izzad -
#9028 nyerje meg a Benfica -
#9027 muszáj az időt húzni...húzzák már ki :D -
#9026 én a döntőt megszoktam nézni :P -
#9025 de az nem érdekel senkit
inkább húzzák ki az el győztesét és kész -
Monoton #9024 nemis -
#9023 Előbb az EL-t húzzák... -
Monoton #9022 A lényeg, hogy működik -
#9021 Be se kapcsoltam még. De köszi a tudósítást. -
#9020 igen, most mondja :D -
#9019 dehogy játszott, csak a real ezzel próbálja meg a szurkolói bázisát növelni. -
#9018 el-t is most húzzák? -
#9017 itt az elvekről van szó
a semlegességről
millió más alternatíva van, de mindegy
nézzük inkább a kopasz bohócot -
#9016 pölöskey meg a barcában
viszont illés béla csak a manchesterben játszott szóval ő jöhetett volna -
#9015 nem mintha a húzó személye sok mindenen változtatna
ha az uefa ezt v azt akarja, akkor lehet a pápa is, ő is azt fogja húzni... -
Monoton #9014 Sanyi játszott a Realban.
-
#9013 :/
viccet félretéve akkor se normális dolog szerintem
mekgeci most meg rudika -
#9012 Torghelle Pölöskey páros nem ért rá.... -
#9011 lol:D:D
Barcás és realos...:D:D
figyeljük majd a kopasz buzit, vajon megint ideges lesz-e:D:D
viszont nem tudom ezen múlik-e egyeltalán, de nem lehetne olyan ember hívni akinek semmi köze se a Bayerhez,se BVB-hez,se Barcahoz,se Reálhoz:D
annyi más focista van
vagy csak reálosok érnek rá?:D -
#9010 Effe örülhet :D -
mrroma #9009 van Nisterloy es Kluivert fogja kihuzni az elodonto parositasat -
#9008 Értelek. És valóban így is tűnik sok esetben. Hát inkább így legyen levezetve a plusz feszültség, minthogy valóban háború legyen, meg tettlegesség.
Bele se merek gondolni, mi lenne, ha a sok troll fegyvert ragadna.. :D Azt hiszem kiveséztük. -
cabell2 #9007 Hát ez így is van, meg aztán nem is. A foci szerintem tényleg valamilyen szinten kiváltja a háborúkat, és levezet bizonyos nacionalista meg hát nemistudom ilyen harcias érzelmeket..
és épp ezért a foci a szurkolásról szól, nem a foci szépségeiről. arra elég lenne egy összefoglaló, de amikor a háborút vizsgáljuk, akkor sem a háború szépségeit értékeljük.
amikor a csapatunk nyer akkor nem arról van szó, hogy jaajj igen, örülök mert ez egy szimpatikus brigád, hanem az az ÉN győzelmem, amit ők vívnak ki, NEKEM.
legalábbis szerintem valahogy így működik ez a dolog. -
#9006 laza :D
-
#9005 Igen. Bár tök érdekes, hogy emberek annyira képesek fanatizálni magukat 1-1 csapatért, hogy képesek vérre menő csatát vívni egymással.. Nem csak hirtelen felindulásból, hanem hetekig, hónapokig (lásd Mu esete, meg sok más).
Pedig mi történik ilyenkor, ami 1-1 szurkoló életét befolyásolja? Kevesebb lesz a fizuja? Kirúgják suliból? Nem, semmi olyan nem történik, amiért fel kéne vágni az ereit... :D
És igazából a szurkolt csapattal sem lesz semmi. Ugyanúgy fociznak tovább, megkapják a fizut, építik a karriert, szórakoztatnak tovább.
Szóval annyira már nem izgatom magam rajta. A Madrid ha 2. a bajnokságban, akkor is egy jól működő gazdasági vállalat, abszolút nem aggódom a kedvenc focisták megélhetéséért, klubbért stb. De persze szurkolok nekik, mert fan vagyok régóta.
Na mindegy. Én is anyáztam sokat életemben, mert éppen kikapott a Madrid, meg stb. És még valószínűleg fogom magam izgatni rajta. De annyira nem, hogy összevesszek bárkivel is bárhol emiatt. Nem éri meg. :) -
#9004 Sokszor a fórumok 1-1 meccs után olyanok mint valami háborús övezet :DD -
#9003 Szóval mindenki utálja a másikat. Gyönyörű ez a sport. :)) -
IXEMGabeo #9002 kössz szépen:) -
#9001 ték -
IXEMGabeo #9000 nyerjen a Fradi és kész! -
#8999 vagy adjuk oda a Siófoknak... -
#8998 szerintem senki ne nyerjen
most legyen 4 győztes
kész ennyi volt idén a bl -
#8997 köcsög németek csak ne nyerjenek :DD -
#8996 Felesleges vitázni, úgysem ismeri el a 2 fél a másik nézőpontját. Nyerjen német, aztán akkor nem lesz balhé :D -
cabell2 #8995 hát nemtudom, szerintem pl. az imént tárgyalt MU-Real visszhangja a neten nem ezt igazolta
-
#8994 MU-t szerintem nem utálják. Real , Barcat a legtöbben ahogy előttem írták páran. -
cabell2 #8993 vagyúgy -
#8992 há mondjuk az MU-t meg is értem, me azok köcsögök, fuck MU
ja és fuck reál -
cabell2 #8991 én is, ez tényleg fura, mert elvileg a Barca és a MU a világ két legnépszerübb csapata (javitsatok ha tévedek) de az interneten mindenhol úgy tünik, hogy mindkét csapatot rühellik mint a szart. -
#8990 Én meg folyamatosan az ellenkezőjét. :) De az is lehet, hogy kollektíven már a spanyol csapatokat utálják sokan.