Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ettõl függetlenül lehet csaltak, de nem hiszem, hogy ezzel a mozdulattal. 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Szerintem a Barca meccs a legsimább.
A másik kettõ meg háromesélyes.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Real átlép a Galatán, a Barca is simán a PSG-n és a Malaga - Dortmund elég nagy kérdõjel számomra, nem lesz sima Dortmund meccs.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Dortmund-malaga sem lesz rossz.
azért a Dortmund ennél könnyebbet nem kaphatott volna csak a galata személyében.
és a shaktar is hasonló stílusú csapat mint a malaga szóval simán meglehet a dortmundnak ez a elõdöntõ.
PSG-re épp most számolnak rá, szerintem simán kiesnek, de ne legyen igazam😄
Bayern sorsolása is jónak mondható.
kaphattunk volna nehezebben hangzó meccset is és könnyebbet is, de ezen a szinten már mind1 majdnem, szóval arra tudok hivatkozni, hogy legutóbbi találkozásunkról jó emlékek maradtak, errõl is azok fognak.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Malaga - Dortmund párosban a Dortmundnak áll a zászló, de a Malaga is elég nagyot domborított a BL-ben, itt is bármi meglehet.
PSG - Barca, ezt a párost szinte éreztem Ibra miatt 😄 Majd kiderül mennyire tudnak együttjátszani az összevásárolt sztárok az összeszokott Barca ellen. Jók a keretek, bármi megtörténhet.
Bayern - Juve meg szintén pikáns meccs lesz. Szerintem a legkomolyabb párosítás az összes közül nem tudnám megmondani ki jut tovább..
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
-A, szarrá futnak,és lefociznak minket támadóik,és kiesünk
-B, a BL szinten rutintalan játékosoknak megremeg a lábuk,a nagy teher alatt besokallnak,és kitömjük õket
szvsz mindkét meccsen születne 4-5 gól