Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
ja az a csoda, hogy nem a psg-barca meccset adták kedden.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
de szar ez a sport 1
tegnap még azt mondták, azt a meccset fogják kedden közvetíteni, amelyiken még nem dõlt el és izgalmas lehet😄😄

erre nem a bvb-malagát, hanem a galata-realt adjákXD
hogy micsoda meglepetés lehet a török katlana aha persze😄
sima 0:3 lesz az is

[HUN]FaTaL
Pl. azoknak, akik be vannak regisztrálva.

http://goo.gl/gd6Zi5

😄😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ezt megértem nem is ezért írtam le ezeket a sorokat😊 Ez inkább a tv szolgáltatók sara illetve üzletpolitikája, hogy minél több csatornára fizess elõ.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

horpeti
Nekem nincs digisportom, azért nézem streamen! Tegnap a sport1en néztem a meccset. 😄

Sippie
amúgy szerintem senki nem gondolta komolyan, hogy a tv-n nézés ciki, az csak poén volt.
LasDen
én TV-n gépezek...szóval mikor neten nézek meccset, én akkor is tv-n nézem a meccset...ultimate win 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
én szívesen nézném tévében. de nem a digi sporton. egyrészt mert nincs, másrészt meg mert egy kapzsi banda

I met God. She's black

és akinek nincs pénze rá, vagy, aki butításnak tartja az egészet az is ciki?😄 Ájfón amúgy is clio mondása

Sippie
amióta van ájfón, azóta ciki. Mert ájfónon kell nézni, mer azzal lehet a budin is, meg mer az a menõ 😄
Pff nem tudom mióta ciki tv-ben nézni meccset...

Régen milyen jó volt amikor nem volt net és tv-n szurkoltuk végig faterral pl a 98-as vb-t meg az összes eddigit is...Meccsnek akkor van hangulata, ha vagy élõben vagy tv-n nézni az ember kukoricát, chipset esetenként a legtöbbeknél sörrel fûszerezve

REALista
SopCast - Channel - 141888
Nagyon jó HD közeli minõség és nem is akad.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
TV-be nézem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
..Csiágó Szilva 😄😄
istenem, ha nem szakadt volna meg a stream, és azt nézem tovább...ahh bele sem merek gondolni

I met God. She's black

SLICK
a digi oldalán nézed a meccset? Mert valami jegyet kellett vásárolni, hogy nézhessem. Vagy ingyen nézed?

LasDen
leszarom a kommentátori fasságokat...nem sok stream szokott jó lenni nekem, így ha nem muszáj nem nézem 😄

Pásztóré volt a best 😄

REAL MADRID

szabii98
a tegnapi Barca-PSG kommentátori szépségek után, ma inkább az angolt választottam . Legalább nem értem, ha baromságot mondanak és nem is Mászcseránóznak

I met God. She's black

LasDen
folyamatos, nem akad és még magyarul is beszélnek benne...megéri maradinak lenni 😄

horpeti
Kösz ez tényleg jó. Amúgy ezt is próbáltam meccs közben, akkor be se indult kb. Talán most ezen maradva jó lesz.

Tv-t nézel az internet korában? Maradi vagy 😄DDD

REAL MADRID

LasDen
én a tv-s streamet nézem....

szabii98

I met God. She's black

horpeti
Ti milyen stremat néztek? Nekem mindegyik akad, kivéve a 2. digis csatorna, de a vége felé már az is...

köszönjük. csendben megkérdezhetem, hogy ezt az itvzz vagy milyen dolgot miért linkeled mindig oda, mikor ott egyedül az az üzenet látható, hogy "ez egy zárt oldal, regisztrációra nincs lehetõség!"
banok
A mai negyeddöntõk

20.45 Real Madrid-Galatasaray tv: Digisport1 hu
20.45 Malaga-Borussia Dortmund tv: Digisport2 hu, ZDF
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Azért azt hihetetlennek tartom, hogy ha a Barcának rúgnak egy szabálytalan gólt BL negyeddöntõben, azt gyakorlatilag már meg sem említik. Odáig fajult ez a Barca-bírózás dolog, hogy ha ellenük történik valami, ráadásul igencsak jelentõs tévedés, már szóra sem találják érdemesnek. Könyörgöm, méteres lesrõl lõtt gólt a srác.
Fordított helyzetben az NSO címlapja így nézett volna ki: Újabb botrány után nyert a Barcelona.

Persze nem volt ez mindig így, anno a Chelsea elleni valóban szétcsalt meccsen ugyanígy a Barca részére történt itéletekrõl nem esett szó, akkor õk voltak az imádott csapat, nekik mindent lehetett...botrányosnak tartom, hogy a sportrovatokba ilyen emberek írkálnak..
Tyler1
Ez a Clattenburg bazmeg...<#banplz>
Azt se tudta hol van szerintem. Az hogy az FA még képes ilyen balfaszokat alkalmazni, az oké, de hogy nemzetközi szinten szerepet kapjon, vicc.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szabii98
jajam, így már nézõs lesz

I met God. She's black

Hoppá, akkor ezt megnézzük 😄

REAL MADRID

Becks ^_^ <#eljen>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rockynhooo
Sirigu - Jallet, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Lucas, Beckham, Matuidi, Pastore - Lavezzi, Ibrahimovic
VS
Valdés - Alves, Mascherano, Piqué, Alba - Sergio, Iniesta, Xavi - Villa, Messi, Sánchez

Neuer – Lahm, Dante, Van Buyten, Alaba – L. Gustavo, Schweinsteiger – Ribéry, Müller, Kroos – Mandzukic.
VS
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Matri, Quagliarella.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

jAsOn VoOrHeEs
Hoppá, Beckham a kezdõben.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

banok
mai negyeddöntõk
20.45 Bayern München-Juventus Sport1 hu
20.45 PSG-Barcelona tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

igazából a 2009-es chelsea-barca óta annyira egyértelmû, hogy a csalás valóban jelen van, hogy nem is tudom miért nézem egyáltalán minden idényben a BL-t...visszaesõ vagyok
Tyler1
Biztos rohadt nézett lenne, ha az utóbbi idõben nem folyna a csapból is a klásszikó. Azért mert most a BL-ben is összekerülnének, szerintem semmivel nem lenne nagyobb presztízsértéke. Én kb. meg se nézném, mert már a médiaszennytõl elhánynám magam, amit elõtte lemûvelnének.
Megint nem 2 csapatról szólna hanem 2 emberrõl, Messi vs CR aranylabda döntõ. Hát a faszomat!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
Én nem úgy fogalmaznék,hogy unom õket,inkább úgy,hogy már nincsen akkora rangja,olyan varázsa mint 4-5 éve,vagy akár korábban is,idén is lehet nyáron még kettõ,ha a Real megnyeri a kupát,ez sok,amíg tényleg volt kettõ egy szezonban,õsszel,tavasszal,óriási meccsek voltak,jobban lázba hozott engem is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Idén alatt a szezont (vagyis lényegében a BL-t) értettem. 😊

LasDen
augusztusra kinéz egy szuperkupa döntõ....hogy korábban lesz-e? a döntõ résztvevõin múlik....😄

Effe88
nekünk lehet
de ázsia-afrika-dél-amerika😄
meg még jó sok helyen zabálnák😄
akkor is az hozná a legtöbb lét
ezt mindenki tudja

[HUN]FaTaL
Ha annyira össze akartak volna minket sorsolni a döntõre, akkor a 10-11-es szezonban is megtehették volna, mégis elõdöntõt játszottunk a madrid ellen. Én már rohadtul unom a classicokat, remélem idén nem lesz több.

Lehet ezért vannak jelen az arabok, a sok zsével ellensúlyozni akarják😮OOOO

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Grove4
Nem tudom mit esznek ebben a spanyol buzulásban meg elklasszikó imádatban...oké pénzpénz, de már annyi elklasszikó van egy idényben, hogy kurva unalmas lenne már a bl-ben is azt bámulni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasDen
mióta egyre több és több pénz van a fociban valószínû azóta irányítják a szövetségek az egészet...

Effe88
minden idõk egyik legnézettebb döntõje lenne az tuti
(mennyi pénz az uefának stb...)
ugye tavaly is ezt akarták stb...

de amúgy ne értsetek félre ez nem a barca vagy a real hibája, meg nem õk "bundáznak" de tudtukon kivül az uefa szépen irányítja a dolgokat
pl, bíróküldések, sorsolások

bakkerman
hogynemár...Messi vs CR, "ismeretlen tehetséges edzõ" vs the special one, real madrid márkanév vs elmúlt idõszak legjobb klubja(barca) HATALMAS marketing értéke lenne

LasDen
ha mindkettõ továbbjut, akkor 100% hogy nem egymást kapják...rengeteg, rengeteg péz lenne egy clasicó döntõ......

bakkerman
akár volt csalás,akár nem,érdemes lesz figyelni a real-galata meg barca-psg párharcokon a játékvezetést,tavaly nem jött össze platininek az álomdöntõje,lehet idén megint megpróbálja

szabii98
néztem is, mikor ment hogy mi a faszomat csinál

I met God. She's black