10753
Bajnokok Ligája
-
#9150 ez photoshop -
#9149 Új Real logó...
-
#9148 Tavalyi szezont nézve meg pont fordítva van:D -
#9147 Kemecsét is tolja az Uefa, ez köztudott... -
lord nihilus #9146 Hagyjad már maga....az Ibránynak keményebb volt a sorsolása a magyar kupában. Kemecse a negyeddöntőben...azért...huhh -
#9145 tudatlan vagy...köztudott,hogy minket tol az uefa...Ibra eltiltását is valószínűleg ezért törölték el,és valószínüleg ezért kaptuk a Milan-PSG-Bayern hármast eddig -
#9144 írj könyvet róla...nem veszem meg, de majd letöltöm :D -
#9143 igaz, térjünk csak vissza arra hogyan tolja az uefa a madridot, egészen a döntőig meg azután is -
#9142 XD
Egyébként én vagy El Classico döntőt vagy német döntőt szeretnék. -
lord nihilus #9141 szerintem 2 mérkőzés
(bocs, nem tudtam kihagyni :C ) -
#9140 A Dortmund szerintem biztosan nem lesz döntős. A másik elődöntőben fogalmam sincs mi lesz. -
#9139 tehát katalán-bajor és spanyol-német összecsapások lesznek az elődöntőbe:D -
lord nihilus #9138 Őszeeskűvées :OOOOOOOOOOOOOOOOOOoooo
-
#9137 pszt, srácok...már nem vicces....oké, folytassátok...:) -
argo001 #9136 Én egy parázs hangulatú Hajdúhadház-Ökörirtófülpös BL-döntőt tekintenék meg legszívesebben.
Egyébként meg hajrá Bayern! :) -
lord nihilus #9135 Szerintem a Kazincbarcelona fog nyerni a Kemecsei csapat ellen -
#9134 A döntőt szerintem mindkettő adni fogja legalábbis a 2010-2011-es döntőt adta a tv2 is meg a digi is. Viszont a résztvevő csapatokat szerintem elrontottad. :D Az FCB stimmel, de Dortmund - Barcelona lesz az :D -
IXEMGabeo #9133 300-400 -
IXEMGabeo #9132 ;)
Hülyéskedtem csak alig 3-4 ezer ember választotta a DIGI-t, mint szolgálgatót. -
#9131 Még szép, mert a Sport 1 fogja adni a Dortmund-Bayern dőntőt:D -
lord nihilus #9130 már késő:( -
IXEMGabeo #9129 úgy hallottam, hogy a DIGI fogja majd adni a Dortmund-Barca döntőt. Aztán lehet félrevezettek:O
-
#9128 -
#9127 Bayern-Real döntőt melyik csatorna fogja adni?
úúú bazmeg bocs,még le kell játszani a meccseket faszomba -
lord nihilus #9126 Ilyenkor amúgy miért nem jön valaki és teszi be a popcorn evő gifeket?:D -
#9125 Ahhhh mennyire tudtam hogy ez lesz :DDDD -
Pukkka #9124 De hogy kifejtsem. Az idei szezonban a Real mérlege a Barcaval szemben, 3 Győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség. Míg a BVB-vel szemben, 1 döntetlen, 1 vereség. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Madrid sokkal felkészültebb a Barcelona játékából, és jobban ismeri, mint a BVB-t, egyértelmű, hogy melyik a könnyebb ellenfél.
Az UEFA nyomja a Madriot, de a halálcsoportba rakja, majd megkapja a MU-t.
Itt jön ugye, hogy mert a MU meccset elcsalták nekik. Nyilván azt ugye kizárjuk, hogy a Madrid 11 ember ellen nyerhetett volna? Viszont azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a kialakult helyzethez, szükség volt Nani megmozdulására, ami azért erősen vitatható. Persze lehet azt mondani, hogy a RM Portugál alakulata kollektíven megfenyegette Nani-t, hogy ugyan már csinálj valamit, amiért kiállíthatnak, de nem túl valószínű.
A Galata sem ígérkezett sokkal könnyebbnek, mondjuk egy PSG hez képest. Drogba, Sneijder, Burak Yılmaz ( aki ugye ott volt a góllövő lista élén ). -
Pukkka #9123 - moderálva -
- A személyeskedést privátban lehet tovább folytatni. - -
#9122 - moderálva -
- A személyeskedést privátban lehet tovább folytatni. - -
#9121 Akkor valóban nem a papíron leggyengébbet kellett volna kapniuk. -
#9119 jól megaszontad itt is!! -
Pukkka #9118 Ha az UEFA a Madridot akarta volna nyomni, akkor a Barcaval rakja össze. -
lord nihilus #9117 A kupát a Kemecse kapja, már nem azért... -
#9116 igaz is, elvégre milyen unalmas ez a döntőzés nem?:D -
#9115 Ja, csak ne örüljél annyira. Lehet, hogy Bayern-Dortund döntő lesz, de a kupát a végén a Reálnak adják. :P -
#9114 Még a Blikk is rendes sorrendben tette be a csapatok képeit a mai újságban. Ők is tudták előre :( -
#9113 azért a 2009-es győzelemmel vitatkoznék, mert az elődöntőben a Chelsea-nek kellett volna továbbjutnia, ha az Ovrebo nem csalja el a 11-eseket.
Egyébként az érdemli meg a végső győzelmet, aki akárkit le tud győzni. -
#9112 09-10:
Stuttgart-Barca a 16 között: első meccs Stutgartban
Arsenal-Barca a 8 között: első meccs Londonban
Inter-Barca a 4 között: első meccs Milánóban
10-11:
Arsenal-Barcelona a 16 között: első meccs Londonban
Real-Barca a 4 között: első meccs Madridban
11-12:
Leverkusen-Barca a 16 között: első meccs Leverkusenben
Milan-Barca a 8 között: első meccs Milánóban
Chelsea-Barca a 4 között: első meccs Londonban
12-13:
Milan-Barca 16 között.első meccs Milanóban
PSG-Barca a 8 között: első meccs Párizsban
Bayern-Barca a 4 között: első meccs Münchenben.
Egyébként még mielőtt jönne vki, hogy ez is csalás meg stb...Nem azért írtam be, mert szerintem 2009ben és 20011 ben is megérdemelten nyert bl-t a Barca.
Csak egy kis statisztika -
#9111 Megrakom azt a rohadt BVB BL győzelmet 100 kilóval csak azért is, akkor már csaknem basznak ki velem -
#9110 ezért lenne az mindenkinek az érdeke, hogy egy bayern-dortmund döntő legyen:D
reálosok, ennek kell szurkolnotok, hogy megmentsétek a klubbotok becsületét:D