Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-2 ááá

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jaa tudom nyitottam is topikot😊 összekevertem. Csak mivel ritkán nézek focit azt hittem átigazolt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rockynhooo
respect a malaganak. a két meccs alapján amit kivédekeztek.. illetve amit a dortmund elbalfaszkodott.. Malaga legalább jobban használta ki a helyzeteit, és idegenben is képesek voltak valamire.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Javier a Herculesben jatszik.

REAL MADRID

Zenszkij
azért várd ki a végét, Lewandowski elmegy, de én sose tartottam egy nagy sztárnak, jön helyette más, bármi lehet

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sztem ez nem az a portillo amit kerestél...😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

DasIsFuck
nem is itt dõlt, el hanem malagába.
itt jött ki a rutintalan dortmund és összeestek a súly alatt.

Nagy lehetõséget adtak le, mert jövõre nem sok esélyük lesz megközelíteni az idei szereplést.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
ez nem a reálos portilloXD

él még ez a Portillo?😄 ez is már a halálfaszán is focizott...

Most erre milyen választ vársz? 😄

REAL MADRID

Effe88
lesgóllal?

Bohocliga Malaga meg tovabbjut <#vigyor1>

REAL MADRID

lesgóllal vezet a Malaga...marha fasza nem így kellett volna eldõlnie

2 , 100%-os ziccert hagyott ki a Dortmund elõtte

😊, Joaquin szerintem élete meccsét játssza nagyon aktív. Stílusa engem Gerrardra emlékeztet a mai meccsen

SLICK
Coentraó elfaszolta a felszabadítást és tisztán odapasszolta Sneijdernek a 16-oson belül, az meg ellõtte a hosszú irányába, de mellé 😄

LasDen
Drogba már lenyilatkozta, hogy a tavalyi szezon volt a csúcs, szóval õ is tudja, hogy innen csak lefele van...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Drogba is meg Sneijder is bõven bizonyítja, hogy egy fingot nem érnek már. Szerintem még Benzema is belõtte volna azt a ziccert 😄

mit csinált?

Sneijder 😄DDD

REAL MADRID

Effe88
thx😄

Zenszkij

Effe88
persze, hogy több

de még több a semleges
inkább néztek volna egy izgi meccset
mint egy lefutottat

jó meccs pedig a BVB - Malaga, szerencsére van DIGI😄

LasDen
az béna szöveg, de valószínû több real szurkoló van, mint mala-bvb 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
Igen ezt nem szavaztatták.És azt mondták azt fogják adni, amelyik a legnagyob izgalmat tartogatja még.
Könyörgöm nekem senki ne mondja, hogy egy galata-real (§:3 után meg amúgy is) nagyobb izgalmat tartogat majd mint egy bvb-malaga(0:0).😄😄
Legalább ezt a kamu szöveget elhagyhatták volna.😄

LasDen
azt adják, ami több nézettséget hoz...

szabii98
ja
már elõre lehetett tudni, kit érdekel hogy a reált hogyan juttatja tovább az uefa

I met God. She's black

Zenszkij
detto egyetértek, a sport 1 egy nagy marha, dögunalom meccset adnak mert Madrid, kész röhej

most legalább itt van a BL negyeddöntõben!!!

Effe88
dortmundban bezzeg van izgalom

ez a retek sport 1 meg egy lefutott dögunalmas meccset kért inkább

Zenszkij
1-1!!!! Lewandowski!!!!

A sorozatos sérülései miatt elveszett sajnos.

REAL MADRID

Joaquin góljával vezet a Malaga...az fasza

Már a Betisben is bírtam ezt a csávót régen jó játékos

DasIsFuck
hang alapján igen megtévesztõek az emberek😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

SLICK
nem is a tudásával van baj én is csípem, csak a hangja alapján nem így képzeltem el

köszi!<#eljen>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rockynhooo
+2

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

[HUN]FaTaL
+1

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
viszont egyik legjobb kommentátor
hajdú b. mellett

LasDen
a Méhesre gondolsz?? legalábbis a leírás õ rá illik...😄

banok
UEFA BAJNOKOK LIGÁJA
20.45 Galatasaray-Real Madrid tv: Sport1 hu
20.45 Borussia Dortmund-Malaga tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
hinnyeee! Én még sose láttam ezt a Sport 1-es kommentátort 😄 Azt hittem valami fiatalabb vékony alkatú gyerek a hangja alapján, erre egy kövér kancsi kopasz pasas

Tyler1
😄DD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sírok 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

limperatore
D:ASAS:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
Igen ezt nem szavaztatták.És azt mondták azt fogják adni, amelyik a legnagyob izgalmat tartogatja még.
Könyörgöm nekem senki ne mondja, hogy egy galata-real (§:3 után meg amúgy is) nagyobb izgalmat tartogat majd mint egy bvb-malaga(0:0).😄😄
Legalább ezt a kamu szöveget elhagyhatták volna.😄

[HUN]FaTaL
Dehogy az nyer. Kiírják déltõl este 6-ig a szavazást. Az a csapat nyer, akinek a legtöbb tizenéves szurkolója van 😄

De ezt a Real meccset nem szavaztatták. Azt adják, amelyik nagyobb nézettséget hoz, gondolom a Realnak több magyarországi szurkolója van, mint a Dortmundnak meg a Malagának összesen. Ettõl függetlenül én jövõhéten digit fogok nézni 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Tyler1
facebook

Mondjuk ez azért jó, mert mindig az a csapat nyer, akinek a legtöbb szurkolója van, nem az, aki mondjuk izgalmas meccset is játszana 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

horpeti
Azt mondták, hogy a nézõk szavazták meg, hogy melyik meccs legyen. Már egy héttel elõtte mondták, hogy szavazzanak, sms, üzi nemtomhogy.