10753
Bajnokok Ligája
-
Monoton #9190 Jordi Alba -
cabell2 #9189 remélem nem pukkadnak ki a döntőre mint tavaly az EL-ben az Athletic Bilbao -
#9188 akárki nyeri, az egy tényleg BL színvonalú meccsen nyerje. Ezen a szinten már mindegy. Bár tény a Bayernnek jobban kijárna. -
#9187 Még van 2 csapat rajtuk kívül! A döntőben kell jól játszani! -
tavaly is jó volt:/
ott volt 3 top csapat real,bayern.barca
erre a mákos szar cselzi nyerte megS:S:S: -
#9185 Ahogy a Mortal Kombatban mondanák: "FATALITY"
Akárki jut a döntőbe Dortmund - Real párosból, könnyen csecsre szaladhat a Bayern ellen.
Bár a Reálnál remélem, hogy a tavalyi miatt vérszemet kapnak és megállítják a Münchent.
-
cabell2 #9184 te jó ég milyen csapat ez a Bayern, ha nem ők nyernek idén az a foci szégyene -
#9183 Úristen, ez mekkora alázás. Évekig verhetetlen volt a Barca, de most egy kicsit végük, úgy tűnik most a Bayern kezd csúcsra érni. Ilyen a futball, sosem lehetsz örökké első, kemény.. -
Monoton #9182 Na ez ennyi volt. -
#9181 Sokkal jobb a Bayern, ezt szerintem nincs ember aki ne ismerné el. Legalább is szerintem lehetetlen megmagyarázni az ellenkezőjét, de ez a gól szabálytalan volt. A lesről meg nem merek nyilatkozni mert nem volt olyan kameraállás amiből jól kivehetően meg lehetett volna állapítani. Iszonyatosan jól megfojtják a Barcelona játékát. Csillagos ötös. -
#9180 ezt mondd jakuzának...:D -
#9179 Szerintem is kifele szabad.
Feltartás volt lényegében.
Kassai nincs a toppon de két góllal minimum jobb ma a Bayern. -
Monoton #9178 Már korábbi Bayern meccseken is megfigyeltem, hogy a hangosbemondó milyen show-t tud csinálni, ami a játékosok önbizalmát is kicsit megdobja szerintem. -
#9177 na a visszavágón nem egy Milant kell lenyomnia a Barcának. Szerintem ez itt el is dőlt. -
#9176 Kurva nagyot focizik Robben de ez szerintem akkora kifele szabad volt mint a ház. Ilyen elzárás nincs a Földön. -
#9175 lol öreg hogy örült a gólnak a lassításnál :DDDD -
nagy hős #9174 Ket elmaradt tizit bevaltottak egy lesgolra :D -
#9173 4.kéz?:DD: -
#9172 pont most nincs bent puhl?
érdekelne a véleménye -
#9171 a második az már nem nevezhető vétlennek.
viszont szivesebben látnám azt, hogy több támadást megjátszunk.
-
#9170 A pálya karbantartójának kellett volna előbb szólni. Lehet azért hiszik a játékosok, hogy vizilabda :D -
SzocsA #9169 Valaki szóljon a barcának hogy ez nem vízilabda játék! -
#9168 a félidő legjobb játékosa: Király Gábor... -
#9167 Kezdődik már megint -
#9166 két 11-estől lett megfosztva a Bayern, a 2-ből legalább egyet illet volna látni, főleg hogy az alapvonalnál is ott van egy játékvezető. -
#9165 2. kéz
ez viszont tiszta tizi
kassai kezdi elbaszni -
#9164 Hát ez nem a mi Viktorunk meccse... Aggasztó. -
nagy hős #9163 Befujhato volt boven -
#9162 Szerintem nem volt szándékos, nem nyúlt a labdáért, egyszerűen nem tudta leszorítani rendesen. Ha nincs ott a keze akkor a hasáról pattan ki. Bár véleményes. -
SzocsA #9161 Mekkora kéz volt bakker! -
#9160 be lehetett volna fújni
vélemény? -
#9159 a játékosokat nem a beszédért fizetik :D -
#9158 illetve "ööööööööööö egy véletlen elcsúszás pontokba is kerülhet ööööööööööööö" -
#9157 Pont most akartam beírni, hogy a mai nagyszerű szakértő Király "ÖÖÖÖÖÖÖ" Gábor :DS:_A?D_ -
#9156 öööööööö .................. ööööööööööööö....................... öööööööööööööö
király szókincse
-
#9155 fasza...gyorsabban érkezik a hang, mint a kép.... -
#9154 én egy captain obvious mémet vártam,de ez is tökéletes,köszi! :D -
#9153 A mai elődöntő
20.45 Bayern München-Barcelona
tv: Sport1 hu
streamek: -
Monoton #9152 :DDDD -
lord nihilus #9151