Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El is törölném a lest, semmi értelme. Legalább jobban figyelnének a védõk.

REAL MADRID

SLICK
A Barcának vége is lesz lassan, azok csak az elõjelek voltak. Puyol, Xavi is öregek, Iniesta se mai csirke. Évek kellenek mire megint lehetnek olyan szinten mint pár évvel ezelõtt. Feltéve, ha találnak megfelelõ pótlásokat.

tobias88
Padról maximum. Benne van a pakliban mert mostanság eléggé nincs szerencséje a csapatnak a bírókkal a bl-ben. Lehet vissza akarják adni az elmult évek mákjait? <#vigyor5>
Játszhat, de nem biztos, hogy fog is.

REAL MADRID

Grove4
Azért a Bayern lesgólját se felejtsük el! 😄D <#idiota>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DasIsFuck
az a les amit a bíró befúj, nem tudom ez így ennyi futball mérkõzés megtekintése után nem esett még le?😄
amennyi lesbõl vagy nem lesbõl született gól sületik hetente már nem tudom mi az olyan meglepõ ezeken.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Zenszkij
elérkezett a pillanat, de egy laza 4-4-el is megelégednék 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
nem
még 2 ps gles gól
barca-psg 1-3😄

3,5 éve veretlenek vagytok otthon bl meccsen?
épp most jött el az idõ😄

messi játszhat amúgy?

Effe88
dehát X lesz

majd jövõre

LasDen
😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tobias88
Elõzõ héten volt egy brutál Ibra les, most egy duplales a Dortmundtól, holnap mi lesz? Juve tripla lesrõl lõ gólt és úgy lesz 3-0 a 94. percben? <#idiota>

REAL MADRID

DasIsFuck
jövõre*😄

DasIsFuck
sok hasonlósá a 2 csapat közt nincs is max annyi, hogy akkor is kiugró tejesítményt nyújtott a dortmund volt egy jó edzõje és menetelt a bl-be.
persze leírták aztán egy nagy meglepetésre nyert.
ez még idén is elõfordulhat.(pár héttel ezelõtt a barca korszak végét jósolták mert kikapott a milan ellen...)

Zenszkij
megnéznék már egy német házidöntõt is, óriási meccs lenne

LasDen
azért ez a juve messze van még....nem értem mér fél tõle mindenki, mintha freddy kruger lenne....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Grove4
<#eljen>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DasIsFuck
és tavaly egy chelsea nyerte az egész sorozatot😄
szóval azért könnyen lehet, hogy majd pont ez a siker fogja döntõig repíteni a dortmundot.

SLICK
olaszok ellen szerintem fingot fognánk.

befosnék, ha Juve-Dortmund döntõ lenne mégszebb lenne, ha Del Piero itt lenne😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mi a Juvet kapjuk <#vigyor1>

REAL MADRID

SLICK
azóta eltelt pár év

Én már nem merek elõre semmit se jósolni.

REAL MADRID

Zenszkij
emlékszem 1997-ben ugyanígy temették a BVB-t, azt adtak egy velõs pofont Európának

Effe88
szerintem is
de ugyan ez lett volna a malagával

úgy is a real kapja õket

DasIsFuck
én bízok abba, hogy megismételjük a legutóbbi torinói eredményünket az 4-1 volt.
(mondjuk én a hazai meccsen is ebbe bíztam aztán csak 2-0 lett, nekem egy 2 gólos gyõzelem is megfelelne)

SLICK
Aki a Dortmundot most megkapja az tovább is jut rajtuk, elfogytak õk már.

Effe88
nyugi portillo

messi amúgy játszhat holnap?😄

apád fasza😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
ma volt 2 hazai siker is
holnap nem lesz megint 2 hazai siker
azért ez nem így szokott lenni😄😄

Juve-Bayern nálam 1-1
Barca-PSg meg V XD

LasDen
én nem temetném juvét...tény szarban vannak és szarok is voltak, de hazai pályán juve talán tud változtatni....

2 lesgól is volt egyébként...Malaga gólja és a Dortmundé is...

Rockynhooo
Gyûlölöm ezt a játékot 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Malaga<#sir>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

limperatore
nagy meccsek voltak ma, holnap sima bayern és barca továbbjutás

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Mondom átkapcsolom a Madridra, visszakapcsolom és sírnak a malagaiak, mondom WTF????

Effe88
portillo jó volt?XDXD

DasIsFuck
na miután eltemettem már 3 topikba is a dortmundot csinál egy ilyen wattafakkot...

kurva nagy meccs volt...lehozták Joaquint és annyi is volt a támadójátéknak😞((

[HUN]FaTaL
Mi volt itt 😄

Óriási meccs!

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
kurva tetves életbe
faszért nincs digim
kurva annyát a sport egynek
mekkora lehetett a vége

Zenszkij
CSODA TÖRTÉNT

Jöttél kárörvendeni mi? :dd <#schmoll2>

REAL MADRID

limperatore
😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Baszkiiii LOOOL 😄DDDDDD

REAL MADRID

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááájeeeeeeeee

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

3-2 bazmeg mekkora meccs😄DDDDDDD

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

DasIsFuck
De a Dortmundba egy nagyon fontos szerepe van és Schieber azért nem tudja helyettesíteni.
Nem hiszem, hogy venne olyan kaliberû játékost mint lewa a dortmund és az, hogy kienvelnek-e vkit az meg megint olyan, hogy lewandowski se 1 év alatt robbant be.

Effe88
na jöhet a real-malaga természetesen
majd hierro becammog a a húzásnálXD

most pénteken lesz amúgy?