10753
Bajnokok Ligája
-
#9230 :D:SAD:S -
:DDDD -
#9228 „A játékvezető nem befolyásolta a mérkőzés alakulását. Gyorsabbak, erősebbek voltak a németek, szinte lehetetlen győzni ellenük. Még egyszer mondom, nincs értelme beszélni a játékvezetői döntésekről" – mondta a lefújást követően Gerard Piqué, a Barcelona védője. -
#9227 -
#9226 Oh wait ez lemaradt. DE ezen nincs semmi meglepo, hiszen az alma nem esik messze a fajatolu gye te kis lickeratore vajogveto. :P -
#9225 Hat meg te anyaddal egyutt. -
#9224 Bajorország-Katalónia 4-0:)
-
#9223 ez nagyon komolyXD -
#9222 Nem kell foglalkozni vele.Minden vereségnél ezt csinálja...:D -
#9221 tyíííí :D -
#9220 -
#9219 amúgy bayern mekkora fasz csapat h támadni mert a barca ellen tiszta gáz... :S -
#9218 hagyjuk már, ez a jakuza egy nyominger csöves senki :D igazi paraszt gyerek aki olyan buta mint a föld egy 0 gyerek mindenki rajta röhög h mekkora fasz :) -
#9217 És rúgtak 3 szabálytalan gólt :) -
#9216 bayern jelenleg a legjobb csapat, 2 11-est nem kaptak meg
barcát szétszopatták, 6:0 a reális eredmény -
#9215 Le a kalappal a Bayern elott. Megerdemeltek. Es semleges szurkolokent is orom volt nezni ezt a meccset. Eleg eselyesek a vegere. Bizom benne hogy a Madridnak lesz lehetosege majd megmerkozni. Bar ilyen hozzaallasu csapat barmit eler, nem lehet megtorni.
De kellett hozza egy nulla barca is,minden teren,akaratban is.
Holnap kivancsi leszek a parharcra. -
IXEMGabeo #9214 ugye, hogy megmondtuk -
#9213 mert ha nem eljön cthulhu bosszúja -
#9212 2-1-et várok hazaira, reálisan:) -
Német döntő lesz megjósolták a polipok :D -
#9210 arra várhatsz:DD:
sima 0-2 lesz az -
#9209 Holnap 5öt várok hazaira -
#9208 hogy ne jusson szóhoz a látottak után? :D -
Monoton #9207 Rég láttam. Amúgy kár, hogy nem Hegyi Ivánt hívták meg :D -
#9206 a frizkót még helyrerakhatta volna :D
amúgy már régóta simabőrű :D -
Monoton #9205 Várhidi hová tűnt a bajusz? -
lord nihilus #9204 De a dortmund nyerni fog 7-1-re....
....vagy nem -
#9203 2 kézgyanús eset, 1 lesgól, 1 támaszkodás gyanús eset és 1 lökés gyanús szitu. Kassaiék kifogták az elődöntők legnehezebb meccsét.
Legalább a holnapi meccsen ne dőljön el a továbbjutás. -
#9202 -
#9201 Visszavágó 1-1 lesz
pont mint 2009ben:D
csak ott ugye fordítva volt
ott volt barca oktatás
most megfordult a világ -
#9200 én azért nagyon bízok egy német házi döntőbe, ha már a német foci írt a 4.döntőbe történelmet akkor írjon mégnagyobbat:)
de nem esett még ki ez a barca, bár ilyen különbségnél nem hszem, hogy tovább menne, még ha lő 4-et is ez a bayern sztem 1 vagy 2 gólt ott is tud szerezni. -
#9199 Hát.. Nem tudom szavakba önteni. Kicsit elszoktunk ettől a 4-0tol de ezt a meccset tényleg helyzet nélkül hoztuk le. Szégyenfájdalom, de itt a visszavágón egy pillanatig sincs esélyünk, majd jövőre. -
Monoton #9198 Meg amúgy is van még egy visszavágó, nincs ez eldöntve :D -
#9197 tény, szar volt a játékvezetés, de mondd azt, hogy rendes körülmények között bármiféle esélye lett volna a barcának. de látom a 2 tiziről nem beszélsz :D -
#9196 Meg szerencse azert hogy a nemeteknek sikerult egy szabalyos golt rugniuk a negybol. -
#9195 És elkezdődik a Bayern láz! :DDDDDDD -
#9194 "bár nem lehet leírni 100%-ban még 4-0 után sem őket"
ne viccelj már
nem a milan az ellenfél:D:D meg nem is a granada
simán lehet tartalékolni,
eltiltásra esélyes játékosot pedig nem játszatni
-
#9193 nem hinném, hogy oda jutnak.
Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb BL döntőre van kilátás. Kemény meccs lesz.
Hogy miért? Ha a Dortmund jut tovább, akkor simán presztízs meccs lehet belőle és tuti nem adják könnyen magukat, van miért törleszteni nekik is. Ha pedig a Real akkor a tavalyi eset miatt vérszemet kapva, kihajtják a belüket. Nekik pedig ez a legnagyobb esély megnyerni a 10. trófeát. -
#9192 ha jövő héten kiesnek, márpedig inkább kiesnek (bár nem lehet leírni 100%-ban még 4-0 után sem őket), akkor idén vége az évek óta tartó Barcelona hegemóniájának. Ahogy más is írta, nem lehet örökké 5 lépéssel mindenki előtt haladni... -
nagy hős #9191 Nem hogy orulne neki hogy nem allitottak ki :D kovetkezot igy is kihagyja meg ha formalitas is a visszavago. Azert kivancsi vagyok hogy a nem elfogult barcasok mit mondanak a kezezesekrol. Lesgol ide vagy oda