Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
3 hozzászólással elõtted azt írják hogy nem a pontokat kell nézni... na most akkor mi számít, a pont vagy a nem pont, a bajnokság vagy a nem bajnokság? Vagy mindig úgy kell nézni, hogy a Reál jöjjön ki jobban? 😄
LasDen
mer nekik nem is szabad....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na jól van akkor, én meg is tettem a PSG továbbjutást 😄

REAL MADRID

Sippie
ugyanezért már ment a Barca fanok fikázása a múltkor... milyen érdekes 😉
DasIsFuck
és idén meg nem is egy kategóriába mennek a bajnokságba.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

SLICK
csak felvezetjük a holnapi meccset

DasIsFuck
de nem az egymás elleni meccsekbõl nyertek bajnokságot.
itt nem is ez a lényeg csak addig azért egy reálos ne temesse már a barcát meg énekelje el a hattyúdalukat amíg se a bl-be se a bajnokságba nem tudnak felülkerekedni rajtuk stabilan.

szerintem itt amíg lesz messi addig nem beszélhetünk generáció váltásról, amdj ha nem lesz messi akkor lesz érdekes.
messire még mindig lehet egy csapatot építeni.
majd lesz új xavi meg iniesta.

REALista
Tudtommal a Real nyerte tavaly a spanyol bajnokságot úgyhogy nem tudom mirõl beszélsz...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sippie
Lemaradtam valamirõl, vagy ma játszott a Barca is?
LasDen
õk egy más szintet képviselnek...ezt nem is kell mondani 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
kullog mert meguknak köszönhetik ezt is, sok volt a hiszti idény elején, meg nagy volt az arc.

De ne a pontokat nézd mint különbséget, hanem az egymás elleni meccseket.

DasIsFuck
a spanyol bajnokságba...
azért nem nyertek egyfoyltába bl-t.

megaztán amíg ez a helyzet addig kicsit meredek itt temetni õket.

Effe88
kivétel siófok és eger

LasDen
ahogy az elmúlt néhány évben mindenki 😄

DasIsFuck
És az is tény, hogy a real jelen pillanatba csak kullog a barca nyomába.

REALista
A Barca mint az idény egyik legjobb csapata na ne röhögtess...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
én csak tényeket mondok és nem hiszem, hogy egyedül lennék hasonló véleménnyel.

LasDen
üsszetrombitálják az embereket egy 5 perces eseményre .D nagyon okos 😄

SLICK
na köszönöm az egyszerû megfogalmazást, nekem nem sikerült 😄
de valóban ott a lényeg.

Effe88
áááá
az már nem menõ😄
most már a rezgõ golyók a jók
1.infantino bekapcsolja😄
2. kell egy klub hû ember aki kihúzzaXD

Effe88
úgy beszélsz a Barcáról mintha kiestek volna a bl csoportkörbõl és most meg kaparnának a bl-be jutásért😄😄

LasDen
lesznek...de a Realtól nem fél egész európa...más helyzet 😄

SLICK
ez mind? 😄 Komoly tervek. Fabregast már sehol nem jegyzik, fing lett az is.
Piqué még a pályán is a szaros pelenkán agyal, hogy õ a soros mikor meccs után hazamegy, hogy lecserélje a gyerekén. Jordi Alba sem életbiztosítás ott a védelemben.
Iniesta élete formája.... mondjam azt, hogy semmi sem tart örökké? Öreg már õ is, ezen nem lehet változtatni.
Sanchez és Pedro szintén elökörködik elõl a helyzeteiket. Villa sem a régi már, bár még villanhat néhányszor.

Itt több sebbõl vérzik már a Barca, kérdés lesz-e olyan edzõ aki úgy össze tudja majd szedni õket mint anno Guardiola...

Grove4
ááá már melegítik a golyókat 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasDen
tévedés ne essék...nem arról van szó, hogy a barca nemsokára egy kalap szart nem fog érni és mindenki agybafõbe veri, hanem csak azt, hogy õk is egyek lesznek a többi csapat között. nem úgy mennek majd oda, hogy jajj csak valahogy ússzuk meg, hanem hogy bármi lehet....

aztakurva Drogba milyet sarkazott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
hierro vagy salgado fogja most húzni a golyóbisokat?<#zavart1><#gonosz1>
infantino<#zavart1> vajon megint ideges lesz?

Realban is elõbb utóbb lesznek, akik kiöregednek...😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen

REAL MADRID

LasDen
ja

Effe88
pénteken sorsolás?

Hol van már a tavalyi hó ... <#gonosz1>

REAL MADRID

Pontosítsunk annyival, hogy idén tétmérközésen a Barca nem tudta megverni a Realt. Bár beléd úgyis kár a szó.

Eboue gólja nem volt kicsi

DasIsFuck
persze,persze de akkor is azért ez elég nagy különbség.

tobias88
tavaly is az volt, jah, nem...
SLICK
ahhoz kellett a Madrid balfaszkodása idén. Mellesleg az idény elején a Barca is kapott pár ajándék pontot.
Az El Classicókon meg nem kaptunk ki ellenük. Tehát vannak itt tévhitek

LasDen
fabregas nem egy xavi 😄
de akárhogy is...a barca már nem lesz olyan verhetetlen csapat, mint néhány éve volt. visszatérnek a nagycsapatok közé, ennyi....

Real - Barca döntõ lesz.

REAL MADRID

tobias88
Barca Bayern döntõnek lenne jó, az idény 2 legjobb csapata egymás ellen. Madrid persze megverte a Barcát 2szer de hullámvölgyben volt a Barca és a Madrid meg top formában, de azóta fordult a világ
DasIsFuck
most tényleg madrid vagy barca olyan lófütty csapatok hát nem mind1?XD

én még mindig inkább tartom a realt megverhetõbbnek mint a barcát...

Effe88
lol😄
jogos

tobias88
Ne reménykedj. Ha Xavi és Puyol öreg is, Iniesta élete formájában van és Xavi helyére ott van Fabregas és Thiago is. Középhátvédet meg nyáron akar venni a Barca.
DasIsFuck
majd ha nem 10-en akárhány pontal nyernek elõttetek bajnokságot akkor lesz végeXD
(no offense)

Effe88
én meg a Bayer-BVB ket és a Bayern-Madrdokat
egy Barca-Bayernt olyan jó lenne😊

SLICK
😄_S_A:?DSADDSAA

Zenszkij
jó meccs lenne, de én már mocskosul unom a Barcát meg a Madridot...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Effe88
minden sorozat megszakad egyszer
amúgy nem szurkolok a psg-nek
de szerintem tényleg benne lehet egy meglepi psg siker
mert Barca-Bayern elõdöntõt akarok😊
jó kis foci lenne ott

És még a pótolhatatlan Valdes is eligazol nyáron <#vigyor5>

REAL MADRID

LasDen
am akik ma továbbjutottak azok játszanak egymással az elõdöntõbe...és akik holnap továbbjutnak, azok játszanak egymással az elõdöntõben...sima...😄