Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ez jó meccs? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

horpeti
Mit akart? 😊 Ha a kapu felé állt volna, még megértem, hogy belerúgott egy akkorát, de így? 😄
Szerintem a meccs nagyon jó, nyíltsisakosabb, mintha visszaállna valamelyik. Akkor lesz majd kemény, ha gólt lõ valaki. Ha a PSG, akkor pláne.

REALista
Villa hatalmas lövés...bedobás...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Effe88
bírókat,sorsolásokat?<#gonosz1>

De a meccs nem olyan jó 😞

REAL MADRID

horpeti
Jó a PSG, a meze hasonlít a Milanéra, így néha az az érzésem, hogy a Milan játszik, külön öröm. 😄
Nem sok PSG meccset láttam eddig idén, de nagyon szépen játszanak. Remélem behúzzák! 😄

Vagy aki megveszi <#gonosz1>

REAL MADRID

Zenszkij
azé a meccs, aki megnyeri

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

na gyere...nekem az a véleményem, hogy az a Chelsea-e volt az a meccs. Drogba kapufa plusz Terry elcsúszik az esõben a 11-esnél...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

horpeti
Nekem már most akad a Digisport 2. link (elsõre nincs regem).
Remélem jobb lesz, múltkor nézhetõ volt.. Nektek nem csinálja, aki azt nézi?

Effe88
köszi<#eljen>

banok
Mai BL
20.45 Barcelona-PSG tv: Digisport1 hu, STV1, RTS1
20.45 Juventus-Bayern München tv: Digisport2 hu, ZDF
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

na ezért most egy jó nagy pofont vernék le neked, de talán nem is ezek a múltbéli meccsek most a lényegesek
DasIsFuck
persze, de akkor itt át is kanyarodhatnánk a bankok és a multinacionális cégek világába.
Akkor megkérdezhetnénk hol nem a csalnak?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tyler1
Foci=sportnak álcázott szervezett bûnözés

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
van az az állítás,hogy hamarabb elkapják azt,aki 1 millió forintos adócsalást követ el,mint aki több százmilliósat 😊 Ez így van a sportban a bundázásnál is,kivizsgálják a kisebb bajnokságokat,meg esetleg eljárásokat is indítanak,de BL/VB/EB szinten nem fog soha semmi se történni,mert nagyon nagyon sok pénzrõl van szó,és érdekekrõl.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DasIsFuck
a profi sport már a pénzrõl szól,üzlet az egész.
Az élet minden területén hazugok és csalók tömkelege van akkor miért pont a sportba lenne ez másképp?
megaztán felesleges itt csalásokat felhozni, meg hogy ezt meg azt bejuttaták a döntõbe mert baromság.
Amíg nem derül ki addig nem történt semmi.
Majd ha hivatalos eljárás indul az ügybe akkor lehet róla beszélni, addig meg csak elfogult haterek visítozása akik így próbálják megnyugtatni a lelküket, hogy miért nem õk vannak ott ahol mondjuk a barca.

Mert ha így nézzük a dolgokat akkor az is csalás, hogy vannak csapatok akik 100 milliókat költhetnek játékosokra évente, ez is csalás azokkal szembe akik meg nem tehetik meg ezt.

DasIsFuck
ha a 2 lesgól levesszük akkor is 2-1 a dortmundak szóval ennyi😊

mind2 les volt, de elengedte a bíró..ez így igazságos végeredményt hozott.

Sippie
akkor ki nézné a meccseket, honnan jönne a sok lóvé?
Baromsag, a csalast szerintem senki nem birja, akkor adjak oda a kupat mar az elejen es senki nem idegeskedik!!!
a Malaga lesgolja nem dontotte el a tovabjutast, a Dortmund-e igen, ott meg ket les is volt 3 masodpercen belul, es egyiket se fujtak be!
bakkerman
BL topikot keresem,jó helyen járok? 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
ez mi gól volt

I met God. She's black

egy mázlis Scholes találat döntött...az különben is a Chelsea-é volt az a döntõ csak kiszúrt velük a sors...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kire gondolsz? mindkét oldalon les gól volt...

Hát kicsit talán az is túlzó, a Barca, ha nem lesz nagyon pitlák formában akkor mindig bombahiperszupernehéz feladatnak fog számítani és mindenki be lesz szarva tõlük...ez általánosságban mindig így lesz, így is volt mindig, mégis mikor nem volt ez így?
2008-ban azért elég fos formában voltak, a MU pedig bombaformában, aztán jó nagy gatyába csinálás volt azért..
gyerekek, ettõl a meccstõl függetlenül mondom (mert szerintem erre nem volt igaz) hogy aki nem bírja a csalást, az ne nézzen profi sportot.

focit és boxot semmiképp, szerintem forma1et se, bár azt annyira nem követem.
Hihetetlen hogy ma meg, egy ember (a biro), be tud juttatni egy csapatot a BL elodontobe, jusson mar tovabb az aki ervenyes golt rug!!! Kurva szarul mukodnek a vezetok itt is, mint szinte mindenhol! Semmi eselye az egyszeruembernek!!!<#violent><#violent><#violent>
SLICK
A "temetést" valahogy így értettem mint ahogy #8825-ben leírták.
Nem tehetek róla, hogy kicsit nyomatékosítva eszmecserélek.

Na de én itt befejeztem mára.

DasIsFuck
nem a véleményed ellen szólt, csak nekem más a véleményem ezzel kapcsoaltba és nem tartom jogosnak egy ilyen helyzetbe a csapat temetését.
már amennyire értek a focihoz.

Mor3llo
holnap Hali-Vidi😉
kit érdekel a BL <#taps>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
fú, hát ha 35-ön bõven túl vannak, akkor csakis Trappattoni-szinten lehetnek <#vigyor2>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sippie
amúgy meg mirõl beszéltek hogy Messi után? Úgy génkezeltük a srácot, hogy 40 éves korában is végig bírja a 90 percet, a DNS-e alapján pedig már lombikból megszületett az utódja, aki jelenleg 2 évesen a La Masian tolja <#eplus2>
SLICK
Mivel ez egy fórum, így csak a magam véleményét tudom leírni, de többször írtam, hogy nem csak én vagyok hasonló véleményen és nem mint Realos írom ezeket, hanem mint focit kedvelõ ember. Azért néha beszélek idegenekkel, ismerõsökkel, haverokkal itt-ott akik bõven többet tudnak a fociról mint én, és nem 10-20 éves emberek hanem 35-ön bõven felül vannak már jó páran. Tehát semmikép se ilyen önjelölt megmondó emberek õk.

Szerintem addigra már lézerlabda meccsek lesznek

Effe88
<#taps><#nevetes1>

nevetséges amúgy, errõl a szar blrõl dumálunk
miközben egerben még mindig nincs villany😊

DasIsFuck
a 21.század végére sztem a real hanyatlásáról beszélhetünk majd(meg úgy az eégsz európai fociról, ha lesz még európa).
és ha a foci még létezni fog:S

Mor3llo
hagyjátok már abba ezt a Real-Barcázást!!!444
vitatkoztok itt, miközben keleten a helyzet kritikus!

GYERE A KOREAI ANYÁD!!!!

DasIsFuck
Én azon a véleményen vagyok, hogy amíg messi ott van addig sztem nem lesz probléma a generáció váltással és mire messi kimegy már felnõhetnek az újak hozzá.

REALista
Sok van még hátra a 21. századból...😄😄😄😄

Sippie
tényleg? És akkor most a Reál szurkolók is ugyanazt csinálják mint a Barca szurkolók? Tehát semmi különbség a két szurkolótábor között? Mostantól hogy fogjátok megmagyarázni hogy a Barcás szurkolók milyen idióták itt az SG-n, ha ugyanazt csináljátok? Újúj... 😛
SLICK
de ez így sántít akkor is. Nem attól lesz valaki jó csapat mert 10 ponttal nyer bajnokságot. Mégha nyílván õk érték el ezt a különbséget is.

A helyzet az, hogy a generáció váltásból a Madrid sokkal jobban jöhet ki, a Barcánál meg nehéz lesz egy Xavi vagy Puyol szintû játékost pótolni, és majd idõvel Iniestát is. De ez mind csak találgatás és bármi lehet még. De azt tudom, hogy nem én vagyok ezen a véleményen, több Barcás haverom is van, aki sokat pedzegeti, hogy mi lesz majd ha ez bekövetkezik a Barcánál. Lesznek-e olyan játékosok, akik majd kellõen helyt állnak, és lesz-e olyan edzõ aki megint egy acélos Barcát farag?

Ha a Madrid nem bénázza el a bajnokságot, nem lenne ekkora különbség. De ezt mind maguknak köszönhetik és meg is érdemlik, hogy még a 2. helyért is kell küzdeniük.

[HUN]FaTaL
+1

http://goo.gl/gd6Zi5

DasIsFuck
de nem is ez a lényeg, hanem hogy azért egy realos jósolja a barca korszak végét mikor a bajnokságba óriási pontkülönbséggel mennek utánnuk.

ennyi erõvel akkor hány éve is nem nyert a 20. század legjobb csapata bl-t?
a reál semmi olyan eredményt nem tud felmutatni ami az õ szintjén presztízs lenen európai kupaporondon, szóval szerintem addig nem kéne temetni a barcát amíg a real se nagyon tör fel a "szintjéhez"

REALista
Labdabirtoklást tuti nyerik.😊

Tavaly, mikor a Madrid megnyerte a bajnokságot, egész végig, az ment a Barca topikba, hogy, le van szarva, hogy bajnokságot nyernek, ha nem képesek a Barcat elverni, nem a Madrid a top csapat. Azóta a Barca nem nyert a Reál ellen, viszont idén bajnokok lesznek. Akkor most hogy is van ez?

Sippie
ópázmek, nekem nem szót senkise <#idiota>
REALista
Látszik hogy nem nézel spanyol meccseket.Egyáltalán nem játszik a Barca olyan lehengerlõ focit.Annyi hogy õk behúztak pár szoros meccset kis csapatok ellen mi meg nem.ennyi.

Hosszabbítás után vertétek meg a Panat 72-70-re. Illene tudni 😄

REAL MADRID