10753
Bajnokok Ligája
-
#9270 szerintem meg háromszor! Ludas Matyi is annyiszor adná vissza. -
#9269 látom nem sikerül a lényeget megérteni....nemtudom, nem játszottak egymással, nem tudom megmondani mi lett volna.
de az lett volna a lényeg, hogy hetek óta megy a szöveg, hogy az uefa a realt nyomja a döntőbe...ha ez így lenne, akkor a real menne 4-1-re....:D -
Monoton #9268 Kétszerennyit. Mondá a jós. -
#9267 a bayerntól nem kaptatok volna ugyanennyit? -
#9266 a real a leggyengébbet kapta. Ha erősebb lenne az ellenfél, már 7-8 góllal égne a real :D -
#9265 na...tessék mondani, szépen hangosan....AZ UEFA NYOMJA A REALT!!!! A 4 CSAPATBÓL A LEGGYENGÉBBET KAPTA!!! SIMÁN DÖNTŐBE MEGY!!! AZ UEFA A REALT AKARJA GYŐZTESNEK!!
Tessék csak...:) -
Monoton #9264 Sword, hogy te is csak szökő évente jársz erre :D -
#9263 hát ez elég ciki eddig :) -
#9262 Dortmundnak alázós kedve van :D Ebből lehet még csúnyább is, nem mint ha számítana... -
#9261 Tegnap is az volt csak csúnyán el lett nézve... -
#9260 Na most mégis szabálytalan az elzárás? -
#9259 Legalább a döntő kurva jó lesz! -
lord nihilus #9258 Egy srác írta: lehet hogy 70 év után lesz esélye megszállni Londont a németeknek? -
#9257 De az 5 gól hazaira is, amit tegnap írtam :DD -
IXEMGabeo #9256 gondoltam, hogy ugye mondtam h a Realnak nem lesz könnyű ellenfele...
4-1 lehet akár
4 Lewa gól:D -
Gabe18 #9255 Kis lesajnált Dortmund...
Eddig lőttek egy sima hármast, és azért vannak még a Madridiak meccsben mert Hummels ajándékozott nekik egy gólt. -
#9254 Kezd ez is alázó lenni. -
IXEMGabeo #9253 Tylerkém, érik a német döntő, ahogy megjósoltuk:D:D:D
3-1 -
#9252 Jaja, mondta (arra gondolt, hogy hozzászoktatják a kapust a védésekhez, hogy ne érje váratlanul).
:DDDDDDDDDD -
IXEMGabeo #9251 Dortmund faszán, ahogy vártam -
cabell2 #9250 na hogy játszanak az emberek? -
#9249 vezet a bvb -
lord nihilus #9248 köszi!!
más: nem vettem észre, ezt tényleg kimondta Gabcsi? :D
-
#9247 A mai elődöntő
20.45 Borussia Dortmund-Real Madrid
tv: Digisport1 hu, ZDF, STV1, HRT2
streamek: -
lord nihilus #9246 Emberileg nem csípem, de szakmailag egy zseni...
Amúgy most ez neki az utolsó idénye a Realban, úgyhogy lehet BL-t nyer....(Portóval utolsó év BL győzelem, Interrel dettó)...vagy netán úgy jár, mint a Chelsea-vel? -
#9245 Ilyen a stílusa, szurkálódik. -
cabell2 #9244 "Két elődöntőt veszítettek el az elmúlt két idényben. Az egyikről jobb, ha nem is beszélünk, a másikat tizenegyesekkel. Nézzük, győz-e az igazság!?"
De most komolyan, Mourinho komolyan veszi ilyenkor amiket mond, vagy a szurkolóknak akar imponálni ezekkel a nyilatkozatokkal?
-
lord nihilus #9243 A vuvuzelát én is bírtam....zzüüüzüzüüzüzüzüzüzüüzüüüzüzüü -
#9242 én assetom miről van szó...nem hallottam semmi furcsát :D -
#9241 még talán az első félidőben figyeltem fel rá, hogy picit fura ez normál tapsnak, aztán megfordult a fejemben, hogy ez lehet nem is az. De különösebben nem is foglalkoztatott, ha most nem írják, maradok abban a hitben, hogy a németek túl rendezett emberek és csak így tapsolnak :D -
#9240 haverral azon gondolkodtunk, hogy a szurkolók csattogtatnak a lelátón, vagy mi a frász ez hang. -
#9239 annyira nem zavart,sőt igazából fel se tűnt:D
-
#9238 semmi zavaró nem volt benne szvsz. Bár én a Vuvuzelát is szerettem a VB-n. Lehet jó idegeim vannak hozzá :D -
#9237 a tegnapi meccshez még annyit, hogy a müncheni szurkolók kezéből egyesével rúgtam volna ki azt a tapsolós lószart, ugyanolyan szar, mint a vuvuzela. -
#9236 Nekem elsore se vicces:) -
#9235 én pl nem láttam, szóval nálam ez az első.. -
#9234 már múltkor is volt ugyanígy levezetve, hogy a siófok a legjobb...de az talán nem volt ide berakca...
2x ellőni ugyanazt a poént... -
#9233 pedig ez vicces volt.(én eddig nem nagyon figyeltem a siófok mémre amúgy) -
#9232 kezd unalmas lenni ez a siófokozás...már eleve semmi vicceset nem találtam benne... -
#9231 :D
hát igen, és a legjobb csapat áll jelenleg az MB1 kieső helyén, ugye milyen kemény bajnokságunk van?:D