Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a meccs nagyon jó, nyíltsisakosabb, mintha visszaállna valamelyik. Akkor lesz majd kemény, ha gólt lõ valaki. Ha a PSG, akkor pláne.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
Nem sok PSG meccset láttam eddig idén, de nagyon szépen játszanak. Remélem behúzzák! 😄
REAL MADRID
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Remélem jobb lesz, múltkor nézhetõ volt.. Nektek nem csinálja, aki azt nézi?
20.45 Barcelona-PSG tv: Digisport1 hu, STV1, RTS1
20.45 Juventus-Bayern München tv: Digisport2 hu, ZDF
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Akkor megkérdezhetnénk hol nem a csalnak?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az élet minden területén hazugok és csalók tömkelege van akkor miért pont a sportba lenne ez másképp?
megaztán felesleges itt csalásokat felhozni, meg hogy ezt meg azt bejuttaták a döntõbe mert baromság.
Amíg nem derül ki addig nem történt semmi.
Majd ha hivatalos eljárás indul az ügybe akkor lehet róla beszélni, addig meg csak elfogult haterek visítozása akik így próbálják megnyugtatni a lelküket, hogy miért nem õk vannak ott ahol mondjuk a barca.
Mert ha így nézzük a dolgokat akkor az is csalás, hogy vannak csapatok akik 100 milliókat költhetnek játékosokra évente, ez is csalás azokkal szembe akik meg nem tehetik meg ezt.
mind2 les volt, de elengedte a bíró..ez így igazságos végeredményt hozott.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2008-ban azért elég fos formában voltak, a MU pedig bombaformában, aztán jó nagy gatyába csinálás volt azért..
focit és boxot semmiképp, szerintem forma1et se, bár azt annyira nem követem.
Nem tehetek róla, hogy kicsit nyomatékosítva eszmecserélek.
Na de én itt befejeztem mára.
már amennyire értek a focihoz.
kit érdekel a BL <#taps>#taps>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nevetséges amúgy, errõl a szar blrõl dumálunk
miközben egerben még mindig nincs villany😊
REAL MADRID
és ha a foci még létezni fog:S
vitatkoztok itt, miközben keleten a helyzet kritikus!
GYERE A KOREAI ANYÁD!!!!
A helyzet az, hogy a generáció váltásból a Madrid sokkal jobban jöhet ki, a Barcánál meg nehéz lesz egy Xavi vagy Puyol szintû játékost pótolni, és majd idõvel Iniestát is. De ez mind csak találgatás és bármi lehet még. De azt tudom, hogy nem én vagyok ezen a véleményen, több Barcás haverom is van, aki sokat pedzegeti, hogy mi lesz majd ha ez bekövetkezik a Barcánál. Lesznek-e olyan játékosok, akik majd kellõen helyt állnak, és lesz-e olyan edzõ aki megint egy acélos Barcát farag?
Ha a Madrid nem bénázza el a bajnokságot, nem lenne ekkora különbség. De ezt mind maguknak köszönhetik és meg is érdemlik, hogy még a 2. helyért is kell küzdeniük.
ennyi erõvel akkor hány éve is nem nyert a 20. század legjobb csapata bl-t?
a reál semmi olyan eredményt nem tud felmutatni ami az õ szintjén presztízs lenen európai kupaporondon, szóval szerintem addig nem kéne temetni a barcát amíg a real se nagyon tör fel a "szintjéhez"
REAL MADRID