10753
Bajnokok Ligája
-
#9310 -
#9309 Ez qrva nagy :D -
#9308 el nem tudom képzelni, honnan van ilyenre eszük az embereknek :D
de úgy hogy anyagot is találnak hozzá, beszarás :DDD -
lord nihilus #9307 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9306 -
#9305 ASD:_ASD:_ASD:_ASD:D -
#9304 mint Milan drukker,milyen volt tévéből követni a BL-t? Tudod,ez az a sorozat,ahol európa topcsapatai játszanak :SDF:ASGSD:ASDASGDGS -
#9303 lol -
#9302 B4RCEL0NA
M4DR1D
8PA1N
-
#9301 :DAS:DAS:SD:DASAS:D:SAAD -
#9300 :)))
-
cabell2 #9299 a Realnak valamennyi esélye még mindig van, a Barcának semmi.
A Dortmundon annyi picurka tapasztalatlanság még mindig látszott helyenként (lásd. gólpaszs az allenfélnek), hogy kinézek akár egy villámkezdést a Madridtól otthon, két gyors gól esetleg, onnantól pedig minden nyílt lenne teljesen.
Egy kicsike kis pénzt azért megérheti tenni rájuk -
IXEMGabeo #9298 évekig Premier League volt a BL-ből most azért 12 évente egyszer a németeknek is legyen már egy kis örömük
(2001 Bayern győzelem) -
#9297 Soha... inkább drukkolunk a németeknek a másik ágon :D :D -
#9296 2 jó barát?!
-
#9295 rémálom lenne, de nem fájna anynira mint az inter vagy a chelsea elleni vereség.
egyik szemem sír a másik nevet, de inkább sírnék:( -
#9294 -
#9293 _:DS?A_:D?S_AD:?:_SAD?_:S:?DAD_:S?D_AS
-
#9292 tavaly se tette meg :P -
#9291 akkor bazmeg! :D -
#9290 Neeeem, most az új szabály az, hogy a két győztes egymással játszik és a két vesztes is.
Bayern - Dortmund 4-4-ről
és
Real - Barca 1-0-ról! -
#9289 vagy holnap újrasorsolják az elődöntő párosítását egy véletlenszerű real-barca és dortmund-bayern-re, hogy legalább 1 spanyol csapat legyen a döntőben :D -
#9288 Az lenne még csúnya, ha a Dortmund nyerné meg a BL-t, Bayern megint végigküzdi a mezőnyt és a döntőt elszarják :D -
#9287 :_?DS_A:D?_AS:D -
#9286 :DDDDDDDD -
Monoton #9285 Platini holnap bejelenti, hogy idén lesz meccs a 3. helyért. LasDen? -
#9284 na nagyon kiváncsi leszek majd a zuhanyhiradóra a sport tv mit szól majd ehhez, hogy beleköpetek a classicojukba:D -
#9283 A Reálnak akkor lenne még halvány esélye ha még egy gólt szerez.
Grat a németeknek, szépen oktatták a focit a spanyoloknak. Az angol után a spanyol lufi is kipukkadt, mostmár a németek a legjobbak. -
#9282 akkor kb annyi esélye lenne most a realnak mint a barcának a másikon...így meg még mindig beszélni fognak a csodáról meg minden szarról. -
#9281 hát ha a dortmund vert 4-et nekik akkor a bayern is vert volna ennyit:D
-
Monoton #9280 Akkor lehet ötöt vágunk. Vagy kilencet kapunk. -
#9279 hát ezt nem gondoltam volna
sima real wint gondoltam
de örülök , hogy nem lett igazam:)
-
Monoton #9278 BundesLiga -
#9277 és ha nincs az az ajándék gól a realnak....
-
#9276 német házidöntő, fasza. Ezek bundesligát csinálnak a bl-ből :( -
#9275 Na akkor szerintem megszavazhatjuk, hogy a német csapatok génkezelve doppingolnak, és valamit raktak a spanyol csapatok kajájába, ezért ki kell őket zárni!! -
#9274 Michael Jackson a Reálba játszik? -
#9273 ja, hát ez a csapat minden, csak nem gyenge. :) -
#9272 szoktam néha, csak keveset kommentelek :) -
Monoton #9271 Ludas Matyi nem focizott :(