Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ja és fuck reál <#idiota>#idiota>
http://goo.gl/gd6Zi5
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
fuck reál <#eplus2>#eplus2>
Az is érthetõ miért kívánod más sikerét a Madriddal szemben, mert mégiscsak épkézláb érveid vannak mellette. Nyílván olyan emberekre értettem a mondandóm, aki csak azért szurkol a Madrid ellen, mert divat utálni õket, meg hogy rivális csapat, Mourinho miatt, egyes játékosok miatt (Pepe, Arbeloa) stb...
Én mint Real szurkoló a Madrid sikerét kívánom, de ha már bárki jut is el a döntõbe a 4 csapat közzül, akkor felõlem nyerhet akárki. Jó meccse(ke)t akarok látni.
Mellesleg én gyûlölöm az olasz focit és bajnokságot is, de mégse szurkoltam azért hogy a Juve vérezzen el a Bayern ellen.
Én nem vitatom, hogy 11-11 ellen is lehetett volna Madrid gyõzelem.
Egy rossz, szerencsétlen, dühítõ dolog történt azon a meccsen, aminek a szenvedõ alanyai mi lettünk, a Real pedig örülhetett utána. A másik dolog az, hogy egyáltalán nem érzem ezt a Madridot annyira jónak, a MU meccs után szerencsés sorsolás, megint csak vitatható bírói itéletek, stb...komolyan, mi olyan érthetetlen azon, hogy nem kívánom a sikerüket?
"Mellesleg az MU sokat nem tett a gyõzelemért, voltak jó perceik, de javarészt csak védekeztek." - erre tudnék írni 2-3 oldalnyi választ, elég abszurd kijelentésnek érzem ezt sok szempontból, de talán ez nem is fontos most.
De komolyan ironikusnak nézem, hogy pont Real-szurkolóknak kell magyarázkodnom azon, hogy bírói döntéseken vagyok felháborodva.
Se Te, se én, se senki más nem tudná megmondani, mi lett volna HA(!)... Az sincs kizárva hogy a Madrid ne talált volna egy gólt 11 ember ellen, mégha a hosszabbításban is. A hosszabbításokban szerzett gólokat, meg had ne mutassam be egy PL fannak. Szóval innen még jöhetett volna 2x15 perc, ott pedig már az MU-nak is kintebb kellett volna merészkedni.
Ez a baj sokan szentül meg vannak gyõzõdve, hogy csak emiatt köszönheti a Madrid azt, amiért ide jutott. Pedig minden latolgatásnak ugyan annyi esélye volt. Ez így történt és kész fogadd el.
Mellesleg az MU sokat nem tett a gyõzelemért, voltak jó perceik, de javarészt csak védekeztek. Elsõ meccsen egy szavatok nem lehetett volna, ha a Madrid nagyobb elõnyre tesz szert, De Gea önmagán kívül védett bravúrosan, meg ott volt rögtön a legelején Coentrao kapufája, az is csak szerencsén múlt hogy kifelé pattant.
Lehetne itt vitázni, de mind két félnek vannak igazai és tévedései.
(kivéve tavaly, de akkor is nyomták õket)...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
de tényleg nem értem, mit kell pont egy Real szurkolónak magyarázni, ti aztán nem mentek a szomszédba bármilyen összeesküvés elméletért, ha csak egy szögletet is tévesen itélnek a Barcának, vagy akárkinek
ha nem értenéd, hogy itt mire gondolok, akkor az utóbbi néhány év Barca meccseinek mondjuk a 70%-át ajánlanám a figyelmedbe, és hogy utána mi zajlott például ezeken a fórumokon.
azért bárki, csak ne a Real, mert egyszerüen idén nem érdemelnék meg, akárhogy is fáj ez, nem itt lenne most a helyük. És persze egy Madrid gyõzelem esetén jönne a keresztcsontig való benyalás, hogy "Mourinho, micsoda edzõ, meg a csapat, micsoda összetartás, szenzációs, stb.."
valahogy ez a jövõkép annyira nem tetszik.
Bár szerintem csak arról van szó, hogy sokaknak csíp a pisi, amiért megint így megerõsödött a Madrid.
"Csak ne a Real..." Kérdem én, miért ne? Csak azért mert Real és divat minden szarért fikázni õket, meg mindenféle idióta összeesküvéselméletet gyártani velük kapcsolatban?
Mert tényleg nem lehet azt mondani, hogy olyan hû de nagy sikerekben gazdag évtizeden vannak túl, de éppen ezért ugyanúgy rászolgálhat a végsõ gyõzelemre mint bármely más csapat aki idáig eljutott. Szóval még csak azt se lehet mondani, hogy unalmas lenne, hogy mindig a Real zsebeli be a címeket...
Oké mindenkinek megvan a saját kedvenc csapata és nem is kell szimpatizálni vagy szeretni másokat. De ez a már mindegy csak ne õk felfogás elég gyerekes.
Vége van az angol uralomnak...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
REAL MADRID
csak ne legyen spanyol vagy német házi döntõ.
Dum spiro, spero.
Bayern-Barca
elõdöntõk lesznek szerintem.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
majd hierro?
vagy mekmenemen megint
tök mindegy
real kötõdése legyen az a lényeg
Cakírt meg jegelni kell a döntõre
Real-BVB elõdöntõ 100% ?!<#gonosz1>#gonosz1>
REAL MADRID
XD
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
De ugye abba bele se gondol senki, hogy ha nincs az a piros akkor is alakulhatott volna jól a Real számára a meccs. A fociban bármi megtörténhet és az a szép, hogy meg is történik