Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
vagy adjuk oda a Siófoknak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
szerintem senki ne nyerjen<#gonosz1>
most legyen 4 gyõztes
kész ennyi volt idén a bl

LasDen
köcsög németek csak ne nyerjenek 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
Felesleges vitázni, úgysem ismeri el a 2 fél a másik nézõpontját. Nyerjen német, aztán akkor nem lesz balhé 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hát nemtudom, szerintem pl. az imént tárgyalt MU-Real visszhangja a neten nem ezt igazolta
Rockynhooo
MU-t szerintem nem utálják. Real , Barcat a legtöbben ahogy elõttem írták páran.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

vagyúgy
Sippie
há mondjuk az MU-t meg is értem, me azok köcsögök, fuck MU <#idiota>
ja és fuck reál <#idiota>
én is, ez tényleg fura, mert elvileg a Barca és a MU a világ két legnépszerübb csapata (javitsatok ha tévedek) de az interneten mindenhol úgy tünik, hogy mindkét csapatot rühellik mint a szart.
[HUN]FaTaL
Én meg folyamatosan az ellenkezõjét. 😊 De az is lehet, hogy kollektíven már a spanyol csapatokat utálják sokan.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
hát nagyon helyzetfüggõ,mert például én azt tapasztalom,hogy a Barcát utálja a Realos,Interes,Chelseas,MU-s,Lokista,Vidi szurkoló,míg a Realt a Barca fanok,és (mostmár) a MU fanok. Inkább többségben csak CR miatt utálják,míg a mi esetünkben a komplett klubot utálják,na meg ugye Messit,aki egy génkezelt törpe.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Én folyamatosan azt tapasztalom, hogy a Realt utálják, míg a Barcát istenítik. Biztos helyzetfüggõ. 😊

Sippie
Ezazzz, végre eljött az idõ, amikor a Barca helyett a Reált kezdik utálni az emberek <#eplus2>

fuck reál <#eplus2>
SLICK
Én megértem, hogy a bírói ítélet miatt vagy felhúzva és nem vitattam sehol sem azt, hogy én fordított helyzetben ne lennék felháborodva.
Az is érthetõ miért kívánod más sikerét a Madriddal szemben, mert mégiscsak épkézláb érveid vannak mellette. Nyílván olyan emberekre értettem a mondandóm, aki csak azért szurkol a Madrid ellen, mert divat utálni õket, meg hogy rivális csapat, Mourinho miatt, egyes játékosok miatt (Pepe, Arbeloa) stb...

Én mint Real szurkoló a Madrid sikerét kívánom, de ha már bárki jut is el a döntõbe a 4 csapat közzül, akkor felõlem nyerhet akárki. Jó meccse(ke)t akarok látni.
Mellesleg én gyûlölöm az olasz focit és bajnokságot is, de mégse szurkoltam azért hogy a Juve vérezzen el a Bayern ellen.

Nézd, te azt kérdezted, hogy miért írtam a "bárki, csak ne.." szöveget.
Én nem vitatom, hogy 11-11 ellen is lehetett volna Madrid gyõzelem.

Egy rossz, szerencsétlen, dühítõ dolog történt azon a meccsen, aminek a szenvedõ alanyai mi lettünk, a Real pedig örülhetett utána. A másik dolog az, hogy egyáltalán nem érzem ezt a Madridot annyira jónak, a MU meccs után szerencsés sorsolás, megint csak vitatható bírói itéletek, stb...komolyan, mi olyan érthetetlen azon, hogy nem kívánom a sikerüket?

"Mellesleg az MU sokat nem tett a gyõzelemért, voltak jó perceik, de javarészt csak védekeztek." - erre tudnék írni 2-3 oldalnyi választ, elég abszurd kijelentésnek érzem ezt sok szempontból, de talán ez nem is fontos most.

De komolyan ironikusnak nézem, hogy pont Real-szurkolóknak kell magyarázkodnom azon, hogy bírói döntéseken vagyok felháborodva.
horpeti
Don't feed the troll.

SLICK
nem hat meg a Trollkodásod, de ha nem emésztetted meg azt a csúnya piros lapot, akkor most egész jó idõ van, lehet menni sétálni is kiszellõztetni a buksit, ami dagad a sok bundabotránytól, csalástól, meg mindenfélétõl :c

Effe88
hajrá cakír úr
éljen a szedett-vedett zsoldos csapat

SLICK
oké akkor verjed magad rá

Effe88
kár itt vitázni
kiállításig közötök nem volt a meccshez
gusztustalan egy ítélet volt

SLICK
az a baj Ti United drukkerek vérig állítjátok, hogy soha nem jutott volan túl a Madrid rajtatok, ha netán nincs az a piros. Mint már korábban írtam a fociban bármi megtörténhet, és attól szép, hogy meg is történik.
Se Te, se én, se senki más nem tudná megmondani, mi lett volna HA(!)... Az sincs kizárva hogy a Madrid ne talált volna egy gólt 11 ember ellen, mégha a hosszabbításban is. A hosszabbításokban szerzett gólokat, meg had ne mutassam be egy PL fannak. Szóval innen még jöhetett volna 2x15 perc, ott pedig már az MU-nak is kintebb kellett volna merészkedni.

Ez a baj sokan szentül meg vannak gyõzõdve, hogy csak emiatt köszönheti a Madrid azt, amiért ide jutott. Pedig minden latolgatásnak ugyan annyi esélye volt. Ez így történt és kész fogadd el.
Mellesleg az MU sokat nem tett a gyõzelemért, voltak jó perceik, de javarészt csak védekeztek. Elsõ meccsen egy szavatok nem lehetett volna, ha a Madrid nagyobb elõnyre tesz szert, De Gea önmagán kívül védett bravúrosan, meg ott volt rögtön a legelején Coentrao kapufája, az is csak szerencsén múlt hogy kifelé pattant.

Lehetne itt vitázni, de mind két félnek vannak igazai és tévedései.

jólvan követheted a kollegát te is...azt nem értem hogy egyáltalán minek szólal meg bárki is normálisan mikor idejönnek ilyen ökrök mint te akik ideböfögik az ilyen orbitális faszságokat, amiknek ráadásul semmi köze nincs a témához, meg amúgy az egész topikhoz sincs semmi köze.
pont te pofázol amikor évek óta bírói segítségekkel nyeri meg a United a Premier League-t?

(kivéve tavaly, de akkor is nyomták õket)...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ugorj már a dunába öcsi
DaniX14

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

persze minden évben vannak csapatok, akiket itt-ott segitenek külsõ körülmények, és sokak szerint ez is része a futballnak, de azért remélem elnézed nekem, hogy én, mint United szurkoló, nem fogom annak a csapatnak a sikerét kivánni, aki az én csapatom kárára élvezte az elõbb emlitett elõnyöket...

de tényleg nem értem, mit kell pont egy Real szurkolónak magyarázni, ti aztán nem mentek a szomszédba bármilyen összeesküvés elméletért, ha csak egy szögletet is tévesen itélnek a Barcának, vagy akárkinek
neharagudj, nemtudom, te Real szurkoló vagy-e, de ha igen, akkor had ne kelljen már pont neked bemutatnom, hogy milyen az, amikor egy birói tévedés után teljesen egyértelmünek veszik, hogy "csalás" történt, hogy lobbik meg maffia van a másik csapat mögött, stb..

ha nem értenéd, hogy itt mire gondolok, akkor az utóbbi néhány év Barca meccseinek mondjuk a 70%-át ajánlanám a figyelmedbe, és hogy utána mi zajlott például ezeken a fórumokon.

azért bárki, csak ne a Real, mert egyszerüen idén nem érdemelnék meg, akárhogy is fáj ez, nem itt lenne most a helyük. És persze egy Madrid gyõzelem esetén jönne a keresztcsontig való benyalás, hogy "Mourinho, micsoda edzõ, meg a csapat, micsoda összetartás, szenzációs, stb.."
valahogy ez a jövõkép annyira nem tetszik.
Effe88
<#eljen>

SLICK
amúgy ez már csak azért is vicces, mert 3 éve tudott folyamatosan ilyen elõkelõ helyen végezni a Madrid, bár mégsem jutotta döntõbe, de mégis egy rossz mumusként tekintenek rájuk.

Bár szerintem csak arról van szó, hogy sokaknak csíp a pisi, amiért megint így megerõsödött a Madrid.

"Csak ne a Real..." Kérdem én, miért ne? Csak azért mert Real és divat minden szarért fikázni õket, meg mindenféle idióta összeesküvéselméletet gyártani velük kapcsolatban?
Mert tényleg nem lehet azt mondani, hogy olyan hû de nagy sikerekben gazdag évtizeden vannak túl, de éppen ezért ugyanúgy rászolgálhat a végsõ gyõzelemre mint bármely más csapat aki idáig eljutott. Szóval még csak azt se lehet mondani, hogy unalmas lenne, hogy mindig a Real zsebeli be a címeket...

Oké mindenkinek megvan a saját kedvenc csapata és nem is kell szimpatizálni vagy szeretni másokat. De ez a már mindegy csak ne õk felfogás elég gyerekes.

DasIsFuck
XD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

horpeti
Hehe. Szo szerint en is masolnam,amit irtal😉 De megis egesz mast jelent. 😊

ebbõl látszik h a spanyol és a német futball manapság a legerõsebb. Válogatottak között is õk a legjobbak 4 csapat abból 2 spanyol, 2 német.

Vége van az angol uralomnak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
ha mi nem nyerjük meg,akkor már inkább egy német sikernek örülnék,legyen az akár a Bayern,vagy a Dortmund. De várjunk még ezzel az esélylatolgatással a holnapi sorsolásig,sok minden már ott elfog dõlni...ha értitek...😊

horpeti
UEFA már elindította a belsõ szavazást, hogy ki nyerje meg, csak sajnos mi abban nem veszünk részt. 😊

Barca inkább ne, nyertek már az utóbbi években elégszer, inkább Real Madrid <#beka3>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sippie
+1, de inkább Barca siker legyen 😉 😄
Tyler1
Osztom, bár én BVB sikernek örülnék inkább.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

R betüvel, de jól mondod
Csak ne a jeál, csak ne a jeál <#rinya>

REAL MADRID

NNa, király, a Bayern idén a legjobb, remélem õk nyernek, persze akárki, csak ne a Real 😊
ressy14
sorsolás helyett az uefa kiposztolhatna egy szavazást a facebook oldalán, aztán döntsön a nép 😄

csak ne legyen spanyol vagy német házi döntõ.

Dum spiro, spero.

bakkerman
én is így érzem,nagyon egyértelmûen adja magát

DasIsFuck
Real-BVB
Bayern-Barca
elõdöntõk lesznek szerintem.

LasDen
idén oda adják a Realnak...majd jövõre a Bayernen a sor...hogy újfent kikapjank a döntõben 😄

Effe88
nem Cakír fogja
majd hierro?
vagy mekmenemen megint
tök mindegy
real kötõdése legyen az a lényeg

Cakírt meg jegelni kell a döntõre
Real-BVB elõdöntõ 100% ?!<#gonosz1>

Hagyd már, Cakir fogja húzni a golyókat is pénteken.

REAL MADRID

DasIsFuck
tehát döntõig elviszne minket az uefások, hogy ott szépen megint megöljenek?
XD

Sippie
biztos semelyik másik csapatban sem fetrengenének ha továbbjutásra állnának, ugyi? <#idiota>
SLICK
jól teszed, ha NETÁN(!!!) a Real nyerne végül, akkor a hatereknek megint lesz mire verni a nyálukat, hogy csak amiatt sikerült idáig is eljutni...
De ugye abba bele se gondol senki, hogy ha nincs az a piros akkor is alakulhatott volna jól a Real számára a meccs. A fociban bármi megtörténhet és az a szép, hogy meg is történik