10753
Bajnokok Ligája
-
#9550 Unalmas hogy a Barca állandóan a Milant meg a Celticet kapja...
Ajaxot sajnálom, tavaly és tavaly előtt mi, most meg a Barca picsázza el őket... -
#9549 aszongya kommentátor, hogy a H csoportra is oda kell figyelni :DDDD -
#9548 na az F csoportot lehet halál csoportnak nevezni, mellette még a D meg talán a G az érdekesebb.. -
#9547 F se lesz rossz !! -
#9546 lol, Sousa :D -
#9545 D csoport kemény lesz -
#9544 Balo meg Neymar ellesznek legalább :D elvileg nagy haverok -
#9543 Remélem a dortmundot v cityit behúzzák a madridnak;) -
#9542 ne aggódj,a döntő is az lesz :) :DDDD -
#9541 kurva unalmas már a Milan-Barca... -
Monoton #9540 :D -
#9539 na az jó lesz... -
Monoton #9538 Figonak sem megy mar :-) -
#9537 Kb. 10 perc alatt lelehetne zavarni az egészet. A többi csak a felesleges ( ? ) show része.
mondjuk eleve olyan embereket kellene keresni aki kitudja nyitni azt a golyót. -
#9536 idén újítottak,élőnek van bemondva az egész sorsolás,de egyébként amit most látunk az délelőtt volt,és megvan vágva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9535 nem tom, de az öregnek valaki tarthatott volna egy kis bemutatót, ez a kínlódás kiakaszt :D -
Monoton #9534 Oriaskivetitos probahuzas nem volt iden? :D -
Monoton #9533 A klub képviselői ott vannak :-) -
#9532 Azt tudom, de valszeg ha bizna a dijban, akkor ott lenne, nem? Mert mi lesz, ha mégis ő nyeri? Nem veszi át senki a dijat? Mondjuk vicces lenne, de valszeg Ribery nyeri, mert az aranylabdát dobják Messinek. -
Monoton #9531 Az esti meccsen szeretne játszani. -
#9530 Olvasom, Ronaldo el se megy a rendezvényre. Valszeg már tud valamit. :D -
#9529 leszokok a drogokról inkább, csúnya FAIL-ekbe szaladok bele mostanság :C
bár a lényegen nem változtat, Riberynek kell kapnia -
#9528 Ez nem az aranylabda. Ez az Év játékosa díj, amit tavaly Iniesta nyert. Az aranylabdát mindig újévkor osztják.... -
#9527 Amúgy merem remélni hogy nem a kis törpe kapja megint az aranylabdát. Igaz már ez a cím sem jelent semmit mióta ő megkaphatta 4-szer is...
Ha nem Ribery kapja meg, akkor végleg nevetségessé teszik magukat -
#9526 köszi! -
lord nihilus #9525 17.30 Sport1 -
#9524 mikor lesz a sorsolás? -
#9523 Csak ott ne :D -
IXEMGabeo #9522 Én bírom Szalait...Erzsébeti telepi kölyök:DDD
Nem csípem a Schalkét, de örülök, hogy odakerült. Bundesligában egy elég nívós csapatnak számít még akkor is, ha örök vesztesek. Hatalmas a Veltins aréna mindig csordultig tele közönséggel és innen mégnagyobb nevet szerezhet magának szóval nem járt rosszul. Reméljük nem Balázska útját fogja követni, hanem egyszer kiköt a Bayernben ;) -
IXEMGabeo #9521 Kazahsztán folyamatosan fejlődik...futballjuk is egyre jobb lesz. Pár éve még csak Alma Al-matiról hallottam mostmár az EL főtáblán is ott van az egyik csapatuk majdnem végülis odakerültek a BL-be is. Celticnek égés lett volna rendesen -
#9520 Amúgy ez is jellemző. Van végre egy magyar, aki valamelyest sikeres, és nem véletlenül volt jó a tavalyi idénye. A magyarok mit csinálnak (csak itt a fórumon az a pár, vagy ez az átlag?): lehúzzák, szidják, stb.
És mi lenne, ha még egy Szalaink se lenne? Jobb lenne? Persze a többi játékos akkor is szar, úgyhogy sok mindenben nem lehet reménykedni, megváltásban biztos nem, ami a válogatottat illeti.
Amúgy én is láttam, hogy hogy játszott, hát sajnos azért nem annyira meggyőzően, de nála szerintem sokkal rosszabbak is vannak. :)
De valószinűleg fog még fejlődni, a Schalke sem véletlenül vette meg. -
#9519 Gratula a Sociedadnak,megmutatták hogy nem szabad leírni a bohócligás csapatokat!! :) Szorítok nekik,hogy legalább a 3. helyet elérjék a csoportban majd,bár 4. kalapból nehéz dolguk lesz,na de a Malaga is 4. kalapos volt tavaly ha jól emlékszem...:) Többi eredmény papírforma,szegény kazahokat sajnálom,de azért ígyis nagy dolgot vittek véghez az EL főtáblán ott lesznek! -
#9518 elég jók ezek a spanyol közép-csapatok nemzetközi kupákba rendre, persze azért állandóan megy az oltás a feléjük, mert 2 csapatos a bajnokság....
irigy is vagyok az eredményeikre, ha legalább fele ekkora sikereket elérnének a német középcsapatok... -
IXEMGabeo #9517 sőt a Sevillát is -
IXEMGabeo #9516 jaja thx -
#9515 A tavalyi Malagát kihagytad a sorból :) -
IXEMGabeo #9514 spanyol csapatok mindig felszívják magukat a kupamérkőzésekre lásd Celta Vigo, Valencia, Alaves (2001), Villareal...most a Sociedad a soros -
#9513 Sociedad* -
#9512 azért a Lyon leszerepelt egy Socieadad ellen -
lord nihilus #9511 Miközben Szalai kapja itt az ívet, a Celtic igen szépen fordított, nagy meccs volt. A többi eredmény papírforma szerint alakult.