Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
😊))

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

a Realnak valamennyi esélye még mindig van, a Barcának semmi.
A Dortmundon annyi picurka tapasztalatlanság még mindig látszott helyenként (lásd. gólpaszs az allenfélnek), hogy kinézek akár egy villámkezdést a Madridtól otthon, két gyors gól esetleg, onnantól pedig minden nyílt lenne teljesen.
Egy kicsike kis pénzt azért megérheti tenni rájuk
évekig Premier League volt a BL-bõl most azért 12 évente egyszer a németeknek is legyen már egy kis örömük

(2001 Bayern gyõzelem)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
Soha... inkább drukkolunk a németeknek a másik ágon 😄 😄
Effe88
2 jó barát?!

DasIsFuck
rémálom lenne, de nem fájna anynira mint az inter vagy a chelsea elleni vereség.
egyik szemem sír a másik nevet, de inkább sírnék😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ressy14
<#hehe>

Dum spiro, spero.

SLICK
_😄S?A_😄?S_AD:?:_SAD?_:S:?DAD_:S?D_AS

Sippie
tavaly se tette meg 😛
Grove4
akkor bazmeg! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Neeeem, most az új szabály az, hogy a két gyõztes egymással játszik és a két vesztes is.

Bayern - Dortmund 4-4-rõl

és

Real - Barca 1-0-ról!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ressy14
vagy holnap újrasorsolják az elõdöntõ párosítását egy véletlenszerû real-barca és dortmund-bayern-re, hogy legalább 1 spanyol csapat legyen a döntõben 😄

Dum spiro, spero.

Tyler1
Az lenne még csúnya, ha a Dortmund nyerné meg a BL-t, Bayern megint végigküzdi a mezõnyt és a döntõt elszarják 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SLICK
:_?DS_A😄?_AS😄

LasDen
😄DDDDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Platini holnap bejelenti, hogy idén lesz meccs a 3. helyért. LasDen? <#vigyor1>

REAL MADRID

DasIsFuck
na nagyon kiváncsi leszek majd a zuhanyhiradóra a sport tv mit szól majd ehhez, hogy beleköpetek a classicojukba😄

SLICK
A Reálnak akkor lenne még halvány esélye ha még egy gólt szerez.
Grat a németeknek, szépen oktatták a focit a spanyoloknak. Az angol után a spanyol lufi is kipukkadt, mostmár a németek a legjobbak.

DasIsFuck
akkor kb annyi esélye lenne most a realnak mint a barcának a másikon...így meg még mindig beszélni fognak a csodáról meg minden szarról.

DasIsFuck
hát ha a dortmund vert 4-et nekik akkor a bayern is vert volna ennyit😄

Akkor lehet ötöt vágunk. Vagy kilencet kapunk.

REAL MADRID

Effe88
hát ezt nem gondoltam volna
sima real wint gondoltam
de örülök , hogy nem lett igazam😊

BundesLiga <#banplz>

REAL MADRID

DasIsFuck
és ha nincs az az ajándék gól a realnak....

ressy14
német házidöntõ, fasza. Ezek bundesligát csinálnak a bl-bõl 😞

Dum spiro, spero.

Sippie
Na akkor szerintem megszavazhatjuk, hogy a német csapatok génkezelve doppingolnak, és valamit raktak a spanyol csapatok kajájába, ezért ki kell õket zárni!!
Sippie
Michael Jackson a Reálba játszik? <#idiota>
sz4bolcs
ja, hát ez a csapat minden, csak nem gyenge. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

5w0rdf15h
<#integet2> szoktam néha, csak keveset kommentelek 😊

Ludas Matyi nem focizott 😞

REAL MADRID

Sippie
szerintem meg háromszor! Ludas Matyi is annyiszor adná vissza.
LasDen
látom nem sikerül a lényeget megérteni....nemtudom, nem játszottak egymással, nem tudom megmondani mi lett volna.
de az lett volna a lényeg, hogy hetek óta megy a szöveg, hogy az uefa a realt nyomja a döntõbe...ha ez így lenne, akkor a real menne 4-1-re....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kétszerennyit. Mondá a jós.

REAL MADRID

Sippie
a bayerntól nem kaptatok volna ugyanennyit?
ressy14
a real a leggyengébbet kapta. Ha erõsebb lenne az ellenfél, már 7-8 góllal égne a real 😄

Dum spiro, spero.

LasDen
na...tessék mondani, szépen hangosan....AZ UEFA NYOMJA A REALT!!!! A 4 CSAPATBÓL A LEGGYENGÉBBET KAPTA!!! SIMÁN DÖNTÕBE MEGY!!! AZ UEFA A REALT AKARJA GYÕZTESNEK!!
Tessék csak...😊

Sword, hogy te is csak szökõ évente jársz erre 😄 <#integet2>

REAL MADRID

5w0rdf15h
hát ez elég ciki eddig 😊

sz4bolcs
Dortmundnak alázós kedve van 😄 Ebbõl lehet még csúnyább is, nem mint ha számítana...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kaplan
Tegnap is az volt csak csúnyán el lett nézve...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sippie
Na most mégis szabálytalan az elzárás?
Rockynhooo
Legalább a döntõ kurva jó lesz!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Egy srác írta: lehet hogy 70 év után lesz esélye megszállni Londont a németeknek?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Tyler1
De az 5 gól hazaira is, amit tegnap írtam 😄D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gondoltam, hogy ugye mondtam h a Realnak nem lesz könnyû ellenfele...

4-1 lehet akár

4 Lewa gól😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kis lesajnált Dortmund...
Eddig lõttek egy sima hármast, és azért vannak még a Madridiak meccsben mert Hummels ajándékozott nekik egy gólt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
Kezd ez is alázó lenni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tylerkém, érik a német döntõ, ahogy megjósoltuk😄😄😄

3-1

Grove4
Jaja, mondta (arra gondolt, hogy hozzászoktatják a kapust a védésekhez, hogy ne érje váratlanul).

😄DDDDDDDDD

Dortmund faszán, ahogy vártam