Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
én azért nagyon bízok egy német házi döntõbe, ha már a német foci írt a 4.döntõbe történelmet akkor írjon mégnagyobbat😊

de nem esett még ki ez a barca, bár ilyen különbségnél nem hszem, hogy tovább menne, még ha lõ 4-et is ez a bayern sztem 1 vagy 2 gólt ott is tud szerezni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dienesoft
Hát.. Nem tudom szavakba önteni. Kicsit elszoktunk ettõl a 4-0tol de ezt a meccset tényleg helyzet nélkül hoztuk le. Szégyenfájdalom, de itt a visszavágón egy pillanatig sincs esélyünk, majd jövõre.

Meg amúgy is van még egy visszavágó, nincs ez eldöntve 😄

REAL MADRID

LasDen
tény, szar volt a játékvezetés, de mondd azt, hogy rendes körülmények között bármiféle esélye lett volna a barcának. de látom a 2 tizirõl nem beszélsz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza1
Meg szerencse azert hogy a nemeteknek sikerult egy szabalyos golt rugniuk a negybol.

Grove4
És elkezdõdik a Bayern láz! 😄DDDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Effe88
"bár nem lehet leírni 100%-ban még 4-0 után sem õket"

ne viccelj már
nem a milan az ellenfél😄😄 meg nem is a granada

simán lehet tartalékolni,
eltiltásra esélyes játékosot pedig nem játszatni

SLICK
nem hinném, hogy oda jutnak.
Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb BL döntõre van kilátás. Kemény meccs lesz.
Hogy miért? Ha a Dortmund jut tovább, akkor simán presztízs meccs lehet belõle és tuti nem adják könnyen magukat, van miért törleszteni nekik is. Ha pedig a Real akkor a tavalyi eset miatt vérszemet kapva, kihajtják a belüket. Nekik pedig ez a legnagyobb esély megnyerni a 10. trófeát.

LasDen
ha jövõ héten kiesnek, márpedig inkább kiesnek (bár nem lehet leírni 100%-ban még 4-0 után sem õket), akkor idén vége az évek óta tartó Barcelona hegemóniájának. Ahogy más is írta, nem lehet örökké 5 lépéssel mindenki elõtt haladni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem hogy orulne neki hogy nem allitottak ki 😄 kovetkezot igy is kihagyja meg ha formalitas is a visszavago. Azert kivancsi vagyok hogy a nem elfogult barcasok mit mondanak a kezezesekrol. Lesgol ide vagy oda

Jordi Alba <#wilting>

REAL MADRID

remélem nem pukkadnak ki a döntõre mint tavaly az EL-ben az Athletic Bilbao
SLICK
akárki nyeri, az egy tényleg BL színvonalú meccsen nyerje. Ezen a szinten már mindegy. Bár tény a Bayernnek jobban kijárna.

Grove4
Még van 2 csapat rajtuk kívül! A döntõben kell jól játszani!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Effe88
<#eljen>

tavaly is jó volt:/
ott volt 3 top csapat real,bayern.barca

erre a mákos szar cselzi nyerte megS:S:S:

SLICK
Ahogy a Mortal Kombatban mondanák: "FATALITY"

Akárki jut a döntõbe Dortmund - Real párosból, könnyen csecsre szaladhat a Bayern ellen.
Bár a Reálnál remélem, hogy a tavalyi miatt vérszemet kapnak és megállítják a Münchent.

te jó ég milyen csapat ez a Bayern, ha nem õk nyernek idén az a foci szégyene
Kaplan
Úristen, ez mekkora alázás. Évekig verhetetlen volt a Barca, de most egy kicsit végük, úgy tûnik most a Bayern kezd csúcsra érni. Ilyen a futball, sosem lehetsz örökké elsõ, kemény..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Na ez ennyi volt.

REAL MADRID

Kaplan
Sokkal jobb a Bayern, ezt szerintem nincs ember aki ne ismerné el. Legalább is szerintem lehetetlen megmagyarázni az ellenkezõjét, de ez a gól szabálytalan volt. A lesrõl meg nem merek nyilatkozni mert nem volt olyan kameraállás amibõl jól kivehetõen meg lehetett volna állapítani. Iszonyatosan jól megfojtják a Barcelona játékát. Csillagos ötös.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
ezt mondd jakuzának...😄

Effe88
Szerintem is kifele szabad.
Feltartás volt lényegében.

Kassai nincs a toppon de két góllal minimum jobb ma a Bayern.

Már korábbi Bayern meccseken is megfigyeltem, hogy a hangosbemondó milyen show-t tud csinálni, ami a játékosok önbizalmát is kicsit megdobja szerintem. <#eljen>

REAL MADRID

SLICK
na a visszavágón nem egy Milant kell lenyomnia a Barcának. Szerintem ez itt el is dõlt.

Kaplan
Kurva nagyot focizik Robben de ez szerintem akkora kifele szabad volt mint a ház. Ilyen elzárás nincs a Földön.

SLICK
lol öreg hogy örült a gólnak a lassításnál 😄DDD

Ket elmaradt tizit bevaltottak egy lesgolra 😄

Effe88
4.kéz?😄D:

Effe88
pont most nincs bent puhl?

érdekelne a véleménye

DasIsFuck
a második az már nem nevezhetõ vétlennek.

viszont szivesebben látnám azt, hogy több támadást megjátszunk.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

[HUN]FaTaL
A pálya karbantartójának kellett volna elõbb szólni. Lehet azért hiszik a játékosok, hogy vizilabda 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Valaki szóljon a barcának hogy ez nem vízilabda játék!
LasDen
a félidõ legjobb játékosa: Király Gábor...

Steve Downie
Kezdõdik már megint

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

SLICK
két 11-estõl lett megfosztva a Bayern, a 2-bõl legalább egyet illet volna látni, fõleg hogy az alapvonalnál is ott van egy játékvezetõ.

Effe88
2. kéz
ez viszont tiszta tizi

kassai kezdi elbaszni

Kaplan
Hát ez nem a mi Viktorunk meccse... Aggasztó.

Befujhato volt boven

[HUN]FaTaL
Szerintem nem volt szándékos, nem nyúlt a labdáért, egyszerûen nem tudta leszorítani rendesen. Ha nincs ott a keze akkor a hasáról pattan ki. Bár véleményes.

http://goo.gl/gd6Zi5

Mekkora kéz volt bakker!
Effe88
be lehetett volna fújni
vélemény?

LasDen
a játékosokat nem a beszédért fizetik 😄

Effe88
illetve "ööööööööööö egy véletlen elcsúszás pontokba is kerülhet ööööööööööööö"

SLICK
Pont most akartam beírni, hogy a mai nagyszerû szakértõ Király "ÖÖÖÖÖÖÖ" Gábor 😄S:_A?D_

Effe88
öööööööö .................. ööööööööööööö....................... öööööööööööööö
király szókincse

LasDen
fasza...gyorsabban érkezik a hang, mint a kép....

bakkerman
én egy captain obvious mémet vártam,de ez is tökéletes,köszi! 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
A mai elõdöntõ
20.45 Bayern München-Barcelona
tv: Sport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

😄DDD

REAL MADRID

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"