10753
Bajnokok Ligája
-
#9910 Most sajnálom a Bayern szurkolókat... 0-4 és ugyanúgy hátul passzolgatnak. Engem szétvágna az ideg szurkolóként. Madrid szurkolóként meg még 2-0nál is izgultam, most 3-0nál már kevésbé. Csak abban bizom, nem nagypályázzák el.. :) -
#9909 de, Zidane -
IXEMGabeo #9908 pont ezért nem nagyon írok ide, mert itt mindenki ajnározza azt a gyökeret..feje tetejére állhat akkor is utálom és köze nincs a régi nagy Realosokhoz... -
#9907 dehogy volt
már a végére nem
+ még egy krva erős reál is szembe jött
de tök mindegy a döntőben is kiszoptunkmvolna a reáltól -
IXEMGabeo #9906 hagyjuk már, hogy tökéletes futballista:) olyan nincs -
#9905 Bárki, bármit mond. Ronaldo a tökéletes futballista. Pontos, agilis, dinamikus, elképesztő gyilkos ösztöne van. (Nem akarok belemenni a Messi vs. Ronaldo harcba, engem a munkamorál miatt Cé jobban 'lenyűgöz'.) -
IXEMGabeo #9904 Bayern motivált volt...szezon végi formahanyatlás pech...előferdül...
0-2 durva -
#9903 egyszerűen nem lehet bl címet védeni
ez van
sokkal motiváltabbak mindig akik nem nyertek mint az aktuális bajnok -
#9902 Vannak ám fasza forgatókönyvei a sorsnak. Ez a Real most iszonyatosan erős, én nem érzem, hogy a Chelsea ki tudna bekkelni ellenük egy meccset. Aztán ki tudja, még bármi lehet, akár döntőbe juthat a másik madridi csapat is. Az is érdekes párosítás lenne! -
IXEMGabeo #9901 aztakurva eget nem hiszem el, ha Mourinho pont volt csapata ellen kell megküzdjön a döntőben... -
#9900 Na, a németek el is szálltak. -
#9899 real-chelsea döntő... -
Janika114 #9898 2-2 -
IXEMGabeo #9897 3-0 -
#9896 2-3 -
#9895 tippek így majdnem a kezdés előtt?
részemről 2-1 -
#9894 Elődöntő, visszavágó
20.45 Bayern München-Real Madrid
tv: Sport1 hu, ZDF, TVR1, ITV1
streamek: -
#9893 Elég aberált hasonlat
Maradjunk inkább focinál!
-
#9892 nehéz dolog ám a bl címvédés
ezt ti is tudhatjátok -
#9891 tavaly láthattad:D -
Pukkka #9890 Te otthon letolt nadrággal futsz rá a pélóra és csak idegenben megengedhető, hogy összeszorítsd a valagad? -
#9889 Még jó h a Madrid otthon játszott... -
#9888 Szerintem is! Elég masszív a Benfica. -
#9887 Remélem. :) Hajrá Juve!! -
#9886 Benfica-Juve tuti jó meccs lesz -
#9885 Esélyes, h a mai EL elődöntők izgalmasabbak lesznek sokkal. :) -
#9884 Nagyon úgy tűnik hogy elfogyott fejben a Bayern,pont erre a kritikus időszakra -
IXEMGabeo #9883 nem azért mondom, de a Chelsea - Napoli , Chelsea-Barca visszavágók baszott izgalmasak voltak és akkor ne beszéljünk a döntőről is a 2012-esről. Lehet a Chelsea játéka úgymond a futball megszégyenítése volt, de a meccsek izgalmasak voltak ennek ellenére... -
#9882 Sima Bayern az, sajnos. -
#9881 ez a meccs legalább tempósabb volt mint a tegnapi, meg néhol azért a Madrid is próbált valamit csinálni, nem úgy mint tegnap a Chelsea -
#9880 Annyira durván labdabiztos és gyors a Bayern, nem nagyon tudok elképzelni más játékot ellene, minthogy védekezni és kontrázni (mivel marhára letámadnak, nem lehet a saját 16osnál passzolgatni még ha meg is szerzi az ellenfél a labdát).
Ezért válnak ezek a meccsek unalmassá, és nem is tetszik, ha ezt kell látni.
Egy Barca-Bayern meccsre lettem volna kiváncsi, hogy lássam, két ilyen csapat mit kezd egymással. -
IXEMGabeo #9879 visszavágók izgalmasabbak lesznek...0 v 1 gólos mixekkel lehetett ám kaszálni:) -
#9878 az inter drukkereknek is szórakoztató az a játék :D -
#9877 ez ok, de attól ez még nem lesz szórakoztató:D
egy bayern vagy real szurkoló persze szemet huny ezek fleett ha nyer a csapat, de mint semleges néző dög ualom az egész.
vagy a cheslea 12-es játéka szórakoztató volt?
egy chesleas drukkernek lehet, de másnak... -
#9876 "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen" -
#9875 áruld már el, hogy egy Bayern ellen, melyik másik csapat támadna állandó jelleggel?
Madridi oldalon az volt a legfőbb szempont, hogy gólt ne kapjanak, mert az = lett volna a biztos kieséssel. Egyébként a Bayern sem volt toppon, ennél lényegesen többet szoktak nyújtani. A Real megérdemelten nyert és csak Di Maríának köszönhetik a bajorok, hogy nem lett 2 vagy akár 3-0 a Madrid javára. -
#9874 :D mondjuk az is igaz, hogy tavaly az olyan helyzeteit belőtte a bayern, amit most Müller (vagy ki) a kapusba bikázott. -
Pukkka #9873 Hát azt, hogy több volt a nyílt helyzet, azért jó volt látni =D -
#9872 Én már a 10. percben húztam a szám, amikor a 2 belső védő passzolgatott a Bayernnél, mert éppen nem volt kinek passzolni. :)
Semleges nézőnek szerintem szar volt a meccs.
Nekem, mint Real szurkolónak meg jó volt látni, hogy bár a Bayern nagyon tudja azt, amit Guardiola akar játszatni velük, viszont sikerült állni a rohamokat és jó veszélyes kontrákat vezetni. Nyilván jobb lenne forditva látni, ahogy a Bayern van beszoritva, de akkor nem Real-Bayern meccs lett volna.
Bayern szurkolóként se lettem volna boldogabb, látom, ahogy próbálkozik a csapat, de semmi se jön össze. :) -
#9871 Mert egy real szurkolónak jó volt azt látni, hogy 11 emberrel beáltatok a kapu elé egész meccsen?
vagy egy semleges nézőnek ez szórakoztató, hogy eggyik csapat parkoltatja a buszt a kapu előtt, másik meg körbepasszolja 60x