Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
Ha a blbõl indulunk ki akkor ennyi erõvel az összes olasz csapat vicc csapat sõt az összes angol csapat is vicc csapat mert, hogy a chelsea kivételével nincs komoly sansza egyik angolnak sem a tovább jutásra, szóval ezt kijelenteni, hogy vicc azért nem mondanám.Bár a leverkusen néha tényleg szégyen mit csinál, elsõsorban a hozzáállása a csapnivaló, pl, mikor amessitõl autogrammot kértek meg ilyenek😄😄 A Bayern is képes lett volna mit tom én egy valencia ellen idegenben egy 1-6ra ha úgy ki jön a lépés nekik mint a Realnak.

real-bayern döntõt a népnek, bár úgyse valósul meg, vhogy sose szokott az ilyen
Lacee86
Kb. <#eljen>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Rockynhooo
Bayern a világ legjobb csapata. Dortmund az ilyen so-so. de komolyabb ellenfél ellen megnyekkennek majd õk is, mert szétvásárolják a csapatot. Többi bundesligás csapat meg vicc kategória.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
Majd meglatjuk a következõ körben hogy mennyire jó a real. Szvsz elõdöntõig.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

limperatore
ja mert költöttek gyorsan még 100 milliót 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
az egy mourinho féle gyenge real volt,idén már más lenne a téma

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
múltkor is szétbaszták a realt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Lacee86
Hát, azért ha Real vagy PSG szintû ellenfelet kap a Dortmund, lehet, h õk sem élik túl. Nem mondom, h ekkora lett volna a különbség, de nem nagy tétet tettem volna, h õk jutnak tovább egy olyan párharcban. Egycsapatos lett a Bundesliga erõsen, és ez most a BL-ben is látszik.

bakkerman
Galata-Chelseare bejött a tippem,döntetlen lett,azt viszont nem gondoltam volna hogy a Real 6-ot lõ a Schalkénak idegenben...azért látszik a különbség a Bayern-Dortmund kettõs mögött,a Leverkusent is nagyon csúnyán elpicsázta a PSG,kár értük. De még mindig több német,meg spanyol csapat lehet ott a 8 között mint angol,olaszokat meg említeni se érdemes

Lacee86
Vicces vagy...

Biztos a Bundásligában lévõ elég nagy küzdelem, és helytállási kényszer vett ki belõlük ennyit.

Lacee86
Ja, méghozzá hazai pályán, ez meg még hab a tortán...

Lacee86
Én amúgy a mai meccset látva, inkább a Bundesligában kezdek kételkedni. Hogy lehet, h múltkor a Leverkusen, most meg a Schalke, a német bajnokság jelenlegi 2. és 4. helyezettjei ilyen ordas nagy pofonokat kapnak...

SLICK
Terry elcsúszott a 11-es párbajnál, vehetjük szerencsének is az MU részérõl, de ez bármikor megtörténhet, amúgy meccs képe nekem úgy rémlik kiegyenlített volt.

banok
mai meccsek
20.45 Schalke-Real Madrid tv: Digisport1 hu, ZDF, STV1, RTS1
20.45 Galatasaray-Chelsea tv: Digisport2 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Oziris666
Még jó h a ManU Bl gyõzelmei nem azok voltak😄
Sokaknak kihagy a memória...

Rockynhooo
<#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lacee86
Nem figyeltél, mit írtam. A MU teljesen más tészta, ezt írtam is.

9csöves9
Pont ezt akartam írni, ráadásul mind a 4 viszonylag simán lépett túl a csoportkörön. Azért ezt kurva erõs hanyatlásnak nevezni.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

6unn3r
És akkor ebbõl az egyik a Barcelonával a másik a Bayernnel játszott, ráadásul 1 félidõt emberhátrányban. Na hát ebbõl aztán mindenre lehet következtetni, csak arra nem, hogy milyen erõs a PL.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Évek óta erre van fogva, miután az éppen aktuális angol topcsapatot elpicsázza valamelyik bohócligás.
De azt ne akard már megmagyarázni, hogy szegény MU annyira kifulladt, hogy ez az Olymp így föléjük tudott nõni.
A City még okozhat meglepetést. Azon a meccsen inkább azt éreztem, amit SLICK is írt, hogy befosta a Barca nevétõl, és ez lett a végzetük.

Lacee86
Nem a meccsszám pusztán. Nézd meg a PL elsõ 4 helyezettjét, ill. nézd meg milyen csapatok vannak a PL-ben. Szinte alig van olyan ellenfél, akire azt lehetne mondani, h na ez most könnyû meccs lesz. Még a sereghajtó csapatok ellen sincs semmi biztosíték. Ez sztem jellemzõen a PL sajátja, és én ebben látom az angol csapatok hanyatlását az idei BL-ben továbbra is.

SLICK
de ez most csúcsosodott volna ki? Évekkel ezelõtt is ugyanennyi meccset játszottak, mégis nyert a Liverpool a MU és a Chelsea is BL-t (igaz ez utóbbi mák volt).

Lacee86
Nem mondtam, h tehetnek, csak annyit, h elég egyszerû oka van annak, hogy az angol csapatok miért szerepelnek várakozáson alul a BL-ben.

Nyilván ezért nem tudnak a MU játékosok az utóbbi idõbe egy egyeneset belerúgni a labdába.

SLICK
de most errõl más bajnokságok csapatai miért tehetnének, hogy Angliában tele vannak fosva egyéb kupameccsekkel a csapatok? Kérjenek elnézést, hogy "csak" 3 fronton meccselnek?

Lacee86
Emberek! Arra nem gondol senki, h vélhetõen pont a Premier League-ben levõ elég nagy küzdelem, és helytállási kényszer veszi ki az erõt a csapatokból, jobban mint kellene? Ilyen szoros nem mostanában volt a PL, mint ebben az idényben. Aki követi, tudja jól, h mirõl beszélek. Persze, h ott a spanyol bajnokság, meg a Bundesliga stb, de ezeknél messze más a helyzet. Sokkal osztottabb a mezõny, a Bundesligáról meg ne is beszéljek: a Bayern röhögve megnyeri a bajnokságot, és szinte teljes erejével a BL-re tud koncentrálni.
A Manchester United egy más tészta, de ahhoz semmi köze hogy PL vagy sem. Komoly válságban van a csapat.

SLICK
A Barcán nem kell meglepõdni, eddig csak a szerencse volt velük sok esetben, meg még mindig befosnak tõle a kis csapatok, pedig simán át lehet rajtuk gyalogolni. De mondtam már a tavalyi Bayern elleni párharcnál, hogy szétesõ félben van a csapat. A top játékosaik öregednek kifelé, Messi alibizik, Piqué életveszély saját magukra.. Európai szinten egy átlag csapat szintjén vannak, felesleges többet beleképzelni már a Barcelonába. Néha még felszívják magukat, de már töredéke annak, ami pár évvel ezelõtt volt rájuk.

AZ MU-ról nem gondoltam volna, hogy ennyire szétesik. Nem tudom, hogy edzõi hiba-e vagy a játékosok fejében is van-e gond. Bár tény, hogy az MU pont nem az a klub ami hozzá van szokva az edzõváltásokhoz. Lehet ezért is olyan nehéz ez az idõszak számukra, nem tudják csak úgy rutinból megoldani az ilyet.

horpeti
Engem ledöbbentett tegnap a MU játéka, igaz, nem is nézek már PL-t, de valszeg ez másnak is sokkoló volt.
Mondjuk hétvégén ledöbbentett a Barca és az Athletico Madrid játéka is, hogy ilyen van. Hát igen, van. Ettõl még nem rosszak. 😊

bakkerman
City,Arsenal,United mind vereséggel,és rugott gól nélkül kezdték meg a nyolcaddöntõt. És még akkor ma a Galataban is benne van egy meglepetés lehetõsége,vagy legalább egy döntetlen. De azért még mindig kell hypeolni,és mesterségesen gerjeszteni ezt a Premier League lufit

DasIsFuck
megmondtam vagy megmondtam<#idiota>

spor 1-es szagiknak meg gratu amennyire képben vannak:X

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

REALista
Na megvan az elsõ hazai siker...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

😄DDDDDDDDD

Russia

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
szerintem a united ki tud kapni egy olimpiacostól amilyen az idei forma😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

bakkerman
istenem geci most látom 2-4 lett a dortmund meccs,nem néztem a meccs idõpontot :ASF😄SASFDFHsdgsgdsgsg hááát végülis jól tippeltem meg 😄DDDDDDDDDDD fu geci én mára itthagytam a gépet

Lacee86
Miért is?

bakkerman
Zenit-Dortmund még hagyján,abból lehet egy jó 4-5 gólos meccs is akár,de a MU meccs iránt nincs nagy lelkesedésem,egy szar 0-1 lesz

LasDen
ilyen fos meccseket miknt a maiak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
mai
18.00 Zenit-Borussia Dortmund tv: Digisport1 hu
20.45 Olympiakosz Pierusz-Manchester United tv: Sport1 hu, ITV1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Legyen már február!!!
[HUN]FaTaL
Álmodj csak 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

szucsy89
dehogy, nektek viszont pápá 😄
bakkerman
hamar kiderül mit tud a csapat,jó ez így,lehet ha a schalket kapjuk akkor siman továbbjutunk,a 8 között meg jön egy Chelsea vagy akárki,és simán kiesünk...ha a Cityt kiverjük akkor van keresnivaló

baszki a Barca city kemény lesz:S:S:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
pedig nagyon sima Atletico továbbjutás lesz,õk nem egy Celtic,meg Ajax,akik ellen is bukdácsolt a Milan. Diego Costa,Villa,Koke szétkapja õket

MU milyen mákos...remélem sikerül valahogy a görögöknek kiverni õket😄

limperatore
én bízok simeoneban

Effe88
nem ez a kérdés
de majd meglátod😊

limperatore
atletico madrid sokkal erõsebb mint ez a milan 😄