10753
Bajnokok Ligája
-
#9950 Bünti? Majd addig hosszabbítanak, amíg a reál be nem rámol még egyet, nem kell ide tizenegyespárbaj. -
#9949 Hihetetlen öcsém, elképesztő. Pedig mennyire megérdemelte volna az Atletico. Nem baj, jöhet a büntipárbaj! Simeone meg, hogy hergeli a közönséget a kapott gól után. Elképesztő a faszi, az a kémia ami közte a csapat, és a közönség között van, irigylendő! -
Zenszkij #9948 Atletico-Sevilla, jó meccs lesz :D. -
#9947 A döntő
20.45 Real Madrid-Atletico Madrid
tv: Sport1 hu, Digisport1 hu, ZDF, STV1. ITV1
streamek: -
#9946 igaz nem BL
de szép volt Benfica
remélem megtörik a gutmann átok és behúzzák a kupát
szuperkupán meg majd láthatunk egy real-benficát -
#9945 Ami benne is volt a játékban. Sajnos az 1. meccsel is el lett b*szarintva kicsit, mert ha az marad 1-1, akkor nem lett volna gólkényszer, és akkor még a 0-0-lal is továbbmentünk volna. Ez a baj, h hajlamos a csapat az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, és ez veszélyes. Így estünk ki a BL-ből azon a szerencsétlen két részletben lejátszott, eléggé unfair meccsen a Galata ellen, és így jártunk most is a döntő kapujában. :( Nagyon sajnálom, főleg mert pont hazai döntő lett volna, de felfogom úgy, h remélem, tanulnak belőle. -
IXEMGabeo #9944 1 kib. gól kellett volna...ez van:) -
#9943 Juve? Hol? Mi?
:D -
#9942 Húha, akkor már Videoton szintű magaslatokba emelkedtek -
#9941 Azt olvastam lehet ott lesz valamelyik az eurépa ligában :DD -
#9940 és abban a városban van még focicsapat?
-
#9939 műringyó hogy kiszopott :D:D
csak 1 város van a világon (Milánó) amely 2 bl győztes csapatot is fel tud mutatni, remélem igy is marad :D -
#9938 azt sem tudom mit játszottak, csak írtam hogy előfordulhat egy ibériai házi döntő az el-be.
-
#9937 szóval igen, Murinyó első meccses taktikája úgy bejött, hogy nagyon ám! Mer csak az eredményesség számít, igaz-e?
:D -
IXEMGabeo #9936 ne írd le a Juventust légyszíves;)... -
#9935 és ha nem a Sevilla - Valencia lett volna az elődöntő párosítása, akkor lehet ott is spanyol döntő lett volna :D
-
#9934 ibériai házi döntő is lehet, hisz akár az el-be is bejuthat egy portugál,ott a vb arra is nagy esélye van spanyolországnak, full spanyol uralom éve lehet ez és tartok tőle az is lesz. -
IXEMGabeo #9933 Grat a "kis" Madridnak:) Spanyol házidöntő, Portugáliában...szép lesz -
#9932 es meg az Europa Liga dontoben is less egy :D -
#9931 Hát ez a bohócliga hogy kisajátította magának a BL döntőt, cöhh... -
#9930 mai elődöntő
20.45 Chelsea-Atletico Madrid
tv: Digisport1 hu, RTS1, HRT2, STV1
streamek: -
lord nihilus #9929 -
#9928 már megint milyen vita megy :DD azért azt be kell látni,hogy CR napjaink egyik legjobb futballistája,akár tetszik akár nem. A régebben rá jellemző ripacskodásait kinőtte,egy alázatos,a Real-ért mindent magából kiadó GÉP lett,aki már évek óta viszi a hátán a csapatát,a válogatottját,és egyénileg is rekordokat rekordokra halmoz. Barcasként nyílván nem lesz soha a szívem csücske,nem fogom őt "szeretni",de amit a pályán mutat pl.: ebben a szezonban,az fenomenális. Jelenleg mindenképpen ő a legjobb. És sajnos ezt is le kell hogy írjam: Messinek alázatot kell tanulnia a portugáltól. Hosszú ideig fej-fej mellett haladtak,róluk szólt minden,hétvégente "versenyeztek",hogy ki lő több gólt,de idén az argentínban valami megtört,míg a portugál meg meccsről-meccsre a saját határait feszegeti,már ha vannak neki. Az meg hogy milyen pofákat vág meccs közben,arra meg annyit,hogy meg kell nézni Messit játék közben...ami rohadtul fájó nekünk,hogy totál leszarom arccal nyomja már mostanában. És ez sokkal nagyobb gáz,mint amikor CR grimaszol például. Tehát a mondandóm lényege,hogy örüljünk neki basszameg,hogy ilyeneket látunk focizni,és ne szidjuk őket csak azért,mert "divatos" az utálkozás.
Jövőre meg majd a két ász pacsizhat a 2015-ös BL döntőben,mi Barcasok most csak ebben bízhatunk -
#9927 hagyjad, végül is MU drukkerként mi nem ismerhetjük csak az NSO-ból h milyen ember... nem focizott nálunk 6 évet h eléggé ismerjük. -
#9926 Juj de rossz...
Az átlag magyar "futballszakértő" az nso-ig lát, mintha az valami térválasztó platform lenne a sporttudósításban. Hagyjuk már! -
#9925 Ja,meg ezeket az atlag szurkolo nem latja. Csak azt,amikor a palyan van es pl.sir. En se olvasom a napi menetrendjet,orulok ha a meccseket latom. -
#9924 OWNED :D
-
Pukkka #9923 "Realt nem érzem döntőkompetensnek..."
" viszont a Realnak nem fekszik a német foci...ha egy Dortmunddal is így megszenvedtek, amely kissé meggyengült tavalyhoz képest akkor a Bayernnel, hogy is bírnának..."
"3-0"
Szemezgessek még más topikokbol is, vagy elkezdesz inkább még tovább olvasgatni a fociról? -
Pukkka #9922 Olvastál a futballról gratulálok, ettől még nincs eszed hozzá, ezt napi szinten bizonyítod itt a forumban. Én a lent felsorolt embereket még láttam focizni, nem egyszer élőbe mindegyik Zseni volt, és CR mára felnőtt melléjük. Ezt csak az nem látja aki nem akarja. -
IXEMGabeo #9921 többet olvastam a futballról, mint te valaha fogsz...ennek az embernek köze nincs egy Eusebiohoz, de még Figohoz sem érhet fel...halmozhat itt rekordokat -
#9920 azért százmilliókat tuti nem :) -
Pukkka #9919 Aki egy kicsit is követi a dolgokat ezzel már rég tisztában volt. -
#9918 Na mindjárt meg is lett a hatása az NSO-s marketing kampánynak -
Pukkka #9917 Ez az, amit a sok beszűkült idióta proli soha nem fog, és nem is akar megérteni/elhinni. -
#9916 Tényleg emberileg nagyon unszimpatikus. Euro százmilliókat adományoz szegény gyerekkel foglalkozó szervezetnek szerte a világon, elárverezteti a díjait, felszereléseit, hogy alapítványokat segítsen, kórházi kezeléseket fizet beteg kisgyerekeknek, bárhol jár, mindig meglátogat valami intézményt, rendszeresen ad vért és csontvelőt. Csupa-csupa negatív tulajdonság. Ez az ember többet adott vissza, mint jó pár istenített játékos együttvéve, akik szarnak a világra.
Ezenkívül a világ egyik, ha nem a legjobbja. Pont. Sok mindent lehet vitatni a fociban, csak ezt nem. -
Pukkka #9915 Túlsztárolnak? Könyörgöm ásd el magad és kérj mag valakit, hogy szarjon a kupacra. Az hogy a focihoz segghülye vagy egy dolog, az hogy érzelmi alapon nyilvánítasz véleményt valaki teljesítményéről viszont több mint szánalmas. -
ToM1113 #9914 Ha az emberi oldalát nézzük,.... Valóban meg lehet az oka az embernek az unszimpátiára. -
IXEMGabeo #9913 Idén lehet, hogy jó formában van, de tavaly kurvára nem érdemelt Aranylabdát, ahogy Messi sem egyik évben...
nem vagyok egysíkú csak elvakultan utálom ezt a majmot, akit túlsztárolnak... -
ToM1113 #9912 Rendkívül egysíkúan látod a dolgokat szerintem. Cr jelenleg a világ legjobb formában lévő játékosa. Ez tény, Messi jelenleg messze van ettől a formától. Pedig semmivel se rosszabb Cénél, csak míg Ronaldonál van akarat és alázat, addig Messinél kevés. Ronaldo egy gép... Megkockáztatom hogy 1,5-2x annyit fut meccsenként mostanában mint az argentin.
A Real játéka szerintem szép, mióta elment Mou, megszünt az az undorító szar amit most a Chelseavel játszik. De ha a Chelsea kerül a döntőbe másik részről, akkor a Realnak nehéz dolga lesz...
-
#9911 Engem a hisztis, szenvedő feje taszít. Szenvedni nagyon tud, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne extraklasszis. Sokszor hajlamosak vagyunk összekeverni az érzelmeinket a tényekkel. Nem egy olyan futballista van akit rühellek de muszáj vagyok meghajolni a tudása előtt.