Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
gondoltam,hogy Blanc elfogja baszni,nincs neki még elég tapasztalata egy ilyen szituációhoz,amibe tegnap volt,Mourinho jóval nagyobb stratéga nála,nem is hagyta ki ezt a ziccert. A Dortmund-Real elég meleg volt,Mkhtarian ha beveri azt a helyzetét 2-0-nál érdekes lett volna a folytatás,de végülis igazolódott a papírforma mindkét párharcban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
A mai negyeddöntõ visszavágók
20.45 Borussia Dortmund-Real Madrid tv: Digisport1 hu, TVR1
20.45 Chelsea-PSG tv: Sport1 hu, ITV1
streamek: https://www.facebook.com/BanokStream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
Majd figo az elõdöntõ sorsolásakor kihúzzaa leverkusent a döntõben pedig majd a basellel játszik a realXDXD
tutira kell menni😄😄

Félre érthetõen fogalmazott. Rosszul értelmeztem, nem szóltam. 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

[HUN]FaTaL
És közülük melyik játszott az utánpótlás csapatban?

http://goo.gl/gd6Zi5

De õket nem fiatalkorúként igazolták és nem is mondják õket saját nevelésnek.

Jaja Neymar, Sanchez, Mascherano, Song, Alves, Adriano mind saját nevelés 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Ez a büntetés akkor is egy rossz vicc. Az elsõ csapat sem igazolhat 1 évig, mert 12-13 éves gyerekeket szabálytalanul igazoltak??? Ráadásul a mostani csapatnak semmi köze az egészhez. Messin kívül csak katalán/spanyol saját nevelésû játékosok vannak...

9csöves9
példát statuálni a legnagyobbakkal lehet, láttunk nem egy ilyet az utóbbi években a fociban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bakkerman
nyílván nem egyetlen egy csapat,most nevezetesen a Barca igazolgat/igazolgatott így törvénytelenül 18 éven aluli srácokat,nem õk találták fel ezt a módszert,biztos alkalmazza ezt 10 nagyobb klubból 8,hogy a saját utánpótlásába csábítsa a fiatal gyerekeket. De mégis éppen a Barcat meszelik el,nagyon súlyos büntetést kiszabva rá,amikor amúgyis megvan gyengülve a klub,és vérfrissités kell a csapatban. Épp ekkor basznak ki rá,egy ekkora büntetést,ami akár még évekre is hatással lehet a klubra. Nekem ez akkor is furcsa. Nem védem a klubot,a Neymar mutyi kapcsán se védtem,elitélem ezeket a korrupt pénzembereket,de most ez akkor is sok,ez a büntetés.

REALista
"ha már egy Barcelonat el lehet tiltani"

Igazad is van milyen világba élünk már, hogy a Barca-ra is vonatkoznak a szabályok...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

limperatore
zingaronak nem megy mikor igazán nagy tét meccs van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tegnapi napot Ibra nélkül hozta a PSG😊 Lavezzi, Pastore is bõven elég oda😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
ha már egy Barcelonat el lehet tiltani (tiltaTni) az igazolásoktól,szerintem visszahozhatnak egy Leverkusent is,vagy Schalket 😄DDD

Effe88
sima hát
ez már meglesz nekik
a real meg következõ körben kaphatná a leverkusent csak, hogy tuti legyen a tovább jutásuk (ja kár, hogy már nem áll a leverkusen😄😄😄)

Lacee86
Nehéz helyzetben, de ettõl függetlenül még lehet izgalmas a visszavágó. Pl. 2-0 már jó lenne a Chelseanek... És Ibra valszeg nem lesz, ne felejtsük.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
sima PSG,Real továbbjutás lesz,esetleg Londonban lehetnek gondjai a PSG-nek,ha Blanc elizgulja a dolgot,nem volt õ még edzõként ilyen helyzetben,BL elõdöntõ kapujában

Darthmushroom
eléggé más az idei csapatuk arról nem is beszélve h fõleg a védelembõl sérült jó pár ember

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
De az idei Dortmund játszik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

3-1

Chelsea nehéz helyzetben...

Real is de simán nyert pedig a góljaik röhejesek voltak a tavalyi Dortmund ezeket kivédekezi simán

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
aztakurva pastore h leszopatott mindenkit.....

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

banok
mai
20.45 Real Madrid-Borussia Dortmund tv: Digisport1 hu, ZDF, HRT2, RTS1
20.45 PSG-Chelsea tv: Digisport2 hu, STV1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

ressy14
1:0
1:1

Dum spiro, spero.

Lacee86
Barca-Atl: 2-2
MU-Bayern: 1-2

Úgy érzem, nem kimondottan papírforma ill. papírforma arányú eredmények lesznek. 😊

Rockynhooo
Barca-Atma 2-1
MU-Bayern 2:1 <#zavart1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
1-1
0-3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Tippek urak?

Nálam:
Barca-Atma 2-1
MU-Bayern 0-2

banok
20.45 Manchester United-Bayern München tv: Sport1 hu, TVR1
20.45 Barcelona-Atletico Madrid tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

Darthmushroom
annyiban talán nem h idén ha Roo+RvP kettõs kezdett nagyon ritka volt h értelmes játékunk legyen, talán csak pont az Olimpi meccs a kivétel. Moyes nagyon nem érzi még h kell ezt a kettõst játszatni. Meg pont a Bayern ellen nem kéne két csatárral kiállni, ahol várhatóan kevesebbet lesz nálunk a labda.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Lacee86
Hjah, ez mondjuk nagy pech nekik, h Persely megsérült. :/

LasDen
Hajtani fognak...az elsõ gólig. Aztán meg már tok mindegy

Effe88
fel van tüzelve?
hát nem tudom
biztos, hogy mindent megfognak tenni a belüket kihajtják, az fix..
de nem lesz van persie és azért még se alex ül már a padon😊

Lacee86
Igen, én is komoly küzdelmet várok azon a párharcon. A MU most fel van tüzelve. 😊

Effe88
a 7-0 az tényleg döbbenetes volt......ezt most nem fikából, de az tényleg sokkoló volt...😊

amúgy a Mu ellen nem lesz semmi féle 7-0 meg ilyenek
nagy harc lesz
szerintem jobb csapat a Bayern idén is, de hát még is csak a MU...
nem lesz az azért olyan sima, bár nem tudom elképzelni, hogy ne a Bayern jusson tovább...

Rockynhooo
Szerintem nem nagyobb, mint a korszakalkotó Barcanak volt.

Lacee86
Sztem most jó esély van arra, hogy az elsõ BL címvédés meglegyen.

Sippie
persze döntõbe várt... edzõ nélküli, sérült Messivel (majd nélküle) felálló, egész tavasszal formán kívül lévõ (Milan elleni visszavágót leszámítva) Barca döntõbe volt várva 😄 😄 Amikor elõtte a PSG-vel is csak két döntetlenre voltunk képesek... igazad van... tényleg, TE aztán biztos tudod hova volt várva a csapat... nem gyõzök jegyzetelni, olyan okosakat mondasz.

Nagy mellénnyel benyögöd a 7-0-át, majd játszod a hülyét, hogy a korábbi BL döntõk vajon hogy jönnek ide, közben meg már most mentegeted a csapatod, ha esetleg belefutnának egy nagyobb pofonba. Egyetlen szerencsétek, hogy Pep alatt a Bayern nem hajtja ki úgy magát, mint Heynckes alatt, így simán megúszhatjátok akár 2 góllal is. Ami után persze, majd jönnek a további 7-0-ázós kommentek, és hogy ti csak ennyivel megúsztátok!!444négy

Ugyan kérlek...
[HUN]FaTaL
Tavaly csak az idióták várták a Barcát a döntõbe, az egész BL-ben látszott, hogy gyenge a csapat. Mondjuk a 7-0-ra én sem számítottam, de sima vereségre igen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tyler1
Bakkermannak legalább sikerült felfogni, hogy mire céloztam. Nem tudom mit akartál most bizonyítani ezekkel a videókkal, semmi köze nem volt a témához, gondolom sértettségedben, hogy valaki felmerte hozni azt az eredményt, gyorsan megakartad mutatni, hogy ki a kakas még a dombon. Le vagyok sújtva, jaj...

Egyébként igen, ebben a párosításban benne lehet egy nagyobb különbségû Bayern fölény, de a United jelenleg (még) a középmezõny élén gyengélkedik, tehát ha ezt nézzük, az évekig uralkodó és akkor is döntõbe várt Barcának 7 lõni nagyobb szálka volt, mint egy jó nagy gödörben evickélõ Unitednek esetleg hasonló mennyiséget.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
Ez tény. A Real a legjobb csak esélyt adnak mindenkinek...😄

Rockynhooo
Adom. Mindig jön egy kontra. Majd a vége az, hogy a Real a legjobb, mert 9 bek/bl trófea <#idiota>

Sippie
ámen, persze kíváncsi lettem volna, ha én nem reagálok, akkor szólsz-e emiatt Tyler1-nek. 😛
6unn3r
Most éppen azt neked címeztem, de általánosságban írtam. Nyilván a jelenre, illetve a jövõre az sem mérvadó.
Szimplán értelmetlen vitának találom azt, amikor egymás orra alá dörgölik a múlt eredményeit. Napestig lehetne oda-vissza passzolgatni ezt a labdát, bármelyik csapatról is legyen szó.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Sippie
mert a 7-0 az a jelen gondolom.
6unn3r
A múlt csak a nosztalgiára jó. Semmi másra. Nem irányadó.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Sippie
Ezek miatt mégiscsak hangosan nevetnénk 😊

bakkerman
elkellett jönnie egy olyan pofonnak,azután talpra állt a csapat,és bajnok lett,a MU meg jelenleg úgy áll,hogy a BL-ben jövõre is ott akar lenni,akkor meg kell nyernie. És a világ legjobb csapata ellen lesz 2 meccse,egy mostani 0-7 nem lenne annyira meglepõ,mint tavaly a mi részünkrõl.

Tyler1
Könnyen lehet, de a 7:0 után én inkább halkan nevetnék 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ressy14
manchesterben megtudják majd, hogy milyen magyar csapatnak lenni 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
MU-Bayern meccseket csak éjféltõl adhatják majd le a csatornák,a szexuális utalások miatt 😄DDDDDDDDDD