Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a fociban még mindig az eredményesség a cél. A kékek ezzel lépéselõnybe kerültek, otthon pedig mindig biztosabban játszanak. Az Atletinek nagy valószínûséggel ezzel a 0-0val meszeltek, és ez a lényeg.

igen, sajnos sztem is ez lesz...

pedig ez az atletico nagyon megérdemelné a döntõt és sokkal szívesebben nézném õket ott

http://www.powerplaymanager.com/r57633

bakkerman
ezután az ocsmány valami után pedig jöhet a szokásos forgatókönyv,a visszavágón talál egy gólt a 65. percben a Chelsea,és továbbjutnak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Mit vártál Mourinhotól? Még a Reallal is képes volt bunkert játszatni 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Mor3llo
jesszus nemár
persze, taktika, meg minden. de egy jó képességû játékosokból álló csapatot egy BL-elõdöntõben úgy kell felküldeni, hogy ne támadjanak abszolúte, a szó szoros értelmében?

És ennek még egyesek tapsikolnak is. Hát gratulálok!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

taktika😊

hosszabbítás szagú lesz a meccs...mármint a visszavágó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szucsy89
jaja szánalom bagázs

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

limperatore
a siker számít

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Sippie
hányinger ez a chealsenek nevezett színészgárda 😄 futball szégyene, szokásos Murinnyó
kussoljá😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sippie
igen, kivéve amikor nem.
Barcelona akkoriban halmozta a gólokat, mikor Pep ott volt úgyhogy ez baromság😄D Bayern is halmozta a gólokat idén

csakhogy az Atletico sosem nyert BL-t, 40 éve döntõztek egyet elbukták, kivertek egy Milant (igaz õk rém gyengék), egy Barcelonát, így minden adott és egy defenzívebb Chelsea ellen miért lenne sikerük?

Simeone ahogy látom eredményes futballra törekszik, ami kissé hasonlít Mourinho felfogásához...pont azért lesz nagy meccs. Mindkét csapat megfontolt, de az Atletico védelmét így is stabilabbnak érzem lásd a Barca elleni meccsen is. Ja és ne beszéljünk arról már, hogy a Vicente Calderónban olyan hangulat fog megint uralkodni, mint még sosem...ez plusz motiváló erõ, plusz dopping minden játékos számára

Sippie
Guardiola féle taktika, hogy elég az 1 gól, utána lehet pihenni... tavaly ilyen nem volt 😊
horpeti
Jah, bár biztos a Chelsea is éhes a sikerre. Két sikerre éhes csapat biztos nagyot fog küzdeni.

LasDen
a Chelsea malmára hajtja a vizet, hogy náluk lesz a visszavágó. Most kiszenved egy döntetlent vagy max 2 gólt beszop, aztán otthon tipikus Mourinho mázlival tovább mennek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

elõbb lássuk az Atletico továbbjutását😊

õk nem fogják így elbaltázni, mint a PSG...

lehet Mourinho mágus, de én ezt az Atleticot nagyon összeszedettnek érzem

horpeti
Ha majd kell, akkor hajtanak. A szezonban biztos lesz olyan meccs (talán a madridi, vagy a döntõ), ahol kell is. De lehet hajtás nélkül behúzzák azokat is. 😄

Egy Real Madrid ellen nehogy már ne hajtsanak...Manchester ellen is pillanat alatt megrázták magukat és csoda, hogy 3-1 lett

Sippie
pontosabban nem hajtják ki magukból a szart is úgy, mint tavaly
Sippie
bayern is gyengébb mint tavaly
banok
A mai elõdöntõ
20.45 Atletico Madrid-Chelsea
tv: Sport1 hu, TVR1, ITV1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lacee86
Bayern-Atletico, Atletico nyer. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Chelseat nem írom le, viszont a Realnak nem fekszik a német foci...ha egy Dortmunddal is így megszenvedtek, amely kissé meggyengült tavalyhoz képest akkor a Bayernnel, hogy is bírnának...

Rockynhooo
Nem semmi, köszi <#eljen> 25 év múlva, visszakapta az extra time-os szívást a Bayern 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nevelõfater mesélte plusz olvasom a történelmet😄 egyetlen BEK döntõ, amelyet megismételtek 1-0-ra vezetett a hosszabbításban utolsó percig az Atletico és a Schwarzenbeck befejelte az egyenlítõ találatot...Atletico majdnem megnyerte elsõ BEK gyõzelmét, viszont akkoriban nem 11-esekkel döntöttek, hanem megismételték a találkozót, amit viszont csúnya 4-0-as alázással húzott be a Bajor együttes...

még a jelenleg börtönben lévõ Hoeness is betalált 2x

Rockynhooo
Mert te akkor már éltél és maradandó nyomot hagyott, vagy miért olyan nagy szám ez? <#vigyor3>

mondom még a végén létrejöhet a Bayern-Atletico döntõ😄 1974 reloaded

banok
Szerintem is ez lesz

Rockynhooo
Bayern - Chelsea döntõ. Ott meg José széttaktikázza megint és megnyerik 😄

Tyler1
Real-Chelsea döntõ, Mou az excsapat ellen. (és nyer a Chelsea)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
Bayern-Chelsea döntõ.
Bár most úgy áll, hogy Tibor Kúrt-óá játszhat a Chelsea ellen, így valamivel több esélyt látok hogy szoros lesz. A másik ágon meg a Real szempontjából megint a hazai meccs lesz a per döntõ. Ha ott tudnak olyat alkotni, akkor talán lesz esély a döntõre. Nálam a Bayern a favorit, de ha magára talál a Madrid, akkor bármi lehet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Real-Bayern
Atletico-Chelsea

tippek?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
szerintem
real-atletico lesz
a bayern meg megkapja 4.angol ellenfelét idén....

az atletico meg úgy se jut be, ahhoz kevesek szerintem, villareal 2

banok
Én ide állok

bajnokin pedig emlékeim szerint az Atletico nyert...

ez kicsit más lesz, ha egymást kikapják persze...

Másik gondolatom az az, hogy Bayern - Atletico döntõ lesz 1974 után újra😄 nem tudom ezt megálmodtam és az elsõ lépés azaz, hogy a Barcát kiejtették a matracosok bejött rendesen...

másfelõl ott a Chelsea, amely Mourinhoval bármire képes lehet

Rockynhooo
A kupában azért elég szépen elpáholta a Real az Atleticot. Bár elsõ meccsen elég mák gólokkal, a visszavágón meg már Atletico B játszott.

Realt nem érzem döntõkompetensnek...

másik 3 csapatot erõsebbnek érzem...

Ez az Atletico nagyon egyben van, nem vagyok benne biztos, hogy a 2 Madrid csatáját nem-e a matracosok nyernék

DasIsFuck
real-bayern döntõ lesz.
és bayern történelmet fog majd írni<#bee1>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Oziris666
Remélem igazad lesz😄

Szerintem létrejöhet egy Chelsea - Bayern döntõ ismét...pikáns lenne

de sorsolásfüggõ az egész

gratulációm küldöm az Atleticonak nem semmi mit vittek véghez😊

limperatore
én real chelseat érzek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DasIsFuck
és atletico chelsea döntõ lesz, emlékezzünk 2004-re akkor is 2 meglepi csapat és 10 éve volt😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Rockynhooo
na akkor:
Bayern - Chelsea
2012es bl döntõ visszavágója. Minden csatorna le akar majd csapni rá, nagyon eladható meccs.

Real - Atletico
A madridi derbi a bl-ben. Szintén eladható. Fasz se tudja volt e már ilyen egyáltalán...

+ A döntõben még véletlen se találkozhasson két azonos nemzetiségû, ezáltal is megõrizve a bl sok színûségét.

Effe egyetért? 😄

horpeti
Atletico nagyon jól nyomja. Kár, hogy nem ment be a két kapufa, szerintem a Barca ezt ki fogja használni, és jönnek majd a gólok. Elsõ 15 perc brutál volt.

banok
A mai negyeddöntõ visszavágók
20.45 Bayern München-Manchester United tv: Digisport1 hu, ZDF, STV1
20.45 Atletico Madrid-Barcelona tv: Digisport2 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about20.html

horpeti
Minden relativ. Én pl. annak örülök, hogy a Madrid jutott tovább. 😄

Lacee86
Szépen feltámadt amúgy a Dortmund. Igazán kár, h nem jött össze nekik a továbbjutás. A PSG meg elcseszte, úgy kellett nekik.

Lacee86