10753
Bajnokok Ligája
  • 5w0rdf15h
    0-1
  • szucsy89
    0-5

(ó ha bejönne)
  • Count Adyn
    3-3 !:D
  • SLICK
    2:0
    lesz egy késői gól, rá néhány percre a 2. is meg lesz.
  • miki36
    5-0
  • zaki
    2-1
  • LasCar16
    Mu - Barca 1-0 g: Tevez :ooo
  • LasDen #3785
    MU - Barca 4-0 :D
  • banok
    nah ma MU-Barca a elődöntő visszavágó. A Viasat3 adja.
    MU győzelmet várok.
  • katakpult
    +lesz az a gyalázás hnap nyugi:P
  • icepick16
    én azt hittem hogy a MU simán gyalázza majd idegenben is a Barcát. de meglepően jól tartotta magát a Barca. Remélem ők jutnak moszkvába a Chelsea ellen :D
  • ForzaInter
    mu azt jáccatta a no coumpba amit kelett, old traffordon nem hinném hogy ezt fogja...
  • katakpult
    még jo hogy a barcának csak a bl-re kell koncentrálni,mert h az idén nem tul acélos spanyolbajnokságban esélyük sincs:P Az MU-nak tökéletes volt az 1.meccsen a 0-0,nekik ugyanis még fontos bajnoki meccseik is vannak:)
    1ébként barca ha igy nem tudott golt lőni akk hnap még annyira sem lesz esélyük,1.meccsen ha üres kapu lett vna elöttük akk se találtak vna be...
  • Rolka
    Má mé mosná le?
    A nou campban szóhoz se jutott az mu. Egy kapura lövésük volt, az is tiziből, jah bocs, hogy az se ment kapura!
  • havasar
    az mu lemossa a barcát!ez tuti!:)

addig meg a bajnokok ligája feelinget a hajdu b adagolja ezeken a videókon keresztül...
  • katakpult
    Remélem hnap ő közvetiti meccset.és naon remélem h az MU oktatja majd a barcát!!!
  • mopsar
    Hali én videán akadtam rá tökvéletlen a hajdu b videókra, de ráálltam rendesen :D pl ezt érdemes megkukkolni. bírom nagyon a fazont én is, sztem bírja a strapát...csak engedjék dumálni, ja...
  • icepick16
    csak az a baj, hogy rajtuk kívűl nem nagyon van más értelmes kommentátor, max a horti(ő is inkább csak azért mert vicces), de ő meg az retekklubbé, nem hinném h elengedik. szal biztos becsúszik valami gyengébb arc az m1nél mert a hajdu és a faragó nem tudja végignyomni az összes meccset.
  • havasar
    szerintem egyébként hajdú b nélkül semmit nem érne a közvetítés...most csinálja ezt a blogos dolgot is, én meg naponta 2szer megnézem, zseniális:D

Hajdú B blogja.
  • szabi1112
    Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
    KATT!!További szép napot
  • Lombardini
    Mondjuk tényleg elkezdték reklámozni ez valóban igaz.
  • zaki
  • SLICK
    "azt is bejelentették, hogy a 2010-es dél-afrikai futball-világbajnokság is az MTV-re kerül."

Helyes! Helyes!
  • 5w0rdf15h
    Már párszor el lett mondva de akkor mégegyszer utoljára....

Az Eurosport megállapodást kötött az UEFA-val az Ausztriában és Svájcban június 7-29-e között megrendezésre kerülő 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság valamennyi, 31 mérkőzésének késleltetett közvetítéséről. Élőben az MTV adja a meccseket.

Késleltetve az Eurosporton is megnézhetik a sportrajongók a nyári futball-Eb meccseit. A közvetítéseket három külön műsor egészíti ki, 17.00, 20.00 és 23.00 órai kezdettel. A csatorna a 2008-as Európa-bajnokságról több mint kétszáz órában közvetít. Az Eurosport 2 megismétli a legfontosabb mérkőzéseket, valamint napi hírösszefoglalóiban beszámol a sajtótájékoztatókról.

Az Eb mérkőzéseit élőben a nézők az m1-en és az m2-n nézhetik majd. 2006-ban a világbajnokságot még az RTL Klub és a Sport Klub közvetítette, ami az MTV számára presztízsveszteséget jelentett, így nem engedhette meg magának a köztévé, hogy újabb, kiemelt fontosságú sporteseményt halásszon el előle egy kereskedelmi csatorna. 2007 májusában pedig azt is bejelentették, hogy a 2010-es dél-afrikai futball-világbajnokság is az MTV-re kerül.
  • ForzaInter
    m1-
  • bubu13
    Az Eb-t a Sport 1 és a Sport2 fogja közvetíteni már elkezdték reklámozni is
  • SLICK
    Az m1 általában ilyenkor, öszehozza a legjobb kommentátorokat. Hajdú B., Faragó Richárd, asszem előző EB-n még Vitray is volt :D
  • hamotar
    Azért ennek is megvan a maga pozitív oldala is. Lehet kigyűjteni és beküldeni az érdekes aranyköpéseket.
  • icepick16
    hát kín szenvedés volt végignézni a meccseket. leírhatatlanul színvonaltalan volt a közvetítés. brrrrrrr
  • hamotar
    És ez akkora baj lenne? Na mindegy nem akarok már ennyire off lenni.
  • icepick16
    hát ha ez az ára annak h megússzuk verebes józsi és kovács kálmán szakkommentálását akkor meg kell hoznunk ezt az áldozatot
  • Hegeace
    én annyiból sajnálom h nem az rtl közvetíti hogy Horti Gábort így nem hallhatjuk az EB kapcsán :\
  • hamotar
    Valami Dávid asszem, a másik nagy arc a palócos időjós :D
  • icepick16
    a füles gyerek? szerintem ő is jó arc. hajdu b-vel szerintem korrektül közvetítenének
  • zaki
    Akkor jó, megnyugodtam... :D
    Remélem közvetít Hajdú B. is...
    Aki az m1-en van riporter, attól kész vagyok.
  • SLICK
    Biztos, hogy a MTV adja majd a meccseket. Még 1 hónapja olvastam a egyik újságban. Egy cikk volt róla, hogy az RTL szerette volna ezt is közvetíteni, csak hát sokan nem értettek ezzel egyet, még az ajánlott összeget sem fogadták el a jogért. Vajon miért? ^^
  • hamotar
    Pisti, az melyik, nem az elálló fülü :D:D:D:D Attól akadok még ki, vigyori kép, elefánt fülek :D
  • icepick16
    hát isten őrizz h az rtl adja. akkor megint előkerül a világi péter nevű csoda és a "szakkommentátorok". reménykedjünk h m1 lesz mert ott a Pisti alkothat :D jeeeeeee
  • LasDen #3754
    nem az MTV közvetíti.....??? :D
  • ForzaInter
    pedig szivesen hallgattam volna a Léderer Ákika és Kovács Kálmán duót.