10753
Bajnokok Ligája
-
#3792 0-1 -
#3791 0-5
(ó ha bejönne) -
#3790 3-3 !:D -
#3789 2:0
lesz egy késői gól, rá néhány percre a 2. is meg lesz. -
#3788 5-0 -
#3787 2-1 -
#3786 Mu - Barca 1-0 g: Tevez :ooo -
#3785 MU - Barca 4-0 :D -
#3784 nah ma MU-Barca a elődöntő visszavágó. A Viasat3 adja.
MU győzelmet várok. -
#3783 +lesz az a gyalázás hnap nyugi:P -
#3782 én azt hittem hogy a MU simán gyalázza majd idegenben is a Barcát. de meglepően jól tartotta magát a Barca. Remélem ők jutnak moszkvába a Chelsea ellen :D -
#3781 mu azt jáccatta a no coumpba amit kelett, old traffordon nem hinném hogy ezt fogja... -
#3780 még jo hogy a barcának csak a bl-re kell koncentrálni,mert h az idén nem tul acélos spanyolbajnokságban esélyük sincs:P Az MU-nak tökéletes volt az 1.meccsen a 0-0,nekik ugyanis még fontos bajnoki meccseik is vannak:)
1ébként barca ha igy nem tudott golt lőni akk hnap még annyira sem lesz esélyük,1.meccsen ha üres kapu lett vna elöttük akk se találtak vna be... -
#3779 Má mé mosná le?
A nou campban szóhoz se jutott az mu. Egy kapura lövésük volt, az is tiziből, jah bocs, hogy az se ment kapura! -
havasar #3778 az mu lemossa a barcát!ez tuti!:)
addig meg a bajnokok ligája feelinget a hajdu b adagolja ezeken a videókon keresztül... -
#3777 Remélem hnap ő közvetiti meccset.és naon remélem h az MU oktatja majd a barcát!!! -
mopsar #3776 Hali én videán akadtam rá tökvéletlen a hajdu b videókra, de ráálltam rendesen :D pl ezt érdemes megkukkolni. bírom nagyon a fazont én is, sztem bírja a strapát...csak engedjék dumálni, ja... -
#3775 csak az a baj, hogy rajtuk kívűl nem nagyon van más értelmes kommentátor, max a horti(ő is inkább csak azért mert vicces), de ő meg az retekklubbé, nem hinném h elengedik. szal biztos becsúszik valami gyengébb arc az m1nél mert a hajdu és a faragó nem tudja végignyomni az összes meccset. -
havasar #3774 szerintem egyébként hajdú b nélkül semmit nem érne a közvetítés...most csinálja ezt a blogos dolgot is, én meg naponta 2szer megnézem, zseniális:D
Hajdú B blogja. -
szabi1112 #3773 Sziasztok Premier League fanok! Szeretném figyelmetekbe ajánlani Magyarország legszebb,legtartalmasabb Premier League-val foglalkozó weblapját. Nem fogjátok megbánni, ha felmentek rá! Ezt GARANTÁLOM!
KATT!!További szép napot -
#3772 Mondjuk tényleg elkezdték reklámozni ez valóban igaz. -
#3771 -
#3770 "azt is bejelentették, hogy a 2010-es dél-afrikai futball-világbajnokság is az MTV-re kerül."
Helyes! Helyes! -
#3769 Már párszor el lett mondva de akkor mégegyszer utoljára....
Az Eurosport megállapodást kötött az UEFA-val az Ausztriában és Svájcban június 7-29-e között megrendezésre kerülő 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság valamennyi, 31 mérkőzésének késleltetett közvetítéséről. Élőben az MTV adja a meccseket.
Késleltetve az Eurosporton is megnézhetik a sportrajongók a nyári futball-Eb meccseit. A közvetítéseket három külön műsor egészíti ki, 17.00, 20.00 és 23.00 órai kezdettel. A csatorna a 2008-as Európa-bajnokságról több mint kétszáz órában közvetít. Az Eurosport 2 megismétli a legfontosabb mérkőzéseket, valamint napi hírösszefoglalóiban beszámol a sajtótájékoztatókról.
Az Eb mérkőzéseit élőben a nézők az m1-en és az m2-n nézhetik majd. 2006-ban a világbajnokságot még az RTL Klub és a Sport Klub közvetítette, ami az MTV számára presztízsveszteséget jelentett, így nem engedhette meg magának a köztévé, hogy újabb, kiemelt fontosságú sporteseményt halásszon el előle egy kereskedelmi csatorna. 2007 májusában pedig azt is bejelentették, hogy a 2010-es dél-afrikai futball-világbajnokság is az MTV-re kerül. -
#3768 m1- -
#3767 Az Eb-t a Sport 1 és a Sport2 fogja közvetíteni már elkezdték reklámozni is -
#3766 Az m1 általában ilyenkor, öszehozza a legjobb kommentátorokat. Hajdú B., Faragó Richárd, asszem előző EB-n még Vitray is volt :D -
#3765 Azért ennek is megvan a maga pozitív oldala is. Lehet kigyűjteni és beküldeni az érdekes aranyköpéseket. -
#3764 hát kín szenvedés volt végignézni a meccseket. leírhatatlanul színvonaltalan volt a közvetítés. brrrrrrr -
#3763 És ez akkora baj lenne? Na mindegy nem akarok már ennyire off lenni. -
#3762 hát ha ez az ára annak h megússzuk verebes józsi és kovács kálmán szakkommentálását akkor meg kell hoznunk ezt az áldozatot -
#3761 én annyiból sajnálom h nem az rtl közvetíti hogy Horti Gábort így nem hallhatjuk az EB kapcsán :\ -
#3760 Valami Dávid asszem, a másik nagy arc a palócos időjós :D -
#3759 a füles gyerek? szerintem ő is jó arc. hajdu b-vel szerintem korrektül közvetítenének -
#3758 Akkor jó, megnyugodtam... :D
Remélem közvetít Hajdú B. is...
Aki az m1-en van riporter, attól kész vagyok. -
#3757 Biztos, hogy a MTV adja majd a meccseket. Még 1 hónapja olvastam a egyik újságban. Egy cikk volt róla, hogy az RTL szerette volna ezt is közvetíteni, csak hát sokan nem értettek ezzel egyet, még az ajánlott összeget sem fogadták el a jogért. Vajon miért? ^^ -
#3756 Pisti, az melyik, nem az elálló fülü :D:D:D:D Attól akadok még ki, vigyori kép, elefánt fülek :D -
#3755 hát isten őrizz h az rtl adja. akkor megint előkerül a világi péter nevű csoda és a "szakkommentátorok". reménykedjünk h m1 lesz mert ott a Pisti alkothat :D jeeeeeee -
#3754 nem az MTV közvetíti.....??? :D -
#3753 pedig szivesen hallgattam volna a Léderer Ákika és Kovács Kálmán duót.