10753
Bajnokok Ligája
  • SLICK
    Magyar 1 asszem, az RTL biztos nem fogja ^^
  • hamotar
    Remélem nem, kezd elegem lenni már a közvetítéseikből. Főleg, hogy lassan olyan lesz mintha Korda Gyurkát hallgatnám, már csak Klárika hiány/c/zik.
  • zaki
    :DDDDD
    Nekem is a kedvenc riporterem... :)
    EB-n közvetít majd?
    Nagy blama lenne, ha nem...
    Melyik csatorna is adja majd? Retekklub? :(
  • hamotar
    Hajdu B. István nem ép? Ez egy kicsit enyhe kifejezés, az az ember nem komplett:D:D:D:D Hát milyen dumái vannak, idézek

"Totti úgy szerette Vieirát, hogy megölelte. Frisk nem hisz a pályán kötődő barátságokban, ezért lefújta." grihíííí
  • icepick16
    a margitszigetes cucc ingyenes? mert ha nem akkor én is rácuppanok a jegynyerésre.
  • kicsikacsa23
    Természetesen, ki sem akarok menni:D
  • huleee
    Nem hiszem el,ezt kértem hogy ne akarjátok elhappolni előlem.te majd nézzed itthonról,lesz kivetítés a Margitszigeten 3D-ben.Megegyeztünk?:)
  • kicsikacsa23
    Az a Hajdu B blog oldal? (www.championsplanet.hu)? Az g*cijó!:D Az az ember nem ép:P Viszont a nyereményjáték elég könnyed, guglizok rá egyet, és megyek is a döntőre;)
  • huleee
    Nem,nem arra,de ez is megteszi,kössz:)
  • hamotar
    Nemcsak fejben ez a problem.
  • icepick16
    nem a heineken féle championsplanet oldalon volt?
  • huleee
    Hol is ovashattam,azt a BL döntö belépő nyeremény játékot?beirtam google,de nem találom...
    Esetleg ti?
    Jah,és ha megtaláljátok,lécci ne induljatok a jegyekért.csak linkeljétek ide:)
  • banok
    ennek a 4 csapatnak a játékosai nagyon elfáradtak fejben így szezon végére. És még lesz egy EB is...
  • limperatore
    "egyik" szó kimaradt
  • Z
    A tegnapi meccsről:

72.8% Possession 27.2%
    20 Shots 7
    6 Shots on target 1
    1 Saves 0
    8 Corners 3
    20 Fouls 10
    0 Offsides 3
    1 Yellow cards 1
    0 Red cards 0
    19 Tackles 35
    616 Accurate passes 191
    66 Bad passes 23

Legakítvabb játékosok közül néhány statja:

Zambrotta: pontos passz 72, rossz passz: 0, 3 szerelés, 2 lövési kísérlet, egy találta el a kaput
    Xavi: 116 jó passz, 14 rossz passz, 1 szerelés, 4 lövés, ebből 2 kapura
    Deco: 77 jó passz, 4 rossz

Scholes: 39 jó passz, 2 rossz, 7 szerelés
    Carrick: 21 jó, 0 rossz, 7 szerelés

Végülis MANU kivédekezte.

Mellesleg nem is voltak annyira hullagyenge meccsek. Annak, aki leül, nagy cseleket, mágiát, rengeteg gólt akart, nyilván fabatkát sem ért a tévé előtt eltöltött 2x2 óra, de azért voltak nagyon szép megmozdulások, labdatartás, és taktikai küzdelem.

A tegnapi meccsen a bírót díjaznám, mert bár volt még olyan szitu, ami a lassítás alapján tizi lett volna, de sokszor tovább engedte a játékot, ami a folyamatosságnak nagyon jót tett, valamint nem tudtak elszabadulni az indulatok. (amire nagy klasszikus az orosz bíró vezette portugál-holland meccs)
  • Count Adyn
    Mintha kicsit elfogult lennél:D
  • Cabell
    Ronaldot azért "kell" isteníteni, mert a világ legjobb játékosa. Nem tudom észrevetted-e, de mikor eljutott hozzá a labda, és megindult, nem nagyon állították meg. Szép cselei voltak, amiknek Zambrotta és a többiek is szépen bedőltek. Kihagyott egy büntetőt, nem örülünk neki, de ennyi. Szerintem ő villant a legtöbbet még így is a csapatból, ráadásul voltak jó labdái is. De köszönjük azért, hogy megosztottad a gondolataid:)
  • Kaplan
    Ne haragudjatok meg kedves MU,Barca,Liverpool,Chelsea szurkolók de régen láttam két ilyen reménytelenül gyenge elődöntőt. Remélem a visszágókra többet vállalnak a csapatok. De akadtak szép momentumok. Xavi kétszer is meggyalázta Scholest, C. Ronaldo magát alázta be a sok szenvedésével. Nem értem mit kell isteníteni, kapott maga mellé egy kemény jó védőt (Zambrotta) és alíg vettem észre a pályán.

Nem flémkeltés céljából ment az üzi csupán megoszottam a gondolataim.
  • szucsy89
    na félidő 0-0, jó kis meccs ez nekem tetszik....azért kellett volna az a Ronaldo gól hogy jobb legyen a meccs, de így is hajt a Barca, tudja hogy gólt/gólokat kell rúgnia mert egy 0-0al ki fog esni...
  • SLICK
    ez tőle azért nem megszokott
  • szucsy89
    lool
  • Rolka
    Kihagyta
  • Nuno88
    hát Ronaldo...
  • LasDen #3729
    kifogja hagyni figyejjétek :D
  • LasDen #3728
    tesóm most mesélte, hogy haverja arra fogadott, hogy tegnap az utolsó gól az öngól lesz :D nyert 7000-t...... :D
  • fsgh
    1-3
  • LasDen #3726
    0-4
  • Nuno88
    Barca - MU 0:1
  • SLICK
    Tipp mára?

Barca - MU 0:2
  • Z
    Így van. Mellesleg a másik gól is hasonló - lapos csuka - fejest követően született. Persze ott legalább egy kicsit jobban találta el Terry.
  • zaki
    Gondolom ma nem aludt szegény vmi jól, ha egyáltalán tudott aludni :c
  • SLICK
    mondjuk eléggé tapasztalt védő már, de ilyen alacsony labdákba még véletlenül sem illik kapu előtt belefejelni.
  • zaki
    Csóró Riise... Nagyon sajnálom, szegyény majdnem elbőgte magát... :(
  • szucsy89
    Riise URSTNBZDMG mit csinált?:SSSS

10mp volt a meccsből...hát nem köcsögségből mondom de ezen csak nevetni tudok
  • Soldiers
    de béndzsa bazdmeg
  • SLICK
    háhh öngól :D Riise fejelte

1:1 végül
  • Nuno88
    hát érdekes lesz ha ez a meccs 1:2 lesz a Chelsea-nek
  • szucsy89
    vezet a pool
  • Huszi84
    liverpool - chelsea 1:1
  • Count Adyn