10753
Bajnokok Ligája
-
#3752 Magyar 1 asszem, az RTL biztos nem fogja ^^ -
#3751 Remélem nem, kezd elegem lenni már a közvetítéseikből. Főleg, hogy lassan olyan lesz mintha Korda Gyurkát hallgatnám, már csak Klárika hiány/c/zik. -
#3750 :DDDDD
Nekem is a kedvenc riporterem... :)
EB-n közvetít majd?
Nagy blama lenne, ha nem...
Melyik csatorna is adja majd? Retekklub? :( -
#3749 Hajdu B. István nem ép? Ez egy kicsit enyhe kifejezés, az az ember nem komplett:D:D:D:D Hát milyen dumái vannak, idézek
"Totti úgy szerette Vieirát, hogy megölelte. Frisk nem hisz a pályán kötődő barátságokban, ezért lefújta." grihíííí -
#3748 a margitszigetes cucc ingyenes? mert ha nem akkor én is rácuppanok a jegynyerésre. -
#3747 Természetesen, ki sem akarok menni:D -
huleee #3746 Nem hiszem el,ezt kértem hogy ne akarjátok elhappolni előlem.te majd nézzed itthonról,lesz kivetítés a Margitszigeten 3D-ben.Megegyeztünk?:) -
#3745 Az a Hajdu B blog oldal? (www.championsplanet.hu)? Az g*cijó!:D Az az ember nem ép:P Viszont a nyereményjáték elég könnyed, guglizok rá egyet, és megyek is a döntőre;) -
huleee #3744 Nem,nem arra,de ez is megteszi,kössz:) -
#3743 Nemcsak fejben ez a problem. -
#3742 nem a heineken féle championsplanet oldalon volt? -
huleee #3741 Hol is ovashattam,azt a BL döntö belépő nyeremény játékot?beirtam google,de nem találom...
Esetleg ti?
Jah,és ha megtaláljátok,lécci ne induljatok a jegyekért.csak linkeljétek ide:) -
#3740 ennek a 4 csapatnak a játékosai nagyon elfáradtak fejben így szezon végére. És még lesz egy EB is... -
#3739 "egyik" szó kimaradt -
#3738 A tegnapi meccsről:
72.8% Possession 27.2%
20 Shots 7
6 Shots on target 1
1 Saves 0
8 Corners 3
20 Fouls 10
0 Offsides 3
1 Yellow cards 1
0 Red cards 0
19 Tackles 35
616 Accurate passes 191
66 Bad passes 23
Legakítvabb játékosok közül néhány statja:
Zambrotta: pontos passz 72, rossz passz: 0, 3 szerelés, 2 lövési kísérlet, egy találta el a kaput
Xavi: 116 jó passz, 14 rossz passz, 1 szerelés, 4 lövés, ebből 2 kapura
Deco: 77 jó passz, 4 rossz
Scholes: 39 jó passz, 2 rossz, 7 szerelés
Carrick: 21 jó, 0 rossz, 7 szerelés
Végülis MANU kivédekezte.
Mellesleg nem is voltak annyira hullagyenge meccsek. Annak, aki leül, nagy cseleket, mágiát, rengeteg gólt akart, nyilván fabatkát sem ért a tévé előtt eltöltött 2x2 óra, de azért voltak nagyon szép megmozdulások, labdatartás, és taktikai küzdelem.
A tegnapi meccsen a bírót díjaznám, mert bár volt még olyan szitu, ami a lassítás alapján tizi lett volna, de sokszor tovább engedte a játékot, ami a folyamatosságnak nagyon jót tett, valamint nem tudtak elszabadulni az indulatok. (amire nagy klasszikus az orosz bíró vezette portugál-holland meccs) -
#3737 Mintha kicsit elfogult lennél:D -
#3736 Ronaldot azért "kell" isteníteni, mert a világ legjobb játékosa. Nem tudom észrevetted-e, de mikor eljutott hozzá a labda, és megindult, nem nagyon állították meg. Szép cselei voltak, amiknek Zambrotta és a többiek is szépen bedőltek. Kihagyott egy büntetőt, nem örülünk neki, de ennyi. Szerintem ő villant a legtöbbet még így is a csapatból, ráadásul voltak jó labdái is. De köszönjük azért, hogy megosztottad a gondolataid:) -
#3735 Ne haragudjatok meg kedves MU,Barca,Liverpool,Chelsea szurkolók de régen láttam két ilyen reménytelenül gyenge elődöntőt. Remélem a visszágókra többet vállalnak a csapatok. De akadtak szép momentumok. Xavi kétszer is meggyalázta Scholest, C. Ronaldo magát alázta be a sok szenvedésével. Nem értem mit kell isteníteni, kapott maga mellé egy kemény jó védőt (Zambrotta) és alíg vettem észre a pályán.
Nem flémkeltés céljából ment az üzi csupán megoszottam a gondolataim. -
#3734 na félidő 0-0, jó kis meccs ez nekem tetszik....azért kellett volna az a Ronaldo gól hogy jobb legyen a meccs, de így is hajt a Barca, tudja hogy gólt/gólokat kell rúgnia mert egy 0-0al ki fog esni... -
#3733 ez tőle azért nem megszokott -
#3732 lool -
#3731 Kihagyta -
#3730 hát Ronaldo... -
#3729 kifogja hagyni figyejjétek :D -
#3728 tesóm most mesélte, hogy haverja arra fogadott, hogy tegnap az utolsó gól az öngól lesz :D nyert 7000-t...... :D -
#3727 1-3 -
#3726 0-4 -
#3725 Barca - MU 0:1 -
#3724 Tipp mára?
Barca - MU 0:2 -
#3723 Így van. Mellesleg a másik gól is hasonló - lapos csuka - fejest követően született. Persze ott legalább egy kicsit jobban találta el Terry.
-
#3722 Gondolom ma nem aludt szegény vmi jól, ha egyáltalán tudott aludni :c -
#3721 mondjuk eléggé tapasztalt védő már, de ilyen alacsony labdákba még véletlenül sem illik kapu előtt belefejelni. -
#3720 Csóró Riise... Nagyon sajnálom, szegyény majdnem elbőgte magát... :( -
#3719 Riise URSTNBZDMG mit csinált?:SSSS
10mp volt a meccsből...hát nem köcsögségből mondom de ezen csak nevetni tudok -
#3718 de béndzsa bazdmeg -
#3717 háhh öngól :D Riise fejelte
1:1 végül -
#3716 hát érdekes lesz ha ez a meccs 1:2 lesz a Chelsea-nek -
#3715 vezet a pool -
#3714 liverpool - chelsea 1:1 -
#3713 0:0 :D