10753
Bajnokok Ligája
-
#3832 örüljetek egy kicsit ti magyarok is :)) mivel most őszel majd a CFR CLUJ (Kolozsvári vasutas csapat) megyen a bajnokok ligája csoportjába egyenesen !! a klub elnöke és menedzsere is mind magyarok, a játékosok meg mind külföldiek, javarészt portugálok és argentinok ... szóval majd lex kinek szúrkolni !!! -
#3831 sztem is -
Csesza #3830 nagyonremélem :) -
#3829 Nagyon remélem, hogy kikapnak a londoniak! -
#3828 ráfogadtam szal chelsea fog :D -
#3827 Chelsea 2-1-re. -
#3826 Tuti a Manchester nyeri...szerintetek?:) -
#3825 Lesz. Már ma elkezdték az építést. -
#3824 Jah most nézem lesz amrgitszigeten
info itt
http://www.championsplanet.hu/index.php?lang_id=1 -
#3823 Budapesten idén lesz kivetitő? -
#3822 Na srácok (sajnálom, hogy ezt kell mondanom) de ez FOCI MECCS volt. Már megérte megnézni.
Májusban meg győzzön a jobbik engem már sajnos nem igen érint. :( -
#3821 látod most látjátok be ti is azt h milyen amikor lebunkerfociznak, attól h egy csapat jól védekezik, attól nem játszik bunkerfocit..ekkora tétnél már csak a győzelem számít, Barcát minmősíti a gyér helyzetkihasználás, mert mostanában a támadójátékuk = a 0-val, egyedül Messit lehet kiemelni, de a másik az h télleg nagyon szar meccsek voltak az elődöntők, tavaly jobb volt a helyzet legalábbis minőség terén -
#3820 szerintem 1-1 lesz a mai meccs és büntetők fognak dönteni. -
pilboy #3819 ennyi lehetőség??? attól, h többet birtokolták a labdát - ami érthető is, hiszen nekik kellett az eredménby után futniuk -, még nekünk voltak veszélyesebb helyzeteink
a fanyalgóknak meg csak annyit a tegnapi (és elmúlt néhány heti) teljesítményhez, h az idény ezen szakaszán nem hinném, h a szép játék a lényeg, hanem a maradék 3 meccs megnyerése, hiszen ezen múlik 2 kupánk...
(aki ezt nem látja be, az kicsit talán irigy) -
#3818 Mai tipp:
1:0 -
#3817 csak a Viasat3 és az Eurosport2-ben kommentál. -
zinnat #3816 akkor a hajdú csak ezt a blogos dolgot csinálja, de nem közvetít semelyik tvnek? -
#3815 m1-en lesz,ergo nem a Hajdú fogja kommentálni -
#3814 Nem is tudom melyik csapatot utálom jobban:DDD
legyen egy 1-1 és tizenegyesek:) -
zinnat #3813 remélem hajdú b megint így fogja vezetni mint tegnap!:D meg remélem fog olyanokat mondani, mint a legutóbbi videóblogos részben:) -
#3812 estére a tippem egy 0:0-s döntetlen... -
#3811 Mai tippem 2:1 -
#3810 Biztos adja majd a Sport1 v. 2 a ManUtd Tv-ben. -
#3809 A mai meccset vmelyik TV-n ismétlik még a héten teljes egészében?
Sajna nem fogom látni és azért érdekelne -
#3808 chelsea-pool mijen izgalmas meccs lesz
döntőben pedig találkozik az antifoci, vicces hogy pont szőr aleksz szidta anno olaszokat hogy megölik focit meg hogy foci szégyene amit jáccanak, ők bemutatták ugyanazt, catenaccio:o:d mellesleg azért olaszok nézhető volt... -
#3807 Sztem is Chelsea megy tovább -
#3806 na-na...:) -
#3805 Legyen igazad :) -
#3804 hát nem a chelsea fogja nyerni.... -
#3803 Hát nem volt valami látványos meccs az biztos.Szerintem a holnapi párharc győztese lesz a BL győztes! -
#3802 Ez a meccs a foci szégyene volt.. Továbbjut a MU a Barca meg ennyi lehetőségből képtelen gólt szülni.. :(
Talán jövőre jobb lesz a BL, ez így nem volt most igazi :D -
#3801 nah még a bíró is mindent megadott, hogy a barca gólt lőhessen :D
Nah egy MU-Chelsea döntő jó lesz.... :D -
#3800 na Scholes bombagóljával félidőbe 1-0... -
#3799 ezek már a visszavágok?? -
#3798 nah kezdődik a gól gyártás :D -
#3797 meg is akartam rakni..21x-es a szorzó rá:D -
#3796 Nem tudjátok ti mi lessz itt:D
1. félidő: 0-1
2. félidő: 2-1 -
#3795 3-1 -
pinnacle #3794 2-3