10753
Bajnokok Ligája
-
#4394 Atletico - Porto 0:0
Arsenal - Roma 0:2
Inter - Mu 0:3
Lyon - Barca 1:0 -
#4393 tippjeim:
Atletico - Porto 2:1
Arsenal - Roma 1:2
Inter - Mu (foggalmam nincs tippelni se merek:D) de mondjuk 2:2
Lyon - Barca 2:1 -
#4392 hát akkor nyald meg :P -
#4391 2 hete megnéztem, hátha megszánt a szolgáltató és beletette a csomagba, amit fizetek. hát nem beletette az édes drága pici szívem!?
bujcsik: google! de elárulom: van -
Dean Winchester #4390 sajnos ilyen szolgáltatás felénk nincs :( igy marad a netes nézés vagy amit a "normál" tv ad :) -
#4389 tv6 megy digi alapcsomagban? eddig voltösszel még néztem rajtaa meccseket,most meg nemtalálom. nem tudjátok, kivették belőle?:S -
#4388 Tv6
Kedd
Internazionale - Manchester United
20:30
Olympique Lyon - Barcelona
22:50
Szerda
Chelsea - Juventus
20:30
Sporting - Bayern M
22:50 -
Dean Winchester #4387 eljött az idő változott a forma ami a real javára kedvez.
m1 - szerda
Real Madrid -Liverpool FC
sat1 - szerda
Sporting Liszabon - Bayern München
-
Dean Winchester #4386 így van és azért írtam oda,hogy bármi lehet...
így jó meccsnek tünnek,kérdés a pályán mit alkotnak a csapatok!
én a visszavágót várom...a 2.meccsen mindig nagyobb a hajtás :D -
Rudee #4385 Február végén lesznek a meccsek, addigra kissé változhatnak a formák. -
#4384 hja, mu-inter lesz valszeg másik meccs -
Dean Winchester #4383 és a visszavágót adják kedden ugye?
real-pool érdekes lesz... mindkét gárda hullámzó teljesítményt nyujt..bármi lehet.
chelsea-juve sztem a juve odavisszaveri a chelseat!
a juve nagyon nagy formában van! -
#4382 hát mivel ők szerdán adnak meccset, így első körben a chelsea-juventus vagy real-liverpool meccsek közül fognak választani, mivel az inter-mu kedden lesz -
#4381 persze alap , másik kettő meg sztem tv6on. -
#4380 hát hülye lesz majd nem azokból választani -
Dean Winchester #4379 várható, hogy az első 3 meccs közül adja az m1 vmeiket ugye? -
#4378 pedig egyet fognak adni. Így olcsóbb. De stream lesz pláne ilyen meccsekhez!
Nekem legjobban a Real-Liverpool párosítás tetszik. -
#4377 ugyanígy vagyok ezzel én is -
#4376 én is anyázom az emegyet! megveszik a drágább csomagot (hiszen ők választanak előbb) és csesznek két meccset adni. elmehetnek az anyjukba
persze a viasatosok k*rva anyját is :D -
#4375 Nagyon jó meccsek lesznek, de csak az idegesít, hogy nincs TV6-om
remélem az M1 nem csak 1 nap fog adni meccset, mert tuti arccal csapok valakit. Bár sztem készülhetek is rá :| -
#4374 szép :) első 5 párosításban jó kis meccsek lesznek :o -
#4373 Atletico Madrid - Porto
és
Villarreal - Panathinaikos
kicsit érdekesen sikerült megint -
pilboy #4372 az első 3at így vártam :)
nagyon jó sorsolás :) -
#4371 Jó "kis" meccsek lesznek =) -
#4370 Ja, és az a durva, hogy nagyrészt a "nagyok nagyokat", míg a "kicsik kicsiket" kaptak...
Durva meccsek lesznek! :D -
#4369 Első 3 de kemény... :o -
BL-sorsolás eredménye:
Chelsea - Juventus
Real Madrid - Liverpool
Internazionale - Manchester United
Arsenal - AS Roma
Lyon - Barcelona
Villarreal - Panathinaikos
Sporting - Bayern München
Atletico Madrid - Porto -
#4367 Az El Classicóra mondta, hogy jól játszhatunk, de nyerni nem nyerhetünk. -
Dean Winchester #4366 mit mondott? én vmi olyasmit halottam (de nemtudom melyik meccsről-en) ,hogy: esélyük sincs...stb szal lemínősítette a csapatot,és ja valóban ilyet edző nem mondhat. -
#4365 nem is mondtam, hogy idén. én csak annyit mondtam, hogy bajnok lett vele a real, nem igaz?:D -
#4364 a barcás kijelentése óta suszter a szememben már nem edző...ilyet egy edző nem mondhat.. -
#4363 mind1 mi örülünk hogy elment , reméljük Ramos mester megmutatja majd a Bl-ben is :)
Bayernel yo lenne meccsezni egyet , revansot venni :D -
#4362 tavaly! -
#4361 de azzal a bambulással bajnok lett a real:D -
#4360 yo de Wenger már mutatott vmit is tudjuk hogy nagyon yo edző , Suszter meg semmit meg csak bambult a padon mintha kb az operába ülne. -
Dean Winchester #4359 hja ez is igaz!
Épp most néztem egy kis statszerüséget:
2005ben nyert a real ellen a barca utoljára azaz 5 meccse nem nyert!
Egymás elleni mérlegük 4-7-8 (2000 óta)
Szal forma, a falállás miatt is (tavaly a barca ált sorfalat a realnak =D ) a régi győzelem miatt ,a hétközi pihentés miatt én nem tudnék elképzelni a barca győzelmén kivül más eredményt.
Egyébként jó sok rangadó lesz hétvégén!
off vége =)
ui:
4357:
Schuster tart vmi rekordot,hogy elvileg ő szerezte meg a reallal a legelső 50bajnoki pontot a leggyorsabban?vagy vmi ilyesmit halottam :D
végülis akkor annyira rossz edző nem lehet,de ebből jut most eszembe a realnal mar most egy két gyenge szereplés és már edző csere!
Az arsenal már régóta nem nyert semmit mondhatni gyengék erre ott még nincs edző csere szal kicsit fura =) -
#4358 pff, egy ilyen rangadón sose számít milyen formában van a két csapat, bármi történhet. -
#4357 hát érted aztán ki tudja mi lesz , lehet neked lesz igazad , de én a sérülteknek tudom ezt most be meg a régi edzőnek. Ramos fél évig marad aztá majd még tárgyalnak :D
am Mu - Atleticobol kiváncsi vok mi lenne?! Atleticonak meg volt a Pool ellen is a sansza. -
#4356 Szerintem Schusterrel nem volt nagy gond. :) De ez már off itt. -
Dean Winchester #4355 végülis igaz.
huntival meg kurva jól járt a real sztem!
de most amit az arsenal is produkál az már vicc...
am a mostani edző meddig marad?van kilátásban másik edző?