Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
holnap má lesz miböl venned csokit :ð
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Meg ha ez neked nem is tetszik.
HAHAHA
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A goltoton megint halalra nyertem magam.
Az en tippem.
Barcelona-Arsenal 2:1
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
1. Tibia
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Bajnokok Ligája
4. Heroes of Might & Magic V.
5. Forca BARCA
6. Football Manager
7. SilkRoad Online
8. Humoros és aranyos képek
9. Battlefield 2
10. Pc tuning
Jól felszpemmeltük a topicot... 😄 Õszig most mehet a süllyesztõbe... 😄
én pl. Gubára gondoltam meg egyéb...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
HENRY jobb volt mint ronaldinho.
A csapat is jobban játszott. Ha van Lehman nem kapunk 2 ilyen szar gólt.
nem is hiszem el..
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
AZ Arsenal megérdemelte volna hogy csak 11esekkel dõljön el...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az ien emberektõl mint te egyszerûen hánynom kell
egyszerûen csak kiröhöglek, ez fél órája még nem így volt csak csalódott vagy érdekes én nem baszogattam senkit amikor vesztésre álltunk, ha divatdrukkernek nézel csak sajnálni tudlak és nem érte miért? mert most jól megy a Barcána és ti elbasztátok? bocs hogy bírom az Intert és a Barcát is egyszerre...
REAL MADRID
jövõre meg tegyél még ki egy cselzi logot is
a 2-1rõl lemaradtam 😄dddddddd
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!