10753
Bajnokok Ligája
-
#4354 Ilyen sérülés hullám mellett meg ilyen szar edző mellett aki volt ez érthető. Ramos mester majd rendbe szedi a csapatot , meg tavaszra felépülnek az emberek egy kettőt levéve meg már leigazoltuk Huntelaart meg még jöhet ez az. yo érted ilyen kerettel most ne várd hogy 5:0ra verjük a Barcat, már az is szép hogy a Zenitet vertük 3:0ra! -
Dean Winchester #4353 hát most bocs de milyen ratyik?
hétvégén is tuti 2 góllal kikapnak a barcatól!
minimum 3-1 a vége!
szal erre értem,kapják össze magukat különben annyi. -
#4352 mert? -
Dean Winchester #4351 a real tuti bucsuzik a nyolcaddöntőben szerinem.legalábbis ha nem emberesednek meg akkor nekik annyi =) -
#4350 nem.ez is egy előny az elsőknek -
#4349 Real-MU legyen -
Dean Winchester #4348 de -
#4347 Nem a csoport másodikok kezdenek idegenben? -
Rudee #4346 Benítezt birom, ne essenek ki olyan hamar -
pilboy #4345 nagyon jó párosítások, csak a portot cserélném fel a poolra ;) -
Rudee #4344 Nálam ezek lennének a legjobb párok:
Chelsea-Juventus
Inter-Man. Utd.
Sporting-Panathinaikos
Atlético M.-Roma
Villarreal-Bayern
Lyon-Liverpool
Arsenal-Barcelona
R. Madrid-Porto -
Dean Winchester #4343 mibe hogy megint bayern-real lesz =)
egy barca-arsenalnak is örülnék.
de a mu-atl se piskóta -
#4342 Barca - Chelsea/Inter
Mu - Atletico
na ezek adnák az ívet :D -
#4341 A legjobb 16 közé jutott csapatok:
csoportelsőként: Roma (olasz), Panathinaikosz (görög), Barcelona (spanyol), Liverpool (angol), Manchester United (angol), Bayern München (német), Porto (portugál), Juventus (olasz)
másodikként: Chelsea (angol), Inter (olasz), Sporting (portugál), Atlético Madrid (spanyol), Villarreal (spanyol), Lyon (francia), Arsenal (angol), Real Madrid (spanyol).
A sorsolást december 19-én tartják Nyonban. Azonos országbeliek nem kerülhetnek össze a nyolcaddöntőben, és azok sem, akik a csoportkörben egy négyesben voltak. Az első meccset a másodikként továbbjutók otthonában rendezik.
Szép kis párosítások lehetnek -
#4340 nem figyeltem, hupsz, bocsi #4331 -
#4339 és mikor is lesz a sorsolás? -
pilboy #4338 durva párosítások jöhetnek össze!
már most van 2. továbbjutóként egy inter és egy chelsea.
ma valószínűleg 2.ként jut tovább a real és az arsenalnak is nagy sansza van a 2. helyre... -
#4337 ott játszik most marcelo moreno? akkor ők:D -
Dean Winchester #4336 2-1
és a mu belép a büvös 3asba =)
bayern-ajax-mu 19 meccse veretlenek a bl-ben. -
Karajovics #4335 ja, és a Man Utd. - Aalborg-ra mit tippeltek milyen végeredményt?:D:P -
Karajovics #4334 Sziasztok! Ti mit tippeltek a Dinamo Kijev - Fenerbahce meccsre?:) Nyer a Dinamo? -
#4333 nah az yo lesz!
Mu-Atletico meccset megnéznék :O :D -
#4332 igen délben, asszem az Euro Sport közvetíteni fogja -
#4331 asszem dec. 19 -
#4330 mikor sorsolják majd ki a párosításokat? -
Dean Winchester #4329 fama-pana asszem ezt láttam ,de utánanézek! -
daviddavid #4328 famagusta-olympiakos? -
Dean Winchester #4327 jaja valóban =)
de volt egy olyan emlékem,hogy a fama már találkozott a panaval a bl előtt is.de akkor az milyen mérkőzés lehetett
vagy lehet keverem vmivel. -
#4326 fama az ciprusi. -
#4325 Famaguszta az Ciprusi nem? -
Dean Winchester #4324 a fama és a pana is görög csapat nem ? -
#4323 engem annyira nem hat meg de akkor már inkább a Famaguszta menjen tovább mint a görögök. -
#4322 Én sajnálom, hogy Werdernek most nem sikerül a továbbjutás. -
Dean Winchester #4321 megfigyeltem eddig az anorthosis 5 meccsén mindig az az eredmény lett amit a félidőben produkált.
6.meccsen sztem félidőben vezetnek és végeredmény dönic lesz.vagy a hazai fog vezetni és fordít-netán ikszel az anorthosis! -
Rudee #4320 Talán az is említést érdemel, hogy az Anorthosis kapujában egy magyar állt, nevezetesen Nagy Zoltán. -
#4319 faszom a BL-be , tényleg nem lehet kiszámítani mindig elbukok vmin mixen xD fél életem a foci 10 éve nézem meg haverom is de hogy egyikünk se tud összehozni egy rohatt mixet soha sem :D (na yo ritkán de az mint a fehérholló) -
Dean Winchester #4318 hát ja tudom =D
inter-pana 0-1
vmi eszméletlen meglepetés sztem,álmomban sem gondoltam volna hogy kikap az inter. de mind1 végülis továbbmentek,mert most néztem nincs olyan variáció amelyikkel csoport 3.lehetne az inter.. -
SzocsA #4317 werdernek annyi! -
#4316 BArca és Atletico ahogy vártam, alázni fog -
#4315 nem is komolyan írtam azt a hatost, de azé bízok a csapatban:D