Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még 2-t gyerünk
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
gyeünk Dvsc
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ennyivel tartozna wengernek hogy itt fejezi be a pályafutását
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
A madridé a 40% természetesen! 😄
Egy norvég napilapnak nyilatkozva a BL döntõt vezetõ Terje Hauge játékvezetõ elmondta, talán szerencsésebb megoldás lett volna várnia egy kicsit a mérkõzés 18. percében, mikor kiállította Jens Lehmannt. Az esetnél Samuel Eto'ót akasztotta a német kapus a tizenhatos vonalánál, de a jogos kiállítás mellett nem alkalmazott elõnyszabályt, mely talán indokolt lett volna. Az esetrõl ma így beszélt Hauge: "Talán várnom kellett volna, de ilyen az élet. A kapus földöntötte a játékost, s én azonnal fújtam, nem hagytam idõt arra, hogy lássam, kihez kerül a labda" - ismerte be árnyaltan a bíró, hogy talán jobb megoldás lett volna az elõnyszabály alkalmazása.
menjen már az annyába ki nem szarja le
fogadni kellett volna rá:SSS
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Simább meccs lett volna ha nem állítja ki...
mert ugye én vesztettem:C
majd jövõre visszavágok😄 remélem Arsenal ismét döntõs lesz😛
én is csooookiiiiban fogadtam
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
VS
Stade De France, Párizs
2006. máj. 17.
20.45
Gólok:
| 37'<0 - 1>0 - 1> S. Campbell | 76'<1 - 1>1 - 1> S. Eto'o | 81'<2 - 1>2 - 1> J. Belletti |
Képek:
A képeket most egy rar fájlba gyúrtam bele, mert kicsit macerás lett volna 140 képet kilinkelni. 😊
A Bajnokok Ligájának döntõje 140 képben
És persze gratulálok mindkét csapatnak!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century