Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
fel kell rázni õket,nagyon sok hiba van elõl

még 2-t gyerünk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
1:1
gyeünk Dvsc

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kaplan
Jaja, úszó EB, ez a BL meccs, Loki meccs. De mindenképp a Loki meccset nézem. Hajrá Magyarok!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jbal
😄DDDDD
de azért adják
jó sok minden van ma nem is tudok választani
igaz h nincs s1-em

9csöves9
szépen beégtek😄 remélem azért leadják megtettem tippmixen

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sport1-en Bl meccs helyett Forma1-es válogatott meccset nyomtak be 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

fsgh
vízi eb melik csatornán megy?😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jbal
ja Duna TV
most nem tudom eldönteni h a vízi eb-t vagy ezt nézzem

fsgh
az jó😊 szerintem csak tovább megy a Debrecen...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
de , én pl

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
De nagy itt a pangás^^ma Játszik egy magyar csapat bl selejtezõt😊 senki nem szorít😛?

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

R10
szánalom

!!!Hajrá Brazília!!!

zaki
Vágülis csak egy világbajnokról van szó... 😄

Heti helyzetbe ez az õsember énekes ilyet szól, hogy még sosem hallotta a Belletti nevét 😄DD és még ilyenekkel értékeltetik a bl döntõt

EmIn3m02
<#zavart1>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

zaki
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1145392451

5w0rdf15h
neálmodj zaki madridba senki se akar menni egy ilyen "fantasztikus" szenvedõ szezon után max csak a féllábú pléják :dd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

veszte csapatba csak nem megy <#vigyor>

b4rc4
hát tudod lenyom még 2.3évet aztán visszatér...😊de sztem is Real vagy Barca és sztem azért inkábba barca(most eltekintve a barca fanságomtõl😄DD) most a abrcábol kivált 1 csatár larrson személyében..és a realban elégéé sok jó csatár van..😊😊de nemtudom majd Henry dönt😛

jbal
a benyalhatot durvábban akartad kifejezni:ðððð

EmIn3m02
ha henry elmegy innen akárhova is most 29évesen akkor benyalhat én aztmondom
ennyivel tartozna wengernek hogy itt fejezi be a pályafutását

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

zaki
Hát ez a bíró sem fog több kupadöntõt vezetni, az tuti... 😄

zaki
Barcelonába, vagy Madridba fog igazolni szvsz. Vagy marad. sztem olyan 30-40-30%

A madridé a 40% természetesen! 😄

b4rc4
htá figy sztem ha gól akkro az arsenal még nehezebb helyzetbe kerül...de sztem nem a legjobb bírót hívták a mérközésre..😞

jbal
Hauge már megadná Giuly gólját

Egy norvég napilapnak nyilatkozva a BL döntõt vezetõ Terje Hauge játékvezetõ elmondta, talán szerencsésebb megoldás lett volna várnia egy kicsit a mérkõzés 18. percében, mikor kiállította Jens Lehmannt. Az esetnél Samuel Eto'ót akasztotta a német kapus a tizenhatos vonalánál, de a jogos kiállítás mellett nem alkalmazott elõnyszabályt, mely talán indokolt lett volna. Az esetrõl ma így beszélt Hauge: "Talán várnom kellett volna, de ilyen az élet. A kapus földöntötte a játékost, s én azonnal fújtam, nem hagytam idõt arra, hogy lássam, kihez kerül a labda" - ismerte be árnyaltan a bíró, hogy talán jobb megoldás lett volna az elõnyszabály alkalmazása.

menjen már az annyába ki nem szarja le

b4rc4
azt ovlastam vhol h a roma annyi tv közvetitési lóvét kapott h futty Henry-ra ..😊és zaki szted akk. hova megy?:S

zaki
Abba ne legyél olyan biztos...

zaki
Rómába? Az érdekes lenne... 😄

jbal
marad az Arsenalban

b4rc4
Télelg és vki nemtud vmit Henry-rõl ,hogy hol fogja folytatni mert a kommentátor azt mondta h : abban a csapatban folytatja ameik a bl-t nyeri" én halottam olyanokat h a Rómába menne esetleg?! vki tud vmi hasznos ifnot?😮

zaki
😄DD

b4rc4
jajaja😊))) még giuly emg a fia =giuly nyakában ülve..) 2en nemvoltak akkorák mint Henry😄D

fsgh
ondtanm én hogy ez lesz😊)
fogadni kellett volna rá:SSS

jbal
dik BL szpem már nincs?

zaki
Jó kép! <#wow2>

The FlashBack
Igen, az😄

Slayerboy
Ez szép megmozdulás volt 😄

Voltam zárás előtt. _______________

The FlashBack

nyertem egy tábla tibit(a tibi jó, a tibi finom...) 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

The FlashBack
szerintem jól döntött. A szabálytalanság egyértelmû volt szeirntem. Egy ilyen hatalmas tétû meccsen, pedig nincs olyan bíró, ami mindig, minden helyzetben jól dönt... Szerintem...

Hauge nem biztos benne, hogy jól döntött
Simább meccs lett volna ha nem állítja ki...

The FlashBack
😄 és nyertél legalább?😄
mert ugye én vesztettem:C
majd jövõre visszavágok😄 remélem Arsenal ismét döntõs lesz😛

dikk e mán 😄
én is csooookiiiiban fogadtam

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

The FlashBack
Grat a BArcának, megérdemelten gyõzõtt, bár én az Arsenal drukkoltam, és veztsttem egy óriás pöttyöst😄

zaki
Thx.<#mf2>

grizzly21
kellett ezt ilyen nagyban...:S

<#eljen><#worship><#taps>

jAsOn VoOrHeEs
Barcelona 2-1 Arsenal
VS

Stade De France, Párizs
2006. máj. 17.
20.45

Gólok:

| 37'<0 - 1> S. Campbell | 76'<1 - 1> S. Eto'o | 81'<2 - 1> J. Belletti |

Képek:

A képeket most egy rar fájlba gyúrtam bele, mert kicsit macerás lett volna 140 képet kilinkelni. 😊

A Bajnokok Ligájának döntõje 140 képben

És persze gratulálok mindkét csapatnak!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Szega87
jaja , hogy sírt a kissrác és milyen menõ zöld katona dzsekije volt 😛