10753
Bajnokok Ligája
-
#4692 az nagyon is a viasat csoport hibája, hogy felemelik az áraikat. sok szolgáltató kénytelen volt a viasatot is kivenni a csomagjából, mert ~1 hónapja se szó, se beszéd a duplájára(!) emelték a díjaikat. nem tudom ez kinek az ötlete volt ,de nem matekzseni az illető. 2x ár, de 60%-kal kevesebb megrendelő, "vajon" mennyire jártak jól?
ezen felül a UPC-vel sem bírnak megállapodni egy jó ideje. nem kicsit elszálltak maguktól. már nem a nézőkért vannak, ebbe hosszú távon belebuknak. női-férfi csatorna a f*szom! -
#4691 ha nincs péz az M1-nél akkor nincs mit tenni....és nem a TV6 hibája hogy nincs a csomagban több szolgáltatónál.....lehet őket hibáztatni, de nincs értelme :D -
#4690 Azért ez is szánalmas ,hogy anno 7-8 éve M1 mennyi meccset adott , sőt még ismételt is és még magazint is csinált... és akkor ott tartunk hogy egy noname csatorna veszi meg a jogokat ami alig van valakinek...:| akkor már inkább lennének vmi Sport csatornán a BL meccsek .. de ilyet :| -
karajjj #4689 óóóó hogy a kisfaszomba már :S
nálunk a tv6 a legdrágább csomagban van, apámat meg nemtudom rábeszélni... :\ -
#4688 Jövőre elképzelhető, hogy az MTV nem fogja megvásárolni a BL közvetítési jogait, mivel nincs pénzük rá. A Viasat 6 viszont már be is jelentkezett értük, így csak az a pár száz ember láthatja akinek van.
Blikkben olvastam.
Amúgy ennek kurvára örülök :| Remélem UPC be fogja rakni jövőre, nem akarok streamen függeni állandóan. -
#4687 Szóval Barcelona-Chelsea lesz az egyik elődöntő :) -
karajjj #4686 Ivanovic elintézi a poolt :D -
karajjj #4685 a végére nekem még a watford is beikszelt a 90. percben :DDDDD
szóval ez a porto már mindegy volt, 5 percig asztem, hogy nyertem
arsenalt is x-re tettem... :D -
Dean Winchester #4684 neked is ?
basszus én is örültem volna a hazainak...bár most egyik szemem sir a másik meg nevet.megtetem a hazait amivel a befizetés visszajött volna.De örülök,hogy nem 2-1 maradt mert hendivel meg dönci-arsenal döncit kettőt megtéve sokat hozott volna!
-
karajjj #4683 ehhh, a porto elcseszte a tippmixem :(
pedig a tevez gólnál már besírtam, hogy nyertem... -
#4682 2:2 jeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#4681 bazzzzzzzzeeeeeeeeeeeee 2:1 -
#4680 Adebayor gólja szépségdíjas lesz :) -
#4679 Milyen effektgazdag mán' ez a laszti!?:D
Innen fehér, onnan piros.LOl -
karajjj #4678 jajj ez a Rooney gól :DDD -
karajjj #4677 Senna -
#4676 vezet a villarreal is..... -
#4675 vezet a porto,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
karajjj #4674 pont lemaradtam a gólról :( -
#4673 Hihi:) -
Monoton #4672 sry pilboy véletlen töröltem a tied is -
#4671 Villareal - Arsenal 0-2
MU - Porto 2-0 -
#4670 Villareal - Arsenal 0-0
MU - Porto 1-0 -
#4669 Villareal - Arsenal 0:0
MU - Porto 4:0 -
karajjj #4668 azon gondolkozok, hogy ezt megrakom tippmixen, de nemtom, annyira nem tudni most, hogy mi lesz... -
#4667 Villareal - Arsenal 1:1
MU - Porto 0:1 -
Dean Winchester #4666 ja talán,de a mu 2-1re nyer :) -
#4665 Villareal - Arsenal 1:1
MU - Porto 2:0 -
Csesza #4664 Nou Camp :P -
Dean Winchester #4663 vagy sat 1 :D -
#4662 M1 -
#4661 Tudtok valami jó helyet ahol lehet meccset nézni? (Barca-Bayern) -
#4660 Csak a CHELSEA! Azt hiszem a meccsenkénti karton sör befigyel majd -
#4659 hát jó meccsek lesznek megint az fix -
Rudee #4658 Villarreal-Arsenal 07/04 » 15/04 »
Man. United-Porto 07/04 » 15/04 »
Liverpool-Chelsea 08/04 » 14/04 »
Barcelona Bayern 08/04 » 14/04 » -
bmate17 #4657 azt vki nem tudja véletlen h ápr 7.én melyik és 8.án melyik meccsek lesznek? -
SzocsA #4656 arsenal MU talán bayern és liverpool jut tovább
3angol bisztos ott lesz a legjobb 4 között! csak az a kérdés hogy a bayern is vagy a barca???
és innen hogy megint sorsolás vagy ez
Mu - arsenal
és
bayern - liverpool
elődöntő lesz!!!!!
és MU-bayern döntő és bayern WINNERS!!!!!
-
#4655 2006-os elődöntő újrajátszása is lesz.....remélem most a villarreal győzelmével :D -
#4654 Azaz ág vmi brutál , onnan bárkit elnéznék a döntőben. De a másik ágon sem írok le senkit Arsenal - Villareal szerintem igen yo meccs lesz megnézem majd. -
#4653 Hát azon a két meccsen a pillanatnyi forma fog számítani, előre szerintem nem lehet megjósolni melyik csapat jut tovább :) de az elődöntő se lesz egyszerű azon az ágon :D