10753
Bajnokok Ligája
-
#4732 Hát én is rendkívül izgatott vagyok, egy meccs erejéig be kell most fanolnom a Portonak így Arsenal drukkerként :P -
#4731 annyira kiváncsi vagyok mi lesz ma Porto meccsen... mind 3 eredményt bele lehet magyarázni :D -
karajjj #4730 ááá, ő nézte be... :D -
#4729 akkor Spoilert kellett volna raknom? :D
FAIL -
karajjj #4728 évek óta az a szokás, hogy a visszavágót az ellenkező napon rendezik... -
karajjj #4727 de a tv6 még csak most fogja adni, vagy má lehet megy, asztem azért írta :D -
SzocsA #4726 mi??
de az elöző meccs az nem szerdán volt?
nemjól emlékszem! -
#4725 -
#4724 lol az is ma volt... 1:1 lett -
SzocsA #4723 remélem a barca bayern meccs is ilyen lesz! -
karajjj #4722 az lehet :D
-
Dean Winchester #4721 a keddi nap a döntetlenek napja? múlthéten kedden 2 meccs 2 döntelten
ma 2 meccs 2 döntelten :S
mixen megint a pool miatt bukok :( mutlhéten ha nyertek volna akkor nyertem volna most meg ha kikaptak volna akkor nyertem volna :D -
#4720 haggyadmár, akkor még legozott és azt se tudta hogy mi az a Barca -
#4719 azt az elbaszott mindenit....erre azé nem számítottam... :D -
karajjj #4718 akkor te nem láttad a 4:2-es Chelsea-Barcát vagy 3-4-éve -
icemankimi #4717 én ilyen meccset még nem láttam
-
#4716 Na jó gyerekek erre a Chelsea-Poolra nincsenek szavak. Az év meccse -
karajjj #4715 mediaplayer, meg codec a gépre... -
Balázs 17 #4714 kell hozzá vmi? -
karajjj #4713 nálam pl működik... -
Balázs 17 #4712 ez működik vkinél? -
SzocsA #4711 mit kapot peter ! húhú -
karajjj #4710 általában szokta adni, ha nincs meccs, akkor rtl klub van rajta, de múlthéten pl kedden nemvolt, szerdán meg akadozott
#4708: holnap az M1 a MU meccset, gondolom itt az Arsenal lesz -
Dean Winchester #4709 egy kérdés ezen al inken mindig elérhető lesz? -
Dean Winchester #4708 köszi! holnap melyik meccset adja? -
karajjj #4707 tv6 link -
#4706 Overdose miatt tették be amivel megszívták mert a ló megsérült. -
Dean Winchester #4705 jövőhét vasárnap lóverseny ami sport :D
de a house-t átteszik máskorra és kész =mégjobban hasítanak majd -
#4704 TV2 szarik a sportra főleg, hogy szerdánként hasítanak a House-al. -
#4703 jóaz -
karajjj #4702 köbméteres csöcsök baze :D -
#4701 miért? Nem jók a csöcsei? -
Monoton #4700 tv2 Csisztu Zsuzsával pfff :D -
Dean Winchester #4699 sportklub nincs igy imátkozok, az rtlért vagy csodafolytán az m1ért...
de volt vmi h a tv2 adja a bl meccseket...nemtudom ebből mi is lett...
ha nem lesz m1,tv2,rtl akkor vmeik külföldi adóban még bízom :D -
#4698 jövőre a VB-t a közszolgálati fogja adni.
A BL-t szinte biztosan nem fogja azni a közszolgálati mert nincs pénzük és Bajnaiék még több pénzt akarnak elvonni a közmédiumoktól. Szal akinek nincs TV6-ja az imádkozzon az RTL Klub vagy a SportKlubért (Léderer ide vagy oda) vagy esetleg a Sport TV-ért de utóbbi sem dúskál a lében.
A Viasat meg svéd. -
derwin #4697 Két Máúnika só közt mindig jól jön egy VB meccs,meg barátok közt előbb is ofkorsz és a BK szünetében lesz ien betelefonálós szar h az előző meccset valyon ki nyerte?! -
#4696 erről is volt szó régebben, azért meg harcol az M1 érdkes módon...
Én merem remélni, hogy ott lesz és nem az RTL-en.
A picsának van kedve nézni/hallgatni Léderert, Világit, Kokót, meg pár púderarcú nyomorékot. Kár, hogy velük van szerződésben Hajdú B. Bár M1-nél a Somos fivérek sem vmi jók, Egriről meg nem is beszélve, de őket még mindig jobban elviselem.
Amúgy ha mást nem akkor a Sport 1-2-n is mehetnének a meccsek. Ott legalább minőség van.
-
Dean Winchester #4695 nem bl de a vb meccseit jövőre az rtl klub fogja adni?vagy rosszul tudom? -
hangyafarm #4694 hát sajnos német tulajdonú kereskedelmi csatorna és sajnos kint se a nagyok közé tartozik, szóval nem tudom hogy miért gondolják magukról hogy ennyire jók hogy bármit megtehetnek, de mondjuk ebbe az országba bármit meg lehet már csinálni... -
#4693 Igen a Viasat 3-at asszem tőlünk is elvették de kaptunk vmi mást helyette. Én addig nem sírok míg a 2400Forintos csomagunkban van TV6 de ha az is lekerül akkor nagyon kiégek.