10753
Bajnokok Ligája
  • SLICK
    amúgy mit szóltok a párosításhoz?
    Mondjuk egyértelmű, hogy a Liverpool - Chelsea és a Barca - Bayern meccs lesz az érdekesebb.
  • 5w0rdf15h
    Elődöntő:
    MU-Porto vs. Villareal-Arsenal
    Barcelona-Bayern München vs. Liverpool-Chelsea
  • SLICK
    Villareal - Arsenal
    Manchester Utd - FC Porto
    Liverpool - Chelsea
    Barcelona - Bayern München
  • Monoton
    Majd itt lehet keresni
  • SzocsA
    neten hol lehet majd nézni a sorsolást?
  • Rockynhooo
    na ez yo lenne A:_SD:A_SD:_AS:D_AS:D
  • Huszi84
    egész jóra sikerült:DDDDDDD
  • Huszi84
    Barcelona - Liverpool|
    --Barcelona - Arseanl |
    Porto - Arsenal | |
    -- Barcelona -Manchester
    Villareal - Chelsea | |
    --Chelsea - Manchester |
    Bayern - Manchester |

• Rockynhooo
    ez a legszarabb amit eddig láttam.
  • campy
    ennek örülök:) csak úgy kipattant mondom jo lenne ilyesmi:D
  • Rudee
    Igazán megszokhattad volna :D
  • szucsy89
    nem tudom miért kell beszólni, odaírtam hogy szerény véleményem szerint, tehát nem kijelentettem hogy ez így fog történni...
  • Rolka
    a legjobb sorsolás lenne
  • campy
    núú
    így kéne:

Manchester UTD - Liverpool
    Chelsea - Bayern
    Arsenal - Villareal
    Porto - Barcelona

ehhez mit szóltok?
  • campy
    te márcsak tudod:) itt mindenki olyan okos..
  • campy
    xD jó ötlet
  • mirakon
    - ha meg 1x felhozod ezt a temat elkuldelek en a palmafak ala -
  • mirakon
    Jövő hét pénteken lesz, EuroSport2 azt hiszem déltől közvetíti. Addigra lerágom a körmöm :)
  • Rockynhooo
    Oroszok azok a horvátok... csak az utolso meccsen mult h meg verik e a horvátokat..
  • SzocsA
    de a nagy sztárok mind máshol! torres
    igaz nem sokan vannak de régebben olyat is hallottam hogy az angoloknál azt akarták csinálni mivel elig volt hazi jáékos hogy minimum 4 angol emberkének kell lenni minden 1es angol csapatban kispadon!

nem jutottak ki a horvátok mentek helyettük vagy hogy volt!?????
  • SLICK
    LOOOL! Az angolok nem azért nem voltak ott az EB-n :DDD Ráadásul a spanyol csapat legjava mind Spanyolországban játszik.

Amúgy jövőhét Pénteken 12:00-kor lesz a sorsolás
  • SzocsA
    mikor lesz a sorsolás!
    jó kis bayern mu negyeddöntő kéne

jó tudnak focizni de az EBre nem értek oda! miért?
    tele vannak idegenlégiósokkal! és kik nyertek! a spanyolok akik mind az angoloknál fociznak!
  • Rockynhooo
    amúgyis, majd Lucsó González ad az ellenfélnek
  • mirakon
    én azt akarom, hogy szavazzák vissza a Realt :D

Tegnap előtt volt belinkelve egy oldal, ahol lehet játszani, és aki nyer az a trópusokról pálmafák alól nézheti végig a döntőt. Azért azt elbírnám viselni :)
  • bujcsik555
    ez jo lenne, igy talan lenn esélye a poronak a tovabbjutasra. többi meg ugyis mindegy :D
  • PatBate
    inkább azt akarjátok, hogy az angolokat bannolják
  • Rockynhooo
    ugyan ezt a sorsolást akarom én is :D
  • mirakon
    Szerintem ez lesz a sorsolás, legalább is ilyennek örülnék, mert így szerintem izgi lenne:

Arsenal - Chelsea
    Barcelona - Manchester United
    Bayern München - Liverpool
    Porto - Villarreal

Tovább pedig szerintem a Chelsea, a Barcelona a Bayern és a Villarreal
  • zsomborgi
    Van egy olyan érzésem hogy a Bayern a Manchestert fogja kapni...és sajnos kiesnek maj :(
  • Rockynhooo
    Arsenal ellen szerintem meg lenne a sanszuk én még nem írom le őket, mert nem láttam nagy csapat ellen játszani mostanság őket, papíron meg vannak nagy játékosaik.
  • szucsy89
    bayern ki fog esni szvsz akármelyik angol csapatot is kapja, azért ez a 12-1 nem igazán reális, egyrészt az ellenfél sem volt valami húdejó másrészt meg össze is omlottak, sztem kicsit elbízzák magukat és kiesnek köv fordulóban
  • Rockynhooo
    jah azért Barca-t bármelyik megkapja akkor nem lehet esélyest kikiálltani a meccsen :D Bayernre még kiváncsi leszek azért ők is odaérhetnek elég jo csapatuk van. Bár mind2 csapatot utálom de inkább ők :D
  • Rockynhooo
    Megérdemlik az angolok ha ennyivel jobbak, fejlődni kell aztán lenyomni őket meg tenni érte ,hogy ne ők legyenek ott jövőre, most meg ez van azért szorítok a többi csapatnak ,hogy megverjék őket kiváncsi vagyok milyen lesz a sorsolás. Elszomorít,hogy Spanyol csapat nemzetközi kupában már csak 2 áll az olaszoktol meg csak 1 de majd lesz jobb..
  • szucsy89
    tény hogy az angol csapatok továbbjutottak, és az elmúlt pár évben is igen jól szerepeltek, ez van, most ők az egyeduralkodók...ettől függetlenül én is utálom az angol csapatokat...remélem a barca nyeri mostmár a bl-t hogy az angol fanok kicsit visszább vegyenek...
  • Rolka
    Tedd azt
  • ForzaInter
    Inkáb legyünk emosok, és még alapítani sem kell semmit:D
  • Count Adyn
    alapítunk öngyilkos szektát?:D
  • ForzaInter
    Jó az angol foci, de a meccseken bebizonyosodott, hogy nem olyan sokkal, most ők a legjobbak, ettől függetlenül utálom az egész angol focit ugy ahogy van, és nem nézem őket, mert nem érdekel. Jó szar lehet nekem xD
  • Count Adyn
    Szóval aki nem szereti nézni az angol focit az egy szemét szar ember, bocsánat, megyek és megöngyilkolom magam e felismerés birtokában!
  • Rolka
    Én személy szerint ahogy mondod csak nevetni tudok ezen!