10753
Bajnokok Ligája
-
#4652 amúgy mit szóltok a párosításhoz?
Mondjuk egyértelmű, hogy a Liverpool - Chelsea és a Barca - Bayern meccs lesz az érdekesebb. -
#4651 Elődöntő:
MU-Porto vs. Villareal-Arsenal
Barcelona-Bayern München vs. Liverpool-Chelsea -
#4650 Villareal - Arsenal
Manchester Utd - FC Porto
Liverpool - Chelsea
Barcelona - Bayern München -
Monoton #4649 Majd itt lehet keresni -
SzocsA #4648 neten hol lehet majd nézni a sorsolást?
-
#4647 na ez yo lenne A:_SD:A_SD:_AS:D_AS:D -
#4646 egész jóra sikerült:DDDDDDD -
#4645 Barcelona - Liverpool|
--Barcelona - Arseanl |
Porto - Arsenal | |
-- Barcelona -Manchester
Villareal - Chelsea | |
--Chelsea - Manchester |
Bayern - Manchester |
-
#4644 ez a legszarabb amit eddig láttam. -
campy #4643 ennek örülök:) csak úgy kipattant mondom jo lenne ilyesmi:D -
Rudee #4642 Igazán megszokhattad volna :D -
#4641 nem tudom miért kell beszólni, odaírtam hogy szerény véleményem szerint, tehát nem kijelentettem hogy ez így fog történni... -
#4640 a legjobb sorsolás lenne -
campy #4639 núú
így kéne:
Manchester UTD - Liverpool
Chelsea - Bayern
Arsenal - Villareal
Porto - Barcelona
ehhez mit szóltok? -
campy #4638 te márcsak tudod:) itt mindenki olyan okos.. -
campy #4637 xD jó ötlet -
mirakon #4636 - ha meg 1x felhozod ezt a temat elkuldelek en a palmafak ala - -
mirakon #4635 Jövő hét pénteken lesz, EuroSport2 azt hiszem déltől közvetíti. Addigra lerágom a körmöm :) -
#4634 Oroszok azok a horvátok... csak az utolso meccsen mult h meg verik e a horvátokat.. -
SzocsA #4633 de a nagy sztárok mind máshol! torres
igaz nem sokan vannak de régebben olyat is hallottam hogy az angoloknál azt akarták csinálni mivel elig volt hazi jáékos hogy minimum 4 angol emberkének kell lenni minden 1es angol csapatban kispadon!
nem jutottak ki a horvátok mentek helyettük vagy hogy volt!????? -
#4632 LOOOL! Az angolok nem azért nem voltak ott az EB-n :DDD Ráadásul a spanyol csapat legjava mind Spanyolországban játszik.
Amúgy jövőhét Pénteken 12:00-kor lesz a sorsolás -
SzocsA #4631 mikor lesz a sorsolás!
jó kis bayern mu negyeddöntő kéne
jó tudnak focizni de az EBre nem értek oda! miért?
tele vannak idegenlégiósokkal! és kik nyertek! a spanyolok akik mind az angoloknál fociznak! -
#4630 amúgyis, majd Lucsó González ad az ellenfélnek -
mirakon #4629 én azt akarom, hogy szavazzák vissza a Realt :D
Tegnap előtt volt belinkelve egy oldal, ahol lehet játszani, és aki nyer az a trópusokról pálmafák alól nézheti végig a döntőt. Azért azt elbírnám viselni :) -
#4628 ez jo lenne, igy talan lenn esélye a poronak a tovabbjutasra. többi meg ugyis mindegy :D -
#4627 inkább azt akarjátok, hogy az angolokat bannolják -
#4626 ugyan ezt a sorsolást akarom én is :D -
mirakon #4625 Szerintem ez lesz a sorsolás, legalább is ilyennek örülnék, mert így szerintem izgi lenne:
Arsenal - Chelsea
Barcelona - Manchester United
Bayern München - Liverpool
Porto - Villarreal
Tovább pedig szerintem a Chelsea, a Barcelona a Bayern és a Villarreal -
zsomborgi #4624 Van egy olyan érzésem hogy a Bayern a Manchestert fogja kapni...és sajnos kiesnek maj :( -
#4623 Arsenal ellen szerintem meg lenne a sanszuk én még nem írom le őket, mert nem láttam nagy csapat ellen játszani mostanság őket, papíron meg vannak nagy játékosaik. -
#4622 bayern ki fog esni szvsz akármelyik angol csapatot is kapja, azért ez a 12-1 nem igazán reális, egyrészt az ellenfél sem volt valami húdejó másrészt meg össze is omlottak, sztem kicsit elbízzák magukat és kiesnek köv fordulóban -
#4621 jah azért Barca-t bármelyik megkapja akkor nem lehet esélyest kikiálltani a meccsen :D Bayernre még kiváncsi leszek azért ők is odaérhetnek elég jo csapatuk van. Bár mind2 csapatot utálom de inkább ők :D -
#4620 Megérdemlik az angolok ha ennyivel jobbak, fejlődni kell aztán lenyomni őket meg tenni érte ,hogy ne ők legyenek ott jövőre, most meg ez van azért szorítok a többi csapatnak ,hogy megverjék őket kiváncsi vagyok milyen lesz a sorsolás. Elszomorít,hogy Spanyol csapat nemzetközi kupában már csak 2 áll az olaszoktol meg csak 1 de majd lesz jobb.. -
#4619 tény hogy az angol csapatok továbbjutottak, és az elmúlt pár évben is igen jól szerepeltek, ez van, most ők az egyeduralkodók...ettől függetlenül én is utálom az angol csapatokat...remélem a barca nyeri mostmár a bl-t hogy az angol fanok kicsit visszább vegyenek... -
#4618 Tedd azt -
#4617 Inkáb legyünk emosok, és még alapítani sem kell semmit:D -
#4616 alapítunk öngyilkos szektát?:D -
#4615 Jó az angol foci, de a meccseken bebizonyosodott, hogy nem olyan sokkal, most ők a legjobbak, ettől függetlenül utálom az egész angol focit ugy ahogy van, és nem nézem őket, mert nem érdekel. Jó szar lehet nekem xD -
#4614 Szóval aki nem szereti nézni az angol focit az egy szemét szar ember, bocsánat, megyek és megöngyilkolom magam e felismerés birtokában! -
#4613 Én személy szerint ahogy mondod csak nevetni tudok ezen!