10753
Bajnokok Ligája
  • zaki
    ennyi, egyáltalán nem lepett meg, hogy nyertek az "ukránok"... :D
    jó az, nyerjenek a kiscsapatok is, fejlődjön a foci.
  • LasDen #4975
    szarban a werder ha akarnak valamit...
  • Rockynhooo
    erre egyenlítenek
  • Rockynhooo
    uuu akkor már 3 fontos játékos , az már elég necc , de eddig meg is látszik :D
  • ForzaInter
    fail:D
  • miki36
    Almeida eltiltott.
  • Rockynhooo
    jo hát hiányozni fog biztos , de szerintem jobb csapat így is a Werder , majd Almeida meg Frings akaszt egyet egyet.
  • ForzaInter
    össze, mert ráépül az egész csapat, ő nélküle aligha jutottak volna el idáig, sathar fog nyerni 3-1-re.
  • Dean Winchester
    hát nem dől össze de hát ha egy meghatározó játékosról van szó akkor sztem igen észre fogják venni.
    kb mint a mu-nak volt h ronaldonak nem ment a jatek akkor a csapatnak sem :)
    szóval igen néha összedől egy csapat egy meghatározó játkos hiánya nélkül :D
  • Rockynhooo
    mert ha nincs Diego összedől a világ?
  • Dean Winchester
    diego és merte nélkül?
    egyébként van uefa kupa topic :)
  • LasDen #4965
    csoda történik és mindkettő kikap :D
  • fsgh
    Szerintem Shakhtar nyeri meg. 11-esekkel vagy rendes játékidőben azt nem tudom.
  • vmvr
    nyerni fog a sahtar
  • Rockynhooo
    Bréma begyalulja a kozákokat.
  • zaki
    3-1 az ukránoknak
  • banok
    büntetők lesznek szvsz és gőzőm sincs ki nyer azon. :)
  • Kaplan
    Sima Werder siker.
  • Dean Winchester
    iksz de a lényeg h a saktar nyeri meg az utolsó uefa kupát!
  • SzocsA
    uefa kupában SD - Werder ? werder nyer? vagy X és hosszabbítás aztán 11esek???
  • pilboy
    jah, scholesy kb. 50edszer találta el ilyen szerencsésen :)
  • Rockynhooo
  • 9csöves9
    továbbra is tartom hogy akkor nagyobbat hibázott a bíró Materazzi kiállításánál de ezt hagyjuk:)

nem ő tehet róla,tegnap még sajnáltam is
  • Oziris666
    Igen sokhelyen írják h megérdemelte Hiddink a Koreai játékvezetés miatt(nem mintha ő tehetne róla)!Mondjuk ott sokan tévedtek sokszor,ittmeg egy sokszor:)
    De azt már "visszakapta" a Olasz - Ausztrálon :)
    Ugyh minuszban van megint...
  • Huszi84
    könnyebb? én is barca -manutd döntőt vártam,de nem ilyen áron
  • 9csöves9
    Hiddink azt mondta ilyen gyenge játékvezetést ő még nem látott.romlik a memóriája szegénynek:)
  • Dean Winchester
    azért a sima mesze van szerintem!
    tavaly is volt egy barca-mu és mondhatni egy szerencsés gól döntött a mu javára ...
  • Oziris666
    Jah max spanyolországban jó:D
    ManU simán ütni fogja őket...
  • limperatore
    tudom h te jobban örültél volna a chelseanek, mert könnyebb ellenfél de hát ez van
  • SLICK
    legalább az vígasztal, hogy a spanyol bíróknál van(nak) rosszabb(ak) is. Csak kár, hogy egy BL-elődöntőn bizonyosodott be...
  • ProGabe #4946
    BL-elődöntő: Övrebö halálos fenyegetéseket kapott

A jelek szerint nem jó észak-európai bíróként Chelsea–Barcelona Bajnokok Ligája-mérkőzést vezetni: Anders Frisk (2005) és Terje Hauge (2006) után most Tom Henning Övrebö játékvezető is halálos fenyegetéseket kapott.

A norvég sípmestert rendőri kísérettel kellett kimenekíteni a stadionból a szerda esti mérkőzés után, már hazája rendőrsége felügyel a biztonságára.
  • Huszi84
    hanyagold a hasonló értelmes hozzászólásokat sztem mert a szellemi szintedet tükrözi
  • ProGabe #4944
    0-0 után 1-1, de SOKKAL jobbak :S

elárulom, hogy mindkét csapat focit játszik. az egyik támadó jellegű, a másik ezt akadályozó. de mindkettő foci. két meccs, két döntetlen, tehát annyival nem jobb a barca. több gólt lőttek, több csapatot vertek meg idén, de a chelseat nem tudták megverni. ezt nem sikerült észrevenni?
  • limperatore
    Végre eljött az álom döntő, Barca sokkal jobb csapat mint a Chelsea, jobb h így lett
  • SLICK
    "Amikor az ember ilyen keményen dolgozik, mint mi Londonban, akkor elnyeri a méltó jutalmát.”

Ez még viccnek is rossz bazz!
  • karajjj
    nem pofátlan egy kicsit? :S

„A gólom az igazság pillanata volt – mondta Iniesta a meccs után. – Megérdemeltük a munkánk és az egész idényben nyújtott teljesítményünk miatt. Amikor az ember ilyen keményen dolgozik, mint mi Londonban, akkor elnyeri a méltó jutalmát.”
  • Rockynhooo
    "It's a fucking disgrace"
  • bujcsik555
    valaki nem hallotta mit mondott?
  • karajjj
    majd a holnapi újságokra leszek kíváncsi :D
  • ForzaInter
    Na most már csend legyen:D