10753
Bajnokok Ligája
-
#4976 ennyi, egyáltalán nem lepett meg, hogy nyertek az "ukránok"... :D
jó az, nyerjenek a kiscsapatok is, fejlődjön a foci.
-
#4975 szarban a werder ha akarnak valamit... -
#4974 erre egyenlítenek -
#4973 uuu akkor már 3 fontos játékos , az már elég necc , de eddig meg is látszik :D
-
#4972 fail:D -
#4971 Almeida eltiltott. -
#4970 jo hát hiányozni fog biztos , de szerintem jobb csapat így is a Werder , majd Almeida meg Frings akaszt egyet egyet. -
#4969 össze, mert ráépül az egész csapat, ő nélküle aligha jutottak volna el idáig, sathar fog nyerni 3-1-re. -
Dean Winchester #4968 hát nem dől össze de hát ha egy meghatározó játékosról van szó akkor sztem igen észre fogják venni.
kb mint a mu-nak volt h ronaldonak nem ment a jatek akkor a csapatnak sem :)
szóval igen néha összedől egy csapat egy meghatározó játkos hiánya nélkül :D
-
#4967 mert ha nincs Diego összedől a világ? -
Dean Winchester #4966 diego és merte nélkül?
egyébként van uefa kupa topic :) -
#4965 csoda történik és mindkettő kikap :D -
#4964 Szerintem Shakhtar nyeri meg. 11-esekkel vagy rendes játékidőben azt nem tudom. -
#4963 nyerni fog a sahtar -
#4962 Bréma begyalulja a kozákokat. -
#4961 3-1 az ukránoknak -
#4960 büntetők lesznek szvsz és gőzőm sincs ki nyer azon. :) -
#4959 Sima Werder siker. -
Dean Winchester #4958 iksz de a lényeg h a saktar nyeri meg az utolsó uefa kupát! -
SzocsA #4957 uefa kupában SD - Werder ? werder nyer? vagy X és hosszabbítás aztán 11esek??? -
pilboy #4956 jah, scholesy kb. 50edszer találta el ilyen szerencsésen :) -
#4955 -
#4954 továbbra is tartom hogy akkor nagyobbat hibázott a bíró Materazzi kiállításánál de ezt hagyjuk:)
nem ő tehet róla,tegnap még sajnáltam is -
#4953 Igen sokhelyen írják h megérdemelte Hiddink a Koreai játékvezetés miatt(nem mintha ő tehetne róla)!Mondjuk ott sokan tévedtek sokszor,ittmeg egy sokszor:)
De azt már "visszakapta" a Olasz - Ausztrálon :)
Ugyh minuszban van megint...
-
#4952 könnyebb? én is barca -manutd döntőt vártam,de nem ilyen áron -
#4951 Hiddink azt mondta ilyen gyenge játékvezetést ő még nem látott.romlik a memóriája szegénynek:) -
Dean Winchester #4950 azért a sima mesze van szerintem!
tavaly is volt egy barca-mu és mondhatni egy szerencsés gól döntött a mu javára ... -
#4949 Jah max spanyolországban jó:D
ManU simán ütni fogja őket... -
#4948 tudom h te jobban örültél volna a chelseanek, mert könnyebb ellenfél de hát ez van -
#4947 legalább az vígasztal, hogy a spanyol bíróknál van(nak) rosszabb(ak) is. Csak kár, hogy egy BL-elődöntőn bizonyosodott be... -
#4946 BL-elődöntő: Övrebö halálos fenyegetéseket kapott
A jelek szerint nem jó észak-európai bíróként Chelsea–Barcelona Bajnokok Ligája-mérkőzést vezetni: Anders Frisk (2005) és Terje Hauge (2006) után most Tom Henning Övrebö játékvezető is halálos fenyegetéseket kapott.
A norvég sípmestert rendőri kísérettel kellett kimenekíteni a stadionból a szerda esti mérkőzés után, már hazája rendőrsége felügyel a biztonságára.
-
#4945 hanyagold a hasonló értelmes hozzászólásokat sztem mert a szellemi szintedet tükrözi -
#4944 0-0 után 1-1, de SOKKAL jobbak :S
elárulom, hogy mindkét csapat focit játszik. az egyik támadó jellegű, a másik ezt akadályozó. de mindkettő foci. két meccs, két döntetlen, tehát annyival nem jobb a barca. több gólt lőttek, több csapatot vertek meg idén, de a chelseat nem tudták megverni. ezt nem sikerült észrevenni? -
#4943 Végre eljött az álom döntő, Barca sokkal jobb csapat mint a Chelsea, jobb h így lett -
#4942 "Amikor az ember ilyen keményen dolgozik, mint mi Londonban, akkor elnyeri a méltó jutalmát.”
Ez még viccnek is rossz bazz! -
karajjj #4941 nem pofátlan egy kicsit? :S
„A gólom az igazság pillanata volt – mondta Iniesta a meccs után. – Megérdemeltük a munkánk és az egész idényben nyújtott teljesítményünk miatt. Amikor az ember ilyen keményen dolgozik, mint mi Londonban, akkor elnyeri a méltó jutalmát.”
-
#4940 "It's a fucking disgrace" -
#4939 valaki nem hallotta mit mondott? -
karajjj #4938 majd a holnapi újságokra leszek kíváncsi :D -
#4937 Na most már csend legyen:D