10753
Bajnokok Ligája
  • Kaplan
    Nem utálom a Chelsea-t, a Manchester ellenben igen, de ezt fel is vállalom, és ne jöjjetek most, hogy azért mert ők a legjobbak stb. Nem, csupán zsigerből nem szimpi jó néhány játékos ott. :)
  • karajjj
    akkor nemértem, hogy miért tagadod, mert ebben sehol nincs logika :D
  • Kaplan
    Szerinted az miért fájna az embernek ha nem szívlel egy csapatot? :D
    Hol itt a logika?
  • Rockynhooo
    Puyol tuti. Henrynek én nem tom milyen sérülése van de gondolom felépül..
  • karajjj
    fáj az igazság? :D
  • Kaplan
    Ne légy már ilyen szélsőséges. :D
  • Dean Winchester
    lesz puyol henry?
  • Rockynhooo
    Ma nem ez tény, de ebben az évben viszont elég sokat.
  • karajjj
    utálod a Chelseat és ennyi...
  • Kaplan
    Alves ma nem sokat mutatott... Mindig megtalálták a labdák, megjátszható volt. Piros pont, viszont beadásai egyáltalán nem sikerültek és a lövései sem voltak a legpontosabbak. Nem játszott jól a Barca, igen, és azért mert a Chelsea megölte a játékukat, ez is tény. S mielőtt bárki nekem támad, semmi kötődésem a Barcához (maximum Henry :)
  • Rockynhooo
    örülök ennek a döntőnek de tényleg nem vágom mi lesz így ha nincs Alves aki az egyik legjobb a barcaban meg Abidal sem lesz.. érdekes lesz, kiváncsian várom a döntőt.
  • Dean Winchester
    ja erre emlékszem én is,akkor lehet azért maradt ez meg benne mmert csak egy szimpla felvetés volt h mi lenne ha bevezetnék ezt...
  • HunnernesKonge
    Arra mindig van ember ne aggódj, ha meg nincs, esik az magától is
  • karajjj
    a Real elleni második meccsen sárgát kapott és sírt amikor bejutottak a döntőbe a meccs végén...
  • karajjj
    nincs, anno emlékszek, hogy Nedvednek sárga miatt kellett kihagynia a Milan elleni döntőt...
  • karajjj
    abba a lottóba beszállok egy százasal :D
  • Dean Winchester
    nincs vmi olyasmi h a sárgát eltörlik h sok hülyeség miatt fontos játékosoknak ne keljjen a döntőt kihagyni?
  • ProGabe #4919
    hát onnan, ahonnan azt is tudta előre, hogy szar lesz :D
    igazán elküldhetné privátban a hétvégi lottószámokat
  • 5w0rdf15h
    hát Abidal és Daniel Alves nélkül megint érdekes védelemmel játszik majd a Barca....ki fogja majd így felrúgdosni ronaldókát? :)
  • karajjj
    honnan tudod, hogy nekik fújt ha nem is nézted????
  • karajjj
    ha a bíró nem félt volna befújni, amiket be kell, akkor rég sírna az összes barcás...
  • Kaplan
    Már akkor is látszottak a gyenge dolgok, meggyőző játékkal a Juventus idén körülbelül három meccsen tudott előrukkolni. Real oda-vissza és a Milan elleni bajnoki, ennyi.
  • szucsy89
    ezt a meccset a Chelsea baszta el, nem a Barca nyerte meg...mellesleg nagyon szarul játszott a Barca ma is:| a döntőben viszont remélem ők nyernek, nehogy már címvédés legyen...azt majd mi(:
  • karajjj
    hát szerintem a MU védői nem fognak csodálkozva állni, ha elveszik tőlük a labdát, bár tőlük el sem fogják venni és itt nem bajnokságról van szó, azt ne felejtsd :\
  • Kaplan
    Hát én egy szóval nem mondtam, hogy pl. a Barca röhögve ki fogja verni a Chelseat. Mivel Juventus szurkolóként tisztán látom az ottani helyzeteket én már akkor csodaként értékeltem volna az olasz továbbjutást. Hiddink ettől függetlenül kegyetlen munkát végzett a Chelseanél, állítom ha év elejétől lett volna ott még most is harcban lennének a PL aranyért.
  • SzocsA
    május 27 döntőőőőőőő
  • ProGabe #4910
    ezt nem értem:

" A Juventus (sajnos) nem volt nagy falat, ez év végére kiderült"

mi köze van egy csapat mostani formájának a több hónappal ezelőttihez? :S
  • SzocsA
    pontosan
  • mainevent
    Hiddink most visszakapta amit dél koreai kapitányként a VB-n nekik fújtak.
  • SzocsA
    a keddi barca- chelseat nem néztem mert szar volt most kapta vissza a barca az löző meccs bíráskodását mivel ott a chelseanek fújt!
  • Kaplan
    Elég valószínű, szerintem meg ahány ember annyi nézőpont. A bíró nem adta meg, kurvára nincs miről beszélni. Lehet gólt lőni tizenegyes nélkül is.. Tessék felfogni. Ha a Drogba belövi a ziccerét, ha Anelka nem flegmázik el mindent akkor már rég nem lenne miről beszélni..:)
  • asfa
    tartom,hogy mindenkit akit sorsoltak ellenünk mindegyik csapatra mondták,hogy röhögve verik ki ezt a Chelsea-t.. aztán szépen lefociztunk mkit.. ezekután védekező csapatnak mondani, szarcsapatnak mondani, lefikázni..nagyon erős dolog :) ez a bajom nekem
  • SzocsA
    barca - realt???
  • karajjj
    neharagudj meg, de vak vagy
  • karajjj
    láttad te mondjuk a Porto - MU meccset? vagy a múltheti barcelonait?
  • Count Adyn
    Annyiban egyezzünk meg hogy ez a bíró egy címeres díszfasz akit pálya közelébe többet ne engedjenek:)))
  • Kaplan
    Hagyjuk már a nevetséges összeeséseket..
  • SzocsA
    de kaptak a semmiért emberelőnyt!
  • karajjj
    egy tizi??????????????
    te hány percet láttál a meccsből?
  • pacclacc
    Ur isten. Ez undoritó volt, a kopaszt eltiltanám 1 életre a biráskodástol, kezdtem azt érezni, hogy a chelseat el akarja veretni, hát sikerült neki!

szoru vagyok... mert ma valaki megverte a galaktikus barcát... szvsz még ha a végeredmény 1:1