10753
Bajnokok Ligája
-
#4936 Nem utálom a Chelsea-t, a Manchester ellenben igen, de ezt fel is vállalom, és ne jöjjetek most, hogy azért mert ők a legjobbak stb. Nem, csupán zsigerből nem szimpi jó néhány játékos ott. :) -
karajjj #4935 akkor nemértem, hogy miért tagadod, mert ebben sehol nincs logika :D -
#4934 Szerinted az miért fájna az embernek ha nem szívlel egy csapatot? :D
Hol itt a logika? -
#4933 Puyol tuti. Henrynek én nem tom milyen sérülése van de gondolom felépül.. -
karajjj #4932 fáj az igazság? :D -
#4931 Ne légy már ilyen szélsőséges. :D -
Dean Winchester #4930 lesz puyol henry? -
#4929 Ma nem ez tény, de ebben az évben viszont elég sokat. -
karajjj #4928 utálod a Chelseat és ennyi... -
#4927 Alves ma nem sokat mutatott... Mindig megtalálták a labdák, megjátszható volt. Piros pont, viszont beadásai egyáltalán nem sikerültek és a lövései sem voltak a legpontosabbak. Nem játszott jól a Barca, igen, és azért mert a Chelsea megölte a játékukat, ez is tény. S mielőtt bárki nekem támad, semmi kötődésem a Barcához (maximum Henry :) -
#4926 örülök ennek a döntőnek de tényleg nem vágom mi lesz így ha nincs Alves aki az egyik legjobb a barcaban meg Abidal sem lesz.. érdekes lesz, kiváncsian várom a döntőt. -
Dean Winchester #4925 ja erre emlékszem én is,akkor lehet azért maradt ez meg benne mmert csak egy szimpla felvetés volt h mi lenne ha bevezetnék ezt... -
#4924 Arra mindig van ember ne aggódj, ha meg nincs, esik az magától is -
karajjj #4923 a Real elleni második meccsen sárgát kapott és sírt amikor bejutottak a döntőbe a meccs végén... -
karajjj #4922 nincs, anno emlékszek, hogy Nedvednek sárga miatt kellett kihagynia a Milan elleni döntőt... -
karajjj #4921 abba a lottóba beszállok egy százasal :D -
Dean Winchester #4920 nincs vmi olyasmi h a sárgát eltörlik h sok hülyeség miatt fontos játékosoknak ne keljjen a döntőt kihagyni? -
#4919 hát onnan, ahonnan azt is tudta előre, hogy szar lesz :D
igazán elküldhetné privátban a hétvégi lottószámokat -
#4918 hát Abidal és Daniel Alves nélkül megint érdekes védelemmel játszik majd a Barca....ki fogja majd így felrúgdosni ronaldókát? :) -
karajjj #4917 honnan tudod, hogy nekik fújt ha nem is nézted???? -
karajjj #4916 ha a bíró nem félt volna befújni, amiket be kell, akkor rég sírna az összes barcás... -
#4915 Már akkor is látszottak a gyenge dolgok, meggyőző játékkal a Juventus idén körülbelül három meccsen tudott előrukkolni. Real oda-vissza és a Milan elleni bajnoki, ennyi. -
#4914 ezt a meccset a Chelsea baszta el, nem a Barca nyerte meg...mellesleg nagyon szarul játszott a Barca ma is:| a döntőben viszont remélem ők nyernek, nehogy már címvédés legyen...azt majd mi(: -
karajjj #4913 hát szerintem a MU védői nem fognak csodálkozva állni, ha elveszik tőlük a labdát, bár tőlük el sem fogják venni és itt nem bajnokságról van szó, azt ne felejtsd :\ -
#4912 Hát én egy szóval nem mondtam, hogy pl. a Barca röhögve ki fogja verni a Chelseat. Mivel Juventus szurkolóként tisztán látom az ottani helyzeteket én már akkor csodaként értékeltem volna az olasz továbbjutást. Hiddink ettől függetlenül kegyetlen munkát végzett a Chelseanél, állítom ha év elejétől lett volna ott még most is harcban lennének a PL aranyért. -
SzocsA #4911 május 27 döntőőőőőőő -
#4910 ezt nem értem:
" A Juventus (sajnos) nem volt nagy falat, ez év végére kiderült"
mi köze van egy csapat mostani formájának a több hónappal ezelőttihez? :S -
SzocsA #4909 pontosan -
mainevent #4908 Hiddink most visszakapta amit dél koreai kapitányként a VB-n nekik fújtak. -
SzocsA #4907 a keddi barca- chelseat nem néztem mert szar volt most kapta vissza a barca az löző meccs bíráskodását mivel ott a chelseanek fújt! -
#4906 Elég valószínű, szerintem meg ahány ember annyi nézőpont. A bíró nem adta meg, kurvára nincs miről beszélni. Lehet gólt lőni tizenegyes nélkül is.. Tessék felfogni. Ha a Drogba belövi a ziccerét, ha Anelka nem flegmázik el mindent akkor már rég nem lenne miről beszélni..:) -
#4905 tartom,hogy mindenkit akit sorsoltak ellenünk mindegyik csapatra mondták,hogy röhögve verik ki ezt a Chelsea-t.. aztán szépen lefociztunk mkit.. ezekután védekező csapatnak mondani, szarcsapatnak mondani, lefikázni..nagyon erős dolog :) ez a bajom nekem -
SzocsA #4904 barca - realt??? -
karajjj #4903 neharagudj meg, de vak vagy -
karajjj #4902 láttad te mondjuk a Porto - MU meccset? vagy a múltheti barcelonait? -
#4901 Annyiban egyezzünk meg hogy ez a bíró egy címeres díszfasz akit pálya közelébe többet ne engedjenek:))) -
#4900 Hagyjuk már a nevetséges összeeséseket.. -
SzocsA #4899 de kaptak a semmiért emberelőnyt! -
karajjj #4898 egy tizi??????????????
te hány percet láttál a meccsből? -
pacclacc #4897 Ur isten. Ez undoritó volt, a kopaszt eltiltanám 1 életre a biráskodástol, kezdtem azt érezni, hogy a chelseat el akarja veretni, hát sikerült neki!
szoru vagyok... mert ma valaki megverte a galaktikus barcát... szvsz még ha a végeredmény 1:1