10753
Bajnokok Ligája
-
#5016 ha mostnem rugták volna fel ronaldót akk golt rugott volna hidd el;) -
#5015 nem úgy néz ki... -
#5014 gólra játszák a focit, nem lehetőségre -
#5013 ez mivoltttt????:( manu 5-0 gol lehetöségel vezetett erre kap 1 lehetőséget a barca és gol... -
#5012 piff 1:0 :| -
#5011 jajj ez a nyomi Viktor közvetít :| -
#5010 tapasztalatot:D -
#5009 meghívott vendég :D
sztem ma valaki nyerni fog....valaki veszít valamit..... -
#5008 [szin=red]NYER A MANCHESTER EZ TÉNY![szin=red] -
Monoton #5007 Dzsudzsák a szakértő -
#5006 hivatalos:
Barcelona: V. Valdés – Puyol, Piqué, Yaya Touré, Sylvinho – Xavi, Busquets, Iniesta – Messi, Eto’o, Henry.
Cserék: José Pinto, Cáceres, Gudjohnsen, Krkic, Se. Keita, Pedro Rodríguez, Muniesa.
Manchester United: Van der Sar – O’Shea, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Giggs, Anderson, Pak Dzsi Szung, Rooney – C. Ronaldo
Cserék: Kuszczak, Berbatov, Nani, Scholes, Rafael, Evans, Tévez. -
#5005 Cím: Corvin Áruház 4. emelet, VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utcából. -
#5004 óriás kivetitő a corvinteraszon hd minőség -
#5003 hát otthon jobb az biztos csak nekem van egy bevállt helyem ahol mindig eszek egy tanyasi káposztát Csülök hussal :DD -
#5002 én itthon nézem me ehhet kell a legkevesebbet tennem :D bár lehet lemegyek veszek kaját :D -
#5001 hát én bort iszok este az a legolcsobb ara telik :D
4-5 t -
#5000 úgyis kőbambizok _A:SD:ADS -
#4999 Válaszd ki a neked legjobban megfelelő helyet a meccsnézéshez a helyszínválasztó segítségével! Összegyűjtöttük azokat a vendéglótóhelyeket, ahol Heinekent fogyasztva nézheted a meccseket.
ITT -
#4998 Sajnos most nem lesz a Margitszigeten óriáskivetítő. -
#4997 IX. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé
20.30 UEFA Bajnokok Ligája döntő kivetítőn -
#4996 már csak egy nap van hátra... :) -
geo91 #4995 gyertek ide szavazni a tippmix topikomba
az aktuális szavazás a bl döntőről szól. -
karajjj #4994 A Bundesliga eddig az RTL-közeli Sportklubon ment, ám az európai közvetítési jogokat megvette az Eurosport. Tőlük szerezte meg a magyarországi közvetítés jogát a Digi Tv -
karajjj #4993 tényleg sorry, azóta megvették az eurosporttól, akkor én tudtam rosszul :S -
karajjj #4992 ott bl meg nb1 lesz(ha a sporttv-nek nem kell az nb1) -
#4991 éppenséggel a digi tv-n... :D vagy nem?? :D -
karajjj #4990 Eurosport2-n lesz -.- -
SzocsA #4989 azt mondták hogy az sport klub jövőre nem fogja adni a bundesliga meccseket akkor melyik adón lesz? megszűnik vagy micsoda???? -
#4988 Én azért lemek kocsmába Mu-s haverokkal , hátha lesznek Barcasok is -
#4987 én meg inkább nézek majd vmi sorozatot vagy filmet, kb ennyire érdekel:D -
#4986 én itthon nézem.....akkor ez gyík?? :D
ha nem a madrid játszik, akkor részemről nincs akkora felhajtás.... :D -
#4985 nekem egyébként egyre inkább van egy olyan érzésem, hogy idén nem lesz semmi:\ ami kellemetlen, mert eddig erre a lehetőségre nem is gondotlam:D szóval most, ha ez így van, akkor holnap helyet kell keresni... ó a picsába -
#4984 ezt találtad a day.hu-n? mert ez 2007-es. én legalábbis csak ezt találtam ott -
Lantee #4983 Lesz! Megtaláltam a day.hu-n. Szokásos kispályás foci, Ganxta Zolee, óriáskivetítő, Heineken. Kezdés 16:00h. -
#4982 ez engem is érdekelne, eddig mindig ott néztük, de egyelőre nem találtam róla infot:/ nagyon remélem, hogy idén is lesz -
Lantee #4981 Kérdés:
Idén is lesz a Margitszigeten a stadionban meccsnézés? 2007-ben ott voltunk, és eddig a legnívósabb össznépi focimuri volt.
Ha valakinek van infója, ne titkolja! :) -
#4980 AZ én voltam. Meg is voltam győződve a dologról. Nem jött be. :D -
Dean Winchester #4979 igen de a smileből következettem arra h megepte hiszen előtte meg azt irta h sima brémen sikert vár a #4959-ben
de most nézem h az zaki volt :D szóval inkább nem szóltam az előbb sem =) -
#4978 pont azt írta, hogy nem lepte meg :D -
Dean Winchester #4977 te komolyan meglepődtél?