10753
Bajnokok Ligája
-
karajjj #5536 lehet, hogy digisport... -
#5535 Magas nézettséget hozott a Tv2-nek a Loki meccs. A mérkőzés a 18-49-es célcsoportban 32,6% SHR-t ért el, a meccs előtti és utáni stúdióbeszélgetések átlagosan 20% közönségarányt jelentettek. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzés 576 370 nézőt vonzott, a meccs előtti és utáni stúdióbeszélgetésre pedig átlagosan 275 292 szurkoló volt kíváncsi. A mérkőzés első félidejét valamivel kevesebben látták (561 829 néző), mint a második félidőt. A meccs utolsó perceiben viszont 18-49-ben 680-720 ezer néző (40% SHR), teljes lakosságban pedig 1,7-1,75 millió néző (45-46% SHR) kapcsolt a csatornára.
na erről beszéltünk! mi lesz itt a csoportkörben, amikor a MU-val, vagy a Real-lal fognak játszani? -
karajjj #5534 olvass vissza ^^, -
lampard99 #5533 Egyértelmű, hogy a bejutás volt a cél ha lehetne választani akkor, legalább olyanokkal játszunk akik sok pénzt hoznak a konyhára. Pénzileg a Chelsea, Real Madid, Olympique Marseille, Loki Ebből 2 tuti teleház lenne ami sok pénzt hozna a konyhára.
+mikor kezdődik? -
Rudee #5532 Főleg a Wolfsburg. Jó, hogy eddig nemzetköileg nem csináltak sokat, de a bajnoki címmel legalább a helyezetteket maguk mögött tudhatnák. Ennyiből hülyeség, hogy az elmúlt 5 év nemzetközi eredményei alapján csinálják a kiemelést. -
#5531 jó szokott amúgy lenni a sorsolás , szeretem látni a nem túl őszinte mosolyokat :D -
#5530 legyen Manchester is, mert arra kiakrok menniiiiii :P
(najó egy Barca is jó lenne, mert a jönnének fincsi spanyol punetták) -
karajjj #5529 a Wolfsburg meg a Sevilla azért szerintem nem ott kéne, hogy legyen, ahol van... -
karajjj #5528 igen és mindig csak azok vannak az üveggömbbe, akik összekerülhetnek -
Dean Winchester #5527 a sorsolás hogyan is működik?
előszőr húznak az első kalapból 1et majd húznak egy csoport betüt ?
aztán húznak az első kalapból 1 et húznak 1 betüt
.
.
.
stb
megvan a 8 csoport
aztán húznak a 2.kalapból vagy hogy van ez?:D jó persze holnap kiderül de tudjam már előre :P -
#5526 Amúgy nem semmi, hogy a APOEL Nicosia is bejutott... -
#5525 a két véglet szerintem
Sevilla, AZ Alkmaar, Besiktas, Debrecen
Man Ud, Real Madrid, Marseille, Debrecen
Kiv leszek a sorsolásra :D
-
Rudee #5524 Bár má kaptál választ, de amúgy itt vannak a dátumok:
2009/10 Draw & match calendar -
Rudee #5523 A kiemelés:
1. kalap:
FC Barcelona Esp 121.853
Liverpool Eng 118.899
Chelsea Eng 118.899
Manchester United Eng 111.899
AC Milan Ita 110.582
Arsenal Eng 106.899
Sevilla Esp 100.853
Bayern München Ger 98.339
2. kalap:
Olympique Lyon Fra 91.033
Internazionale Ita 87.582
Real Madrid Esp 78.853
CSKA Moscow Rus 71.525
FC Porto Por 68.292
AZ Alkmaar Ned 64.826
Juventus Ita 63.582
Glasgow Rangers Sco 56.575
3. kalap:
Olympiakos Piraeus Gre 52.633
Olympique Marseille Fra 48.033
Dinamo Kiev Ukr 46.370
VfB Stuttgart Ger 45.339
Fiorentina Ita 42.582
Atlético Madrid Esp 41.853
Girondins Bordeaux Fra 40.033
Besiktas Tur 32.445
4. kalap:
VfL Wolfsburg Ger 21.339
Standard Liège Bel 21.065
Maccabi Haifa Isr 17.050
FC Zürich Sui 14.050
Rubin Kazan Rus 9.525
Unirea Urziceni Rom 8.781
APOEL Nicosia Cyp 4.016
DVSC Debrecen Hun 1.633 -
Dean Winchester #5522 okés,ezt nem tudhattam :) -
Orionk #5521 de én nem olvastam vissza itt a topic-ban, mert az elmult egy évben most néztem be ide először.
A stream-et meg szerintem nem fogom tudni nézni, mert külföldi ip cimem van.
üdv., -
Dean Winchester #5520 de ezerszer lelett már írva és az is,hogy a tv2 weboldalán lesz stream :( -
Csütörtök 17:45 (18:00), DigiSport - Bajnokok Ligája sorsolás, élő -
Orionk #5518 Sziasztok!
Egyszerűen nem találom, hogy holnap hány órakkor lesz a bl csoportkörének a sorsolása.
MÉG a BL fő honlapjánsem találok információt ezt illetően.
Tudnátok segíteni, hogy hánykor lesz, és, hogy közvetíti e valamelyik tv csatorna?
köszi -
Dean Winchester #5517 BL selejtező visszavágó 1. játéknap eseményeinek összefoglalói
Anderlecht - Lyon
Atletico Madrid - Panathinaikos
Maccabi Haifa - Salzburg
Zürich - Ventspils
Levszki kapufa majd LOKI helyzet
Debreceni VSC - Levszki Szófia 1-0 - Varga gólja
Debreceni VSC - Levszki Szófia 2:0 - Rudolf gólja
-
Dean Winchester #5516 okés nem tudtam :D bocsi -
#5515 arra én is nagyon. -
#5514 má vót, és ki is lett beszélve. várható eredmény. azért a tegnapi adatokra kíváncsi vagyok -
#5513 hát még éppenséggel időm van pénzt gyűjtögetni vagy esetleg bankrablást szervezni -
#5512 rádszakatt a bank vagy mivan?:D -
#5511 Két kedvenc csapatom számára nekem ez az ideális:
Lokinak:
- Bayern Munich (mert talán a leggyengébbek az első kalapból)
- CSKA Moscow (mert szívesen elmennék moszkvába)
- OlympiaKos (mert egy Athéni focimeccsnél nincs tüzesebb)
Chelseanek:
- AZ Alkmaar (mert szerintem nem okozhatnak gondot)-
- Stuttgart (mert talán ők azok akik nem szolgálhatnak különösebb meglepetéssel)
- Unirea Urziceni (mert akkor megint mehetünk Chelsea meccsre nem is olyan messzire) -
#5510 szerintem hozzátartozik a dologhoz, hogy nyár van, pláne nyár vége, én sem szívesen ülök itthon esténként, ha meccs van, ha nem =) bár most a szombatot rászánom egy MU-Arsenal, Milan-Inter dupladerbire =D -
#5509 szintén -
#5508 Hát elég gyengusz meccs volt és akkor még finoman fogalmaztam...
Bár ezt előre nem lehetett tudni!
A csoport meccseket tuti többen nézik majd nem kel aggodni... -
#5507 -1, én csak a foci miatt néztem -
Dean Winchester #5506 Ahogy az várható volt, itthon nem nagyon érdekelte a külföldi focimeccs a nézőket, csak a legfanatikusabbak kapcsoltak a Celtic - Arsenal Bajnokok Ligája selejtezőre. Ez persze nem csoda, hiszen hiába adnak a sportcsatornák angol, spanyol és olasz meccseket, ha a legnézettebbek a magyar találkozók.
Felemás érzelmekkel fogadhatta a TV2 a keddi nézettségi adatokat, melyek szerint a Celtic - Arsenal focimeccset 593 ezren látták, míg a konkurenciát, az RTL-es Vacsoracsata ismétlését és a Halálos fegyver ismétlését 1,1 millióan.
A vereség ténye egyértelmű, mint ahogy az is, hogy a selejtező nézőszáma még így is meghaladta az m1 által tavasszal produkált nyolcaddöntős és negyeddöntős nézettségi adatokat, a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban pedig magasan meg is haladta azokat. Bár a TV2 tisztában van a sport nehéz eladhatóságával és már nyáron mosta előre kezeit, miszerint presztízsnövelő beruházásról van szó, nem nézettségi csúcsokat akarnak döntögetni a BL-lel, minden bizonnyal nagy csalódottság lenne úrrá a csatornán, ha a keddi Debrecen - Levszki Szófia közvetítés is alulmaradna az RTL-lel vívott nézettségi versenyben.
nem értem mit esznek az ismételt vacsoracsatán :S illetve a számtalanszor leadott halálos fegyverben :S
na mind1 ezek szerint csak 593 ezer arsenal és celtic drukker van M.O.-n ? -
Dean Winchester #5505 ja oké :D
de csütörtökön lesz a lényeg... -
#5504 -
karajjj #5503 de a digisportnál péntekre van kiírva -
Dean Winchester #5502 igenigen
ezek szerint digisporton élőben lehet nézni a tv2 oldalán meg streamen.
-
karajjj #5501 de csütörtökön lesz nem? -
Dean Winchester #5500 a válaszodban a megoldás :P
17:45
Labdarúgás
Bajnokok Ligája, sorsolás - élő -
karajjj #5499 csütörtökön lesz -
#5498 DigiSport 2009.08.28.Péntek
"16:45
Labdarúgás (ism.)
Bajnokok Ligája-összefoglaló I.
17:15
Labdarúgás (ism.)
Bajnokok Ligája-összefoglaló II.
17:45
Labdarúgás
Bajnokok Ligája, sorsolás - élő
19:15
Labdarúgás (ism.)
Bundesliga-összefoglaló"
Most akkor mikor lesz a sorsolás??
Az euroliga sorsolást meg szombatra írja..
-
Dean Winchester #5497 AZÉRT megkell emlíeni a tegnapi közvetítéssel kapcsolatban,hogy javult a tv2!
A kommentátorok is jobban összeszoktak és rmeélhetőleg mégjobban összefognak az idő teltével.
A hang is jó volt illetve most nem volt olyan,hogy mondják gól de még nem is látjuk :D
negtívum ami sztem nem gáz.
múltkor tovább tartott a közvetítés vagyis a studióban többet beszéltek (amlékszem akkor 23:30körül volt vége) most meg a meccs után gyorsan leadták az összefoglalót és kész 23:00 kor vége is volt az estének :P