Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTER!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Yo, Bitch!
szal tiszteletreméltó az,hogy elsõ bl indulás és 2dik helyen vannak,senki nem gondolta szeritem ezt!
illetve idegenben 1-0ra kaptak ki,azért az mond vmit.
egy inter meccset láttam idén az pedig az Inter-Bremen volt,ahol hát az inter szinte nem is akart nyerni :S naon nem volt jó meccs bár a vége elõtt volt egy kapufajuk 😄 de sajna 1-1 maradt az a mérkõzés.
(mixen buktam is miattuk)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Yo, Bitch!
és remélem nyer a famagusta,a meglepetéscsapat!
megérdemlik a gyõzelmet ,mert nyerni akarnak hajtanak,nem adják fel.
szép is lenne ha döntõig mentelnének =D
roma-chelsea 3-0
ezen a meccsen nagyon meglepõdtem o_O
hiszen a roma mélygödörben van, a chelsea meg elég jó formában erre tessék 3-0 😞
bremen 0-2 jelen állás szerint és ez is meglepõ erdmény láttam az odavágó mérkõzést és a pana valóban jobb volt akkor de azért ennyi különbség legyen a két meccs között ...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Roma - Chelsea D
Anorthosis - Inter V
Bremen - Panathinaikos H
Barca - Basel H
Pool - Atletico D
Marseille - PSV H
Roma - Chelsea 0-0
Anorthosis - Inter 0-5
Bremen - Panathinaikos 0-0
Barca - Basel 0-0
Pool - Atletico 0-0
Marseille - PSV 0-0
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Roma - Chelsea 1-2
Anorthosis - Inter 1-2
Bremen - Panathinaikos 1-0
Barca - Basel 3-0
Pool - Atletico 2-1
Marseille - PSV 2-1
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Roma - Chelsea 1-1
Anorthosis - Inter 2-2
Bremen - Panathinaikos 1-0
Barca - Basel 6-0
Pool - Atletico 2-1
Marseille - PSV 3-1
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
CFR Cluj - Bordeaux 1-0
Roma - Chelsea 1-3
Anorthosis - Inter 0-2
Bremen - Panathinaikos 2-0
Barca - Basel 4-0
Pool - Atletico 1-1
Marseille - PSV 0-1
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
CFR Cluj - Bordeaux 2:1
Roma - Chelsea 1:2
Anorthosis - Internazionale 2:2
Bremen - Panathinaikos 3:1
Sporting - Shakhtar 2:1
FC Barcelona - Basel 3:0
Liverpool - Atlético 2:1
Marseille - PSV 2:0
szerintem ahol most született vagy 5-6-7 gól ott enyi tuti nem fog még1szer,maximum 3!
a chelseare külön kíváncsi vagyok,hisz otthon azt hittem nyernek vagy 3 gólos különbséggel ehelyett csak 1-0 ra tudtak nyerni ...
Az arsenal vmi hihetetlen ,nem gondotlam volna azt,hogy a fener-t kiütik 5-2 re !
Juve-Real ez is jó mérkõzés volt,szép kezdõgóllal megspékelvén 😄
a visszavágón a real megeszi a zebrákat szerintem,hisz a végén éppencsak nem jött össze az egyenlítés.
A zenit meg egyszerûen meglepõ,a tavalyi és idei siker után mintha nem is õk lennének.Otthon a BATEval csak ikszelni vmi felháborító,és sajnos nagyon úgy nézki,hogy nem lesznek ott az Uefa kupát érõ 3.helyen sem 😞
hiszen ha a bate idegenben tudott vezetni 1-0 ra akkor otthon megis fogja majd tartani az elõnyt!
A Clujnál gyõzelmet vártam,ehelyett egy öngóllal kikaptak,ugy vélem a visszavágón revansot vesznek a francia gárdán 😉
http://www.youtube.com/watch?v=mzaMBNVIvIU <#nevetes1>#nevetes1>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
holnap vállalok egy merészet mixen:
Internazionale-Anorthosis H
Panathinaikos-Bremen V
Basel-Barcelona V
Atlético-Liverpool H
PSV-Marseille V
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FT Manchester U. 3 - 0 Celtic
FT Villarreal 6 - 3 Aalborg BK
FT Bayern Munich 3 - 0 Fiorentina
FT Steaua Bucuresti 3 - 5 Lyon
FT FC Porto 0 - 1 Dynamo Kyiv
FT Fenerbahce 2 - 5 Arsenal
FT Zenit St. Petersburg 1 - 1 BATE Borisov
FT Juventus 2 - 1 Real Madrid
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"