10753
Bajnokok Ligája
  • geo91
    látom te érted miről beszélek!
  • Rockynhooo
    Lyon szerintem ütőképesebb meg jobban igazoltak nyáron én a Fio elé sorolnám őket. De majd kiderül de ja Pool sztem is esélytelen golra.
  • Tigristank
    Lásd portugálok és svédek a VB selejtezőben...
  • Rockynhooo
    nagy csapatok jönnek fogd már fel :|

amúgy milyen procid van ?
  • geo91
    rajtuk a teher, hogy kötelező nyerniük.
  • ForzaInter
    Sztem Pool abszolult eséyltelen még gólra is, Lyon meg Fio nagyjából egy szint keretre, és erősségre, talán a Lyon erősebb, de nem sokkal.
  • geo91
    a loki az esélytelenek nyugalmával fog játszani. a sztárcsapatok meg nagyon félnek az esetleges bukástól. ITTHON BÁRKIT MEGVERHETÜNK!
  • Carloska
    hamár embernek nincsen pénze külföldre kimenjen nagy csapatokhoz mecsekre itt lett volna az esély itthon megnézük öket de hát nem igy lett , akár divat az ember akár nem ez igy van
  • Rockynhooo
    mi haverokkal arra jutottunk h a Fio az egyetlen aki ellen gólra jók lehetünk.
  • ForzaInter
    Maradjunk a földön, az is csoda lenne ha legalább 1 pontot szerezne a loki, nem igazán sztárcsapatok jöttek, de mindhárom csapat ellen iszonyat nehéz lesz, mert sokkal erősebbek, ők már nem levszki meg tallin..
  • WuFraZselic
    szerintem a Fiorentina ellen lehet ESETLEG esély pontot szerezni, a többi az sajnos a lehetetlen kategória
    amúgy a Lyon meccsre tuti kimennék ha lenne még Juninho, igy annyira nem vonz :D de 1-2 meccsre minimum kimegyek így is, itt "tisztán" a Lokiért szoríthatok :)
  • geo91
    itthon bárkit megverhetünk.
  • Rockynhooo
    jaja elég fika csapatok jönnek :D
  • Rockynhooo
  • Dean Winchester
    a pool elég holos őket verhetjük itthon simán szerintem!
  • ProGabe #5681
    meg a 'Pool tényleg kis szar csapat. megnézni azokat? há' kik azok? labdát sem láttak még. meg a Lyon vagy mi? az valami belga csapat, tessék mondani? a Fiorentina meg biztos valami elhízott pizzazabáló banda, nem értenek azok a focihoz
  • SzocsA
    minden csapatnak lehet rossz napjai!
    majd teszünk róla hogy ne játszanak jól!!!
  • Tigristank
    Szerintem csak poénkodtak...
  • Rockynhooo
    Jajjj de tele lett a topik divatgecikkel :D
  • SzocsA
    hát ezért kell továbbjutni!
  • karajjj
    kevesebb divatguszti megy ki... -.-
  • WuFraZselic
    jó, az orosz meg ukrán télbe -40be rohangálni, inkább kaptuk volna még meg az bordeauxt vagy wolfsburgot :D
  • [Jakuza]
    Lyonnal X-elunk ?> :DDDDD Aha, persze. Az egyik legstabilabb csapatnak szamit a csoportkorokben mar evek ota es a nagycsapatok nyomaban lohol, ugy hogy mindegyikre rettentoen veszelyes volt.
  • ForzaInter
    Azért komoly szakértők találtak meg ezt a topikot, olyanok írnak akik eddig még soha, informatika részlegből pár szakértő átjött megmondani a frankót, fiot megverjük meg xelünk velük, meg a lyonnal is.
  • ProGabe #5672
    relaxáljál már egy kicsit. látom nagy focirajongó vagy, mega-csapatokon kívül nem érdekel más?^^

elárulom, hogy egy sevilla-rangers meccs 100x jobb lesz, mint mondjuk a barca-inter, real-milan, mert nem mernek egymásnak menni ezek a nagy csapatok

a legutóbbi UEFA-kupa döntőt is sokkal jobban élveztem, mint a tötymörgő, elővigyázatos BL-döntőt, amit a világ két legjobbja játszott. sajnos ez már szart sem jelent. joga bonito? ugyan már!
  • karajjj
    a lyon még a poolt is el tudja verni, nehogymár X :\
  • Tigristank
    Csak azt hagytad ki, hogy az ellenfelek egyszerre csak 8 játékost küldhetnek a pályára.
  • [Jakuza]
    A lenyeg az, hogy olyan csapatokat kaptunk volna, amikert szivesen kimegy az ember, mivel szemernyi eselye sem volt Debrecennek a sorsolas elott sem a tovabbjutasra.
    Na de ez a csoport, ami a legrosszabb lehetett es nem csak a jatekerore levetitve, mivel mindegyik csapat lenyegesen erosebb ellenben, kevesbe nezocsalogato.
  • SzocsA
    fiorentinát megverjük oda vissza
    lyont talán X 2 meccsen
    Liverpooltól meg kikapunk!
  • zaki
    sima csoport

loki-pool 3-0
    pool-loki 1-1
    loki-fio 4-0
    fio-loki 0-2
    loki-lyon 3-0
    lyon-loki 1-2

• Tigristank
  • ForzaInter
    AZért ne sírjunk máár, ez is elég kemény csapatok, egyik se kis vagy középcsapat.
  • WuFraZselic
    A, F, C kimondottan kemény lett, nagyon nem örülök a Dinamonak és a Rubinnak :D
  • Dean Winchester
    A végeredmény!

• Rockynhooo
    Lyonra kilátogatok szivesen majd.
  • karajjj
    hát pedig én a lyonra kíváncsi vagyok -.-
  • ProGabe #5660
    hát, ez nem semmi. sok jó, erős csoport van

• laca133
    Kezdésnek nemrossz ez az E csoport szerintem. :D
  • Kandurex
    Gondolom Te egy Manchester United, Chelsea, Barcelona, Debrecen felállásban érezted volna jól magad :)

Így legalább egy hangyafasznyival esélyesebbek vagyunk valami tovább (álom, bilibe lógó kéz, tudom) jutásra.
  • [Jakuza]
    H csoport meg egy vicc.