10753
Bajnokok Ligája
-
#5858 hát az még odébb van jóval. -
bmate17 #5857 és aki csak a lpool elleni hazai találkozóra akar jegyet venni, az mikortól teheti meg???
tehát nem kell bérlet csak 1 jegy!!! -
pinnacle #5856 Péntek. Nem nehéz:) Szövegértés:D -
#5855 most már tiszta nekem,köszi:) -
#5854 Én meg azt nem értem ezen mit nem lehet érteni :( -
#5853 ezt most nemértem
ha nekem nincs bérletem a loki meccsekre akkor a Bl meccsekre mikor tudok bérletet venni? -
#5852 Kedd délelőtt 9 órától, a DVSC VIP-helyiségében megkezdődik a jegyárusítás a szeptember 16-i, liverpooli mérkőzésre. A tikettek egységesen 38 angol fontba kerülnek, és csak ebben a pénznemben lehet fizetni.
Mint korábban jeleztük, azok a Loki-szurkolók, akik még nem váltottak bérletet a bajnokságra, most bepótolhatják, ugyanis szeptember 8-10-ig (keddtől csütörtökig), 9 és 17 óra között a klubházban lehet majd kapni állandó belépőket is. Az árak nem változnak, mivel azonban három hazai mérkőzés már lezajlott, a most vásárlók három darab, DVSC-címerrel ellátott pólót kapnak ajándékba. A bérletek a bajnoki találkozókon kívül minden olyan Magyar Kupa és Ligakupa-mérkőzésre érvényesek, amelyet az Oláh Gábor utcai stadionban rendeznek meg.
Szerdától a szeptember 29-én, a Puskás-stadionban rendezendő Lyon elleni találkozóra szóló jegyek, illetve a három BL-mérkőzés (Lyon, Fiorentina, Liverpool) bérletei is kaphatók lesznek.
A bérletesek elővásárlási jogot élveznek, így az első két napon csak ők vehetik meg a belépőket a klubházban. Ezt követően azonban mindenki számára megnyitnak a pénztárak: Debrecenben a három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban várják az érdeklődőket, Budapesten pedig a Syma-csarnok (ahol a Levszki elleni meccs jegyeit is árulták) tíz pénztára nyit majd ki, hogy minél gyorsabb legyen a kiszolgálás.
-
#5851 mikortól lehet pesten venni a jegyeket vagy bérleteket és hol? anni idöpontot hallotam már de nemtudok semmit) -
Dean Winchester #5850 de megtérülne...
nem véletlen pályáztak az idei meg jövö meg aztán való évi közvetítési jogokra sem :)
szóval sztem ha ezt megérten enkik megvenni akkor simán áldohattak volna azért,hogy 2 nap adjanak mecset vagy 1 nap de akkor utána felvételről még1et leadjanak. -
#5849 több meccs többe kerül. Nem csak ezen spórolt a TV2 -
#5848 Az nyer aki többet fizet. -
#5847 attól még nem biztos, hogy a többi szolgáltató (UPC, T) be is teszi a kínálatba. -
Dean Winchester #5846 Liverpool - Debrecen a TV2-n
Nézőbarát lépésre szánta el magát a TV2, mert bár a három évre kötött, a Bajnokok Ligájára vonatkozó szerződése alapján csak heti egy keddi mérkőzést közvetíthet, minden további találkozó joga a DigiSportot illeti, a Liverpool-Debrecent az egész ország láthatja, igaz a nem Digisek késve.
Bár időközben a DigiSport is törekszik arra, hogy ingyenessé tegye magát és nem csak a DigiTv hálózatán belül legyen fogható, aki magyar nyelven akarja látni a Debrecen BL-bemutatkozását, az egyelőre csak a TV2-vel mehet biztosra, hiszen a csatorna az UEFA-tól kapott csütörtök késő esti időpontban, éjfélkor le fogja adni a mérkőzést.
Valószínűleg hasonló lesz a helyzet a Debrecen többi idegenbeli mérkőzésével is, azonban a hazai találkozókat, mivel kedden kerülnek megrendezésre, a TV2 élőben fogja sugározni.
a gáz,hogy 1 napot késik :S még az is jó lett volna ha aznap adja le éjfélkor felvételről .. -
Dean Winchester #5845 hogyhogy? akkor a nézők csak a szept. 15-ről dönthetett és kész? a többiről nem dönthetünk mi nézők? -
#5844 Döntött a TV2, mely BL-meccseket adja
(a Debrecen három hazai találkozóján kívül!)
Szeptember 15-én a Marseille - AC Milan,
november 3-án az AC Milan - Real Madrid,
december 8-án pedig a Juventus - Bayern München kerül a képernyőre. -
Dean Winchester #5843 így van és a lényeg,hogy kedd és szerdán is lehet tv-ben nézni bl meccset! -
#5842 Akinek nincs digije és szerdán is szeretne BL meccset nézni, a Sat1 ad szerdai napon meccset. Igaz, amíg a német csapatok versenyben vannak, azokat adja.
Mondjuk egy Bayern - Juventus se rossz választás.:) -
Dean Winchester #5841 igen jól tudtam.
május 22 - szombat =) -
#5840 mivel atv2 választ először tudtommal meccset, ezért ők fogjáka döntőt közvetíteni szvsz. -
Dean Winchester #5839 áá döntőről révén szó tuti adja a tv2 :)
független attól hogy szerdan van!
De nem ugy van,hogy mostmár a bl döntő az szombaton lesz ? -
#5838 na ezért kell megreformálni ezt az egész közvetítési szarságot. Egy fő csatorna lenne, ahol leadják az érdekesebb meccseket, kedden és szerdán is 2-2-t. Igaz ez így van a Digi Sport korábban pedig a Viasat 6 esetében.
A TV 2 simán megfelelne ennek, de fasz ki van vele, hogy csak egyet ad le, azt is kedden... a Bl döntő ugye szerdán van, na akkor meg az alig néhány ezer ember fogja tudni nézni a köcsög Digi miatt?
Szar ez régóta már, egy fő csatorna kell ami mindenhol van. -
karajjj #5837 kábelszolgáltatóm válasza:
Szia,
Továbbra sem kereste a kábeleseket a Digi és nem reagál a megkeresésükre, de ha ez a hír valós, akkor nem sok esélye van bekerülni a csatornának
"Novembertől már ráadásul fizetniük kellene a Digisportért, az FN.hu információi szerint nem is keveset, háztartásonként 600 forintot." -
#5836 Esélyes hogy a miénk is.:D -
#5835 klikk -
karajjj #5834 +600?????????????
bazz... akkor inkább nem is nézem csiszár jencit... -.- -
#5833 Az Uefa is benyalhat tövig. Nem tudom, hogy hogyan engedik meg egy olyan szolgáltatónak a közvetítési jogok megvételét, amely 16,5%-os lefedettséggel bír az országban. -
#5832 Tiszafüred
Novembertől egyébként +600Ft lenne a DigiSport (A Sport1 200Ft). Szóval így még inkább biztosra veszem, hogy nálunk nem lesz elérhető, mondván, hogy a sok nyugdíjas úgysem igényelné, mivel ők nem fognak ennyi többletet fizetni egyetlen csatornáért. Ebből kifolyólag már a Viasat3-mal is volt kavarás rendesen. Egyszer lekerült a kínálatról, pár nappal később meg vissza. Ekkor még persze ők közvetítették a meccseket. Gondolom nagy volt a felháborodás.
-
#5831 meik is az a város? :D
van remény, hogy élőben nézzem az Inter - Barcát :)) -
#5830 A nyakamat ráteszem, hogy a mi városunk a 20%-ba esők táborát fogja gyarapítani. -
#5829 INGYENESEN ELÉRHETŐ A DIGISPORT OKTÓBER 31.-IG AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN!!! -
#5828 találat -
#5827 szart:D
linkt -
#5826 elfogyott :D -
Dean Winchester #5825 ucsó komment a témához
de ááá bakker ibusz-t ilyenkor miért nem vonják be?? egy ország drukkol a debrecenért és pont akkor akarnak kibazni a távolabb élőkkel? egy ország szorított értük egy orszgának kéne jegyvásárlási elérhetőségeket/lehetőségeket adni.
Én kb úgy csinálnám,hogy mindekinek jó legyen,hogy Debrecenben 3 hely kb és az ibusz irodáiban! Így járna jól mindenki!
még az is belefér,hogy a bérletesek oké hamarabb vehessenek. -
Dean Winchester #5824 jaj sorry.
a bérletes alatt azt értik,hogy az első 2 nap az veheti meg akinek van bérlete a loki hazai meccseire.. (értsd: bajnoki meccseire) ?
-
Dean Winchester #5823 ** megtudja vásárolni :S
és megse határozzák,hogy egy személy mennyi jegyet vehet?:S váó... -
Dean Winchester #5822 sry nem reménykedek hivatalos honlapon is elolvastam a hírt.
ezt nem értem
"de az már biztos, hogy a bérletesek elővásárlási jogot élveznek, így az első két napon csak ők vehetik meg a belépőket a klubházban"
bérletes elővásárlási jogot élveznek de ha bérletes akkor már megvette a jegyeket nem???
vagy azt akarja jelenti,hogy teszem fel egyik ismerősőm vált bérletet mndhárom meccsre és én szólók neki,hogy vegyen nekem a poolra még4 jegyet akkor ő megtudja mert bérletes???:( -
Dean Winchester #5821 + nem teszik meg mert az lenne az igazán kib***s az ország másik felén élőkkel!
pest kb az ország közepén van szal logikus h lehet jegyet kapni ott na meg ott játszák a meccset szóval eléggé durva is lenne ha ott nem árulnák :D
de én még bízom,hogy az ibuszt is beveszik a bíznicbe :) -
Dean Winchester #5820 hát nekem aztán tökmind1 hogy debrecen vagy pest mert kb egyforma távolságban van mindkettő :D
de az ibuszt simán bevisithatták volna :(
#5818: ez engem is érdekelne... -
#5819 linkt