Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
LOOOL! Az angolok nem azért nem voltak ott az EB-n 😄DD Ráadásul a spanyol csapat legjava mind Spanyolországban játszik.

Amúgy jövõhét Pénteken 12:00-kor lesz a sorsolás

mikor lesz a sorsolás!
jó kis bayern mu negyeddöntõ kéne

jó tudnak focizni de az EBre nem értek oda! miért?
tele vannak idegenlégiósokkal! és kik nyertek! a spanyolok akik mind az angoloknál fociznak!
Rockynhooo
amúgyis, majd Lucsó González ad az ellenfélnek <#ravasz1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

én azt akarom, hogy szavazzák vissza a Realt 😄

Tegnap elõtt volt belinkelve egy oldal, ahol lehet játszani, és aki nyer az a trópusokról pálmafák alól nézheti végig a döntõt. Azért azt elbírnám viselni 😊
bujcsik555
ez jo lenne, igy talan lenn esélye a poronak a tovabbjutasra. többi meg ugyis mindegy 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

PatBate
inkább azt akarjátok, hogy az angolokat bannolják<#vigyor>

Rockynhooo
ugyan ezt a sorsolást akarom én is 😄

Szerintem ez lesz a sorsolás, legalább is ilyennek örülnék, mert így szerintem izgi lenne:

Arsenal - Chelsea
Barcelona - Manchester United
Bayern München - Liverpool
Porto - Villarreal

Tovább pedig szerintem a Chelsea, a Barcelona a Bayern és a Villarreal
Van egy olyan érzésem hogy a Bayern a Manchestert fogja kapni...és sajnos kiesnek maj 😞
Rockynhooo
Arsenal ellen szerintem meg lenne a sanszuk én még nem írom le õket, mert nem láttam nagy csapat ellen játszani mostanság õket, papíron meg vannak nagy játékosaik.

szucsy89
bayern ki fog esni szvsz akármelyik angol csapatot is kapja, azért ez a 12-1 nem igazán reális, egyrészt az ellenfél sem volt valami húdejó másrészt meg össze is omlottak, sztem kicsit elbízzák magukat és kiesnek köv fordulóban
Rockynhooo
jah azért Barca-t bármelyik megkapja akkor nem lehet esélyest kikiálltani a meccsen 😄 Bayernre még kiváncsi leszek azért õk is odaérhetnek elég jo csapatuk van. Bár mind2 csapatot utálom de inkább õk 😄

Rockynhooo
Megérdemlik az angolok ha ennyivel jobbak, fejlõdni kell aztán lenyomni õket meg tenni érte ,hogy ne õk legyenek ott jövõre, most meg ez van azért szorítok a többi csapatnak ,hogy megverjék õket kiváncsi vagyok milyen lesz a sorsolás. Elszomorít,hogy Spanyol csapat nemzetközi kupában már csak 2 áll az olaszoktol meg csak 1 de majd lesz jobb..

szucsy89
tény hogy az angol csapatok továbbjutottak, és az elmúlt pár évben is igen jól szerepeltek, ez van, most õk az egyeduralkodók...ettõl függetlenül én is utálom az angol csapatokat...remélem a barca nyeri mostmár a bl-t hogy az angol fanok kicsit visszább vegyenek...
Rolka
Tedd azt

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

ForzaInter
Inkáb legyünk emosok, és még alapítani sem kell semmit😄

Yo, Bitch!

Count Adyn
alapítunk öngyilkos szektát?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
Jó az angol foci, de a meccseken bebizonyosodott, hogy nem olyan sokkal, most õk a legjobbak, ettõl függetlenül utálom az egész angol focit ugy ahogy van, és nem nézem õket, mert nem érdekel. Jó szar lehet nekem xD

Yo, Bitch!

Count Adyn
Szóval aki nem szereti nézni az angol focit az egy szemét szar ember, bocsánat, megyek és megöngyilkolom magam e felismerés birtokában!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rolka
Én személy szerint ahogy mondod csak nevetni tudok ezen!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Count Adyn
Úgy néz ki megártott a sok nevetés, nem tudom mi a bajod😊 Vagy csak egy kis arcosodásra vágytál?😊 Én nem az alapján választom ki hogy mit szeretek nézni, hogy ki gyõz, tudod. Ha meg azt hiszed hogy irigykedek arra aki legyõzte a kedvencemet egy szoros meccsen akkor nagyon tévedsz, lehet magadból indulsz ki?😊 peace^^

PatBate
szeretnéd azt nézni, csak sárga vagy az irigységtõl, mint mindannyiak, már bocsánat, de röhejesek vagytok, az összes angol fan rajtatok röhög.

Count Adyn
A medve is erõs mégse szeretem nézni ahogy focizik<#idiota>

zaki
nem puffogni kell, hanem elfogadni, hogy nekik van a legerõsebb bajnokságuk. vissza lehet nézni, hogy az elmúlt években hány angol csapat volt a negyeddöntõben...

4 angolcsapat pfff...

4 angol a negyeddöntõben 😄
SLICK
ManU. - Inter 2:0
Barca - Lyon 5:2 (6:3)
Porto - Atl. Madrid 0:0 (2:2) Porto idegenben lõtt góllal továbbjutott
Roma - Arsenal 1:0 (1:1) most hosszabbítás van

táhát kiestek:
Sporting, Real Madrid, Juventus, Panathinaikos, Lyon, Inter, Atl. Madrid.

Rolka

szucsy89
FT AS Roma 1 - 0 Arsenal
FT Barcelona 5 - 2 Lyon
FT FC Porto 0 - 0 Atletico Madrid
FT Manchester U. 2 - 0 Inter Milan
az arsenalt melyik adja vagy hol nézhetem ott hosszabbítás lesz!
SLICK
Félidõben

Man. Utd. - Inter 1:0
Roma - Arsenal 1:0
Barca - Lyon 4:1
Porto - A. Madrid 0:0

SLICK
fél óra alatt 4 gól

Man. Utd. - Inter 1:0
Roma - Arsenal 1:0
Barca - Lyon 2:0
Porto - A. Madrid 0:0

fsgh
Roma - Arsenal 1:1
Barcelona - Lyon 2:1
Man. Utd - Internazionale 2:2
Porto - Atlético 0:2

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Count Adyn
Roma - Arsenal 3:1
Man. Utd - Internazionale 1:1
Porto - Atlético 1:2

SLICK
nem mindegy neked mit tippelek? Mi a szarnak kötsz bele mindenbe?

Chelsea srry

kicsit elfogult tõled ez a Barca - Lyon 0-1 nagyon merész vagy...

...de azért nem jobbak pedig semmivel sem egyszerû mázlisták + a Liverpool kupacsapat ezt évek óta bizonyítja...bárkit képesek leverni itt igazából a Chelsa-t nem tartom jobbnak a Juvénál akkor sem ha a keretük jobb a kékeknek...

Rolka
Roma - Arsenal 0:2
Barcelona - Lyon 2:0
Man. Utd - Internazionale 3:0
Porto - Atlético 1:0

hewand
Már az elõbbiekben írtam, hogy én az atdhe.net oldalt javaslom. Ha nem indul el elsõre, próbálkozz többször.

limperatore
Roma - Arsenal 2:0
Barcelona - Lyon 3:0
Man. Utd - Internazionale 1:2

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

sopcast en kivul neten hol tudom még ma nézni a bl.t???
Huszi84
Roma - Arsenal 2:1
Barcelona - Lyon 3:1

ReD DevilS 4 LifE

bujcsik555
Roma - Arsenal 1:1
Man. Utd - Internazionale 0:0
Porto - Atlético 3:0

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

hewand
Optimista vagy 😊
Roma - Arsenal 3:1
Barcelona - Lyon 2:2
Man. Utd - Internazionale 1:1

Rockynhooo
Roma - Arsenal 2:0
Barcelona - Lyon 2:0
Porto - Atlético 2:2

SLICK
Tippek mára:

Roma - Arsenal 1:2
Barcelona - Lyon 0:1
Man. Utd - Internazionale 2:0
Porto - Atlético 2:1

Huszi84
M1 csak szerdán követít. Ma a Manchester - Inter mérközést adja.

ReD DevilS 4 LifE

hewand
Heti egy meccset õk is közvetítenek, de a többit a viasat meg a tv6 nyomja

Egyébként az m1 is közvetíti a meccseket nem?