10753
Bajnokok Ligája
  • karajjj
    megcsuknak :D
  • DonnieBrasco
    Mekkora királyság, az itteni (Írország) közszolgálati tévé élőben adja holnap a Liverpool-Loki meccset :)
    Megyek a kocsmába egyedül ellenszurkolni :DD

DB
  • galmat
    Milyen lesz a loki kezdője szerdán?
    Szélesi,Rudolf sérült. Dombi, Varga Józsi meg eltiltott. Még jó,hogy idén megszerezték Bodnárt,Lackót meg Feczesin, lehet,hogy egyből lehetőséget is kapnak, bár érzésem szerint 1 csatárral játszunk majd, Coulibaly-val, vagy esetleg még Oláh is fenn lesz a pályán.
    Persze az lenne az igazi,ha Rudolf,vmi kisebb csoda folytán felépülne és legalább 1 félidőt vállalna.
  • karajjj
    kedden egyet a TV2, valamint kedden és szerdán a Digisport is közvetít
  • rebel7
    melyik tv fogja adni a bl meccseket? mert ettől bonyolultabban nem is intézhették volna
  • Milka
    ez inkább paint:D
    neke a következő a keddi menetrend:
    *(1-0) Maccabi Haifa - Bayern München V
    *(1-0) FC Zürich - Real Madrid V
    500>2000

a másik:
    FC Zürich - Real Madrid V
    Maccabi Haifa - Bayern München V
    Besiktas - Manchester Utd. V
    500>1500

arra alapoztam hogy a nagy csapatok meghúzzűk az első mérkőzésüket,mivel nem tudják még mi lessz a vége,esetleges gólkülömbségek...hát ÁMEN!
  • ForzaInter
    fú most nagyon menő vagy, gondolom el dicsekedtél az iskolában is vele:D
  • galmat
    Biztos fél,nehogy valaki, aki látja itt a képet, megtalálja a meccsen őt.
  • Matthew Prosac
    de minek a photoshop?
  • Firerock
    aha
    gondoltam így szebb:D
  • 9csöves9
    be is ragasztottad?:\
  • Firerock

hehe:D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Mert ez nem a hivatalos digi stream, ez egy másik, amit valaki csak úgy közvetít otthonról. A digi hivatalos oldala sosem fogja a műsorait nonstop adni, mivel nem ingyenes csatornáról van szó.
  • Dean Winchester
    az mért van,hogy itt van adás most is (Szerbia-Francaio.)
    míg a digisport.hu / live adásra klikkelve meg nincs semmi :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Pakoljátok be a linket a könyvjelzők közé :]
  • karajjj
    nálunk nem is lesz, mert utána meg fizetni kéne érte és így nem éri meg nekik...
  • galmat
    Hogy álltok a DigiSporttal????
    Azt ígérték nemrég,hogy a kábelszolgáltatóknak ingyen adják okt.31-ig, de nekem (Invitelnél vagyok), még mindig nincs a csomagban, pedig szerdán már meccs lesz....
  • Kaplan
    Külön vettük a jegyet a Lyon ellen, mert kb. három meccsre három különböző társasággal megyek. Parázok, hogy már nem lesz a Fiorentina és Liverpool meccsekre jegy, de azon a napon mikor elkezdik árusítani a következő mérkőzésre a jegyet odasátorozok, leszarom ha suli nap van...
  • Bandee1987
    Haver 2 órát várakozott, végülis c jobb szektorba tudott venni 6 egymás mellé szóló jegyet.
  • vmvr
    nem szép dolog ilyet mondani:) amúgy a banner, meg a logo két különböző dolog. nekem a csicska pofámat az arsenalos logommal együtt kell befogni, így helyes. na, mindegy: HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C'mon Chelsea!
  • kuzco007
    én reggel 7.15re értem oda a syma csarnokhoz már akkor ott állt előttem egy ember, 10re már kb 400an álltak mögöttem, 10 óra 5perckor a kezemben is tudhattam a jegyemet, de nem unatkoztam 3órát, mert jó arcok voltak, eldumálgattunk

arról meghogy divatdrukker lennék:

mindhárom BL meccsre kimek ami itthon lesz, az összes válogatotton ott vagyok és Fradi bérletes vok, úgyh pofádat befogod vmvr csicska az arsenalos bannereddel együtt
  • banok
    de szép ilyet olvasni egy magyar csapat BL-meccséről. :)
  • vmvr
    megvannak a jegyek, csak 10percet álltam sorba. szóval könnyen ment:D
  • raulreal
    Én holnap már kora reggel megakarom venni a Lyon elleni meccsre a jegyeket (Pesten). Imádkozok, hogy legyenek még szabad helyek a 21-es szektorba. Viszont nem tudom mennyi sanszom van rá.
  • galmat
    Na én ma vettem meg jegyet,hát borzalom ami van.... Iszonyatos tömeg, több órás várakozás általában. Én gyorsan végeztem relatíve és 1 óra alatt sikerült sorra kerülnöm. kb 6-8 pénztár van nyitva ls pl az én ablakomnál nem lehetett csak a 14,15, D bal-ba venni csak..... Szóval sok lehetőségem nem volt.... sőt 4-et szerettem volna venni legalább kicsit magasabb helyre a D-ben egymás mellé, de a 20. sor fölött már nem volt egymás mellé hely... Úgyhogy szétszórtan kaptam jegyet... Amúgy nagy mennyiségben viszik a jegyeket, mögöttem az ember 78-at tervezett venni, előttem is 130 000 ft-ot fizettek.

13:00-kor jutottam jegyhez.
  • Firerock
    figyelj!
    szerinted csak Pestről mennek meccset nézni?
    pont olyan szánalmas vagy mint a többi pesti(tisztelet a kivételeknek)
    akik azt hiszik hogy Pest a világ közepe,az ország többi része le van fosva.
    Aki tényleg kiszeretne menni annak megér annyit az egész hogy ismerősét,barátját,valakijét elküldi Debrecenbe akár,vagy épp elmegy érte kocsival,busszal,vonattal
    amúgymeg a legkorrektebb dolog az Ibusz lenne...
  • Dean Winchester
    azaz jövőhéten hétfőn már lehet h nem is lesz jegy???
    komolyan 3000en ott vártak a jegyre kb?:|
    nemsemmi :S
  • Dean Winchester
    jaja igazad van...
  • Milka
    megvan a bérlet:)hehe
  • karajjj
    nem megy a szövegértelmezés? a klubról beszéltem, nem a vérbeli lokiszurkolókról
  • franc0
    Hagyjuk már ezt a standard demagóg dumát.
    Aki Debrecen szurkoló, az ki nem hagyta volna a DVSC-Nyíregyházát. 7500-an voltak.
    De keresd elő nyugodtan az elmúlt szezon maximális nézőszámát.
  • karajjj
    miért lenne vicc, hogy pesten kell rendezniük a meccset, de mégis a saját szurkolóikat szeretnék többségben a stadionban tudni?
  • franc0
    Ráadásul Budapestre a jegyek kevesebb mint felét küldték fel. Vicc az egész.
  • franc0
    Ezt szerintem kábé felejtsd el. Jó helyre nem fogsz kapni, mivel sokan bérletet vesznek. Max akkor jutsz hozzá ha november elején sátorral mész érte.

Egyébként 9.25-kor értem a Népstadionhoz, szemre már kb 3-4000 ember volt ott. Nyilván fejenként többet vesznek (én hetet akartam), ergo ma már soldout lehet a lyon meccs.
    Felháborító hogy nem lehet interneten venni.
  • Firerock
    namegvannak a jegyek:D
    S jobb:D
  • vmvr
    HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C'mon Chelsea!

akkor most ki a divatdrukker?

más: valakinek van infója arról, hogy egy személy hány jegyet/bérletet vehet?
  • Barnabyka
    ezt szerintem ne kezdd itt el:)
  • kuzco007
    kis divatdrukker...
  • bmate17
    kösz
  • Kaplan
    Az a meccs November végén lesz, szóval az még messze van... Valószínűleg November eleje fele lehet majd megvenni.