10753
Bajnokok Ligája
-
karajjj #5898 megcsuknak :D -
#5897 Mekkora királyság, az itteni (Írország) közszolgálati tévé élőben adja holnap a Liverpool-Loki meccset :)
Megyek a kocsmába egyedül ellenszurkolni :DD
DB -
#5896 Milyen lesz a loki kezdője szerdán?
Szélesi,Rudolf sérült. Dombi, Varga Józsi meg eltiltott. Még jó,hogy idén megszerezték Bodnárt,Lackót meg Feczesin, lehet,hogy egyből lehetőséget is kapnak, bár érzésem szerint 1 csatárral játszunk majd, Coulibaly-val, vagy esetleg még Oláh is fenn lesz a pályán.
Persze az lenne az igazi,ha Rudolf,vmi kisebb csoda folytán felépülne és legalább 1 félidőt vállalna. -
karajjj #5895 kedden egyet a TV2, valamint kedden és szerdán a Digisport is közvetít -
rebel7 #5894 melyik tv fogja adni a bl meccseket? mert ettől bonyolultabban nem is intézhették volna -
#5893 ez inkább paint:D
neke a következő a keddi menetrend:
*(1-0) Maccabi Haifa - Bayern München V
*(1-0) FC Zürich - Real Madrid V
500>2000
a másik:
FC Zürich - Real Madrid V
Maccabi Haifa - Bayern München V
Besiktas - Manchester Utd. V
500>1500
arra alapoztam hogy a nagy csapatok meghúzzűk az első mérkőzésüket,mivel nem tudják még mi lessz a vége,esetleges gólkülömbségek...hát ÁMEN! -
#5892 fú most nagyon menő vagy, gondolom el dicsekedtél az iskolában is vele:D -
#5891 Biztos fél,nehogy valaki, aki látja itt a képet, megtalálja a meccsen őt. -
#5890 de minek a photoshop? -
#5889 aha
gondoltam így szebb:D -
#5888 be is ragasztottad?:\ -
hehe:D -
#5886 Mert ez nem a hivatalos digi stream, ez egy másik, amit valaki csak úgy közvetít otthonról. A digi hivatalos oldala sosem fogja a műsorait nonstop adni, mivel nem ingyenes csatornáról van szó. -
Dean Winchester #5885 az mért van,hogy itt van adás most is (Szerbia-Francaio.)
míg a digisport.hu / live adásra klikkelve meg nincs semmi :D -
#5884 Pakoljátok be a linket a könyvjelzők közé :] -
karajjj #5883 nálunk nem is lesz, mert utána meg fizetni kéne érte és így nem éri meg nekik... -
#5882 Hogy álltok a DigiSporttal????
Azt ígérték nemrég,hogy a kábelszolgáltatóknak ingyen adják okt.31-ig, de nekem (Invitelnél vagyok), még mindig nincs a csomagban, pedig szerdán már meccs lesz.... -
#5881 Külön vettük a jegyet a Lyon ellen, mert kb. három meccsre három különböző társasággal megyek. Parázok, hogy már nem lesz a Fiorentina és Liverpool meccsekre jegy, de azon a napon mikor elkezdik árusítani a következő mérkőzésre a jegyet odasátorozok, leszarom ha suli nap van... -
#5880 Haver 2 órát várakozott, végülis c jobb szektorba tudott venni 6 egymás mellé szóló jegyet. -
#5879 nem szép dolog ilyet mondani:) amúgy a banner, meg a logo két különböző dolog. nekem a csicska pofámat az arsenalos logommal együtt kell befogni, így helyes. na, mindegy: HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C'mon Chelsea! -
#5878 én reggel 7.15re értem oda a syma csarnokhoz már akkor ott állt előttem egy ember, 10re már kb 400an álltak mögöttem, 10 óra 5perckor a kezemben is tudhattam a jegyemet, de nem unatkoztam 3órát, mert jó arcok voltak, eldumálgattunk
arról meghogy divatdrukker lennék:
mindhárom BL meccsre kimek ami itthon lesz, az összes válogatotton ott vagyok és Fradi bérletes vok, úgyh pofádat befogod vmvr csicska az arsenalos bannereddel együtt -
#5877 de szép ilyet olvasni egy magyar csapat BL-meccséről. :) -
#5876 megvannak a jegyek, csak 10percet álltam sorba. szóval könnyen ment:D -
raulreal #5875 Én holnap már kora reggel megakarom venni a Lyon elleni meccsre a jegyeket (Pesten). Imádkozok, hogy legyenek még szabad helyek a 21-es szektorba. Viszont nem tudom mennyi sanszom van rá. -
#5874 Na én ma vettem meg jegyet,hát borzalom ami van.... Iszonyatos tömeg, több órás várakozás általában. Én gyorsan végeztem relatíve és 1 óra alatt sikerült sorra kerülnöm. kb 6-8 pénztár van nyitva ls pl az én ablakomnál nem lehetett csak a 14,15, D bal-ba venni csak..... Szóval sok lehetőségem nem volt.... sőt 4-et szerettem volna venni legalább kicsit magasabb helyre a D-ben egymás mellé, de a 20. sor fölött már nem volt egymás mellé hely... Úgyhogy szétszórtan kaptam jegyet... Amúgy nagy mennyiségben viszik a jegyeket, mögöttem az ember 78-at tervezett venni, előttem is 130 000 ft-ot fizettek.
13:00-kor jutottam jegyhez. -
#5873 figyelj!
szerinted csak Pestről mennek meccset nézni?
pont olyan szánalmas vagy mint a többi pesti(tisztelet a kivételeknek)
akik azt hiszik hogy Pest a világ közepe,az ország többi része le van fosva.
Aki tényleg kiszeretne menni annak megér annyit az egész hogy ismerősét,barátját,valakijét elküldi Debrecenbe akár,vagy épp elmegy érte kocsival,busszal,vonattal
amúgymeg a legkorrektebb dolog az Ibusz lenne... -
Dean Winchester #5872 azaz jövőhéten hétfőn már lehet h nem is lesz jegy???
komolyan 3000en ott vártak a jegyre kb?:|
nemsemmi :S -
Dean Winchester #5871 jaja igazad van...
-
#5870 megvan a bérlet:)hehe -
karajjj #5869 nem megy a szövegértelmezés? a klubról beszéltem, nem a vérbeli lokiszurkolókról -
#5868 Hagyjuk már ezt a standard demagóg dumát.
Aki Debrecen szurkoló, az ki nem hagyta volna a DVSC-Nyíregyházát. 7500-an voltak.
De keresd elő nyugodtan az elmúlt szezon maximális nézőszámát. -
karajjj #5867 miért lenne vicc, hogy pesten kell rendezniük a meccset, de mégis a saját szurkolóikat szeretnék többségben a stadionban tudni? -
#5866 Ráadásul Budapestre a jegyek kevesebb mint felét küldték fel. Vicc az egész. -
#5865 Ezt szerintem kábé felejtsd el. Jó helyre nem fogsz kapni, mivel sokan bérletet vesznek. Max akkor jutsz hozzá ha november elején sátorral mész érte.
Egyébként 9.25-kor értem a Népstadionhoz, szemre már kb 3-4000 ember volt ott. Nyilván fejenként többet vesznek (én hetet akartam), ergo ma már soldout lehet a lyon meccs.
Felháborító hogy nem lehet interneten venni. -
#5864 namegvannak a jegyek:D
S jobb:D -
#5863 HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C'mon Chelsea!
akkor most ki a divatdrukker?
más: valakinek van infója arról, hogy egy személy hány jegyet/bérletet vehet? -
#5862 ezt szerintem ne kezdd itt el:) -
#5861 kis divatdrukker... -
bmate17 #5860 kösz -
#5859 Az a meccs November végén lesz, szóval az még messze van... Valószínűleg November eleje fele lehet majd megvenni.