Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Hát én is rendkívül izgatott vagyok, egy meccs erejéig be kell most fanolnom a Portonak így Arsenal drukkerként 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
annyira kiváncsi vagyok mi lesz ma Porto meccsen... mind 3 eredményt bele lehet magyarázni 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ááá, õ nézte be... 😄
SLICK
akkor Spoilert kellett volna raknom? 😄

FAIL

évek óta az a szokás, hogy a visszavágót az ellenkezõ napon rendezik...
de a tv6 még csak most fogja adni, vagy má lehet megy, asztem azért írta 😄
mi??
de az elözõ meccs az nem szerdán volt?
nemjól emlékszem!<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
5w0rdf15h
<#wow3>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

SLICK
lol az is ma volt... 1:1 lett

remélem a barca bayern meccs is ilyen lesz!
az lehet 😄
a keddi nap a döntetlenek napja? múlthéten kedden 2 meccs 2 döntelten
ma 2 meccs 2 döntelten :S
mixen megint a pool miatt bukok 😞 mutlhéten ha nyertek volna akkor nyertem volna most meg ha kikaptak volna akkor nyertem volna 😄
5w0rdf15h
haggyadmár, akkor még legozott és azt se tudta hogy mi az a Barca

LasDen
azt az elbaszott mindenit....erre azé nem számítottam... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akkor te nem láttad a 4:2-es Chelsea-Barcát vagy 3-4-éve
én ilyen meccset még nem láttam

Kaplan
Na jó gyerekek erre a Chelsea-Poolra nincsenek szavak. Az év meccse <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mediaplayer, meg codec a gépre...
kell hozzá vmi?
nálam pl mûködik...
ez mûködik vkinél?
mit kapot peter ! húhú
általában szokta adni, ha nincs meccs, akkor rtl klub van rajta, de múlthéten pl kedden nemvolt, szerdán meg akadozott

#4708: holnap az M1 a MU meccset, gondolom itt az Arsenal lesz
egy kérdés ezen al inken mindig elérhetõ lesz?
köszi! holnap melyik meccset adja?
banok
Overdose miatt tették be amivel megszívták mert a ló megsérült.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jövõhét vasárnap lóverseny ami sport 😄

de a house-t átteszik máskorra és kész =mégjobban hasítanak majd
banok
TV2 szarik a sportra fõleg, hogy szerdánként hasítanak a House-al.

zaki
jóaz<#finom>

köbméteres csöcsök baze 😄
SLICK
miért? Nem jók a csöcsei? <#idiota>

tv2 Csisztu Zsuzsával pfff 😄

REAL MADRID

sportklub nincs igy imátkozok, az rtlért vagy csodafolytán az m1ért...
de volt vmi h a tv2 adja a bl meccseket...nemtudom ebbõl mi is lett...
ha nem lesz m1,tv2,rtl akkor vmeik külföldi adóban még bízom 😄
banok
jövõre a VB-t a közszolgálati fogja adni.

A BL-t szinte biztosan nem fogja azni a közszolgálati mert nincs pénzük és Bajnaiék még több pénzt akarnak elvonni a közmédiumoktól. Szal akinek nincs TV6-ja az imádkozzon az RTL Klub vagy a SportKlubért (Léderer ide vagy oda) vagy esetleg a Sport TV-ért de utóbbi sem dúskál a lében.
A Viasat meg svéd.

Két Máúnika só közt mindig jól jön egy VB meccs,meg barátok közt elõbb is ofkorsz és a BK szünetében lesz ien betelefonálós szar h az elõzõ meccset valyon ki nyerte?!
SLICK
errõl is volt szó régebben, azért meg harcol az M1 érdkes módon...
Én merem remélni, hogy ott lesz és nem az RTL-en.
A picsának van kedve nézni/hallgatni Léderert, Világit, Kokót, meg pár púderarcú nyomorékot. Kár, hogy velük van szerzõdésben Hajdú B. Bár M1-nél a Somos fivérek sem vmi jók, Egrirõl meg nem is beszélve, de õket még mindig jobban elviselem.

Amúgy ha mást nem akkor a Sport 1-2-n is mehetnének a meccsek. Ott legalább minõség van.

nem bl de a vb meccseit jövõre az rtl klub fogja adni?vagy rosszul tudom?
hát sajnos német tulajdonú kereskedelmi csatorna és sajnos kint se a nagyok közé tartozik, szóval nem tudom hogy miért gondolják magukról hogy ennyire jók hogy bármit megtehetnek, de mondjuk ebbe az országba bármit meg lehet már csinálni...
Rockynhooo
Igen a Viasat 3-at asszem tõlünk is elvették de kaptunk vmi mást helyette. Én addig nem sírok míg a 2400Forintos csomagunkban van TV6 de ha az is lekerül akkor nagyon kiégek.

ProGabe
az nagyon is a viasat csoport hibája, hogy felemelik az áraikat. sok szolgáltató kénytelen volt a viasatot is kivenni a csomagjából, mert ~1 hónapja se szó, se beszéd a duplájára(!) emelték a díjaikat. nem tudom ez kinek az ötlete volt ,de nem matekzseni az illetõ. 2x ár, de 60%-kal kevesebb megrendelõ, "vajon" mennyire jártak jól?

ezen felül a UPC-vel sem bírnak megállapodni egy jó ideje. nem kicsit elszálltak maguktól. már nem a nézõkért vannak, ebbe hosszú távon belebuknak. nõi-férfi csatorna a f*szom!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ha nincs péz az M1-nél akkor nincs mit tenni....és nem a TV6 hibája hogy nincs a csomagban több szolgáltatónál.....lehet õket hibáztatni, de nincs értelme 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Azért ez is szánalmas ,hogy anno 7-8 éve M1 mennyi meccset adott , sõt még ismételt is és még magazint is csinált... és akkor ott tartunk hogy egy noname csatorna veszi meg a jogokat ami alig van valakinek...:| akkor már inkább lennének vmi Sport csatornán a BL meccsek .. de ilyet :|

óóóó hogy a kisfaszomba már :S
nálunk a tv6 a legdrágább csomagban van, apámat meg nemtudom rábeszélni... :\
SLICK
Jövõre elképzelhetõ, hogy az MTV nem fogja megvásárolni a BL közvetítési jogait, mivel nincs pénzük rá. A Viasat 6 viszont már be is jelentkezett értük, így csak az a pár száz ember láthatja akinek van.

Blikkben olvastam.

Amúgy ennek kurvára örülök :| Remélem UPC be fogja rakni jövõre, nem akarok streamen függeni állandóan.

5w0rdf15h
Szóval Barcelona-Chelsea lesz az egyik elõdöntõ 😊

Ivanovic elintézi a poolt 😄
a végére nekem még a watford is beikszelt a 90. percben 😄DDDD
szóval ez a porto már mindegy volt, 5 percig asztem, hogy nyertem
arsenalt is x-re tettem... 😄
neked is ?
basszus én is örültem volna a hazainak...bár most egyik szemem sir a másik meg nevet.megtetem a hazait amivel a befizetés visszajött volna.De örülök,hogy nem 2-1 maradt mert hendivel meg dönci-arsenal döncit kettõt megtéve sokat hozott volna!
ehhh, a porto elcseszte a tippmixem 😞
pedig a tevez gólnál már besírtam, hogy nyertem...