Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én itthon nézem.....akkor ez gyík?? 😄
ha nem a madrid játszik, akkor részemrõl nincs akkora felhajtás.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vmvr
nekem egyébként egyre inkább van egy olyan érzésem, hogy idén nem lesz semmi:\ ami kellemetlen, mert eddig erre a lehetõségre nem is gondotlam😄 szóval most, ha ez így van, akkor holnap helyet kell keresni... ó a picsába

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
ezt találtad a day.hu-n? mert ez 2007-es. én legalábbis csak ezt találtam ott

Lesz! Megtaláltam a day.hu-n. Szokásos kispályás foci, Ganxta Zolee, óriáskivetítõ, Heineken. Kezdés 16:00h.
vmvr
ez engem is érdekelne, eddig mindig ott néztük, de egyelõre nem találtam róla infot:/ nagyon remélem, hogy idén is lesz

Kérdés:
Idén is lesz a Margitszigeten a stadionban meccsnézés? 2007-ben ott voltunk, és eddig a legnívósabb össznépi focimuri volt.

Ha valakinek van infója, ne titkolja! 😊
Kaplan
AZ én voltam. Meg is voltam gyõzõdve a dologról. Nem jött be. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

igen de a smilebõl következettem arra h megepte hiszen elõtte meg azt irta h sima brémen sikert vár a #4959-ben

de most nézem h az zaki volt 😄 szóval inkább nem szóltam az elõbb sem =)
SLICK
pont azt írta, hogy nem lepte meg 😄

te komolyan meglepõdtél?
zaki
ennyi, egyáltalán nem lepett meg, hogy nyertek az "ukránok"... 😄
jó az, nyerjenek a kiscsapatok is, fejlõdjön a foci.

LasDen
szarban a werder ha akarnak valamit...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
erre egyenlítenek <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
uuu akkor már 3 fontos játékos , az már elég necc , de eddig meg is látszik 😄

ForzaInter
fail😄

Yo, Bitch!

miki36
Almeida eltiltott.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Rockynhooo
jo hát hiányozni fog biztos , de szerintem jobb csapat így is a Werder , majd Almeida meg Frings akaszt egyet egyet.

ForzaInter
össze, mert ráépül az egész csapat, õ nélküle aligha jutottak volna el idáig, sathar fog nyerni 3-1-re.

Yo, Bitch!

hát nem dõl össze de hát ha egy meghatározó játékosról van szó akkor sztem igen észre fogják venni.
kb mint a mu-nak volt h ronaldonak nem ment a jatek akkor a csapatnak sem 😊
szóval igen néha összedõl egy csapat egy meghatározó játkos hiánya nélkül 😄
Rockynhooo
mert ha nincs Diego összedõl a világ?

diego és merte nélkül?
egyébként van uefa kupa topic 😊
LasDen
csoda történik és mindkettõ kikap 😄

fsgh
Szerintem Shakhtar nyeri meg. 11-esekkel vagy rendes játékidõben azt nem tudom.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

vmvr
nyerni fog a sahtar

Rockynhooo
Bréma begyalulja a kozákokat.

zaki
3-1 az ukránoknak

banok
büntetõk lesznek szvsz és gõzõm sincs ki nyer azon. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
Sima Werder siker.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

iksz de a lényeg h a saktar nyeri meg az utolsó uefa kupát!
uefa kupában SD - Werder ? werder nyer? vagy X és hosszabbítás aztán 11esek???
jah, scholesy kb. 50edszer találta el ilyen szerencsésen 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rockynhooo
<#wow3>

9csöves9
továbbra is tartom hogy akkor nagyobbat hibázott a bíró Materazzi kiállításánál de ezt hagyjuk😊

nem õ tehet róla,tegnap még sajnáltam is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Oziris666
Igen sokhelyen írják h megérdemelte Hiddink a Koreai játékvezetés miatt(nem mintha õ tehetne róla)!Mondjuk ott sokan tévedtek sokszor,ittmeg egy sokszor😊
De azt már "visszakapta" a Olasz - Ausztrálon 😊
Ugyh minuszban van megint...

Huszi84
könnyebb? én is barca -manutd döntõt vártam,de nem ilyen áron

ReD DevilS 4 LifE

9csöves9
Hiddink azt mondta ilyen gyenge játékvezetést õ még nem látott.romlik a memóriája szegénynek😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

azért a sima mesze van szerintem!
tavaly is volt egy barca-mu és mondhatni egy szerencsés gól döntött a mu javára ...
Oziris666
Jah max spanyolországban jó😄
ManU simán ütni fogja õket...

limperatore
tudom h te jobban örültél volna a chelseanek, mert könnyebb ellenfél de hát ez van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
legalább az vígasztal, hogy a spanyol bíróknál van(nak) rosszabb(ak) is. Csak kár, hogy egy BL-elõdöntõn bizonyosodott be...

ProGabe
BL-elõdöntõ: Övrebö halálos fenyegetéseket kapott

A jelek szerint nem jó észak-európai bíróként Chelsea–Barcelona Bajnokok Ligája-mérkõzést vezetni: Anders Frisk (2005) és Terje Hauge (2006) után most Tom Henning Övrebö játékvezetõ is halálos fenyegetéseket kapott.

A norvég sípmestert rendõri kísérettel kellett kimenekíteni a stadionból a szerda esti mérkõzés után, már hazája rendõrsége felügyel a biztonságára.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Huszi84
hanyagold a hasonló értelmes hozzászólásokat sztem mert a szellemi szintedet tükrözi

ReD DevilS 4 LifE

ProGabe
0-0 után 1-1, de SOKKAL jobbak :S

elárulom, hogy mindkét csapat focit játszik. az egyik támadó jellegû, a másik ezt akadályozó. de mindkettõ foci. két meccs, két döntetlen, tehát annyival nem jobb a barca. több gólt lõttek, több csapatot vertek meg idén, de a chelseat nem tudták megverni. ezt nem sikerült észrevenni?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

limperatore
Végre eljött az álom döntõ, Barca sokkal jobb csapat mint a Chelsea, jobb h így lett

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
"Amikor az ember ilyen keményen dolgozik, mint mi Londonban, akkor elnyeri a méltó jutalmát.”

Ez még viccnek is rossz bazz!

nem pofátlan egy kicsit? :S

„A gólom az igazság pillanata volt – mondta Iniesta a meccs után. – Megérdemeltük a munkánk és az egész idényben nyújtott teljesítményünk miatt. Amikor az ember ilyen keményen dolgozik, mint mi Londonban, akkor elnyeri a méltó jutalmát.”
Rockynhooo
"It's a fucking disgrace"

bujcsik555
valaki nem hallotta mit mondott?<#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

majd a holnapi újságokra leszek kíváncsi 😄
ForzaInter
Na most már csend legyen😄

Yo, Bitch!