Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Nem utálom a Chelsea-t, a Manchester ellenben igen, de ezt fel is vállalom, és ne jöjjetek most, hogy azért mert õk a legjobbak stb. Nem, csupán zsigerbõl nem szimpi jó néhány játékos ott. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

akkor nemértem, hogy miért tagadod, mert ebben sehol nincs logika 😄
Kaplan
Szerinted az miért fájna az embernek ha nem szívlel egy csapatot? 😄
Hol itt a logika?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
Puyol tuti. Henrynek én nem tom milyen sérülése van de gondolom felépül..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

fáj az igazság? 😄
Kaplan
Ne légy már ilyen szélsõséges. 😄

lesz puyol henry?
Rockynhooo
Ma nem ez tény, de ebben az évben viszont elég sokat.

utálod a Chelseat és ennyi...
Kaplan
Alves ma nem sokat mutatott... Mindig megtalálták a labdák, megjátszható volt. Piros pont, viszont beadásai egyáltalán nem sikerültek és a lövései sem voltak a legpontosabbak. Nem játszott jól a Barca, igen, és azért mert a Chelsea megölte a játékukat, ez is tény. S mielõtt bárki nekem támad, semmi kötõdésem a Barcához (maximum Henry 😊

Rockynhooo
örülök ennek a döntõnek de tényleg nem vágom mi lesz így ha nincs Alves aki az egyik legjobb a barcaban meg Abidal sem lesz.. érdekes lesz, kiváncsian várom a döntõt.

ja erre emlékszem én is,akkor lehet azért maradt ez meg benne mmert csak egy szimpla felvetés volt h mi lenne ha bevezetnék ezt...
HunnernesKonge
Arra mindig van ember ne aggódj, ha meg nincs, esik az magától is <#taps>
a Real elleni második meccsen sárgát kapott és sírt amikor bejutottak a döntõbe a meccs végén...
nincs, anno emlékszek, hogy Nedvednek sárga miatt kellett kihagynia a Milan elleni döntõt...
abba a lottóba beszállok egy százasal 😄
nincs vmi olyasmi h a sárgát eltörlik h sok hülyeség miatt fontos játékosoknak ne keljjen a döntõt kihagyni?
ProGabe
hát onnan, ahonnan azt is tudta elõre, hogy szar lesz 😄
igazán elküldhetné privátban a hétvégi lottószámokat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5w0rdf15h
hát Abidal és Daniel Alves nélkül megint érdekes védelemmel játszik majd a Barca....ki fogja majd így felrúgdosni ronaldókát? 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

honnan tudod, hogy nekik fújt ha nem is nézted????
ha a bíró nem félt volna befújni, amiket be kell, akkor rég sírna az összes barcás...
Kaplan
Már akkor is látszottak a gyenge dolgok, meggyõzõ játékkal a Juventus idén körülbelül három meccsen tudott elõrukkolni. Real oda-vissza és a Milan elleni bajnoki, ennyi.

szucsy89
ezt a meccset a Chelsea baszta el, nem a Barca nyerte meg...mellesleg nagyon szarul játszott a Barca ma is:| a döntõben viszont remélem õk nyernek, nehogy már címvédés legyen...azt majd mi(:
hát szerintem a MU védõi nem fognak csodálkozva állni, ha elveszik tõlük a labdát, bár tõlük el sem fogják venni és itt nem bajnokságról van szó, azt ne felejtsd :\
Kaplan
Hát én egy szóval nem mondtam, hogy pl. a Barca röhögve ki fogja verni a Chelseat. Mivel Juventus szurkolóként tisztán látom az ottani helyzeteket én már akkor csodaként értékeltem volna az olasz továbbjutást. Hiddink ettõl függetlenül kegyetlen munkát végzett a Chelseanél, állítom ha év elejétõl lett volna ott még most is harcban lennének a PL aranyért.

május 27 döntõõõõõõõ
ProGabe
ezt nem értem:

" A Juventus (sajnos) nem volt nagy falat, ez év végére kiderült"

mi köze van egy csapat mostani formájának a több hónappal ezelõttihez? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pontosan
Hiddink most visszakapta amit dél koreai kapitányként a VB-n nekik fújtak.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

a keddi barca- chelseat nem néztem mert szar volt most kapta vissza a barca az lözõ meccs bíráskodását mivel ott a chelseanek fújt!
Kaplan
Elég valószínû, szerintem meg ahány ember annyi nézõpont. A bíró nem adta meg, kurvára nincs mirõl beszélni. Lehet gólt lõni tizenegyes nélkül is.. Tessék felfogni. Ha a Drogba belövi a ziccerét, ha Anelka nem flegmázik el mindent akkor már rég nem lenne mirõl beszélni..😊

asfa
tartom,hogy mindenkit akit sorsoltak ellenünk mindegyik csapatra mondták,hogy röhögve verik ki ezt a Chelsea-t.. aztán szépen lefociztunk mkit.. ezekután védekezõ csapatnak mondani, szarcsapatnak mondani, lefikázni..nagyon erõs dolog 😊 ez a bajom nekem

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

barca - realt???
neharagudj meg, de vak vagy
láttad te mondjuk a Porto - MU meccset? vagy a múltheti barcelonait?
Count Adyn
Annyiban egyezzünk meg hogy ez a bíró egy címeres díszfasz akit pálya közelébe többet ne engedjenek😊))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Hagyjuk már a nevetséges összeeséseket..

de kaptak a semmiért emberelõnyt!
egy tizi??????????????
te hány percet láttál a meccsbõl?
Ur isten. Ez undoritó volt, a kopaszt eltiltanám 1 életre a biráskodástol, kezdtem azt érezni, hogy a chelseat el akarja veretni, hát sikerült neki!

szoru vagyok... mert ma valaki megverte a galaktikus barcát... szvsz még ha a végeredmény 1:1

nem ha a chelsea jutott volna be akkor az lett volna de így remélem mind a két csapat támadni fog és látunk 24 gólt!!!!!!
Kaplan
Nézd, akármit mondhatsz fenntartom a véleményem. A Juventus (sajnos) nem volt nagy falat, ez év végére kiderült. A Pool elleni meccs az évad egyik legnagyobbja volt ez viszont ugyanúgy tény. Barcelonában ügyesen ölték a focit, meg is lett az eredménye. 0-0. A mai napon is saját kezükben volt a sorsuk, egy-null után nem kellett volna beállni a kapu elé tizenegy emberrel, mindig megbosszulja magát a fociban. Volt egy tizi, igen, de nem adta meg, hidd el nem szopkodták keresztbe a Barcelona szurkolók ezért a sporit meccs elõtt.

SLICK
Hát a Barca ezt kurvára nem érdemelte meg, helyzetük alig volt. És nem cak azért mert én Madrid fan vagyok, egyszerûen elfogult az aki ezen a meccsen úgy látta, hogy a Barca többet tett a gyõzelemért.

ForzaInter
A két meccs alapján nem érdemelt a Barca a továbbjutást, bár az egész év alapján megérdemelten jutottak a döntõbe. Hiddink kitalálta a Barca játékának az "ellenszerét" és egyik meccsen se tudták a katalánok a saját játékokukat játszani, megölték a Barca fociját, de óriási mázlijuk volt a végén. Hálistennek megakadályozták hogy újra angol döntõ legyen, remélem meg is nyerik a blt.

Yo, Bitch!

vmvr
ez micsoda meccs volt, te jó ég😮

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

az a baj, hogy igaza volt, nem kocsogolt 😄
na uraim, a döntõ is rakat szar lesz :S
Kaplan
Drogba még belenyomta a kamerába, hogy hulye kocsog!😄DDD

viszont mostmár hajrá barca!
jól emlékszem,hogy tavaly barca-mu 0-0
mu-barca meg 1-0 ?
asfa
ez a védekezõ chelsea elég gyenge ágon vert meg mindenkit kb barátom 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress